signal czemu on tak strasznie mlaska 09.05.10, 18:21 a kiedy badania lekarskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
jedwabnymajdanek Ryży tak nie potrafi powiedziec 09.05.10, 18:32 Wyrewolwerowany rewolwerowiec z wyrewolwerowanym rewolwerem wyrewolwerował wyrewolwerowanego rewolwerowca z wyrewolwerowanym rewolwerem. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec to cały tekst wystąpienia Jarka? 09.05.10, 18:41 jedwabnymajdanek napisała: > Wyrewolwerowany rewolwerowiec z wyrewolwerowanym rewolwerem wyrewolwerował > wyrewolwerowanego rewolwerowca z wyrewolwerowanym rewolwerem. Odpowiedz Link Zgłoś
mradec2 Kaczyński do Rosjan: Na Placu Czerwonym miał st... 09.05.10, 18:21 a kogo to obchodzi. Lech i tak by nie pojechal, juz widze jak stoi obok Putina czy Miedwiediewa LOL Odpowiedz Link Zgłoś
grabarz_pis Kamiński i Bielan na lewym policzku za mało pudru 09.05.10, 18:24 i kolniesz koszuli nie za czysty Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Kamiński i Bielan na lewym policzku za mało p 09.05.10, 18:48 Prawda o słowach prezesa!!!!Czterech śpiących żołnierzy na pomniku Braterstwa Broni w pobliżu warszawskiego Dworca Wileńskiego nie zazna spokoju. - Miasto chce go przesunąć pod cerkiew. Pomnik bolszewizmu zasłoni świątynię! - alarmuje Maciej Maciejowski, radny PiS. Przecież pomnik "czterech śpiących" przedstawia żołnierzy armii, która gwałciła zakonnice, a cerkwie burzyła lub zamieniała w spichlerze - wywodzi Maciejowski. Odpowiedz Link Zgłoś
syrena9 Kaczyński do Rosjan: Na Placu Czerwonym miał st... 09.05.10, 18:24 A pan Jarosław Kaczyński wygłosił to "orędzie" jako osoba prywatna czy publiczna? Dlaczego liderzy pozostałych partii nie wysyłają takich laurek? Kto w końcu reprezentuje Polskę za granicami bo już się gubię w tych wszystkich zastępcach i p.o. Odpowiedz Link Zgłoś
acer0 Re: Kaczyński do Rosjan: Na Placu Czerwonym miał 09.05.10, 22:19 syrena9 napisał: > A pan Jarosław Kaczyński wygłosił to "orędzie" jako osoba prywatna czy publiczn > a? Dlaczego liderzy pozostałych partii nie wysyłają takich laurek? Kto w końcu > reprezentuje Polskę za granicami bo już się gubię w tych wszystkich zastępcach > i p.o. > ----------------------------------------------------- To Ty nie wiesz kto za granicą reprezentuje Polskę? To Putin i jego Pełowscy namiestnicy > Odpowiedz Link Zgłoś
jogibaboo Kaczyński do Rosjan: Na Placu Czerwonym miał st... 09.05.10, 18:27 Miał stać, ale nie stoi. Kogo to obchodzi...? Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Bracia, którzy szczerze nienawidzili Rosjan, chcą 09.05.10, 18:29 teraz uchodzic za ich przyjaciół ? Wyraźnie chcą sie podłączyc teraz w proces pojednania, ale jak długo mozna być wilkiem w owczej skórze ! Kązdy widzi te teatralne gesty przyczajonego Kaczynskiego, jak juz opadnie atmosfera wyborów, to wtedy pokaże wreszcie swoja prawdziwą twarz ! Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 masz jakieś dowody tej nienawiści ? 09.05.10, 18:41 bo z tego co ja słyszę to rodzina Kaczyńskich ma pewne powody do wdzięczności wobec Rosjan oczywiście jedni im pomagali, drudzy krzywdzili w imię komunizmu Odpowiedz Link Zgłoś
bobbie2 Kaczyński do Rosjan: Na Placu Czerwonym miał st... 09.05.10, 18:30 Jaka przemowa,"moj ukochany brat" trzeba by dodac, chetny pogromca Rosjan i naprawca historii. Odpowiedz Link Zgłoś
