rezydentwolski 24.05.10, 10:01 Jak widać Rosjanie nie dali się nabrać na lukrowanego dziadka - pacynkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alabaster_x "Wriemia Nowostiej": Zwolennicy Kaczyńskiego wc... 24.05.10, 10:02 BO to JEST PRAWDZIWA TWARZ KACZYŃSKIEGO I JEGO BOJÓWEK ŚNIADKOWYCH Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Anonimowa zwolenniczka PIS :) 24.05.10, 10:56 Anonimy jakos zle mi sie kojarza. Podchodzi pod oszustwo albo zawisc . Odpowiedz Link Zgłoś
crimen "Wriemia Nowostiej": Zwolennicy Kaczyńskiego wc... 24.05.10, 10:03 Kaczuś stoi ufnie z sercem na dłoni, a zdrugiej strony za chleb kamieniem. Czarna niewdzięczność:) Odpowiedz Link Zgłoś
terminal_slawkow "Wriemia Nowostiej": Zwolennicy Kaczyńskiego wc... 24.05.10, 10:03 Gdyby samolot był rosyjski, a wypadek w Polsce to czarne skrzynki jeszcze w ten sam dzień były by w Moskwie. A nasz rząd nawet nie śmie się o nie upomnieć bo się czegoś boi. O co chodzi? Dlaczego ? Odpowiedz Link Zgłoś
echfranka Re: "Wriemia Nowostiej": Zwolennicy Kaczyńskiego 24.05.10, 10:19 Niech te skrzynki lepiej w Rosji poleżą. Nie mam zaufania do niektórych śledczych w Polsce. Kaczyński się nie zmnienił ,bo sam powiedział ,że musi dokączyć dzieło brata.Gdyby tak było to by swoim powiedział aby zachowywali się inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Błędna diagnoza: 24.05.10, 12:03 Elektorat PiS to przeważnie drobne urzędaski, dojeżdżające do pracy rowerkiem z plecaczkiem na garnitur. Taki urzędasek musi kadzić swojemu przełożonemu (najczęściej z SLD lub PSL) a za plecami pluje mu do kawy i pisze (PiSze) donosy. Urzędasek popiera PiS, bo to właśnie PiS jest za rozbudową machiny biurokratycznej a jednocześnie za czystkami, co daje urzędaskowi nadzieję na awans i podwyżkę może o całe 100 zł (bo 300 jest dla posłów). Urzędasek, wyborca PiS, być może nigdy nie pracował w prywatnej firmie w warunkach rynkowej konkurencji i biurokratycznej mitręgi. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Kaczor chce tylko dokaczyc... 24.05.10, 13:39 SWOJA KARIERE POLITYCZNA do konca. Zastanawiam sie tylko, dlaczego i dla kogo on to robi?...Przeciez Polske i Polakow TEN CZUBEK ZAWSZE MIAL I MA GLEBOKO GDZIES!...Dokaczac PRZECIEZ MOZE w domu swojemu kotu , A ON MU NIE ZAPROTESTUJE, bo jest tylko kotem. Po co KACZCE do tego jeszcze Polacy, KTORYCH ZWYCZAJNIE NIENAWIDZI? Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_melex Re: "Wriemia Nowostiej": Zwolennicy Kaczyńskiego 24.05.10, 10:26 terminal_slawkow napisał: > Gdyby samolot był rosyjski, a wypadek w Polsce to czarne skrzynki > jeszcze w ten sam dzień były by w Moskwie. > A nasz rząd nawet nie śmie się o nie upomnieć bo się czegoś boi. > O co chodzi? Dlaczego ? Udowodnij te idiotyzmy to może ktoś cię zacznie traktować poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
galnospoke Re: "Wriemia Nowostiej": Zwolennicy Kaczyńskiego 24.05.10, 10:52 Oooo, znowu szczekaczki z ambasady sie uaktywniaja. Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: "Wriemia Nowostiej": Zwolennicy Kaczyńskiego 24.05.10, 10:47 terminal_slawkow napisał: > Gdyby samolot był rosyjski, a wypadek w Polsce to czarne skrzynki > jeszcze w ten sam dzień były by w Moskwie. > A nasz rząd nawet nie śmie się o nie upomnieć bo się czegoś boi. > O co chodzi? Dlaczego ? ale samolot był POLSKI ;) Odpowiedz Link Zgłoś
