maxweber3 Jesteście obrzydliwi 25.05.10, 22:43 cokolwiek zrobi Kaczyński jest to wg niektórych element kampanii wyborczej. Ja mu współczuję. Jemu i jego matce. Widać że niektórzy fanatycy PO niczym się nie różnią od moherowych beretów. I żeby nie było - nigdy nie głosowałem na PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
rudaga75 Re: Jesteście obrzydliwi 25.05.10, 22:55 maxweber3 napisał: > cokolwiek zrobi Kaczyński jest to wg niektórych element kampanii wyborczej. Ja > mu współczuję. Jemu i jego matce. Widać że niektórzy fanatycy PO niczym się nie > różnią od moherowych beretów. > I żeby nie było - nigdy nie głosowałem na PIS. Całe szczęście, bo już myślałam, ze tylko ja to dostrzegłam. Odpowiedz Link Zgłoś
haansa Re: Jesteście obrzydliwi 25.05.10, 22:57 maxweber3 napisał: > cokolwiek zrobi Kaczyński jest to wg niektórych element kampanii wyborczej. Ja > mu współczuję. Jemu i jego matce. Widać że niektórzy fanatycy PO niczym się nie > różnią od moherowych beretów. > I żeby nie było - nigdy nie głosowałem na PIS. No to bedziesz glosowal pierwszy raz. W koncu tylko naiwny wierzyl ze przyneta na "trupa" PIS nic sie nie zlowi. Odpowiedz Link Zgłoś
cromio Nie masz racji. Nie chodzi o to, że "cokolwiek" 26.05.10, 10:53 zrobi Kaczyński. Chodzi o to, że normalni ludzie po prostu nie robią takich rzeczy, jak Kaczyński. Mamy co rusz jakieś wybory, uczestniczą w nich dziesiątki tysięcy ludzi. Czy słyszałeś o kimkolwiek, żeby na bieżąco informował w trakcie wyborów, że urodził mu się syn, zmarła żona, zachorowała matka itd. itp. ??? To jest właśnie GRANIE TRAGEDIĄ PODCZAS WYBORÓW ! Odpowiedz Link Zgłoś
terminal_slawkow Re: dni pani jadwigi sa policzone 25.05.10, 22:45 Mógłby sobie Michnik poczytać te komentarze od troli zwolennikow - Platformy. To sa ludzie pozbawieni ludzkich uczuć. I takich gazeta reprezentuje, takich i TACY wg Michnika mogą tylko rządzić. Ohyda Niedobrze sie robi jak sie was czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: dni pani jadwigi sa policzone 25.05.10, 22:53 A skąd pomysł że to zwolennicy PO?? Odpowiedz Link Zgłoś
rudaga75 Re: dni pani jadwigi sa policzone 25.05.10, 22:58 kato28 napisał: > A skąd pomysł że to zwolennicy PO?? Wybacz, ale trudno wyciągnąć inny wniosek. Odpowiedz Link Zgłoś
dornjuan Nie cierpię PISu ale na Boga trochę umiaru 25.05.10, 23:27 Nie cierpię PISu ale na Boga trochę umiaru,to straszne jak rodzice dowiadują się o śmierci dziecka. Nie wierzę w żaden koniunkturalizm tej decyzji z powodu wyborów. Gdyby było inaczej to by było "zbydlęcenie polityczne". Odpowiedz Link Zgłoś
tor-tilla Re: Nie cierpię PISu ale na Boga trochę umiaru 26.05.10, 00:58 Oczywiście, to straszne. Ale po co o tym dyskutować w mediach? Co opinię publiczną - w świetle wyborów - interesuje fakt poinformowania P.Kaczyńskiej o śmierci syna? Jakie jest znaczenie tego osobistego aktu dla państwa polskiego? Wyborcy wiedzą, że Prezydent nie żyje. Kolejne szarżowanie publiką, jak te zdjęcia przypadkowo "rodzinne", wywiady merytoryczne oderwane od rzeczywistości, nie o Polsce, a osobistym dramacie to się do psychoterapeuty nadają, a nie do rządzenia krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
rock73 Re: Nie cierpię PISu ale na Boga trochę umiaru 26.05.10, 03:12 Mam takie przeczucie, że opinię publiczną różne dziwne rzeczy interesują. Na przykład jak matka Kaczyńskich zareagowała, albo co krzyczeli piloci tuż przed śmiercią. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Nie cierpię PISu ale na Boga trochę umiaru 26.05.10, 08:19 A żebyś wiedział, że interesują. Mnie np. interesuje nie to, jak matka Jarkacza zareagowała (to można sobie łatwo wyobrazić), tylko jakim kurna sposobem udało się im wszystkim (rodzinie, personelowi szpitala) utrzymać tak długo w tajemnicy. Ponad 6 tygodni, przecież ta kobiecina musiała coś przeczuwać. Musiano odciąć ją od jakichkolwiek mediów i prasy. Nawet radia Maryja zabronili jej słuchać! A co z innymi pacjentami? Nawet jeśli ma osobną salę, to przecież ktoś tam zagląda do cholery. Też trzymali gęby na kłódkę? Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: dni pani jadwigi sa policzone 25.05.10, 23:29 Ale na jakiej podstawie? Czyżby dla Ciebie świat był czarno-biały? Odpowiedz Link Zgłoś
vigilansx Re: dni pani jadwigi sa policzone 26.05.10, 07:56 terminal_slawkow napisał: > Mógłby sobie Michnik poczytać te komentarze od troli zwolennikow - > Platformy. > To sa ludzie pozbawieni ludzkich uczuć. > I takich gazeta reprezentuje, takich i TACY wg Michnika mogą tylko > rządzić. > Ohyda > Niedobrze sie robi jak sie was czyta. to spieprzaj dziadu na swoje łgarskie forum radia Co Ma Ryja :) Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 No i teraz się zacznie spektakl 25.05.10, 22:51 Jestem prawie pewny ceremonii i wizyty z oprawą u kapciowego z Wawelu a przy okazji w tej krypcie.I to w okresie ciszy wyborczej.Kurcze.Ale będzie trampolina!!!A jaki odbiór!!!????Ja pierniczę,już to widzę.Ale czego nie robi się dla osiągnięcia celu jakim jest władza.Jeśli trumna mało,to i tu żadnych sentymentów nie będzie.Trzeba mieć ciąg władzy jak ruska rakieta,aby wszystkie możliwości wykorzystać.Strach się bać co będzie,bo działań nawet nie śmiem ogarnąć.Zbyt nieludzkie. Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Cóż za partyjny bełkot pani Jakubiak 25.05.10, 22:51 jak w dobrym konsomole. Przy okazji, matka jednego z polityków jest kreowana na "królową matkę" całego narodu. Co to do ..... jest!? Kopiec mrówek!? Dynastję sobie Kaczyńscy założyli?????..... To po to ten pochówek na Wawelu? I za co? Za mamlanie pod nosem i veta ustaw rządowych pod dyktando politycznych ambicji brata (melduję, zadanie wykonane)? Odpowiedz Link Zgłoś
