antypo-lityk Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 12:13 Choć będę na niego głosować - i to nie za jego mądrością i tzw. patriotyzmem tylko, jak w polskim zwyczaju, przeciwko pogardzie i cwaniactwu pozostałych - to pewna czkawka mi przeszkadza! Bo TERAZ POLSKA brzmi tak samo nijako jak OBŁUDNA ZGODA Komorowskiego i TERA DOBROBYT Olechowskiego i Piskorskiego. Gdzie tu miejsce dla człowieka, uczciwości, rzetelnej pracy, poszanowania,... Z tym to nawet w biedzie łatwiej żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
jadwisia9 Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 12:14 klamią jak z nut bo mówili,że powódz!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cul-de-sac Poncyljusz:" Nie chciałbym broń Boże, żeby 24.05.10, 12:14 ktokolwiek traktował to jako wykorzystywanie choroby mamy..." Nieomalze nie ma dnia, by p.Poncyliusz nie nadmienial delikatnie o sytuacji osobistej kandydata J.K. To zaczyna byc niesmaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
nanabun Paranoja 24.05.10, 12:14 Wszystko rozumiem - strata brata, choroba mamy ... niewątpliwie tragedia. Ale pan Kaczyński ubiega się o najwyższy urząd w państwie. A jeśli będzie musiał podejmować bardzo ważne i pilne decyzje np. jako zwierzchnik sił zbrojnych i spotka go akurat jakaś tragedia? Jeśli ma tak słabą psychę, to niech sobie da spokój z kandydowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Poncyljusz nic nie lepszy od Pospieszalskiego! 24.05.10, 12:15 Typowo plotkarska wypowiedx w stylu pisu. "Słyszałem, że ludzie skakali z radości...". Jeśli tak było to zwyrodnialcy w stylu moherów, tylko w drugą stronę! Ja w to jednak nie wierzą a wypowiedź uważam za podłą insynuację. Żal mi było rodziny zmarłych ale coraz trudniej mi o współczucie dla pisowców. Wokół Kaczyńskiego zebrało się wszystko co w Polsce najgorsze. Trzeba ich zniszczyć aby nam wszystkim nie szkodzili. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Poncyljusz nic nie lepszy od Pospieszalskiego 24.05.10, 12:21 epupecki napisał: > Typowo plotkarska wypowiedx w stylu pisu. "Słyszałem, że ludzie > skakali z radości...". > Jeśli tak było to zwyrodnialcy w stylu moherów, tylko w drugą > stronę! Ja w to jednak nie wierzą a wypowiedź uważam za podłą > insynuację. Żal mi było rodziny zmarłych ale coraz trudniej mi o > współczucie dla pisowców. Wokół Kaczyńskiego zebrało się wszystko > co w Polsce najgorsze. Trzeba ich zniszczyć aby nam wszystkim nie > szkodzili. ************* Nawet w obliczu śmierci tylu osób dzieli społeczeństwo na "prawdziwych nie skaczących patriotów" i tych którzy skakali jak to nazwał z radości. Co na to rodzina tych osób którzy stracili swoich najbliższych w tej katastrofie z głupoty najwyższego guru PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
neronek1 A czy kotek Jarka zrobił dziś kupkę ? 24.05.10, 12:16 w mordę jeża Ludzie co to będzie jak zostanie Prezydentem a kotek zachoruje bo nie zrobi kupki , odwoła wizytę w Brukseli ?? Odpowiedz Link Zgłoś
skandy5 Mięczak Kaczyński 24.05.10, 12:18 Przeraża mnie, że taki mięczak jak Kaczyński może zostać prezydentem. Normalni, zwykli ludzie, którzy tracą najbliższych, cierpią ale przecież żyją i pracują nadal. Przedstawienie musi trwać! Niemal każdy dorosły człowiek powyżej 50lat mógł już stracić rodziców albo rodzeństwo. A ten nie pokazuje się bo stracił brata, teraz może wstrzymać kampanię bo mamusia chora. A jak mama umrze? (to normalne przecież). Odwali mu z rozpaczy? Postanowi wywołać wojnę z Rosją? Czy "zmieni się" i zostanie mnichem buddyjskim? Odpowiedz Link Zgłoś
dorjan52 Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 12:19 Jeśli utrudnia,to jedna rada zamknąć w pierdlu,a po wyborach wypuścić. Odpowiedz Link Zgłoś
tele_sfor Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 12:21 dlaczego kaczor nie zrezygnuje z kandydowania? po trupach do celu, tez chce leżeć na Wawelu? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Brawo gazeto. 24.05.10, 12:21 Tow.Goebbels z odchłani piekła przesyła wam wyrazy uznania za...manipulację wypowiedzią Pana Poncyliusza. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Brawo gazeto. 24.05.10, 12:23 to jak ty to odebrałaś????? pewnie, że jarek wcale nie przejmuje się matką, tylko stołkiem? :D Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Brawo gazeto. 24.05.10, 13:19 A jakieś konkrety szmaciarzu? Poncyliusz to zwykły śmieć, poza tym, jak każdy pisowiec. amanasunta napisała: > Tow.Goebbels z odchłani piekła przesyła wam wyrazy uznania > za...manipulację wypowiedzią Pana Poncyliusza. Odpowiedz Link Zgłoś
rgmaria Re: Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskie 24.05.10, 12:23 Jeżeli kibicowanie nie utrudnia rzadzenia to choroba również. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejkozlowski Biedna kobeta,urodziła dwa kartofle zamiast dzieci 24.05.10, 12:29 Okropnie przysłużyła się Polsce, ale "robiła co mogła " Współczuje i jej i biednemu onan-Jarkowi. To tragedia mieć takich dwu kretynów za synów. Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