robstork Re: "Wriemia Nowostiej": Zwolennicy Kaczyńskiego 24.05.10, 10:52 Ktoś ci płaci za wypisywanie głupot? Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Zwolwnnicy Kaczyńskiego, to margines w Polsce 24.05.10, 10:14 Przegonic tego kartoflanego slugusa czarnoksiestwa!!! Narod odbiera Polske z rak klamcow. Odpowiedz Link Zgłoś
stax_79 To przewaznie nieroby, klótnicy, którym BÓG 24.05.10, 10:58 czegos nie dal! To nie Bóg tylko wasza praca pozwala cos osiagnac... Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Zapomniales o inteligencji katolickiej 24.05.10, 11:15 stax_79 napisał: > czegos nie dal! To nie Bóg tylko wasza praca pozwala cos osiagnac... Pewnie jest i taki margines wśród nas. Ale wiekszość to statystyczni obywatele (tak jak i wyborcy PO)- tyle ,że wyznający pewne wartości (tradycja , rodzina , katolicyzm , patriotyzm , solidaryzm spoleczny) Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio "Wriemia Nowostiej": Zwolennicy Kaczyńskiego wc... 24.05.10, 10:06 To co napisali jest prawdą.Ale jak to w życiu bywa,szumowiny zwykle osiadają na dnie.Wierzę,że po doświadczeniach 2oo5-2oo7 wygra rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś
slowianska_dusza Nowy wizerunek J.K. = jeszcze większa hipokryzja 24.05.10, 10:10 Nowe otwarcie Jarosława Kaczyńskiego i PiS-u w stosunku do przyjaciół Rosjan polega na tym, że już nie pokazuje skrzywionej twarzy kiedy o nich mówi i nawet nazywa ich przyjaciółmi. Jednocześnie PiS przypisuje Rosjanom wszystkie stare najgorsze rzeczy i nowe związane z katastrofą smoleńską. Jedyne co mnie dziwi to wzięcie przez Rosjan za dobrą monetę wystąpienia Jarosława Kaczyńskiego w Muzeum Powstania Warszawskiego. To było zagranie wyborcze pod publiczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: Nowy wizerunek J.K. = jeszcze większa hipokry 24.05.10, 11:39 nie pozwolmy PISułmaną aby zrobili z naszego kraju kartoflisko. Kaczaszwili to chory frustrat, dyszacy nienawiscia paranoik. PIS ma pretensje do calego swiata ze PO nie zabronilo im leciec do Smolenska, czy PO jest od pilnowanie PISglowkow zeby nie narobili glupot, czy PISkacze to nieodpowiedzialna dzieciarnie, -tacy ludzie chca rzadzic Polską...? Odpowiedz Link Zgłoś
mientki_czlowiek dziekujemy kaczynskiemu za sparalizowanie Warszawy 24.05.10, 10:14 swoim wiecem sparaliżował okolice Starego Miasta w Warszawie w sobotę. Będziemy pamiętać! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Uprzejmie informuję, że nie jestem zwolennikiem 24.05.10, 10:15 braci Kaczyńskich. Na sporządzonej przez PiS liście "antypissowskich trolli z Gazety.pl" zajmuję skromną 21 lokatę na 200 sklasyfikowanych osób. Lista zawiera wielu bardzo znanych forumowiczów portalu Gazeta.pl Oto link: plockaprawica.net/news.php?readmore=2375 Odpowiedz Link Zgłoś
