Gość: Aleksander IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.03.06, 19:09 Słyszałem , że podobno w Radomiu ma wystąpić słynny Chór Alexandrowa. Czy ktoś coś wie na ten temat ? Jeśli to prawda , to ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heniek_z_lasu Re: Chór Alexandrowa 10.03.06, 21:35 Niestety Radom omijają. Najbliższe miejsce - Kielce :/ W stolicy też będą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Chór Alexandrowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 23:41 Koncert Chóru Aleksandrowa odbędzie się 31 marca o godz. 18 w hali MOSIR w Radomiu Odpowiedz Link Zgłoś
heniek_z_lasu Re: Chór Alexandrowa 11.03.06, 12:59 A to przepraszam, ale widziałem w ub. tyg. w jednej z warszawskich gazet ich trasę koncertową i Radomia tam nie było! Szczerze mówiac zasmuciło mnie to trochę, tym bardziej, że byli tam nasi sąsiedzi z południa. Tak czy inaczej miło będzie zobaczyć Chór w Radomiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Chór Alexandrowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:30 Wiem też słyszałem , będą 31 marca w hali MOSIR w Radomiu.A w kielcach będą w KCK pod koniec marca też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Chór Alexandrowa IP: 213.199.199.* 11.03.06, 22:21 Szkoda, że nie ma w Radomiu dużej sali koncertowej i chór będzie śpiewał w sali gimnastycznej (sic!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Chór Alexandrowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 22:24 W Radomiu powinna być Filharmonia.Radom , to 227 tys. miasto najwieksze w Polsce , które nie ma Filharmonii szkoda , że prezydent MArcinkowski i członkowie partii RAdomianie RAzem tego nie rzoumieją! Wybory niedługo zagłosuję na fanów Filharmonii w Radomiu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktus Re: Chór Alexandrowa IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 12.03.06, 10:13 Widziałem wczoraj plakat na stoisku z telefonami w Carrefourze i spisałem wszystkie dane. Koncert 31 marca o godz. 18-ej w Hali MOSiR. Bilety po 90 zł do nabycia na tymże stoisku oraz w Orbisie, Ściśle Taniej Książce, City Music, a zamówienia w Agencji Lege Artis - tel. 602 230 133. Wszystko fajnie, tylko ta cena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR! Re: Chór Alexandrowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 13:25 W lublinie kosztuje 70 zł , a w Kielcach chyba 80 zł.Za to w RAdomiu 90 zł to gruba przesada , ale warto iśc , choć wśór Polaków nie brakuje rusofobów ale , hala Mosir będzie pełna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z zewnątrz Re: Chór Alexandrowa IP: *.pai.net.pl 15.03.06, 01:26 W moim mieście też był Chór Aleksandrowa. Nie byłem,żałuję,może innym razem. Posiadam jednak nagrania tego znakomitego zespołu. Sa świetni.Imponujące piana,wyrównane wspaniałe brzmienie,bogaty repertuar i bardzo dobrzy śpiewacy soliści.I nic z czasem przez rosyjskich,co prawda dawniejszych,tenorów stosowanego przesadnie jasnego, płaskiego śpiewu.Tak kiedyś śpiewał skądinąd bardzo dobry tenor rosyjski Kozłowski.Znany był z wieloletniej kariery operowej. To tyle. Kto może niech odżałuje i pójdzie.Rzadki traf,abym chwalił co "ruskie",ale prawdziwa sztuka granic nie ma. Życzę władz miasta bardziej otwartego na muzykę i sztukę. Filharmonia Radomska powinna koniecznie już dawno mieć swoją inaugurację,narazie wypada nakłonić przyszłe władze do słusznej,szybkiej i jak widać nieodzownej decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś