nullus Polacy wolą Jarosława Kaczyńskiego z kotem, 01.05.10, 23:16 niż Tuska z palikotem..!! Odpowiedz Link Zgłoś
rb.j Re: Polacy wolą Jarosława Kaczyńskiego z kotem, 01.05.10, 23:28 nullus napisał: Polacy wolą Jarosława Kaczyńskiego z kotem, niż Tuska z palikotem..!! Mów za siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
vendettav Ech starość... 01.05.10, 23:16 otępienie, zaniki pamięci, szalejąca miażdżyca... Odpowiedz Link Zgłoś
szydlo4 Znów doprowadzi do jakiejś tragedii, żeby tylko 01.05.10, 23:18 nie wiekszej niż jego brat. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ta ,,tragedia'' to Niepodległa Polska... 01.05.10, 23:39 ..nie dla ,,szydłów'' i ,,szydłom''nie w smak. szydlo4 napisał: > Znów doprowadzi do jakiejś tragedii, żeby tylko > nie wiekszej niż jego brat. Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: Ta ,,tragedia'' to Niepodległa Polska... 02.05.10, 09:12 Dla twierdzących, że Polska "to brzydka panna na wydaniu", a prezydentura to "dywany i żyrandole" to rzeczywiście może być tragedią. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 Staniszkis - chba menopauza mózg ci wyzarla 01.05.10, 23:18 A moze liczysz na profity i du pe lizesz kaczynskiemu Odpowiedz Link Zgłoś
szydlo4 Jaro nic nie gada bo się boi cokolwiek powiedzieć, 01.05.10, 23:21 przecież co powie to klapa. Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 01.05.10, 23:25 no i kogo to obchodzi? Ta pani juz w zycui mowila rozne rzeczy, przewaznie od rzeczy,wiec szoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
emilek35nl Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 01.05.10, 23:25 Witam,jestem sprawiedliwy...przechodze do sedna sprawy.Pani Staniszkis najpierw powinna sobie sprostowac nazwisko,gdyz nie jest ono polskie,a pozniej zabierac glos w politycznych sprawach.Ja osobiscie traktuje ja jako obcokrajowca,ktory miesci sie w perypetiach lapowkarskich.A wiec ile wziela,aby kolejny raz zmieniac stanowisko polityczne?no chyba ,ze w gre wchodzi sex z Jarkiem....trzeba byc niespelna rozumu,aby nie widziec,ze kaczor zdycha zarowno na arenie politycznej jak i prywatnej.Jego notowania nawet w polowie nie siegaja panu Komorowskiemu,a wiec jak to moze byc,ze niby wyksztalcona pani,ktorej kaczor nr:1 nadal tytul profesorski wygaduje na forum i w publicznej TV takie bzdety!!! Kaczory juz zdechly i dziekowac bogu,ze wiecej ich nie ma...rzady kaczora to horror,gechenna i utopia.Kaczor byl psychicznie chory,a Jarek jest takim desperata,ze w sytuacjach skrajnie niebezpiecznych dla Polski sprzeda ja w imie wlasnych prywatnych interesow...Kaczor Nr:2 powinien takze leciec tym super samolotem... Odpowiedz Link Zgłoś
morlis Re: Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne 02.05.10, 00:41 emilek35nl napisał: > Witam,jestem sprawiedliwy...przechodze do sedna sprawy.Pani > Staniszkis najpierw powinna sobie sprostowac nazwisko,gdyz nie jest > ono polskie,a pozniej zabierac glos w politycznych sprawach.Ja > osobiscie traktuje ja jako obcokrajowca,ktory miesci sie w > perypetiach lapowkarskich.A wiec ile wziela,aby kolejny raz zmieniac > stanowisko polityczne?no chyba ,ze w gre wchodzi sex z > Jarkiem....trzeba byc niespelna rozumu,aby nie widziec,ze kaczor > zdycha zarowno na arenie politycznej jak i prywatnej.Jego notowania > nawet w polowie nie siegaja panu Komorowskiemu,a wiec jak to moze > byc,ze niby wyksztalcona pani,ktorej kaczor nr:1 nadal tytul > profesorski wygaduje na forum i w publicznej TV takie bzdety!!! > Kaczory juz zdechly i dziekowac bogu,ze wiecej ich nie ma...rzady > kaczora to horror,gechenna i utopia.Kaczor byl psychicznie chory,a > Jarek jest takim desperata,ze w sytuacjach skrajnie niebezpiecznych > dla Polski sprzeda ja w imie wlasnych prywatnych interesow...Kaczor > Nr:2 powinien takze leciec tym super samolotem... Człowieku powinieneś znaleźć się w sądzie za takie obrażanie ludzi. Dodatkowo jesteś strasznie podłym człowiekiem bo życzysz komuś śmierci. Ja nie lubię PO i Tuska ale nikomu nie życzę śmierci. Po katastrofie jednakowo opłakuję wszystkich: tych z lewicy, z PO, z PiS i pozostałych. Chociaż Dolniak i Karpiniuk z PO nieraz krytykowali PiS ja ich lubiłam i jest mi ich bardzo żal. Odpowiedz Link Zgłoś
wyszynekwanda Re: Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne 02.05.10, 01:02 Chyba zdrowo przesadziłeś. Takie wpisy nie powinny mieć miejsca. Nie kocham Kaczyńskich, ale to co piszesz jest niedopuszczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 01.05.10, 23:28 starość nie radość Odpowiedz Link Zgłoś
rysiopysio Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 01.05.10, 23:30 Najczęściej wieszczka Staniszkis się myli jak pokazują ostatnie lata. Więc spokojny jestem o to że koniec JK jest tuż tuż. Odpowiedz Link Zgłoś
freepalikot Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 01.05.10, 23:30 babci Jadzi we łbie już się całkiem pomieszało od picia tych muchozoli, Jaruś wygra ale w PISie , a nie zostanie Prezydentem, normalni Polacy do tego nie dopuszczą Odpowiedz Link Zgłoś
morlis Re: Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne 02.05.10, 00:29 freepalikot napisał: > babci Jadzi we łbie już się całkiem pomieszało od picia tych > muchozoli, Jaruś wygra ale w PISie , a nie zostanie Prezydentem, > normalni Polacy do tego nie dopuszczą Człowieku normalni Polacy wybiorą J. Kaczyńskiego. A "nienormalni" jak Ty dalej będą wierzyć w Tuska "dotkniętego geniuszem przez Boga", który zamiast zrobić coś dla Polski patrzy tylko w słupki sondażowe i dba o swoją karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
nanabun Niech pani nie udaje obiektywnego socjologa 01.05.10, 23:32 Pani Staniszkis jest zapatrzona w PiS-uarów jak w tęczę więc takie głupotki bajdurzy. Tylko kto poza propisowskim elektoratem jeszcze ją traktuje poważnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Broń Boże Pana Jarosława od... 01.05.10, 23:38 takich ,,przyjaciół''. Z wrogami z Boża i naszą pomocą da Pan radę! Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Te oświadczyny pani Staniszkis w obec Jarosław 01.05.10, 23:39 Niczego w polityce nie zmienią! To taka egzotyka rodem z brukowca. Odpowiedz Link Zgłoś
halflitra Taka rekomendacja tylko obniża jego 01.05.10, 23:40 szanse. I bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 01.05.10, 23:40 pomyliła ziółka Odpowiedz Link Zgłoś
dorjan52 Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 01.05.10, 23:40 Mam nadzieję że to nawiedzione babsko już nie wykłada.Psycholi trzeba izolować. Odpowiedz Link Zgłoś
halflitra Może zostać prezydentem...p. Staniszkis. 01.05.10, 23:41 Na to się zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
doc52ent Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 01.05.10, 23:43 w czym dobry ????? W ośmieszaniu Polaków w europie???? Jeśli ktoś jest dobry to zwycięża !!!...Pani Profesor!!!!!!....ale to są tylko Pani i Pani popleczników mgliste mrzonki !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 01.05.10, 23:44 Mam nadzieję, że nie wygra!!!! Swój jeden głos przyłożę do jego przegranej. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnybanqier Cykor ogarnął "salonowców" 01.05.10, 23:55 Pani prof., Jarosław Kaczyński nie tylko ma szanse wygrać, ale on WYGRA wybory prezydeckie! Paru czerwonych oligarchów znów uda się na emigrację zewnętrzną. Dlatego Kulczyk spieszy się z IPO KOV bo wie, że po wyborach nie ma szans na kasę z OFE! A chce bagatelka, jakieś skromne 800 mln zł. UKŁADZIE, zrozum naród połapał się jak bezczelnie był manipulowany przez pseudo elitę. Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 02.05.10, 00:01 Czy musicie powtarzać każdy bełkot tego straszydła? Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k ---tylko Jarosław Kaczynski godzien Prezydenta-- 02.05.10, 00:02 wielki patriota, wybitny maz stanu - Pani Profesor wydala sluszna i trafna opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kufa-62 Re: ---tylko Jarosław Kaczynski godzien Prezydent 02.05.10, 00:10 KPISZ.CZY,0 .DROGĘ PYTASZ? Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: ---tylko Jarosław Kaczynski godzien Prezydent 02.05.10, 00:11 Może to już było, ale naprawdę Pani Profesor napisała "na prawdę"? Nie wierzę... Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Re:Tylko Pawlak godzien Prezydentury!! 02.05.10, 00:13 Mądry, inteligentny, przystojny jak cała reszta!! malgoska_k napisała: > wielki patriota, wybitny maz stanu - Pani Profesor wydala sluszna i trafna opin > ie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wyszynekwanda Re: ---tylko Jarosław Kaczynski godzien Prezydent 02.05.10, 01:14 "Małgośka, mówią mi on nie wart jednej łzy, on nie jest wart jednej łzy...Eh,...,..." Odpowiedz Link Zgłoś
bator17 Wybory 2010. Staniszkis: Kaczyński ma ogromne s... 02.05.10, 00:08 Straszna baba. Ale tak to jest z panienkami:) Odpowiedz Link Zgłoś
pokon Kaczyński ma ogromne szanse wygrać. Bo jest dobry 02.05.10, 00:10 Pani Staniszkis powinna się udac do psychiatry i chirurga plastycznego(kolejnośc wizyt- dowolna).W jednym w czym dobry jest Kaczyński to destrukcja i antagonizowanie sopłeczenstwa...pomijając przekręty na majątku państwa w poprzednich partiach przez niego prowadzonych.... Odpowiedz Link Zgłoś
skrybshew taaaa bardzo dobry jest 02.05.10, 00:10 książka sterna adolfa tetmajera w wersji pełnej pdf zeskanowana www.przeklej.pl/plik/pola-laska-pdf-0013ag6j8agh bo ona pogrzebów się bała Odpowiedz Link Zgłoś