lilith_abl Re: Uprzejmie informuję, że nie jestem zwolenniki 24.05.10, 10:26 Gratulacje ;-) A swoją drogą, jak bardzo zawistnym i skrzywionym trzeba być, by tworzyć taką listę...Dla mnie to w dalszym ciągu nie jest normalne Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa 136 miejsce???? 24.05.10, 10:27 zigzaur napisał: > braci Kaczyńskich. > > Na sporządzonej przez PiS liście "antypissowskich trolli z Gazety.pl" zajmuję > skromną 21 lokatę na 200 sklasyfikowanych osób. Lista zawiera wielu bardzo > znanych forumowiczów portalu Gazeta.pl > > Oto link: > > plockaprawica.net/news.php?readmore=2375 > Proszę mnie natychmiast wpisać na 1 !:) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: 136 miejsce???? 24.05.10, 10:34 Nie jestem operatorem a poza tym, to trzeba sobie zasłużyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: 136 miejsce???? 24.05.10, 10:37 Jak? Splunąć w ich stronę przez lewe ramię?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: 136 miejsce???? 24.05.10, 11:29 jak to sie moglo stac ze mie tam nie ma???? Przeciez zwalczam PISgłówków na kazdym kroku, z kartofli robie purre gdzie sie da. Dla mnie to autentyczna obelga ze mie pomineli, wydaje mi sie ze zdecydowanie zasluzylem na miejsce na tej liscie, i to w pierwszej dziesiatce. Napisalem znaczna ilosc postow udowadniajacych prymitywizm i ciemnote PISułmanów. Czuje sie niedoceniony, tym samym podwajam moją antyPISdzielcza dzialalnośc!:( Odpowiedz Link Zgłoś
zygmuntt0 niezła lista 24.05.10, 10:29 przecież, żeby napisać 100,000 postów, to zakładając 15s otwieranie strony, 20s pisanie tekstu = 35s na post = 3,500,000s = 58,333 minuty = 972 godziny = 40 dób spędzonych na pisaniu postów. To na czytanie komentowanych artykułów na pewno nie ma już czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
ewswr Re: Uprzejmie informuję, że nie jestem zwolenniki 24.05.10, 10:37 Ohoho!! Cenią cie bardziej niz eve15. Gratulację! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Uprzejmie informuję, że nie jestem zwolenniki 24.05.10, 10:46 Trochę dziwi mnie, że na tej liście "trolli" są osoby jawnie popierające PiS: junkier, prawdziwy moher, presentation1. Czyżby pisowski autor rankingu uważał, że te osoby jednak ośmieszają PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Pisuarow nie mozna osmieszyc slowem... 24.05.10, 14:05 do pisuarow mozna tylko naszczac! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Pisuarow nie mozna osmieszyc slowem... 24.05.10, 15:36 Można, bo sami to robią. Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Uprzejmie informuję, że nie jestem zwolenniki 24.05.10, 10:52 hahaha, na liście jest tez junkier i hasz0 co znacząco obniża wiarygodność tego zestawienia. A. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Uprzejmie informuję, że nie jestem zwolenniki 24.05.10, 10:59 Junkier ale także np. presentation1, oszołom z radia maryja i prawdziwy moher. Widocznie autor strony uznał, że posty tych osób OŚMIESZAJĄ PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
absurd.goni.absurd Re: Uprzejmie informuję, że nie jestem zwolenniki 24.05.10, 10:57 Dzięki tej liście, mam nowy cel w życiu, znaleźć się na niej w kolejnej edycji. Odpowiedz Link Zgłoś
stax_79 Moje gratulacje! :) 24.05.10, 11:01 Daze to umieszczenia mnie na tej liscie - to jak lista najlepszych :) Odpowiedz Link Zgłoś