rudaga75 Re: Cóż za partyjny bełkot pani Jakubiak 25.05.10, 23:10 czaromir napisał: > jak w dobrym konsomole. Przy okazji, matka jednego z polityków jest > kreowana na "królową matkę" całego narodu. Co to do ..... jest!? > Kopiec mrówek!? Dynastję sobie Kaczyńscy założyli?????..... To po to > ten pochówek na Wawelu? I za co? Za mamlanie pod nosem i veta ustaw > rządowych pod dyktando politycznych ambicji brata (melduję, zadanie > wykonane)? To jest kwestia Twojej interpretacji. Tak to postrzegasz, bo tak chcesz postrzegać.Ani mi w głowie nie powstała myśl o tym, że matka Kaczyńskiego jest matka narodu. Jeśli fascynuje Cię np. Komorowski, Twoja sprawa, tylko miej świadomośc, że tak jak dla Ciebie Kaczyńscy sa do dupy, tak dla mnie Komorowski jest pod kazdym względem beznadziejny-nijakie lelum polelum, które nic konkretnego nie powiedziało. Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Re: Twój problem 25.05.10, 23:19 Za to Jarosław wydusił z siebie, że "mamy być solidarni, bo... mamy być solidarni". Jestem wdzięczny za te słowa, bo były szczere i przepełnione troską o.... swój stołek. Populistyczny bełkot w stylu Gomułki. Świetny do uczenia dzieci historii. Jak ci pasuje, i do tego w to wierzysz, głosuj. Free will. Na tym polega demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
rudaga75 Re: Twój problem 25.05.10, 23:30 :) Nie zauwazyłeś, ze akurat podobne komunikaty wydaje Komorowski, tyle, że robi to bardziej płynnie? Jasne- mamy demokrację- nie musisz mi tego uswiadamiac. czaromir napisał: > Za to Jarosław wydusił z siebie, że "mamy być solidarni, bo... mamy > być solidarni". Jestem wdzięczny za te słowa, bo były szczere i > przepełnione troską o.... swój stołek. Populistyczny bełkot w stylu > Gomułki. Świetny do uczenia dzieci historii. Jak ci pasuje, i do > tego w to wierzysz, głosuj. Free will. Na tym polega demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
rudaga75 Gdzie ten humanitaryzm, merytorycznośc i klasa 25.05.10, 22:54 Gdzie ten humanitaryzm, merytoryczność i klasa przeciwików PiS-u? Jak można zarzucać "moherom" zajadłość, agresję, obłudę, etc., skoro właśnie samemu prezentuje się takie zachowania? Napawa mnie obrzydzeniem kwestionowanie autentyczności przeżywania przez kogoś bólu spowodowanego śmiercią bliskiej osoby. Twierdzenia, ze J.Kaczyński zabił brata czy wykorzystuje chorą matkę dla swoich celów, mogły powstać tylko w umysłach ludzi podłych i prymitywnych. Więcej zrozumienia i szacunku mam w związku z tym właśnie dla "moherów", niż dla wszystkich jaśnieoświeconych, z których większość nie potrafi sensownie uzasadnić swojego wyboru kandydata( Komorowskiego oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Gdzie ten humanitaryzm, merytorycznośc i klas 25.05.10, 23:02 Zbyt wiele wymagasz od wajdactwa,palichamstwa i niesiołectwa,ten motłoch potafi tylko pluć i rzucać błotem i nie ma pojęcia o takcie i kulturze...Cóż jaka partia taki elektorat... Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Re: Gdzie ten humanitaryzm, merytorycznośc i klas 25.05.10, 23:21 I taki komitet honorowy złożony z niedorozwiniętych inteligentów, ludzi kultury i sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: Gdzie ten humanitaryzm, merytorycznośc i klas 25.05.10, 23:05 Zamierzam głosować na kandydata PO, ale całkowicie zgadzam się z twoją opinią. Sama niedawno (podczas żałoby, dzień przed pogrzebem prezydenta) straciłam bardzo bliską osobę i wiem jakie to przeżycie, jak bardzo się tęskni, jak trudno pogodzić się z nieuniknionym... Dlatego nie wolno odmawiać komukolwiek prawa do uczuć, żalu, żałoby, nie wolno kwestionować czyjegoś prawa do rozpaczy. J. Kaczyński musiałby być potworem, żeby nie opłakiwać brata i nie przeżywać choroby matki (chyba śmiertelnej). Sytuację wykorzystuje oczywiście jego sztab, ale on sam wygląda na człowieka w żałobie. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Gdzie ten humanitaryzm, merytorycznośc i klas 25.05.10, 23:16 wikal napisała: Sytuację wykorzystuje oczywiście > jego sztab, ale on sam wygląda na człowieka w żałobie. *************** Gdyby był na miejscu i nie miał w tym celów, dawno by zabronił swojemu sztabowi używania matki i jej choroby jak i jej wizerunku dla pisowskich celów. A jednak tego nie zrobił? Dlaczego? ---------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Gdzie ten humanitaryzm, merytorycznośc i klas 25.05.10, 23:09 rudaga75 napisała: > Gdzie ten humanitaryzm, merytoryczność i klasa przeciwików PiS-u? Jak można > zarzucać "moherom" zajadłość, agresję, obłudę, etc., skoro właśnie samemu > prezentuje się takie zachowania? Napawa mnie obrzydzeniem kwestionowanie > autentyczności przeżywania przez kogoś bólu spowodowanego śmiercią bliskiej > osoby. Twierdzenia, ze J.Kaczyński zabił brata czy wykorzystuje chorą matkę > dla swoich celów, mogły powstać tylko w umysłach ludzi podłych i prymitywnych. > Więcej zrozumienia i szacunku mam w związku z tym właśnie dla "moherów", niż > dla wszystkich jaśnieoświeconych, z których większość nie potrafi sensownie > uzasadnić swojego wyboru kandydata( Komorowskiego oczywiście). *************** Gdyby wielbiciele PiS jak i sam Kaczyński byli inteligentni to by sędziwą panią nie wywlekli na łamy mediów, jak wynika z tego sami trąbią na lewo i prawo, w jakim celu? Gdyby Jarosław nie miał by nic na celu, zalazł by swoim partyjnym przyjaciołom używania jak i wtrącania sędziwej pani dla widowisk i oświadczeń publicznych. Wiec sam PiS przy pomocy mediów rozpoczął tę kampanię używania starszej, bezbronnej, sędziwej kobiety dla swoich celów. Odpowiedz Link Zgłoś
