trzymilionowy.post Śniadek... 01.05.10, 17:42 :-)))) Tyle na temat wypowiedzi twej. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Wybory 2010. Śniadek: Politycy atakują "Solidar... 01.05.10, 17:45 Ś jak śmieć !Ś jak Śniadek.To ten od "siolidarności" jak opzz.Ma ciepełko nie odda swojej posadki !O nie! Odpowiedz Link Zgłoś
diter4y Wybory 2010. Śniadek: Politycy atakują "Solidar... 01.05.10, 17:47 zwiazek niepowinien popierac nikogo.zwiazek powinien byc apolityczny i bronic interesow pracowniczych bez wzgledu na uklad polityczny.krzaklewski juz taki blad zrobil i na dobre to solidarnosci nie wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
gtpress Wybory 2010. Śniadek: Politycy atakują "Solidar... 01.05.10, 17:50 dobrze, ze Pan Sniadek nadal uwaza, ze na tej fujarce mozna jeszcze grac, w zalozeniu Lidera i tzw Doradcow byla to przeciez fujarka jednorazowa Odpowiedz Link Zgłoś
hieronim_kowalski Najlepiej ustawowo zakazać krytykowania 01.05.10, 17:52 Najlepiej ustawowo zakazać krytykowania rodziny Kaczyńskich, Śniadka, Guzikiewicza i jeszcze paru innych. A jak ktoś nie posłucha, to IPN na niego teczkę znajdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejo52 Śniadek w CCCP poparłby Stalina a 01.05.10, 17:54 w PRL Bieruta, czyli zawsze będzie popierał tego, kto mu - bezpośrednio lub pośrednio zagwarantuje b.dobre zarobki za zorganizowanie dwóch zadym rocznie. W CCCP I PRL chodziło o manifestacje poparcia ze strony CRZZ, a dzisiaj na zamówienie pisu - o zadymy przeciwko PO. Gdy pis sprawował władzę, o pseudosolidarności było cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
jaromirka.4 Re: Śniadek w CCCP poparłby Stalina a 01.05.10, 17:57 Kto wie,czy w swoim czasie nie popierał. Bo to taki bardziej koniunkturalista jest. Dla kasy wlezie w d. każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram A ja mam ich tam, gdzie słońce nie dochodzi. 01.05.10, 17:56 Jeszcze nie wiem, na kogo oddam głos. Wiem zaś, na kogo napewno nie oddam. Odpowiedz Link Zgłoś
lescigales Wybory 2010. Śniadek: Politycy atakują "Solidar... 01.05.10, 17:56 A ja nie chcę Śniadka ,Kaczyńskiego,Pipcińskiego i im podobnych! Są tępi i brzydcy-jak komuna! Odpowiedz Link Zgłoś
siwy19469 Re: Wybory 2010. Śniadek: Politycy atakują "Solid 01.05.10, 18:11 lescigales napisała: > A ja nie chcę Śniadka ,Kaczyńskiego,Pipcińskiego i im podobnych! Są > tępi i brzydcy-jak komuna! Ty ośle kochasz Mira,Rycha,Zbycha,Niesiołowskiego,Palikota i innych im podobnych bo chyba jesteś taki sam jak oni! Odpowiedz Link Zgłoś
jaromirka.4 A może związkowcy pokażą Śniadkowi jego miejsce? 01.05.10, 17:56 Bo ja już ne wiem,czy Śniadek zdaje sobie sprawę z tego, że w Solidarności ma takie same prawa jak każdy z szeregowych członków? Ja jako członek Solidarności płacacy regularnie składki,nie życzę sobie, żeby mój związek stał się polityczną kur.ą PiSu. I nie jestem w swojej opinii odosobniona. Z tego,co wiem - w moim regionie poparcie S dla PiSoffskich przygłupów odniesie skutek dokładnie odwrotny od zamierzonego. A i parę legitymacji związkowych będzie musiał Śniadek przyjąć z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: A może związkowcy pokażą Śniadkowi jego miej 01.05.10, 18:04 jaromirka.4 napisała: > Bo ja już ne wiem,czy Śniadek zdaje sobie sprawę z tego, że w > Solidarności ma takie same prawa jak każdy z szeregowych członków? > Ja jako członek Solidarności płacacy regularnie składki,nie życzę > sobie, żeby mój związek stał się polityczną kur.ą PiSu. I nie jestem > w swojej opinii odosobniona. Z tego,co wiem - w moim regionie > poparcie S dla PiSoffskich przygłupów odniesie skutek dokładnie > odwrotny od zamierzonego. A i parę legitymacji związkowych będzie > musiał Śniadek przyjąć z powrotem. Czym predzej zapisz sie do PO ,ktore z otwartymi rekami przyjmuje w swoje szeregi pozytecznych idiotow. Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio @czterdziestyiczwarty nic ci z tego wycia 01.05.10, 21:28 nie przyjdzie. Wyj sobie a koniec JK tuż tuż. Co wtedy zrobisz ? Do podziemia zejdziesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