bambosz0 Re: Uprzejmie informuję, że nie jestem zwolenniki 24.05.10, 11:10 zigzaur napisał: > braci Kaczyńskich. > > Na sporządzonej przez PiS liście "antypissowskich trolli z Gazety.pl" zajmuję > skromną 21 lokatę na 200 sklasyfikowanych osób. Lista zawiera wielu bardzo > znanych forumowiczów portalu Gazeta.pl > > Oto link: > > plockaprawica.net/news.php?readmore=2375 > ..Przeczytane!!! kuriozalne-to się nazywa oszołomstwo.Pisowców trzeba leczyć /psychiatra/ Są gotowi sami sobie szkodzić ,byle udowodnić ,że czarne jest białe . Ich walka jest na miarę idola /149 cm /p.s. niestety nie ma mnie na liście,pewnie jestem b.malutkim trollikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz skąd wziąłeś "antypissowskich trolli "? 24.05.10, 15:00 zigzaur napisał: > braci Kaczyńskich. > > Na sporządzonej przez PiS liście "antypissowskich trolli z Gazety.pl" zajmuję > skromną 21 lokatę na 200 sklasyfikowanych osób. Lista zawiera wielu bardzo > znanych forumowiczów portalu Gazeta.pl > > Oto link: > > plockaprawica.net/news.php?readmore=2375 > Skjąd wziąłeś ten zapis o "antypissowskich trollach" ? Ja czegos takiego nie znalazłem . No i ciekawe sa kryteria doboru. Nie bardzo rozumiem co tam robia np "polski francuz" i "obraza.uczuć.religijnych". Nazwanie ich trollami to nieporozumienie (mowiąc delikatnie). Ich poglądy sa dalekie od moich , ale lubie z nimi dyskutowac. W konkretnym watku zawsze logicznie argumentuja , bronia swego stanowiska , wykazuja błedy w moim rozumowaniu. Gdzie tu "trollowanie" ? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: skąd wziąłeś "antypissowskich trolli "? 24.05.10, 15:37 Wejdź na tę stronę. Określenia "troll" użył autor tej listy. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: skąd wziąłeś "antypissowskich trolli "? 24.05.10, 15:41 zigzaur napisał: > Wejdź na tę stronę. Określenia "troll" użył autor tej listy. > Ale ja pytałem o "antypissowskich trolli". Nie o "trolli. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: skąd wziąłeś "antypissowskich trolli "? 24.05.10, 18:18 Ta strona jest prowadzona przez lokalną jaczejkę PiS. Określenie "troll" jest raczej pejoratywne i w ten sposób określa się przeciwników czy polemistów. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: skąd wziąłeś "antypissowskich trolli "? 24.05.10, 20:26 zigzaur napisał: > Ta strona jest prowadzona przez lokalną jaczejkę PiS. Określenie "troll" jest > raczej pejoratywne i w ten sposób określa się przeciwników czy polemist Nie wiem kto prowadzi te strone. To nie jest wazne. Wazne jest , aby w sporze politycznym (normalna sprawa w demokracji) wzajemnie się szanować i nie traktowac przeciwników jak wrogów. A okreslenie "atypissowski" to juz sam dodałes. Prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
terry20 To jest PiS: jątrzyć i skłócić wszystkich, 24.05.10, 10:15 którzy nie popierają Jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
ondrij Re: To jest GW: jątrzyć i skłócić wszystkich, 24.05.10, 10:18 którzy popierają patriotyzm w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
rexx80 Re: To jest GW: jątrzyć i skłócić wszystkich, 24.05.10, 10:28 Czy głosującym na inne opcje polityczne należy odmówić patriotyzmu? Odpowiedz Link Zgłoś
latajacy_melex Re: To jest GW: jątrzyć i skłócić wszystkich, 24.05.10, 10:30 ondrij napisał: > > którzy popierają patriotyzm w Polsce. Taki patriotyzm to sobie w d... wsadź. Odpowiedz Link Zgłoś
