francaro Cenckiewicz na szefa IPN? 20.05.10, 08:48 Tylko Cenckiewicz jest w stanie trzymać kierunek prac IPN, który zapoczątkował ś.p. J. Kurtyka! Trzymam kciuki, by sie udało... Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 Cenckiewicz, to bydle, gloryfikuje UB-SB..!! 20.05.10, 08:59 Jego "prawda" to "Prawda" oparta tylko i wyłącznie na aktach UB-SB.! Bydle Cenckiewicz, to pomiot bandytów z UB-SB, to nieodrodne ich dziecko! Odpowiedz Link Zgłoś
mimi9930 Cenckiewicz na szefa IPN? 20.05.10, 08:58 1 a ja chcę być najsłynniejszą aktorką polską 2 chcę tez być najpiękniejszą modelką na świecie 3 ale przede wszystkim chcę być bogata, chcę , żeby wszyscy mnie podziwiali za spryt, kreatywność, bla bla bla, ehhh ten Cenckiewicz, nic dobrego z niego nie wyrośnie, pieniacz po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
zozo00 Cenckiewicz na szefa IPN? 20.05.10, 09:03 Tak Panowie z PO niestety nic sie nie nauczyliscie na przykladach miedzy innymi szefa CBA. PIS jest silny Wasza slaboscia. Gdyby p.o. Prezydenta zostal ktos z PIS juz wakaty bylyby obsadzone swojakami. Parafrazujac slowa piosenki Lady Punk DOBRY BADZ DLA PIS-U PRZECIEZ ONI TEZ CIEBIE KOCHAC CHCA Odpowiedz Link Zgłoś
merypol Cenckiewicz na szefa IPN? 20.05.10, 09:11 Jestem przekonana, że nawet w sytuacji kiedy zgłosi się inny kandydat, Sławomir Cenckiewicz jest najwłaściwszą osobą, bardzo dobrze przygotowaną do objęcia stanowiska, funkcji po poprzedniku. Odpowiedz Link Zgłoś
2marcus To najlepszy kandydat, liczę że PO go poprze 20.05.10, 09:13 To znakomity kandydat, będę namawiał znajomych posłów z Platformy by poparli Cenckiewicza. PO powinna iść w tej sprawie wspólnym frontem z PiS przeciw postkomunistom. Oczywiście SLD i środowisko Gazety będzie to torpedować... Odpowiedz Link Zgłoś
asmod3an Cenckiewicz na szefa IPN? 20.05.10, 09:15 no masakra po prostu.... i jeszcze innego kandydata nie ma... choć w sumie się nie dziwię, kto by chciał z takimi współpracować... Odpowiedz Link Zgłoś
przylaszczynski Najpierw przed sąd za parszywe, polityczne gierki! 20.05.10, 09:25 Odpowiedz Link Zgłoś
petronella.kozlowska Cenckiewicz 20.05.10, 09:40 był tematem, a nie ma żadnego wpisu o nim Odpowiedz Link Zgłoś
darla152 Cenckiewicz na szefa IPN? 20.05.10, 09:33 Pcha sie świ.ia do koryta za pieniądze podatnika . A pieniędzy na zapobieganie powodziom, nie ma !!!!! Zlikwidować IPN i tych pasożytów !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Cenckiewicz na szefa IPN? 20.05.10, 09:50 IPN w obecnym kształcie,to jeden z ostatnich bastionów IV Rzepy. Będą go bronić do końca...jak niepodległości. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Sławomir Cenckiewicz na szefa IPN? 20.05.10, 10:04 Jak on może ??Najlepszym kandydatem będzie michnik,albo maleszka.A wśród byłych KOR-owców sami fachowcy ,wiedzą gdzie leżą ich teczki !! Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Cenckiewicz na szefa IPN? 20.05.10, 10:10 henryk-sikora napisał: > Niech się nawet nie waży IPN tego zrobić, pierwszy pójde obrzucić > kamieniami, jajami i czym się da główną siedzibę IPN!!!!:) Raczej gówną. Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 Cenckiewicz na prezesa PIS! Ma dobre pochodzenie 20.05.10, 10:50 wychowany,"wyedukowany" przez SB... Odpowiedz Link Zgłoś
mzastaw Sławomir Cenckiewicz na szefa IPN? 20.05.10, 10:44 Czy znajdzie sie ktoś mądry, w tym kraju, jakim jest Polska i wreszcie zlikwiduje to "UB III RP" czyli IPN? Odpowiedz Link Zgłoś
jatokomtur Sławomir Cenckiewicz na szefa IPN? 20.05.10, 10:54 CZY JESZCZE KTOŚ TWIERDZI ŻE TA BANDA JEST POTRZEBNA ? Odpowiedz Link Zgłoś
hardy1 Sławomir Cenckiewicz na szefa IPN? 20.05.10, 16:42 Cenckiewicz? Na prezesa IPN?! Mało nie spadłem z krzesła z wrażenia. Ale to był tylko pierwszy moment. Potem przyszła refleksja - jasne że się nadaje - IPN jako instytucja podległa całkowicie prezesowi PiS (a opłacana z naszych podatków!)nie jest przecież instytucją naukową tylko propagandową przybudówką partii PiS. Na prezesa tego IPN Cenckiewicz jako czołowy propagandzista nadaje się więc idealnie. Tylko mam jedno pytanie - dlaczego z naszych podatków ma być dalej opłacany? Cenckiewicz i ta przybudówka propagandowa Jarka K. ? Odpowiedz Link Zgłoś
politol59 Sławomir Cenckiewicz na szefa IPN? 20.05.10, 21:01 Godny następca poprzednika, na pewno będzie lustrował zawartość oczy- szczalni ścieków. Odpowiedz Link Zgłoś
jar_gal Sławomir Cenckiewicz na szefa IPN? 21.05.10, 15:31 broń nas Panie Boże ten pan jest nieodpowiedzialny -proszę mi powiedzieć ile ma lat ten pan ? Odpowiedz Link Zgłoś
korespondencyjne Sławomir Cenckiewicz na szefa IPN? 21.05.10, 18:50 A moze na szefa rzadu, albo szefa panstwa. To za mało ,ze on chce. I samozwańcza przewodniczaca też. A praworządność? Cenckiewicz zapomniał ,ze czasy beprawia premiera J. Kaczyńskiego , ministra Ziobry i Kaminskiego z CBA minęły bezpowrotnie. Dośc płacenia na instytucje potrzebna wyłącznie PiS-owi do zbierania kwitów na przeciwników politycznych. Lepiej dac te pieniądze na urzadzenia przeciwpowodziowe. Bedzie mniej dramatów ludzkich i strat. Odpowiedz Link Zgłoś