siwy19469 Re: A może związkowcy pokażą Śniadkowi jego miej 01.05.10, 18:16 jaromirka.4 napisała: > Bo ja już ne wiem,czy Śniadek zdaje sobie sprawę z tego, że w > Solidarności ma takie same prawa jak każdy z szeregowych członków? > Ja jako członek Solidarności płacacy regularnie składki,nie życzę > sobie, żeby mój związek stał się polityczną kur.ą PiSu. I nie jestem > w swojej opinii odosobniona. Z tego,co wiem - w moim regionie > poparcie S dla PiSoffskich przygłupów odniesie skutek dokładnie > odwrotny od zamierzonego. A i parę legitymacji związkowych będzie > musiał Śniadek przyjąć z powrotem. To co do tej pory byłaś głupia i ślepa że,nie oddalaś tej legitymacji? Ty jej nie miałaś nie masz - bo siedziałaś zawsze cicho jak mysz pod miotłą.Odwaga twoja obiawia się tutaj razem z twoją głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec warchoły z solidarności 01.05.10, 18:22 zatopią tą organizację tak jak zatonie Pis Odpowiedz Link Zgłoś
jaromirka.4 Re: A może związkowcy pokażą Śniadkowi jego miej 01.05.10, 18:29 Zdziwisz się siwy19469,ale ja tę Solidarność budowałam, a Śniadek przyszedł na gotowe i bierze z niej wyłącznie kasę z naszych składek. Wielu z nas podejrzewa, że brałby kasę od samego Stalina, gdyby ten żył i chciał mu zapłacić. Dlatego uważam, że prawdziwi związkowcy powinni z takiej Solidarności wystąpić,żeby pokazać Śniadkowi iinnym PiSoffskim przydup...m, z czyich pieniędzy zyją i co się stanie, kiedy tej kasy zabraknie. Z tego co wiem - większość związkowców z mojego regionu głosowało i będzie głosować na PO oraz na Komorowskiego jako prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
kufa-62 Wybory 2010. Śniadek: Politycy atakują "Solidar... 01.05.10, 17:57 SOLIDARNOŚĆ ,TO BODAJ.ROBOTNIKÓW MIAŁA BRONIĆ .A NIE ,KIT WYBORCZY POCISKAĆ!(A,PAN,ŚNIADEK,TO TAKI ROBOTNIK ,JAK JA PAPIEŻ) Odpowiedz Link Zgłoś
siwy19469 Re: Wybory 2010. Śniadek: Politycy atakują "Solid 01.05.10, 18:19 kufa-62 napisała: > SOLIDARNOŚĆ ,TO BODAJ.ROBOTNIKÓW MIAŁA BRONIĆ .A NIE ,KIT WYBORCZY > POCISKAĆ!(A,PAN,ŚNIADEK,TO TAKI ROBOTNIK ,JAK JA PAPIEŻ) Ty to jesteś cymbał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Wybory 2010. Śniadek: Politycy atakują "Solid 01.05.10, 19:59 siwy z jakims numerem moze wieziennym tobie to tylko skopac ten parszywy smierdzacy pysk. Odpowiedz Link Zgłoś
akch1 Wybory 2010. Śniadek: Politycy atakują "Solidar... 01.05.10, 17:59 Liderzy NSZZ "Solidarność" niech nie liczą na jakąkolwiek wdzieczność Jarosława Kaczyńskiego nawet w przypadku jego sukcesu wyborczego. Wykorzysta ich tak jak LPR i Samoobronę. Ostatni przypadek lojalnego koalijanta miał miejsce kilka dni temu w Krakowie podczas głosowania nad absolutorium dla prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
emdziu Wybory 2010. Śniadek: Politycy atakują "Solidar... 01.05.10, 17:59 I tu też... www.wolnapolska.pl/index.php/Polityka-Polska/broni-wawelu-wylecia-z-wprost.html Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Solidarność to szambo 01.05.10, 18:04 kiedyś był to związek zawodowy, ale Kaczyńscy potrafili zredukować go do poziomu szamba Odpowiedz Link Zgłoś