stax_79 Oni Jarka na oltarze wynosza juz 24.05.10, 10:52 Hitler mial tak samo przed wojna - tez prawie oddawano mu czesc, tez nie mial zony i tez nienawidzil sasiadów! ostrzegam was POLACY - ten czlowiek pokazal juz wielokrotnie, ze zdolny jest do rzeczy najgorszych (sojusz PiS z Samoobrona i LPR), a teraz gdy zginal jego brat... az sie boje jakiej zemsty bedzie szukal (bo mysli ze to zamach) za nasza wschodnia granica... Jarek to nowy Fuhrer IV RP! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Oni Jarka na oltarze wynosza juz 24.05.10, 11:12 Mam nadzieję, że nie zawrze powtórki z paktu Ribbentrop-Mołotow (np. w wersji Fotyga-Ławrow) w celu podziału Ukrainy i Białorusi. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Nie Fuhrer tylko I Sekretarz 24.05.10, 20:34 stax_79 napisał: > Hitler mial tak samo przed wojna - tez prawie oddawano mu czesc, tez nie mial > zony i tez nienawidzil sasiadów! ostrzegam was POLACY - ten czlowiek pokazal > juz wielokrotnie, ze zdolny jest do rzeczy najgorszych (sojusz PiS z > Samoobrona i LPR), a teraz gdy zginal jego brat... az sie boje jakiej zemsty > bedzie szukal (bo mysli ze to zamach) za nasza wschodnia granica... Jarek to > nowy Fuhrer IV RP! Alez skisiłes sprawee !! mialo byc "Jarek to homofob", a Ty cos o jakims fuhrerze pisales. Kto dzis w dobie zjednoczonej Europy pamieta o jakimś tam "fuhrerze" ? Może z ta maturą to oszukałes w CV i dlatego Cie przyjeli na " dowalacza PiS-owi" ?? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz To jest PO , na białe mówić czarne 24.05.10, 18:08 Przed chwila przeciwnik PiS-u - zigzaur - dopuscił się manipulacji. Stwierdził ,że istnieje lista "antypissowskich trolli GW" Podał link. z linku wynika ,ze niczego takiego nie ma. Jest lista trolli GW ale róznych orientacji. Ale przeciez można pisac co sie chce , mamy wolność słowa. Sa tacy , którzy bez weryfikacji wierzą we wszystko. I są oni niekoniecznie z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
dzwonniczy Skandal!!! 24.05.10, 10:15 Skandal normalnie...kto pozwolił krytykować Rosję w Prywislańskim Kraju!? Aresztować i na 10 lat na Sybir!! Odpowiedz Link Zgłoś
dramateusz Kto zabronił krytykować kosciół i kaczora?Nikt! 24.05.10, 10:44 A ci pierwsi warci tego konusa... Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Kaczor chce przyjazni z Rosja! 24.05.10, 10:51 NAPISAL 9 MAJA TAKI piekny list do przyjaciol Moskali.Widocznie Rosjanie nie czytali tego listu. Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko "Wriemia Nowostiej": Zwolennicy Kaczyńskiego wc... 24.05.10, 10:16 Kacze szumowinki ukazują nam prawdę o "zmianie" swego Ukochanego Przywódcy! Jakaś idiotka całowała go po rękach?! Recepta skierowana do dziennikarzy: Szydzić z tej hołotki, nie przeprowadzać wywiadów z tumanami. A jeśli już to ostro!! Nie pokazywać arcyidiotki profesorki! Odpowiedz Link Zgłoś
zygmuntt0 "Rusofob!!!", "Ksenofob!!"... 24.05.10, 10:19 ..Pokażmy Kaczyńskiego jako wroga Rosji i człowieka konfliktu, niech się wyborcy przestraszą. Ot, i cały PR Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Akurat, ładny mi "rusofob", który 24.05.10, 10:23 był przeciwko przystąpieniu do UE a w koalicji miał Leppera i Giertycha. Odpowiedz Link Zgłoś