rudaga75 Re: Gdzie ten humanitaryzm, merytorycznośc i klas 25.05.10, 23:18 Czyżby Jakubiak podała tę informacje w tak rozwiniętej formie , jak o tym piszesz. Wątpię. Widziałam dzisiaj wywiad z Poncyliuszem. Jego komentarz dot.tego ze J. Kaczyńska została poinformowana brzmiał: "bez komentarza".Naprawdę, nie każde pierdnięcie Jakubiakowej, Kaczyńskiego, itp. jest takim wyrachowanym działaniem. nie-tak napisała: > rudaga75 napisała: > > > Gdzie ten humanitaryzm, merytoryczność i klasa przeciwików PiS-u? Jak moż > na > > zarzucać "moherom" zajadłość, agresję, obłudę, etc., skoro właśnie samemu > > prezentuje się takie zachowania? Napawa mnie obrzydzeniem kwestionowanie > > autentyczności przeżywania przez kogoś bólu spowodowanego śmiercią bliski > ej > > osoby. Twierdzenia, ze J.Kaczyński zabił brata czy wykorzystuje chorą mat > kę > > dla swoich celów, mogły powstać tylko w umysłach ludzi podłych i prymityw > nych. > > Więcej zrozumienia i szacunku mam w związku z tym właśnie dla "moherów", > niż > > dla wszystkich jaśnieoświeconych, z których większość nie potrafi sensown > ie > > uzasadnić swojego wyboru kandydata( Komorowskiego oczywiście). > *************** > Gdyby wielbiciele PiS jak i sam Kaczyński byli inteligentni to by sędziwą panią > nie wywlekli na łamy mediów, jak wynika z tego sami trąbią na lewo i prawo, w > jakim celu? Gdyby Jarosław nie miał by nic na celu, zalazł by swoim partyjnym > przyjaciołom używania jak i wtrącania sędziwej pani dla widowisk i oświadczeń > publicznych. > Wiec sam PiS przy pomocy mediów rozpoczął tę kampanię używania starszej, > bezbronnej, sędziwej kobiety dla swoich celów. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Gdzie ten humanitaryzm, merytorycznośc i klas 25.05.10, 23:24 rudaga75 gdyby było inaczej jak twierdzisz nie byłoby tego artykułu w polskich mediach, a jednak? Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Gdzie ten humanitaryzm, merytorycznośc i klas 25.05.10, 23:31 teraz to jedziesz po tzw bandzie. Media są jak sępy, nie wiedziałaś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Gdzie ten humanitaryzm, merytorycznośc i klas 25.05.10, 23:36 Wiem o tym dawno, bez niczego nie ma nic. Dlaczego Jarosław siedzi cicho w tej sprawie i zezwala myszom tańczyć po stole? Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Gdzie ten humanitaryzm, merytorycznośc i klas 25.05.10, 23:42 A co ci do tego "mędrcu"?Nie twoja sprawa ..... Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Gdzie ten humanitaryzm, merytorycznośc i klas 25.05.10, 23:46 a jak myslisz gdyby zaatakował, co by się stało? Radość i wyszło szydło z worka, on się nie zmienił i następne ataki. A moze on ma już dosyć walki? Może po tym wszystkim chce stabilności i jest w stanie skłonić się do porozumienia? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Gdzie ten humanitaryzm, merytorycznośc i klas 25.05.10, 23:54 modraczek.2 napisała: > a jak myslisz gdyby zaatakował, co by się stało? > Radość i wyszło szydło z worka, on się nie zmienił i następne ataki. > A moze on ma już dosyć walki? Może po tym wszystkim chce stabilności > i jest w stanie skłonić się do porozumienia? ************** jest osoba publiczna, jest kandydatem i powinien swoja decyzje powiedzieć publicznie i stanowczo. Tego oczekuje od niego 38 milionowy naród. Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Gdzie ten humanitaryzm, merytorycznośc i klas 26.05.10, 00:03 nie-tak napisała: > modraczek.2 napisała: > > > a jak myslisz gdyby zaatakował, co by się stało? > > Radość i wyszło szydło z worka, on się nie zmienił i następne ataki. > > A moze on ma już dosyć walki? Może po tym wszystkim chce stabilności > > i jest w stanie skłonić się do porozumienia? > ************** > jest osoba publiczna, jest kandydatem i powinien swoja decyzje powiedzieć > publicznie i stanowczo. Tego oczekuje od niego 38 milionowy naród. cośpodobnego :) Od kiedy tak ugodowa jesteś? Wszyscy staraja się Go sprowokować, pozostaje to na niczym i stąd chyba nerwy, wracanie do przeszłości...bo co do obecnego zachowania jest brak argumentów. W chwili obecnej Platforma osiągnęła miano Partii agresywnej. Ale znając podejscie...zaraz sięokaże,że Kaczyński topantoflarz ponieważ ostro zareagować nie chce. I właśnie to okręcanie nici wokoło palca tudzież jej odwijanie w PO absolutnie mi nie odpowiada. Lepiej niech Ci wszyscy panowie (z Unii i innych nic nie znaczących partii) którzy wcielili się w Platformę, wpełzną spowrotem pod ciemne kamyki i przeczekają na swój czas, jak ludzie zapomna to znów im się uda. Byłam okropna pisząc to wiem, ale niemniej aniżeli Wy w ocenie swoich przeciwników. I tym oto akcentem kończę dzisiejszy udział w tym forum. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Gdzie ten humanitaryzm, merytorycznośc i klas 26.05.10, 00:09 Mordaczku, krotko węzłowato, nie jestem ugodowa, nie podzielam twojego zdania, bronie godności tej starszej kobiety skoro syn nie potrafi tego a co gorsza używa jej osoby, jej choroby dla swojej kariery. I to jest oszkli we, nie ludzkie. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Gdzie ten humanitaryzm, merytorycznośc i klas 26.05.10, 00:06 To nie ty jesteś szefem kampanii wyborczej JK i nic ci do tego"mędrcu".. Skąd wiesz czego"oczekuje cały naród"?Na łubiance ci to powiedzieli? A tak wogóle to jesteś śmieszny ludzik... Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Tak ci się wydaje? 25.05.10, 23:15 Twój problem. Grunt to jasny, prosty obraz świata. Gdybyśmy udawali, że nie widzimy jak "głęboko empatyczny" Jarosław wysyłał swojego brata do Katynia, i jak teraz "głęboko przeżywa" to, co się stało to, to dopiero byłaby obłuda. Oczywiście nikt nie wie czemu popiera Komorowskiego. O Jaśniejwiedząca. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Tak ci się wydaje? 