siwy19469 Re: Solidarność to szambo 01.05.10, 18:23 pakulec napisał: > kiedyś był to związek zawodowy, ale Kaczyńscy potrafili zredukować > go do poziomu szamba A ty to jesteś ZAWARTOŚĆ tego SZAMBA !!! Olejcie tego PAlanta. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec starzy SBecy i Solidarnościuchy razem 01.05.10, 18:28 podobno teść córki Lecha Kaczyńskiego niejaki Dubieniecki - pracownik resortu będzie występował na plakatach obok Jarka - może Śniadka też tam zmieszczą Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Solidarność to szambo 01.05.10, 20:03 siwy19469 napisał: > pakulec napisał: > > > kiedyś był to związek zawodowy, ale Kaczyńscy potrafili zredukować > > go do poziomu szamba > > A ty to jesteś ZAWARTOŚĆ tego SZAMBA !!! Olejcie tego PAlanta.<olac to moge twoja stara rannym moczem szczurze Odpowiedz Link Zgłoś
rozbark226 Wybory 2010. Śniadek: Politycy atakują "Solidar... 01.05.10, 18:05 Sniadek i jego bojowki to zbrojne ramie PIS'u ! Odpowiedz Link Zgłoś
siwy19469 Re: Wybory 2010. Śniadek: Politycy atakują "Solid 01.05.10, 18:25 rozbark226 napisał: > Sniadek i jego bojowki to zbrojne ramie PIS'u ! To prawda - Drżyjcie POpaprańcy. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec niech solidarnościuchy drżą 01.05.10, 18:30 raczej nie przyspozy to nowych członków tej przybudówce Pisu Solidarność is dead Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Wybory 2010 Śniadek: 01.05.10, 18:07 Ten pan nie pamięta już kto krzyczał w roku 1980, żeby związki nie mieszały się do polityki. To był inny kraj, rządzony przez PZPR ,która bała się nadchodzącej utraty władzy wiec krzyczała - warchoły, wara wam od komuny! Wtedy SOLIDARNOŚĆ była i walczyła po stronie ludzi pracy! Dzisiejsza, śniadkowa solidarność, to karzeł, który nie ma nic wspólnego z ideą Solidarności roku 1980. Tacy własnie jak Śniadek zniszczyli te ideały. To grupa cwaniaków zawłaszczająca sobie nadzwyczajne prawa i pieniądze!!! Dziwię się więc Jarosławowi Kaczyńskiemu , który mieni się założycielem Solidarności, że w ogóle chce z nimi rozmawiać! Ale widać wart pac pałaca/ i vice versa/ Odpowiedz Link Zgłoś
siwy19469 Re: Wybory 2010 Śniadek: 01.05.10, 18:30 alka_xx napisała: > Ten pan nie pamięta już kto krzyczał w roku 1980, żeby związki nie mieszały > się do polityki. To był inny kraj, rządzony przez PZPR ,która bała się > nadchodzącej utraty władzy wiec krzyczała - warchoły, wara wam od komuny! > Wtedy SOLIDARNOŚĆ była i walczyła po stronie ludzi pracy! > > Dzisiejsza, śniadkowa solidarność, to karzeł, który nie ma nic wspólnego z > ideą Solidarności roku 1980. Tacy własnie jak Śniadek zniszczyli te ideały. > To grupa cwaniaków zawłaszczająca sobie nadzwyczajne prawa i pieniądze!!! > Dziwię się więc Jarosławowi Kaczyńskiemu , który mieni się założycielem > Solidarności, że w ogóle chce z nimi rozmawiać! > Ale widać wart pac pałaca/ i vice versa/ "Solidarność" to zdradzili: Wałęsa,Krzaklewski,Tusk i inni im podobni podczas zamachu stanu w pamiętną noc. Ciemniaku ucz się! Odpowiedz Link Zgłoś
smuff Przesadza. 01.05.10, 18:10 Chyba chodzi o coś innego. Księża już to zrozumieli i starają się z małymi wyjątkami nie mieszać Kościoła do polityki. Mogą być bowiem związkowcy nie zgadzający się z panem Śniadkiem. Jeżeli jest przekonany o preferencjach politycznych ludzi z pani ‘’S’’, wystarczyło wezwać do udziału w wyborach. I powiedzieć o SWOIM wyborze. Polityka źle służy związkowi. Wystarczy policzyć ‘’legitymacje’’ i wspomnieć lata ubiegłe. I pomyśleć. Niestety.Pomyśleć, a nie wypowiadać się z głowy czyli niczego. Trzeba było ALE z głową. Odpowiedz Link Zgłoś
snowbird1 Solidarnosc byla wszystkich 01.05.10, 18:15 a pan panie Sniadek zapisal ja do PISu Odpowiedz Link Zgłoś