evident żałosne to po co to wogóle mówisz 24.05.10, 12:31 choroba, ale nie chciałbym żeby było wykorzystywane Odpowiedz Link Zgłoś
bulbiakos Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 12:31 Jeżeli nie chcą tego wykorzystywać to po co o tym mówią.Jak zwykle pisowska obłuda. Odpowiedz Link Zgłoś
zworeczko4 Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 12:32 Jak można człowieka tak odizolować od rzeczywistości żeby przez miesiąc nie wiedział co się dzieje w kraju? Jeśli jako prezydent wypowie komuś wojnę to też się dowiemy po jakimś czasie? Zresztą to ich rodzinna sprawa. Jeśli los narodu, polski nie jest ważniejszy - to niech się zastanowi nad nowym hasłem wyborczym. A niech nie miesza wszystkich w swoje tragedie. Już wycisnął córkę brata, teraz matkę - ile można ciągnąć temat smoleńska? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskie 24.05.10, 12:35 zworeczko4 napisał: > Jak można człowieka tak odizolować od rzeczywistości żeby przez miesiąc nie wie > dział co się dzieje w kraju? Jeśli jako prezydent wypowie komuś wojnę to też si > ę dowiemy po jakimś czasie? Zresztą to ich rodzinna sprawa. Jeśli los narodu, p > olski nie jest ważniejszy - to niech się zastanowi nad nowym hasłem wyborczym. > A niech nie miesza wszystkich w swoje tragedie. Już wycisnął córkę brata, teraz > matkę - ile można ciągnąć temat smoleńska? ************************************************+++ Jak z tego wszystkiego wynika wolność tej kobiety została zrabowana przez Jarka. Jak już sam Jarek powiedział w niektórych wywiadach, ze matka go odbiera za Lecha, a on gra nadal cyrk przed matką wskakując w role swojego brata. Odpowiedz Link Zgłoś
grabarz_pis No tak sondaż poleciały na dno trzeba szukać 24.05.10, 12:33 winnego - winnej ? Odpowiedz Link Zgłoś
kobietoniewariuj mamusia 24.05.10, 12:42 nie wiem, czy kobieta się uceiszy, jak wreszcie się dowie: "mamo, a lesio to trzy miesiące temu umarł i dawno po pogrzebie...". i jakoś trudno uwierzyć, że się nie dopytuje o syna. abstrahuję już od zwierzeń faktowi czy tam superexpressowi.. ten człowiek zjadłby włąsne g..., gdyby mu to mogło sondaże podnieść... Odpowiedz Link Zgłoś
zworeczko4 Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 12:38 Myśli że jeśli wskoczy na prezydenta to mama się nie zorientuje że jest -1? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskie 24.05.10, 13:17 > Myśli że jeśli wskoczy na prezydenta to mama się nie zorientuje że jest > -1? ty możesz mieć rację :D Będzie robił za dwóch.... ale pensja jedna :D Odpowiedz Link Zgłoś
dr_rybak Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 12:39 skoro Pan nie chce, aby tak to odbierać, to niech Pan o tym co i rusz nie mówi. Pani Kaczyńska jest chora nie od dzisiaj i MY to wiemy i JEJ współczujemy... Nie musi Pan nam o tym przypominać, kiedy każda para rąk potrzebna jest przy powodzi... Naprawdę, mamy teraz większe zmartwienia... Pani Kaczyńskiej życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Jak się ma problem i najbliższą rodzinę w szpitalu 24.05.10, 12:40 to się stawia na innego kandydata. Kontynujacja strategii PiS-u "na litość i współczucie" to bezwzględna manipulacja polityczna i bestialstwo etyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
wigaso Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 12:41 NIKT NIE ZMUSZAŁ PANA JAROSŁAWA DO STARTU W WYBORACH Odpowiedz Link Zgłoś
mittad Re: Prawdziwy_Sondaż__Jarek_52_%__Ruski_24_%__!!! 24.05.10, 12:42 Ty jestes chory umyslowo. Pomodl sie o zdrowie bo o rozum juz jest za pozno. Odpowiedz Link Zgłoś
haritka Co mi tu brzydko pachnie i raczej obłudnie. 24.05.10, 12:42 Choroba mamy to następny sposób na wzbudzenie litości a ciemny lud to kupi a potem zapłacze, jak nam jaruś do.....li Odpowiedz Link Zgłoś
25cz Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 12:42 Cos Bog nie jest laskawy, dla Kaczynskich i PiS, czy nie nalezaloby wyciagnac z tego jakichs wnioskow? Odpowiedz Link Zgłoś
lokomotywa-1 Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 12:44 Jest mi przykro z powodu choroby Pani Kaczyńskiej, życzę jej szczerze zdrowia.Natomiast szukanie litości w społeczeństwie z powodów osobistych, aby wygrać prezydenturę, to dla mnie kolejny argument aby nie głosować na Kaczyńskiego.Każdego z nas w życiu spotykają osobiste tragedie, ale to nie powód aby nie pracować.Panu Tuskowi tez zmarła matka i nikt nie zwalniał go z obowiązków. Odpowiedz Link Zgłoś
bart8777 "Ludzie skakali z radości po tragedii" 24.05.10, 12:44 Trzeba zadać sobie pytanie, która partia zyskała najwięcej na tej tragedii i kto miał powody do "skakania z radości"? Odpowiedz Link Zgłoś