stax_79 Jak chcecie zamkniecia Polski na zagranice 24.05.10, 10:54 i wiecznych klótni sejmu i prezydenta - glos oddaj na Jarka! Odpowiedz Link Zgłoś
kalfas2 Re: "Rusofob!!!", "Ksenofob!!"... 24.05.10, 11:49 Kacza Tważ jest przede wszystki wrogiem POlakow. On kocha tylko swoje lustrzane odbicie,toleruje ludzi identycznych jak on sam, o tych samych pogladach.ten zakompleksiony kartofel nie toleruje zadnej odmiennosci,ideologocznej,religijnej,innych narodow itp. Kaczaszwili w pierwszej kolejnosci nienawidzi Polakow spoza PIS, w nastepnej kolejnosci nienawidzi,Rosjan,Niemcow,Zydow. List do Rosjan to taki sam fałsz jak ubieranie mycki na swojego kołtuna, profanacja dla Żydowskiej mycki. kartofel tym samym robi "ruchy pozorowane" aby sie uwiarygodnic jako osoba "otwarta" na innych. Kacza Tważ oszuka tym marketingiem politycznym jedynie swoj ciem ny niewyksztalcony elektorat ze wsi, bardziej swiqatle warstwy naszego Narodu dobrze wiedza ze kartofel to szowinista i oszołom. Odpowiedz Link Zgłoś
25cz "Wriemia Nowostiej": Zwolennicy Kaczyńskiego wc... 24.05.10, 10:20 Jaroslaw Kaczynski, przez lata saczl tym biednym ludziom,jad nienawisci.Ta nienawisc dala im sile i zjednoczyla ich.Demony latwo rozbudzic.Problem w tym, ze ta slepa nienawisc, jest dla nich, jak narkotyk.Kaczynski stworzyl potwora, z ktorym nie wiadomo, co teraz zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
stax_79 Zawsze w spoleczenstwie znajdzie sie odsetek ludz 24.05.10, 10:56 którymi latwo manipulowac - Jarek uderza do tej grupy. Stara sie o ich glosy. Oczywiscie sprawily to lata lepienia tych ogrów i troli... W Jarku ich nadzieja, a nasza w tym, ze ludzie nie zostawia tym razem sprawy w swoich rekach i pójda glosowac... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith_abl Re: Wyborcza to rosyjska gazeta? tak podejrzewałe 24.05.10, 10:21 Reprezentujesz przedszkole? Takie "argumenty" świadczą, że niedojrzały jeszcze jesteś...szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
ecicha-3 "Wriemia Nowostiej": Zwolennicy Kaczyńskiego wc... 24.05.10, 10:26 A co "Wremia Nowostiej" wasz Putin i Miedwiediew sie zmienili w stosunku do Polakow??? Ja wiem russkij czelawiek,jest taki,ze jak potrzeba to i szklaneczke wodki wypije i sie poplacze,ale kulke w lep tez da.Wpierw wy sie musicie przepoczwarzyc,udowodnic,ze w waszych oczach Polska jest Demokratycznym,Suwerennym Krajem,a nie ustawiac na ciagle po katach.Prezydentem byl Kwasniewski,i co wynikalo z tych naszych "poprawnych" stosunkow??Ciagle embarga na nasza zywnosc,i olanie nas w kwestii rurociagu. Odpowiedz Link Zgłoś
mam79la "Wriemia Nowostiej": Zwolennicy Kaczyńskiego wc... 24.05.10, 10:28 To mamy następną niepolską gazetę WN. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe "Wriemia Nowostiej": Zwolennicy Kaczyńskiego wc... 24.05.10, 10:28 Hm...Gazeta Wyborcza też krytykuje Rosję od lat... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: "Wriemia Nowostiej": Zwolennicy Kaczyńskiego 24.05.10, 10:32 A oszołomy atypisowskie automatycznie rzucają się na szyję każdemu kogo PiS skrytykuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
evident na tym polega cała mistyfikacja konusa haka II 24.05.10, 10:31 on nic nie mówi i ma przyciągać elektorat środka inni [sekta] ma utrzymywać tych nawiedzonych co to z Radia Maryja i tych 15 % frustratów Odpowiedz Link Zgłoś