siwy19469 Re: Solidarnosc byla wszystkich 01.05.10, 18:35 snowbird1 napisał: > a pan panie Sniadek > zapisal ja do PISu Ona tak należy do PIS-u jak pan nijaki(snowbirad) Ito by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
borgulat Szanowny Panie Śniadek! 01.05.10, 18:19 Takie poparcie to zbyt poważna sprawa, aby decyzję podejmowała sama Krajówka. Tu potrzebne były bardzo szerokie konsultacje. Gdzie jest miejsce dla tych którzy nie popierają Jarosława Kaczyńskiego. Powiecie im "Spieprzaj kolego" ? Wynikiem Pańskich wybujałych aspiracji będzie kolejna fala opuszczających Związek. Odpowiedz Link Zgłoś
siwy19469 Re: Szanowny Panie Śniadek! 01.05.10, 18:37 borgulat napisał: > Takie poparcie to zbyt poważna sprawa, aby decyzję podejmowała sama Krajówka. T > u potrzebne były bardzo szerokie konsultacje. > Gdzie jest miejsce dla tych którzy nie popierają Jarosława Kaczyńskiego. Powiec > ie im "Spieprzaj kolego" ? > Wynikiem Pańskich wybujałych aspiracji będzie kolejna fala opuszczających Związ > ek. A po co nam takie BARANY. Odpowiedz Link Zgłoś
trombozuh Do kogo ta gadka? 01.05.10, 18:42 Nie rozumiesz, że zarząd Solidarności ma w d. Ciebie tak samo jak wszystkich pracowników polskich przedsiębiorstw? Czy związek zawodowy Solidarność pomógł komukolwiek takiemu w czymkolwiek? Czy wywalczył coś dla szarych ludzi? Ależ skąd. Po co? Im zależy na karierze, na korycie, na władzy. Ty im tego nie dasz, a PiS i Jarek może im to dać jak najbardziej. Śniadek na ministra pracy w rządzie Jarka? Oczywiście, czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mark85 Wybory 2010. Śniadek: Politycy atakują "Solidar... 01.05.10, 18:19 Sniadek na poczatek kiedy ostani raz pracowales normalnie,dzialanosc zwiazkowa na etacie nie liczy sie.Lepiej byl zrobil jak bys postratal ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
siwy19469 Re: Wybory 2010. Śniadek: Politycy atakują "Solid 01.05.10, 18:38 mark85 napisał: > Sniadek na poczatek kiedy ostani raz pracowales normalnie,dzialanosc > zwiazkowa na etacie nie liczy sie.Lepiej byl zrobil jak bys > postratal ulice. Głupiś jak buc. Odpowiedz Link Zgłoś
eres08 Śniadek dyktator 01.05.10, 18:21 Jakim prawem Śniadek udziela poparcia Kaczyńskiemu w imieniu Śolidarności. Czy zrobił referendum i uzyskał poparcie większości w Solidarności? Czy Śniadek jak Mao, Stalin i Hitler nakazuje głosować na jedynego słusznego kandydata? Co z demokracją p. Śniadek? Nikt nie zabrania panu oddać głos na Kaczyńskiego, ale WARA od popierania tego kandydata jako Solidarność. Takiej władzy pan nie ma.Jak się nie podoba to Białoruś czeka na takich "demokratów" Odpowiedz Link Zgłoś
rybolow Re: Śniadek dyktator 01.05.10, 20:39 Masz w pełni rację co do właściwego działania "Solidarności Śniadkowej". Wiadomo jest,że p.Jarosław K. i tak nie zostanie prezydentem,chyba ,że jakiegoś miasteczka,ale w wyborach samorządowych. Koleś Śniadek do końca pogrąży Solidarność i w końcu wywiozą go na taczkach po za związki. Nie trzeba pisać takich różnych głupot ,tylko cierpliwie czekać,jak się sam ośmieszy do tego stopnia,że będzie się wstydził nawet swojego cienia. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Atakują jak w PRL! Więc Śniadek bohaterem jest... 01.05.10, 18:25 bez dwóch zdań skoro w tak dramatycznych warunkach ma jeszcze siłę się im opierać i zakrzyknąć wara. Błazen jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
dysank Wybory 2010. Śniadek: Politycy atakują "Solidar... 01.05.10, 18:25 Solidarność to nie 50 członków panie Śniadek, Solidarnośc to też JA, i za NIC już więcej PiS oraz pan przezes nie może na mnie liczyć, zresztą to nie tylko mój osobisty pogląd panie Śniadek. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec To Kaczyński zabiegał o pojednanie z SBekami 01.05.10, 18:26 doprowadził do rozwodu córki aby tylko związać ją z synem starego SBeka Dubienieckiego więc nie truj mi tu o jakiejś zasłonie kłamstw Odpowiedz Link Zgłoś