25.05.10, 23:23 czaromir napisał: > Twój problem. Grunt to jasny, prosty obraz świata. Gdybyśmy udawali, > że nie widzimy jak "głęboko empatyczny" Jarosław wysyłał swojego > brata do Katynia, i jak teraz "głęboko przeżywa" to, co się stało > to, to dopiero byłaby obłuda. Oczywiście nikt nie wie czemu popiera > Komorowskiego. O Jaśniejwiedząca. ************** Straciłam nie jedna bardzo bliska mi osobę i wiem co to znaczy, nie musisz mnie pouczać, ale obrzydzenie mnie bierze jak się bezbronna, sędziwą panie wykorzystuje dla celów partii a w tym wypadku dla celu syna. Gdyby PiS był inteligentny, gdyby Jarek był prawdziwie troskliwym synem o mamę, zakazał by swoim partyjnym poplecznikom używania jak i wywłóczenia osoby Jadwigi Kaczyńskiej przez jego przyjacielu. Gdyby Jarek miał na uwadze godność własnej matki, kategorycznie by zabronił, a jednak co tydzień dowiadujemy się coś niecoś z intymnych spraw rodzinnych człowieka który nie dorósł do realności a co tu mówić o problemach. Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Tak ci się wydaje? 25.05.10, 23:30 tak-nie nie wierzę,ze Twoja bystra główka nie widzi,że to media wywlekaja sprawy osobiste JK i wykorzystują do antykampanii. No to taka mała uwaga. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Tak ci się wydaje? 25.05.10, 23:35 modraczek.2 napisała: > tak-nie nie wierzę,ze Twoja bystra główka nie widzi,że to media > wywlekaja sprawy osobiste JK i wykorzystują do antykampanii. > No to taka mała uwaga. > Dobranoc ************ Aha, pani Jakubiak i inni są mediami, tak sadzisz? Wedlu g mnie są członkami PiS i bliskimi współpracownikami Jarka a szefem jego jest Jarosław Kaczyński. Wiec mordaczku? ----------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Tak ci się wydaje? 25.05.10, 23:43 zastanów się tak-nie kto dr.ąży ten temat i jest dociekliwy we wszelkich sprawach mogących zrobić zawirowanie. Nie sądzisz chyba,że to pani Jakubiak błagała aby ją na tę okoliczność przepuytano? Tak się składa,że z gazetami mam wiele do czynienia i to nie tylko poprzez czytanie...więc do mnie takich rzeczy proszę nie mów...ponieważ może mi przez myśl przemknąć to samo co sądzisz o elektoracie PiS czy Rydzyka ;), a tera już chyba zamknę to pudełko i spać :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Tak ci się wydaje? 25.05.10, 23:45 modraczek.2 pani Jakubiak ma swój rozum, jest dorosłą osoba i jest powszechnie wiadome ze bez przyzwolenia szefa partii PiS nie mogą się tak bliscy współpracownicy Jarka wypowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Tak ci się wydaje? 25.05.10, 23:55 uważasz,że my mamy prawo wypowiadać się na temat tak osobisty JK? Czy to nie graniczy z bezczeszczeniem tragedii rodzinnej. Jak myslisz,jesli On to czyta ,jak się czuje? Poprostu ludzie czują potrzebę krzywdzenia innych,dużą potrzebę. Przyznaje nie znoszę Tuska, ale gdyby zmarł mu brat, siostra, matka nie miałabym serca aby krytykować jego postępowanie w stosunku osób kochanych, które odeszły. Jego politykę, zachowania wobec ludzi tak, ale nie tak intymne sprawy. To nie jest godne człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Tak ci się wydaje? 26.05.10, 00:02 Mordaczku, Jarosław Kaczyński powinien nie dopuścić do tego zęby ta sędziwą panią wycierali wszyscy swoje usta i o to chodzi. Mam szacunek do tej pani z względu na wiek i chorobę mimo ze jej nie znam, ale nie mam za grosz szacunku dla PiS'owcow jak i dla samego Jarosława Kaczyńskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tak ci się wydaje? 26.05.10, 00:13 modraczek.2 napisała: > uważasz,że my mamy prawo wypowiadać się na temat tak osobisty JK? > Czy to nie graniczy z bezczeszczeniem tragedii rodzinnej. Jak > myslisz,jesli On to czyta ,jak się czuje? > Poprostu ludzie czują potrzebę krzywdzenia innych,dużą potrzebę. > Przyznaje nie znoszę Tuska, ale gdyby zmarł mu brat, siostra, matka > nie miałabym serca aby krytykować jego postępowanie w stosunku osób > kochanych, które odeszły. Jego politykę, zachowania wobec ludzi tak, > ale nie tak intymne sprawy. > To nie jest godne człowieka Widze, ze do twojej glupiej glowy nie dociera fakt, ze pani jakubiak poinformowala media o tym, ze jaroslaw kaczynski ostatecznie poinformowal swoja matke o tragicznej smierci jej syna. Jezeli pani jakubiak podala ta informacje mediom, to zrobila to oficjalnie w imieniu i z upowaznienia jaroslawa kaczynskiego w przeciwnym razie jaroslaw kaczynski natychmiast usunal by ja z partii i wytoczyl proces cywilny, no chyba, ze ceni pania jakubiak bardziej od swojej matki...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Tak ci się wydaje? 26.05.10, 00:21 musze uzyc tego słowa trudno: jesteś bardzo ograniczony. Pani Jakubik powiadomiła, a media wszem i wobec rozdmuchuja tą sprawę aby zrobić pożywke dla takich jak Ty. Ublizaj sobie Kaczy.ńskiemu, ale nie wypowiadaj się opryskliwie w tak intymnej sprawie jąką jest smierć osoby kochanej. Jak masz pluc to zamilcz. KPW? Jeśli nie to przepraszam Cię widać naprawdę jeste.ś osobą upośledzoną, a takich przezywać nie należy. dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Tak ci się wydaje? 26.05.10, 01:08 modraczek.2 napisała: > musze uzyc tego słowa trudno: jesteś bardzo ograniczony. > Pani Jakubik powiadomiła, a media wszem i wobec rozdmuchuja tą > sprawę aby zrobić pożywke dla takich jak Ty. > Ublizaj sobie Kaczy.ńskiemu, ale nie wypowiadaj się opryskliwie w > tak intymnej sprawie jąką jest smierć osoby kochanej. > Jak masz pluc to zamilcz. KPW? > Jeśli nie to przepraszam Cię widać naprawdę jeste.ś osobą > upośledzoną, a takich przezywać nie należy. > dobranoc Jeszcze w zycie nie mialem do czynienia z wiekszym idiota od ciebie. Jezeli masz prezensje do mediow, ze podaly informacje, ktora otrzymaly oficjalnie od pani jakubiak, to ty jestes skonczonym idiota. I jeszcze jedna sprawa, nigdzie nie wypowiadam sie o samej pani Kaczynskiej, szanuje ja i w przeciwienstwie do ciebie smieciu nie wycieram sobie jej tragedia geby. Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Tak ci się wydaje? 25.05.10, 23:50 Tak, a pozowane zdjęcia ze szpitala z matką to też media wyciągają. A aparat był pewnie ukryty w cewniku. Daj spokój. Żeby zrobić takie zdjęcia trzeba mieć zgodę. modraczek.2 przejrzyj na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Tak ci się wydaje? 25.05.10, 23:57 renata28, jak myslisz? dlaczego czasami ludzie skarżą media? Pomysl Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: Tak ci się wydaje? 26.05.10, 13:40 I gdzie ten pozew i święte oburzenie. Jest pełna akceptacja i współpraca z brukowcami. To jest żałosne. Widziałeś te zdjęcia ze szpitala z mamusią - one były pozowane, mama umalowana. Przejrzyj na oczy. A zdjęcie jak Jarek robi jajecznicę - to ta jejecznica mu je zrobiła, a z komunii u p. Jakubiak. Myśl, to ma przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Re: Tak ci się wydaje? 25.05.10, 23:35 Jarek zrobi wszystko dla swojej fobii władzy. Niezakazywanie mówienie o głęboko prywatnym temacie, czyli niedziałanie, też jest zatem działaniem. I nie mam złudzeń, że świadomym. To nie jest nawet podwójna moralność, tylko parokrotnie złożona. Nie poruszam sprawy emocjonalnego cierpienia, wewnętrznie przeżywanego. Dlatego nie śmiem w tym miejscu nikogo pouczać. Ale nie wszyscy przeżywają w identyczny sposób, co być może Ty. Po prostu nie wierzę w głębię i szczerość uczuć żyjącego Kaczyńskiego. Jak zostanie prezydentem to wyjdzie szydło z worka. Ludzie się tak nie zmieniają. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Tak ci się wydaje? 25.05.10, 23:43 czaromir napisał: > Jarek zrobi wszystko dla swojej fobii władzy. Niezakazywanie > mówienie o głęboko prywatnym temacie, czyli niedziałanie, też jest > zatem działaniem. I nie mam złudzeń, że świadomym. To nie jest nawet > podwójna moralność, tylko parokrotnie złożona. > > Nie poruszam sprawy emocjonalnego cierpienia, wewnętrznie > przeżywanego. Dlatego nie śmiem w tym miejscu nikogo pouczać. Ale > nie wszyscy przeżywają w identyczny sposób, co być może Ty. Po > prostu nie wierzę w głębię i szczerość uczuć żyjącego Kaczyńskiego. > > Jak zostanie prezydentem to wyjdzie szydło z worka. Ludzie się tak > nie zmieniają. ************* Podzielam twoje zdanie, gdyby Jarek był szczerym synem zabroniłby kategorycznie używania osoby jego matki przez partyjne myszy dla celów publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
rudaga75 Re: Tak ci się wydaje? 25.05.10, 23:26 Jeśli, wg Ciebie, J. Kaczyński wysłał brata do Katynia, bo liczył na to, że stanie sie to, co sie stało, to chyba nie ma sensu tego komentować. Wiesz co, ja nie twierdzę, że pozjadałam wszystkie rozumy, ale Ty najwidoczniej nie jesteś w stanie przeanalizować opinię, która choć trochę odbiega od Twojej.Zwisa mi i powiewa, czy określisz mnie mianem oszołoma czy mohera. czaromir napisał: > Twój problem. Grunt to jasny, prosty obraz świata. Gdybyśmy udawali, > że nie widzimy jak "głęboko empatyczny" Jarosław wysyłał swojego > brata do Katynia, i jak teraz "głęboko przeżywa" to, co się stało > to, to dopiero byłaby obłuda. Oczywiście nikt nie wie czemu popiera > Komorowskiego. O Jaśniejwiedząca. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Tak ci się wydaje? 25.05.10, 23:32 rudaga75 dlaczego wkładasz mi twoje myśli w moje usta? Kto, gdzie cos takiego powiedział? Napisałam coś takiego? To nie są już dobre maniery przypisywać coś, co nie miało miejsca. Wiec skończ z tym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rudaga75 Re: Tak ci się wydaje? 25.05.10, 23:38 Sorry, nie bulwersuj się. Miałam to doczepić do wypowiedzi czaromira. nie-tak napisała: > rudaga75 dlaczego wkładasz mi twoje myśli w moje usta? Kto, gdzie cos takiego > powiedział? Napisałam coś takiego? To nie są już dobre maniery przypisywać coś, > co nie miało miejsca. Wiec skończ z tym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Dokładnie 26.05.10, 12:59 W momencie kiedy wkładasz swoje interpretacje w "usta" innych, czyli np. moje (o wysłanniu Lecha Kaczyńskiego przez brata niby po to, aby właśnie stało się to, co się akurat stało), twierdzać przy tym, że to ja napisałem(!:), cała dyskusja z tobą zaczyna być schizofrenicznym snem kaczor donalda. Gratuluję użycia takiej techniki. Nie wiem czy robisz to świadomie, czy nie, ale przeczytaj raz jeszcze dokładnie moją wypowiedź, a potem twórz dalej "swój logiczny świat". Bo po prostu ręcę opadają. Odpowiedz Link Zgłoś
rudaga75 Re: Dokładnie 26.05.10, 15:28 Napisałeś : "Twój problem. Grunt to jasny, prosty obraz świata. Gdybyśmy udawali, że nie widzimy jak "głęboko empatyczny" Jarosław wysyłał swojego brata do Katynia, i jak teraz "głęboko przeżywa" to, co się stało to, to dopiero byłaby obłuda. Oczywiście nikt nie wie czemu popiera Komorowskiego. O Jaśniejwiedząc". Jeśli gadasz jak potłuczony, to nie oczekuj, ze zostaniesz zrozumiany zgodnie z intencją. Odpowiedz Link Zgłoś
carol4210 Jadwiga Kaczyńska wie już o śmierci syna 25.05.10, 22:56 Nie jestem jego zwolennikiem i pis-u, ale to powinna naprawdę być sprawa rodzinna.Tylko ze tą sprawę rozdmuchali najblizsi pracownicy członkowie tej partii.Ale wieczne pretensje mają do PO. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Jadwiga Kaczyńska wie już o śmierci syna 25.05.10, 23:00 Ile polskich Matek dowiedziało się dzisiaj osmierci swoich Synów? I czemu nie ma ten temat informacji w serwisach informacyjnych? Nie,nie oczywiście Jaro nie będzie wykorzystywał osobistej tragedii w kampanii wyborczej, ależ nie, w zaden sposób. ŻENADA ps. tylko p. Jadwidze współczuję... syna i medialnych hien Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Jadwiga Kaczyńska wie już o śmierci syna 25.05.10, 23:01 a kogo to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