rexx80 schizofrenia 24.05.10, 10:33 Zwolennicy JK i PIS muszą dostawać istnej schizofrenii z powodu ostatnich wypowiedzi JK na salonie24 i "do przyjaciół rosjan".Z innej strony środowisko ww. jest bardzo podatne na teorie spiskowe ,środowiska opinioTFUrcze radio maryja,gazetapolska,nasz dziennik. Oj biedni biedni ...jak to wytłumaczycie sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
frankyy Re: schizofrenia 24.05.10, 11:40 trudno o schizofrenię wśród zwolenników Kaczyńskiego, bo większość z nich nie ma internetu i nie znają tego przesłania, a w przekazy z tzw. polskojęzycznej prasy nie wierzą. Czyli nadal popierają premiera z IV RP, a PR-owskie gesty Kaczyńskiego są nie dla nich. Odpowiedz Link Zgłoś
yallaify Do przyjaciół Rosjan. 24.05.10, 10:33 Kaczyński ma problemy bo jest singlem. Żadna kobieta go nie chce a nawet mężczyzna. Ma tylko jakieś futerkowe zwierzę. I ogólnie powinien się leczyć. 3/4 Polaków chce pojednania z Rosją. A PiS niech zatonie razem z powodzią. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta 3/4 ponad 40% to ... 24.05.10, 10:40 ....twoja norma.Do standartów ruskich (litr i więcej)...musisz POpracować -:))) yallaify napisał: > Kaczyński ma problemy bo jest singlem. Żadna kobieta go nie chce a nawet > mężczyzna. Ma tylko jakieś futerkowe zwierzę. I ogólnie powinien się leczyć. > 3/4 Polaków chce pojednania z Rosją. A PiS niech zatonie razem z powodzią. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Skąd to zdziwienie Rosjan ? 24.05.10, 10:34 Nie bardzo rozumiem skąd u Rosjan to zdziwienie . Przecież to zadan tajemnica ,że antyrosyjskie nastroje w Polsce były i sa bardzo mocne. Czyzby Rosjanie byli na tyle infantylni ,ze wydaje im się ,iż Polacy nagle z dnia na dzień stali się "prorosyjscy"? Nie sądzę. Raczej chodzi o zwykłą propagane(popatrzcie , my się stramy ,jesteśmy tacy dobrzy i wspaniali a ci wredni Polacy i tak nas nie lubia) Tak nawiasem podejrzewam ,że wiekszość prorosyjskich postaw (wpisów na forum też) jest nie tyle "prorosyjska" co "antykaczyńska" Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 remik.bz, bełkot idioty. 24.05.10, 11:11 i ty z "takim programem" dziwisz sie że Polacy są żle odbierani w świecie? Cały świat wyśmiewa nas, przez takich idiotów i ich fobie, jak,Rydzyk, Kaczynski,czy Pospieszalski.Ty nie odstajesz od nich, ani na milimetr! Po co było te wystąpienie,Kaczynskiego, do "Braci Rosjan" ? Kogo chciał Kaczynski oszukać ,Polaków ,czy Rosjan ? Twój post jest prokaczynski, czy antyrosyjski, szmondaku? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Ot "kultura" przeciwników PiS-u ! 24.05.10, 11:18 olewus.1 napisał: przez takich idiotów i ich fobie, jak,Rydzyk, > Kaczynski,czy Pospieszalski.Ty nie odstajesz od nich, ani na milimetr! Twój post jest prokaczynski, czy antyrosyjski, szmondaku? Dziekuję za poparcie mojej tezy , iz wiekszość przeciwników PiS-u jest "kulturalna inaczej" Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Ot "kultura" przeciwników PiS-u ! 24.05.10, 11:31 remik.bz napisał: > Dziekuję za poparcie mojej tezy , iz wiekszość przeciwników PiS-u > jest "kulturalna inaczej" To łatwe, tak wielu ma przeciwników, że zawsze się "kulturalny inaczej" znajdzie. I na tym tle taki np. Kurski świeci jak diament. A. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Ot "kultura" przeciwników PiS-u ! 24.05.10, 12:58 alfalfa napisał: To łatwe, tak wielu ma przeciwników, że zawsze się "kulturalny > inaczej" znajdzie. Czytatając wpisy przeciwników PiS na tym forum odnosze wrażenie ,że "kultura inaczej" jest regułą a nie wyjatkiem. I na tym tle taki np. Kurski świeci jak diament. > A. Od momentu katastrofy smoleńskiej na pewno -tak. Nie słyszałem jego zadnej wypowiedzi pełnej agresji , jadu. Za to słyszałem takie wypowiedzi ze strony przeciwników PiS-u , w tym ludzi teoretycznie ważnych (Wajda , Bartoszewski , Majewski) Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Skąd to zdziwienie Rosjan ? 24.05.10, 11:28 Kolego, czyżbyś nie zauważył, że WN używa określenia "zwolennicy Jarosława Kaczyńskiego" a nie "Polacy"? Poza tym postawa zmieniła się nie na "prorosyjską" ale raczej na taką w której ważniejsze są gesty (!) sympatii. To jest nadal ostrożne próbowanie i podchody. Niewiele, ale jak na ostatnie stosunki to i tak bardzo dużo. Reakcja Rosji na tragiczną śmierć najważniejszych urzędników polskich, to moim zdaniem pierwszy od ponad 250lat akt uznania niezależności Polski w sensie historycznym. A. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Niech PO wykorzysta to w kampanii wyborczej 24.05.10, 13:06 alfalfa napisał: > Kolego, czyżbyś nie zauważył, że WN używa określenia "zwolennicy > Jarosława Kaczyńskiego" a nie "Polacy"? Poza tym postawa zmieniła > się nie na "prorosyjską" ale raczej na taką w której ważniejsze są > gesty (!) sympatii. To jest nadal ostrożne próbowanie i podchody. > Niewiele, ale jak na ostatnie stosunki to i tak bardzo dużo. > > Reakcja Rosji na tragiczną śmierć najważniejszych urzędników > polskich, to moim zdaniem pierwszy od ponad 250lat akt uznania > niezależności Polski w sensie historycznym. > A. Proponuje PO , aby wykorzystała ten fakt (te gesty)w kampanii wyborczej. Ogłoście ,ze tylko głupki i oszołomy nie ufają Rosji. A kazdy nowoczesny Europejczyk powinien być wdzięczny Rosji za solidne i obiektywne sledztwo , uwierzyć bez zastrzeżeń w jego wyniki, chwalić Rosjan za te gesty a nie wspominac historycznych "zaszłości". Radzę takie hasła puszczać w TVN podczas jakiegoś programu "tanczący z wilkami na lodzie" , aby pozyskać elektorat , któremu media mówią co jest "obciachem" a co nie. Odpowiedz Link Zgłoś
walter622 Co faktycznie napisała WN ? 24.05.10, 12:54 remik.bz napisał: > Nie bardzo rozumiem skąd u Rosjan to zdziwienie. No cóż, warto wpierw zapoznać się z oryginalnym tekstem. Uzasadnione zdziwienie może pojawić się dopiero po przeczytaniu co faktycznie opublikowała WN. Zupełnie nie pojmuję intencji gazeciarzy. Do oryginalnego tekstu można dotrzeć za pośrednictwem internetu i dostrzec, że gazownia znów coś nieudolnie kombinuje. www.vremya.ru/2010/87/5/254229.html Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Ruskie na pomoc Bronkowi.... 24.05.10, 10:38 Czekamy na Erykę S. -:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 amanasunta , bliżniacza siostra , remika.bz ????? 24.05.10, 11:13 z tego samego miotu. Odpowiedz Link Zgłoś