jaromirka.4 Re: To Kaczyński zabiegał o pojednanie z SBekami 01.05.10, 18:38 Oczywiście, że tak! Ciekawe, czy ten Dubaniecki też zostanie twarzą kampanii PiSu? Na marginesie - widać już wyraźnie,jaką kampanię zamierza prowadzić kaczyński. Oficjalnie morda w kubeł i udawanie pogrążonego w żałobie, a w internecie jego sługusy w rodzaju "czterdziestyiczwarty" będą wyzywać uczciwych ludzi od "bolszewickich ryjów" i "sługusów Stalina". Mam nadzieje,że wybory pokażą dobitnie, gdzie uczciwi Polacy mają Jarosława i jego przydup...w. Będziesz sobie wtedy mógł czterdziestyiczwarty spojrzeć spokojnie w lustro i zobaczyć do kogo lub czego podobny jest twój wściekły po przegranej, czerwony ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: To Kaczyński zabiegał o pojednanie z SBekami 01.05.10, 19:03 jaromirka.4 napisała: > Oczywiście, że tak! Ciekawe, czy ten Dubaniecki też zostanie twarzą > kampanii PiSu? Na marginesie - widać już wyraźnie,jaką kampanię > zamierza prowadzić kaczyński. Oficjalnie morda w kubeł i udawanie > pogrążonego w żałobie, a w internecie jego sługusy w > rodzaju "czterdziestyiczwarty" będą wyzywać uczciwych ludzi > od "bolszewickich ryjów" i "sługusów Stalina". Mam nadzieje,że > wybory pokażą dobitnie, gdzie uczciwi Polacy mają Jarosława i jego > przydup...w. Będziesz sobie wtedy mógł czterdziestyiczwarty spojrzeć > spokojnie w lustro i zobaczyć do kogo lub czego podobny jest twój > wściekły po przegranej, czerwony ryj. Codziennie spokojnie spogladam w lustro przy goleniu i nie ukrywam przed nikim moich pogladow. Zawsze bylem ,jestem i bede przeciwnikiem komunistow niezaleznie od tego w jakim przebraniu aktualnie wystepuja nawet jesli bedzie to przypadkiem sprzyjac takim ludziom jak J.Kaczynski ,ktorego nigdy nie darzylem sympatia. Jednakze wole pomagac jemu niz biernie przygladac sie zawlaszczaniu Polski przez neobolszewicka partie jaka jest PO ,ktorej sprzedajni "politycy" zdradziecko przeksztalcaja Polske ponownie w wasala Rosji kolaborujac z rezimem na ktorego czele stoi byly(?) agent KGB i wierny nasladowca Stalina - kata Polakow i narodu rosyjskiego. I to wy obudzicie sie "z reka w nocniku " pozyteczni idioci wykorzystywani przez PO gdy partia ktorej sluzycie z takim fanatycznym oddaniem wyladuje tam gdzie zawsze bylo jej miejsce - na smietniku historii wsrod innych zdrajcow Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec moherowe zaklęcia 01.05.10, 19:10 nie obawiaj się jak na razie to na smietnik historii zmierza Pis i jego przydupasy typu Śniadek. A tobie się dziwie - niby jesteś przeciwnikiem komuchów ale Dubaniewski ci nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: moherowe zaklęcia 01.05.10, 19:29 pakulec napisał: > nie obawiaj się jak na razie to na smietnik historii zmierza Pis i > jego przydupasy typu Śniadek. > A tobie się dziwie - niby jesteś przeciwnikiem komuchów ale > Dubaniewski ci nie przeszkadza Z twojego wpisu wynika ,ze nie umiesz albo udajesz ,ze nie umiesz czytac ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
sydio Wybory 2010. Śniadek: Politycy atakują "Solidar... 01.05.10, 18:32 Ta analogia zakłada, że PO to dzisiejsza PZPR. Pan Śniadek bredzi w bezwstydny sposób. Czego jednak można się spodziewać po tym beznadziejnie pospolitym działaczu związkowym, dla którego bóstwem stali się bracia Kaczyńscy. Żałosny jest widok "S" tonącej pod dowództwem tego wąsatego kapitana. Odpowiedz Link Zgłoś