moreandmore Re: Jakubiak: Jadwiga Kaczyńska wie już o śmierci 25.05.10, 23:01 Dziwne, bo dwa tygodnie przed katastrofą, (wg "Super Expresu" z 23.03), Pani Jadwiga czuła się dużo lepiej i miała wyjść ze szpitala... Czy w tym szpitalu przez tyle czasu nie miała kontaktu z nikim, kto powiedziałby jej o katastrofie? Ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga33 Re: Jakubiak: Jadwiga Kaczyńska wie już o śmierci 25.05.10, 23:03 szabepio napisał: > nie mial prawa nie mówić jej o śmierci syna, miała prawo być na > pogrzebie, ale on wszystko podporządkował karierze. to jest naprawdę > dla mnie wstrętne i niemoralne. a dla mnie twoje slowa sa wstretne i ni8emoralne,co ma do tego kariera,w tym BOLU i takiej stracie kogos tak bliskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Jakubiak: Jadwiga Kaczyńska wie już o śmierci 25.05.10, 23:43 co ma do tego > kariera,w tym BOLU i takiej stracie kogos tak bliskiego np. ogłaszanie tej straty w mediach, sorry może Jarosław potrzebuje pomocy ale 38 milionów ludzi nie może mu służyc za gabinet psychoterapeuty Odpowiedz Link Zgłoś
slask383 Jadwiga Kaczyńska wie już o śmierci syna 25.05.10, 23:05 Juz miesiac temu powiedzieli ze matka wie,po jakim czasie,ze nie wie,dziasiaj Jakubiak mowi,ze powiedzial i bardzo wspolczuje kaczynskiemy "dzisiaj" tzn.od smierci Lecha, nie konkretnie we wtorek. Ludzie!!! ona wiedziala od poczatku,to granie na emocjacjach. ja mam swoja i nikogo niech nie obchodzi jakie mam tajemnice wiec pisowcy zomowcy, tez juz o niej nic nie gadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
wkamil Re: Kogo to obchodzi? 26.05.10, 11:30 Chyba chciales napisac - "kogo to obchodzi durna Jakubiakowo". Odpowiedz Link Zgłoś
jacoladaco Jadwiga Kaczyńska wie już o śmierci syna 25.05.10, 23:10 Wspólczuje tej kobiecie... urodzic takie dwa wrzody! Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Jadwiga Kaczyńska wie już o śmierci syna 25.05.10, 23:21 A ja twojej mamusi....nie licz na epitety na twoim poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
jockeyc2003 Re: Jadwiga Kaczyńska wie już o śmierci syna 26.05.10, 12:16 A ja twojej debilu! Odpowiedz Link Zgłoś
aleksander_k Re: Jadwiga Kaczyńska wie już o śmierci syna 26.05.10, 16:05 Można się domyślać co by powiedziała twoja matka na taki komentarz; na 99% położna przy porodzie klepnęła cie w głowę, a nie w pupkę, ten 1 % zachować należy na porażenie około-porodowe i stąd taki kretyński komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
soft0 Ciekawe, przez miesiąc wyłączyli telewizory i radi 25.05.10, 23:12 Ciekawe, przez miesiąc w całym szpitalu wyłączyli tv i radia, nie było gazet a matka nie pytała gdzie jest 2 syn i synowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Ciekawe, przez miesiąc wyłączyli telewizory i 25.05.10, 23:39 soft0 napisał: > Ciekawe, przez miesiąc w całym szpitalu wyłączyli tv i radia, nie było gazet a > matka nie pytała gdzie jest 2 syn i synowa ? ************* Jarek sam osobiście powiedział do mediów w jednym z jego wywiadów ze mama bierze go za Lecha. Czytałam ten wywiad. Wiec nie ma co się dziwić, można sobie wyobrazić w jakim stanie jest ta sędziwa kobieta i należny się jej szacunek, ale nie Jarkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Ciekawe, przez miesiąc wyłączyli telewizory i 25.05.10, 23:46 > Jarek sam osobiście powiedział do mediów w jednym z jego wywiadów ze mama bierz > e > go za Lecha. czyli Jarek okłamywał nawet własną matkę... chory człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Ciekawe, przez miesiąc wyłączyli telewizory i 25.05.10, 23:51 Tak to wynikało z udzielonego wywiadu ze on grał role Lecha kiedy jego matka przestała orientować się w sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Ciekawe, przez miesiąc wyłączyli telewizory i 26.05.10, 00:45 nie-tak napisała: > Tak to wynikało z udzielonego wywiadu ze on grał role Lecha kiedy jego matka przestała orientować się w sytuacji. Nawet jeśli to prawda, to co w niej złego? Wolisz szczerość, która może chorego zabić? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Ciekawe, przez miesiąc wyłączyli telewizory i 26.05.10, 20:18 eva15 napisała: > nie-tak napisała: > > > Tak to wynikało z udzielonego wywiadu ze on grał role Lecha kiedy jego ma > tka > przestała orientować się w sytuacji. > > Nawet jeśli to prawda, to co w niej złego? Wolisz szczerość, która może chorego> zabić? ************************************************** Nie mowie o szczerości, przytaczam to co sam osobiście Kaczyński opowiadał w jednym z jego ostatnich wywiadów. ------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Nowa definicja zdrowia 26.05.10, 00:42 kzet69 napisał: > czyli Jarek okłamywał nawet własną matkę... chory człowiek Naturalnie, zdrowy, postępowy człowiek powinien obłożnie chorą, umierającą matkę prawdą dobić. Byłoby taniej dla ZUSu i społeczeństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Ciekawe, przez miesiąc wyłączyli telewizory i 26.05.10, 00:13 83letnia babka,to jeszcze chodzi na dyskoteki,a tu...sędziwa kobieta.jakies jaja,czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Prawda a miłość 26.05.10, 00:35 nie-tak napisała: > Jarek sam osobiście powiedział do mediów w jednym z jego wywiadów ze mama bierze go za Lecha. Czytałam ten wywiad. Wiec nie ma co się dziwić, można sobie wyobrazić w jakim stanie jest ta sędziwa kobieta i należny się jej szacunek, ale nie Jarkowi. Czemu nie jemu? Bo nie powiedział na czas prawdy, która mogłaby matkę zabić? Odpowiedz Link Zgłoś