bidzejkej Kaczyński do Rosjan: Na Placu Czerwonym miał st... 09.05.10, 18:31 Kaczor prorosyjski! Miałem się nie odzywać, bo szkoda czasu, ale pomyślałem, że na pewno jest więcej takich, którym od tej obłudy i hipokryzji chce się wymiotować i trzeba się policzyć. Dołączam do kompanii. Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Kaczyński do Rosjan: Na Placu Czerwonym miał 09.05.10, 18:43 Ciemny lud kupił, jak trzeba. Tylko tak dalej, wiedziałam, że pan prezes nie jest w stanie przemówić do wszystkich Polaków. Zresztą, po co? Naprawdę znajdzie się ktoś, kto uwierzy w Wielką Przemianę? Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski O glodzie,kartkach (PRL)gruzlicy i sytych PZPR 09.05.10, 18:35 czlonkach nie zapominajcie.Mam respekt dla Kaczynskich,ktorych w PRL, rzady CCCP tak jak innych "politykow"ocalily.CCCP tez eksportowalo jak caly blok wschodni na zachod i samo mialo trudnosci.W roku 2010 potrzeba(juz zapozno)politykow nie zwiazanych z PRL,gdyz i tak dla bankow zachodnich sa niewiarygodni.Zachod i jego elita wie ze "tym" z PRL nie mozna wierzyc.Raz zdradzili to beda to zawsze czynic.Ja otrzymalem osobiscie,z czym sie zgodzilem(na zachodzie) jako przeciwnik Solidarnosci,a nie mialem zamiaru przechodzic na druga strone "barykady"zakaz wykonywania,mojej specjalnosci gdyz za bardzo bylem zwiazany ze wschodem,za czesto bylem w Moskwie i CCCP i w Europie zachodniej,a bylem,od dziecka,wychowywany przez "system".Mialem podpisywac na zachodzie "lojalki"?Nie.Nie bylem agentem ale mialem wyjatkowo dobra sytuacje.Wiedzialem ze "wschod"......ma zobowiazania finansowe w banku swiatowym.A jesli dany kraj "systemu" sie nie podporzadkowal,musial byc ukarany jak to zrobili w PRL i wprowadzili "glod". Korea polnocna czy Kuba jest wam znana? Przeciez Rosjanie w CCCP rowniez....glodowali.Bylo im ciezko. Ale to inny temat...... Odpowiedz Link Zgłoś
poznanczyk.drugi Kaczyński do Rosjan: Na Placu Czerwonym miał st... 09.05.10, 18:39 Homoseksualista, rozwódka i działacz SLD przedstawicielami konserwatywnej części Polski. Jesteś hipokrytą to przyłącz się do nas!! Twój PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
stanley123 Kaczyński do Rosjan: Na Placu Czerwonym miał st... 09.05.10, 18:43 Pamiętajcie że po tej tragedii Rosja nie otworzyła się dla PO. tylko dla narodu Polskiego bo Sikorski miał parę lat by dojść z Rosjanami do porozumienia a skoro Putin pokazał że jest człowiekiem to i Kaczyński też może się otworzyć . Odpowiedz Link Zgłoś
kajak_2008 Re: Kaczyński do Rosjan: Na Placu Czerwonym miał 09.05.10, 21:00 A ile lat mieli na ułożenie z Rosją stosunków Kaczyńscy? I co zrobili w tym temacie? Panie Kaczyński! NIE PRZESZKADZAJ PAN. CHCEMY NORMALNYCH STOSUNKÓW Z SĄSIADAMI!! Odpowiedz Link Zgłoś
narwit Apel do Jarosława. 09.05.10, 18:43 Na forum TVN24 - nie wiem jakim cudem internaucie się udało tam coś takiego opublikować - forumowicz tamtejszy 'RządWąt' skierował orędzie do wielkiego wodza o następującej treści: Cytuję: " ....................... Wodzu, bohaterze, druchu! Znaczy sie, ze teraz lubimy Ruskich czy wrecz przeciwnie? Troche'm sie zgubil; wczoraj bylo, ze na Moskala ruszamy wiec'em sie cala nocke zbroil w piwnicy i teraz sie boje ze mi to wszystko pierdyknie. Niech kochany nasz Admiral, Gwiazda Zaranna, powie: mam li ja to wywozic gdzie na pole czy moze jednak sie przyda? Jesli jednak dzis Ruscy sa bracia od serca to moze zrobie im jakas laurke? Albo proporczyk? A ten arsenal z piwnicy to im podrzuce pojutrze, dobrze? Marszalku? Hę? Albo moge tym Rzad podrzucic, bo notorycznie sie uchylaja od podania do dymisji. Ostojo Cnot, niezlomny nasz Marsie i Adonisie w jednym. Mogie? .........................................." Mam nadzieję, że autor nie ma mi za złe skopiowanie jego tekstu na tym Forum. Zrobiłem to tutaj bo forum TVN24 uważam za stronnicze a ten tekst może przeczytać i skomentować więcej osób właśnie tutaj. Uważam, że trafnie, nieco humorystycznie odzwierciedla on przeobrażenia w duchu i umyśle PiS-iej masy oraz ich wodza. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Apel do Jarosława. 09.05.10, 18:53 Ledwie cztery miesiące temu Jarosław nazwał Jaruzelskiego zbrodniarzem i zażądał dla niego dożywotniego więzienia. Pisowcy domagali się także zdegradowania generała na szeregowca, aby w celi nie dostał generalskiej pryczy. I oto nagle po zaledwie kwartale brat Lecha, musi się przymilać do "zbrodniarza" oraz armii która szła ze wschodu! Odpowiedz Link Zgłoś
pioma1easy To całkiem normalne maciekgr. odp 09.05.10, 18:44 Wyborcza wyborczą, ale pisuarki też mają swoje Tuby, nie będę wymieniał bo większość jest z Torunia. Niestety na całym Świecie czynniki opiniotwórcze są za kimś i przeciw komuś, tutaj chodzi o przyszłość nas wszystkich także twoją. Czy kaczor jest zdolny coś sensownego zaproponować, NIE. Nawet jego poszukiwanie układu okazało się nie wypałem, bo co złapali Sawicką? A ty byś nie wziął pół bańki jakby ci dawali? Nawet w Ameryce jest korupcja, rozwinął bym ten temat, ale pisiorki nie zrozumieją sensu.Jeśli uważasz,że walka z korupcją za grubą kasę z podatków ma sens to jesteś w błędzie to bardziej jest kreacja korupcji, a nie jej zwalczanie.Lepiej tą kasę wydać na szkolenie nauczycieli czy też drogi, a nie płacić darmozjadom z CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
jarro69 popłakałem się... 09.05.10, 18:44 jakie to wzruszające... pis-dzielec przemawia do ukochanych rosjan... uznanie dla tłumacza na j. rosyjski, przetłumaczyć tyle 'mlasknięć'i 'sapnięć' Odpowiedz Link Zgłoś
wermut3 Przekonał mnie głosuje na niego 09.05.10, 18:44 miałem głosowac na Korwina, ale teraz widzę że mężęm stanu jest jarosław kaczyński, ma mój głos! Odpowiedz Link Zgłoś
batnachama Kaczyński do Rosjan: Na Placu Czerwonym miał st... 09.05.10, 18:45 rewelacyjne wystąpienie. godne męża stanu. NIE zagłosuję na Jarosława Kaczyńskiego, ale chylę czoła jego sztabowi wyborczemu i jemu samemu. WSZYSCY DO WYBORÓW!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Jarek włożył na plecy pianino 09.05.10, 18:48 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7860330,Jakubiak__Pianino_za_plecami_prezesa_to_symbol_szacunku.html i udaje że ma jakiś szacunek dla kultury Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Jarek włożył na plecy pianino 09.05.10, 18:56 Prezes PiS przed wyborami faktycznie poszerza swój elektorat. Konsoliduje milionową większość, której głosy ma i tak zapewnione: radiomaryjców i zagubionych we współczesności gniewnych półanalfabetów, których samopoczucie się poprawia gdy zagrają na pianinie utwory Chopina. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec a tak na prawdę to był stylizowany barek 09.05.10, 19:02 pełen pamiątek po bracie Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: a tak na prawdę to był stylizowany barek 09.05.10, 21:02 Warto przypomnieć słowa L.Kaczyńskiego: <Rosja może nas zaatakować Jaki jest podstawowy cel polityki Lecha Kaczyńskiego w sprawie bezpieczeństwa Polski? "Głębokie związki z USA" - mówi prezydent. Są one potrzebne, bo - według prezydenta - zagraża nam Moskwa. "Rosja może nas zaatakować z bliskiej odległości" - ostrzega głowa państwa.. www.dziennik.pl/polityka/article295298/Prezydent_Rosja_moze_nas_zaatakowac.html Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Kaczyński do Rosjan: Na Placu Czerwonym miał st... 09.05.10, 18:48 Pan z kotem spóźnił się ze swoim "przesłaniem". Jego zwolennicy tu na forum już wcześniej ujawnili linię programową pisiarstwa wraz z opinią genetycznych patriotów i prawdziwych P(W)olaków na temat Rosjan. Taka gadka to do ciemnego ludu albo do Alika. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Pokazcie polityka nie zwiazanego z PRL,bez lojalki 09.05.10, 18:52 Co to ma wspolnego "Kaczyński do Rosjan: Na Placu Czerwonym miał stać mój ukochany brat"?Nigdy nie zadawaliscie sobie pytania:jak to mozliwe ze politycy w roku 2010(nie z wojska czy z SB gdyz mieli rozkazy)z PRL przetrwali i przezyli?Pomimo ze ich kariera byla nie tylko zwiazana z PRL ale i z CCCP?Prawo do studiow w PRL zwlaszcza politycznych,prawnych,gospodarczych mieli tylko za zgoda organow panstwowych,ktore ta przyszla "kadre kontrolowalo".Nie bylo wyjatkow. Dzisiaj Chiny zastapily Blok Wschodni a zachod (elity)nie wierza tym z systemu wschodniego gdyz podejrzewaja ze w dalszym ciagu sa "aktywni"dla starego systemu.Takie sa realia w roku 2010. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Pokazcie polityka nie zwiazanego z PRL,bez lo 09.05.10, 18:59 Na takie dylematy nie udzielą odpowiedzi bracia Kaczyńscy. Wszelkie pytanie jakim cudem bliźniacy, synowie oficera AK zostali przyjęci bez problemów na studia prawnicze UW pozostanie tajemnicą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Re: Pokazcie polityka nie zwiazanego z PRL,bez lo 09.05.10, 19:27 na studia...> politycznych,prawnych,gospodarczych mieli tylko za zgoda organow > panstwowych,ktore ta przyszla "kadre kontrolowalo".Nie bylo wyjatkow. mareczku aleś poszył wielkie buty Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszelwood Kaczyński do Rosjan: Na Placu Czerwonym miał st... 09.05.10, 18:55 Dorn w swojej książce mówi o PiS, że jest to stado pawianów: "Uznałem, że potężna część napięć to rodzaj szantażu emocjonalnego. W stadzie pawianów jest jeden samiec alfa i choć pawiany są orientacji heteroseksualnej, od czasu do czasu ten główny gwałci te niżej stojące w hierarchii. Chodzi o dominację i władzę, a nie o seks. Te słabsze same od czasu do czasu nadstawiają się, żeby samiec alfa je spożytkował. To daje im bezpieczeństwo, że nie będzie ich lał. Ja się nie nadstawiałem, stąd pretensje pana Kaczyńskiego". Odpowiedz Link Zgłoś
stajniowy Apel do Komorowskiego 09.05.10, 18:56 Pelniąc obowiazki prezydenta widac wyrażnie ze nie nadaja sie do pełnienia tej funkcji, powinien zatem bezapelacyjnie wycofac swoja kandydature na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
stanley123 Kaczyński do Rosjan: Na Placu Czerwonym miał st... 09.05.10, 18:59 Nie wiem kto jest dobry czy PO.czy PIS.i mam to głęboko ale życzę wam przeżyć to co Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiekd47 Re: Kaczyński do Rosjan: Na Placu Czerwonym miał 10.05.10, 08:38 Moze to przeczytasz baranie Co przezył kaczynski brat mu w kalendarz walnol a powiedz mi szmato pisowaska co przezyli Rodzice ty dziewczyn DZIECI POSZLY DO PIACHU SZMATLAWCU ZEBY ZASPOKOIC AMBICYJKI DWOCH ZADNYCH WLADZY FACETOW DLA CIEBIE TO ZADNA TRAGEDJA KRETYNIE A TE ZONY DZIECI KTORE ZOSTALY CHOCBY BARNIE OSMIORO PUTRY PIEPRZYNIJ SIE W TEN GLUPI PUSTY LEB TYM DZIECIOM TYLKO TEN OPLOWANY PRZEZ TAKIE SZMATY JAK TY DAL POMOC RZAD ZE STRONY TWPJEGO PISU NIEMA NIC ZOSTWILISCIE TYCH LUDZI SAMYCH MNIE GOWNO OBCHODZI CZY TE RODINY POPIRALY PIS PO CZY SLD SZMATO TO SA LUDZIE A NIE KTOS WIRTUALNY I NIE WYJEZDZAJ TU Z TRAGEDJA KACZORA Odpowiedz Link Zgłoś
yurekbis Kaczyński do Rosjan: Na Placu Czerwonym miał st... 09.05.10, 19:01 Bardzo dobre wystapienie Jaroslawa Kaczynskiego.Zwrocil sie do Narodu Rosyjskiego a nie do wladzy,ktora wywodzi sie z KGB. Odpowiedz Link Zgłoś