patthecat Niech baba zdechnie w końcu... 26.05.10, 03:49 ...za tych dwóch synalków do twojego szefuncia od jabłka trafi... Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Prawda a miłość 26.05.10, 07:00 eva15 napisała: > nie-tak napisała: > > > Jarek sam osobiście powiedział do mediów w jednym z jego wywiadów ze mama > bierze go za Lecha. Czytałam ten wywiad. Wiec nie ma co się dziwić, można sobi > e > wyobrazić w jakim stanie jest ta sędziwa kobieta i należny się jej szacunek, al > e > nie Jarkowi. > > Czemu nie jemu? Bo nie powiedział na czas prawdy, która mogłaby matkę zabić? **************** Eva, czemu nie jemu? Gdyby był facet na miejscu, nie pozwoliłby wycierać mediom jak i swoim współpracownikom osoba matki usta. Matka Jarosława nie powinna być wtrącona i używana do polityki, dla jego partyjnych przyjaciół powinno to być tabu, a jaki cyrk tu mamy? Facet bez honoru, bez granic, bez poszanowania bliskich mu osób naraził swoja matkę na zniesławianie jej osoby, taka osoba chce być prezydentem która pozwala zniesławiać wszystkim swoje środowisko rodzinne? Co można oczekiwać od takiego człowieka skoro zostanie on prezydentem? Odpowiedzialności za kraj, skoro już nie umie wyselekcjonować, oddzielić, ochronić prywaty od publiki? --------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Prawda a miłość 26.05.10, 11:33 Rzeczywiście sądzisz, że Kaczyński ma w Polsce władzę absolutną i może prasie (np. GW) zamknąć usta? Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Prawda a miłość 26.05.10, 20:13 eva15 napisała: > Rzeczywiście sądzisz, że Kaczyński ma w Polsce władzę absolutną i może prasie > (np. GW) zamknąć usta? ++++++++++++++++++++++++++ Eva15, nikt nie sadzi, Kaczyński powinien uporządkować swoja zagrodę, a przede wszystkim zamknąć usta swoim współpracownikom jak i sobie na temat prywatnych rzeczy, w tym wypadku jego mamy. Gdyby nie jego współpracownicy z PiS, polskie jak i zagraniczne media by nie pisały o tym. Gdyby naiwny Kaczyński nie dawał się pociągać za język w wywiadach, sprawa wyglądała by inaczej, ale on i jego ludzie graja świadomie z mediami, by one o tym pisały, licząc na współczucie a tym na przyrost głosów w wyborach. To jest nie w porządku, by na zdrowiu mamy, by na osobie mamy kreował swoja karierę. Wybacz ale jest to obrzydliwe. Mama Kaczyńskiego nie powinna być nadmieniana w mediach, powinno to być tabu dla mediów niestety jak widzimy i czytamy mamy odwrotność tego. Tja głupota nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Prawda a miłość 26.05.10, 20:22 eva15 napisała: > nie-tak napisała: > > > Jarek sam osobiście powiedział do mediów w jednym z jego wywiadów ze mama > bierze go za Lecha. Czytałam ten wywiad. Wiec nie ma co się dziwić, można sobi > e > wyobrazić w jakim stanie jest ta sędziwa kobieta i należny się jej szacunek, al > e > nie Jarkowi. > > Czemu nie jemu? Bo nie powiedział na czas prawdy, która mogłaby matkę zabić? ************** Eva15, nie o to chodzi, chodzi o to ze syn Jarosław Kaczyński pozwala wycierać gęby wszystkich schorowana jego mama, na jej osobie chce budować swoja karierę i to jest nie do zaakceptowania, to jest samolubstwo i brak szacunku do własnej matki. Przez to nie mam dla niego szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Jadwiga Kaczyńska wie już o śmierci syna 25.05.10, 23:17 No, się wzruszyłam. Zwłaszcza elegią p. Jakubiak. Tak, tak, co to za wyjątkowa matka, wyjątkowych synów. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietoniewariuj Re: Jadwiga Kaczyńska wie już o śmierci syna 25.05.10, 23:31 tja, "mamo, a leszek to już dwa miesiące jak umarł i dawno pochowany". zatłukłabym na jej miejscu. no ale to inny gatunek musi być, skoro TAKICH synów wychowała. a jaro oczywiście musi z tego robić szopkę dla mediów, bo a nuż parę głosów więcej zdobędzie jako zbolały sierota... Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 zawsze źle 25.05.10, 23:28 Jakkolwiek by nie postapił będzie źle. A to ,świadczy tylko o tych ,którzy najpierw bubtują się,że matka nie posiada tej wiedzy, gdy ją już posiadła ...cóż...zarzuca się JK,że wykorzystuje to w kampanii. Ludzie jesteście czasami gorsi od Rydzyka i Palikota. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Głupota i brak podstawowych uczuć 25.05.10, 23:28 eva15 napisała: > szabepio napisał: > > > nie mial prawa nie mówić jej o śmierci syna, miała prawo być na > > pogrzebie, ale on wszystko podporządkował karierze. to jest naprawdę > > dla mnie wstrętne i niemoralne. > > Nieczęsto tak piszę, ale jesteś wyjątkowym idiotą, bez rozumu i serca. Matka > Kaczyńskich była umierająca, podłączona pod urządzenia podtrzymujące życie > (oodychanie). JAK miała być na pogrzebie, JAK miała w ogóle przyjąć w tym stani > e > do wiadomości, co się dzieje? ************** A mimo tego PiS wywłóczy prawie co tydzień te sędziwa panią dla publiczności. Gdyby Jarek był na miejscu zakazał by kategorycznie swoim poplecznikom a jednak jest przeciwność tego. Współczuje tej bezbronnej kobiecie bo na prawdę nie zasłużyła na to co dziś się z nią robi i kto? Sam PiS, za zgoda i przyzwoleniem syna. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Głupota i brak podstawowych uczuć 26.05.10, 00:26 nie-tak napisała: > > Nieczęsto tak piszę, ale jesteś wyjątkowym idiotą, bez rozumu i serca. Ma > tka> > Kaczyńskich była umierająca, podłączona pod urządzenia podtrzymujące życie (oodychanie). JAK miała być na pogrzebie, JAK miała w ogóle przyjąć w tym stanie do wiadomości, co się dzieje? > ************** > A mimo tego PiS wywłóczy prawie co tydzień te sędziwa panią dla publiczności. > Gdyby Jarek był na miejscu zakazał by kategorycznie swoim poplecznikom a jednak jest przeciwność tego. Współczuje tej bezbronnej kobiecie bo na prawdę nie zasłużyła na to co dziś się z nią robi i kto? Sam PiS, za zgoda i przyzwoleniem syna. Nie zgadzam się z Tobą. To nie PiS wywłóczył, a niezależma od niego żurnalia. PiS autentycznie milczał i dawał Kaczyńskiemu prawo do przeżywania tej wielokrotnej tragedii. To JEST niesamowita tragedia i ja zupełnie niezależnie od moich własnych poglądów politycznych odnośnie PiS uważam, że Kaczyński MA prawo do jej przeżywania. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 Re: Głupota i brak podstawowych uczuć 26.05.10, 00:29 Cały ten bełkot, który produkuje się pod tym tematem na forum, kojarzy mi się jakoś nieprzyjemnie z psami wypuszczonymi na polowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Głupota i brak podstawowych uczuć 26.05.10, 07:14 eva15, nieprawda. Kaczyński gdyby był na miejscu, zakazałby pytania dziennikarzom na temat matki czy bliskich mu osób, on by narzucił ton muzyce, po prostu zrobił by tak jak wszyscy inni prominenci, którzy chronią własne dzieci, prywatne środowisko przed zjadliwą publikom, wytyczył by otwarcie wszystkim granice, a on? On zezwala na to, co tu mamy, co czytamy i o czym dyskutujemy. On jest osobą publiczną narażoną na krytykę, na dyskusje, ale jego matka i jej los powinna być w tym wypadku TABU dla wszystkich. ------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
alex25bs Jadwiga Kaczyńska wie już o śmierci syna 25.05.10, 23:32 //Ja wierzę, że to jest dzielna kobieta, uczestniczka II wojny światowej, właściwie żołnierz.//Tak byly zolnierz AK,po wojnie .........cisza,zaginely akta tak samo jak syna po stanie wojennym. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesj23 Re: Jadwiga Kaczyńska wie już o śmierci syna 26.05.10, 00:39 alex25bs napisał: > //Ja wierzę, że to jest dzielna kobieta, uczestniczka II wojny > światowej, właściwie żołnierz.//Tak byly zolnierz AK,po > wojnie .........cisza,zaginely akta tak samo jak syna po stanie > wojennym. była w konspiracyjnym harcerstwie w starachowicach w 44r miała 17 lat to podczas otwarcia muzeum powstania wpisali ją na listę powstańców informowała o tym kancelaria jej syna dodatkowo dostała za to tytuł człowieka roku2004 już o tym pisałem nigdy tego przekłamania nie zdementowała o czymś to świadczy i fakt wychowania takich dwóch cyników też daje do myślenia w wojnę pracowała /po przeszkoleniu w harcerstwie/ w szpitalu jako sanitariszka gdzie trafiali akowcy z akcji burza cały wkład w wojnę nie uszczuplam tylko stwierdzam fakty Odpowiedz Link Zgłoś
zbychomir Serdeczne kondolencje dla p.Jadwigi Kaczyńskiej 25.05.10, 23:36 I wyrazy wsparcia, 6 lat temu zmarla moja zona a teraz moj ojciec ma wielkie problemy zdrowotne. Wiem jak to boli gdy najblizsi odchodza... Prosze wpisujcie sie z kondolencjami!!! Niezaleznie od opcji politycznej. Ja osobiscie waham sie z glosowaniem, ale poniewaz p.J.Kaczynski nie daje znaku zycia w mediach i moze potrzebuje czasu zeby wrocic do rownowagi to wybieram stabiliny obecny rzad i p.Komorowskiego Panie Jarku: prosze wrocic do gry i walczyc! Tak trzeba. Smutne ale prawdziwe Doswiadczony wdowiec .... Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Re: Serdeczne kondolencje dla p.Jadwigi Kaczyński 26.05.10, 07:18 "Straszne wyrazy współczucia" Odpowiedz Link Zgłoś
urs.zula totalne brednie, kto kogo wspiera 25.05.10, 23:42 wydawało mi się, że to matce trudniej jest pogodzić się ze śmiercią dziecka jednak w rodzinie Kaczyńskich jest inaczej to matka będzie wspierać brata.Chyba, że ten brat czuje się winny śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: totalne brednie, kto kogo wspiera 25.05.10, 23:49 urs.zula napisała: > wydawało mi się, że to matce trudniej jest pogodzić się ze śmiercią dziecka > jednak w rodzinie Kaczyńskich jest inaczej to matka będzie wspierać > brata.Chyba, że ten brat czuje się winny śmierci. jestem takze matką i gdybym staraciła jedno dziecko, swą miłość przelałabym na to drugie i wspierała, a jeślibym tego nie zrobiła to nie byłabym matką... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: totalne brednie, kto kogo wspiera 26.05.10, 01:12 modraczek.2 napisała: > urs.zula napisała: > > > wydawało mi się, że to matce trudniej jest pogodzić się ze > śmiercią dziecka > > jednak w rodzinie Kaczyńskich jest inaczej to matka będzie wspierać > > brata.Chyba, że ten brat czuje się winny śmierci. > > jestem takze matką i gdybym staraciła jedno dziecko, swą miłość > przelałabym na to drugie i wspierała, a jeślibym tego nie zrobiła to > nie byłabym matką... Jezeli jestes matka, to dlaczego podszywasz sie w swoich postach pod mezczyzne, jak mozesz tak klamac, oszukiwac a na koniec przytulic do siebie swoje dziecko, czym ono na to zasluzylo? Odpowiedz Link Zgłoś
blizniecpl Jadwiga Kaczyńska wie już o śmierci syna 25.05.10, 23:45 Jarkowi księżyca mało to chce zostać prezydentem:P Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: wypierdalac! 25.05.10, 23:54 jestem_bo_mysle napisała: > ironi (nick)i godny Bartoszewskiego Dlaczego? Bartoszewski powiedzial ci spieprzaj dziadu...? BUA H A HA H A H AH AH AH AH A H AH AH H AH AH A H AH Odpowiedz Link Zgłoś
r257 Jadwiga Kaczyńska wie już o śmierci syna 26.05.10, 00:06 Szczere wyrazy współczucia dla Jadwigi i Jarosława Kaczyńskich. Cóż można odpowiedzieć na niektóre powyższe komentarze? Niech mówią same za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Jadwiga Kaczyńska wie już o śmierci syna 26.05.10, 00:16 Jaki news,takie komentarze! Łganie jarosława i jego pisiorkowatych sług jest juz b.nudne! Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Jakubiak: Jadwiga Kaczyńska wie już o śmierci 26.05.10, 00:25 To jest ulga dla jarka i dla jego matki.cyt.z Jakubiakowej,i.chwatit tej tragikomedii! Odpowiedz Link Zgłoś
kutzowesz [...] 26.05.10, 00:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś