nanabun Ateusze się aż pocą z nienawiści.. 06.06.10, 10:15 ... i cóż was tak złości? Pamięć o dobrym i mądrym kapłan będzie uhonorowana. Głosił "nienawiść miłością, a zło dobrem zwyciężaj". Cóż w tych słowach jest złego? Jest całkowitym przeciwieństwem dyrdymałów głoszonych przez p. Rydzyka. Byłem w 1984 na pogrzebie ks. Jerzego. Żałuję, ze nie mogą dziś być na beatyfikacji. A sam pogrzeb to było jego wielkie zwycięstwo. W milionowym tłumie nie czuło się żadnej nienawiści, chęci odwetu. Nawet pod adresem stojących w bocznych uliczkach kolumn milicji. To był początek końca komuny - uderzyli otwarcie, mordując kapłana, który im się sprzeciwiał. A zamiast zastraszenia otrzymali skutek odwrotny. Więc nawet gulgoczący jadem nienawiści w niektórych postach, dla samego faktu, że odbywa się uroczystość kościelna - powinniście wziąć poprawkę, że to oddanie hołdu ważnej postaci historycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
puchacz_sceptyk Re: Ateusze się aż pocą z nienawiści.. 06.06.10, 11:01 @nanbun: I właśnie przez to praktykowanie "zwyciężania miłością" Topiełuszko się doigrał. Gdyby postępował zgodnie z wpajanymi ciemnogrodzianom doktryną katolicką, nie narobiłby głupstw powodujących prywatny akt zemsty. Dożyłby pewnie spokojnej emerytury w kościółku na Żoliborzu. Może by nawet został proboszczem? Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Ateusze się aż pocą z nienawiści.. 06.06.10, 11:24 puchacz_sceptyk napisał: > @nanbun: I właśnie przez to praktykowanie "zwyciężania miłością" Topiełuszko si > ę > doigrał. > Gdyby postępował zgodnie z wpajanymi ciemnogrodzianom doktryną katolicką, nie > narobiłby głupstw powodujących prywatny akt zemsty. Dożyłby pewnie spokojnej > emerytury w kościółku na Żoliborzu. > Może by nawet został proboszczem? Proboszczem by raczej nie został,nie był zbyt lubiany przez swoich przełożonych,bo nie był im bezwzględnie posłuszny. Odpowiedz Link Zgłoś
cmocz_wuja_w_pedzel Odpuść, antyklerykalny taliban zaślepiony 06.06.10, 11:44 nienawiścią do wszystkiego, co związane z kościołem, nie jest w stanie pojąć, że poza ich ciaśniutkim punktem widzenia są jakieś szersze horyzonty, i że to, co głosił ks. Jerzy to są wartości uniwersalne, a nie tylko brednie dla "kościółkowych". Ale tak to już jest, że jak coś przerasta zdolności poznawcze delikwenta, to najczęściej reaguje on agresywnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jan.sprzeczny Re: Ateusze się aż pocą z nienawiści.. 06.06.10, 14:44 Ja sie poce ze wstydu nie z nienawisci. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie 100 biskupów i 1600 kapłanów.... 06.06.10, 10:22 ....czyli na tą chwilę jeden sukienkowy na 6-7 wiernych synów i córek kościoła.:) Odpowiedz Link Zgłoś
solidaruch3 Re: 100 biskupów i 1600 kapłanów.... 06.06.10, 10:44 Wpiszę się tu bo czerwona przybudówka jaką po PZPR jest TVN24 blokuje i cenzuruje moje wpisy /kiedy ta komuna w końcu upadnie !!/. Ks Popiełuszkę znałem że tak powiem z autopsji. Jeździłem na msze za Ojczyznę które odprawiał a po Jego męczeńskiej śmierci kontynuował je ks Teofil Bogucki. Także wspaniały kapłan i szkoda że zapomniany. Byłem działaczem solidarności w zakładach Waryńskiego w W-wie. Może spotkam tu znajomych ;-) pzdr. Czarek z W-12. Ps. Do kolegi powyżej. A co Ci Rydzyk przeszkadza, mi wcale. Skoro taka ku... jak palikot czy szmata kutz może się wypowiadać i bluzgać to Ci Rydzyk bracie przeszkadza. Nie daj sobą manipulować. Odpowiedz Link Zgłoś
zgr-edo Re: 100 biskupów i 1600 kapłanów.... 06.06.10, 10:57 moherowy buraku, ja też przeciwstawiałem się władzy PRL-u , ale zamiast jeżdzić na msze, strajkowałem i napie...łem kamieniami w zomolli. Przez takich dupków jak ty, kościół katolicki przejał rolę PZPR. Takich jak ty, uważam za kolaborantów watykańskich okupantów. Odpowiedz Link Zgłoś
solidaruch3 Re: 100 biskupów i 1600 kapłanów.... 06.06.10, 11:11 Szkoda mi cię pajacu. Też strajkowałem, chodziłem na demonstrację i dostawałem pałami. I co z tego !!!! co !!! co masz teraz ,rządy zdrajców i sprzedawczyków. Żal mi cię matołku.Bo zamiast mózgu masz papkę. Pewnie politruk jakiś były jesteś bo tak gadasz Odpowiedz Link Zgłoś
kogucik.2272 Re: 100 biskupów i 1600 kapłanów.... 06.06.10, 14:42 taaa...teraz już wiem, skąd się bierze kultura wyższa w polityce....bo swoje poglądy można wypowiadać różnie. Każdy ma też do nich prawo. Ale.....przecież są równi i równiejsi... Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: 100 biskupów i 1600 kapłanów.... 06.06.10, 10:58 Nie daję się manipulowac,ani TVNowi,ani Rydzykowi,ani Tobie,który zywasz słów obelżywych wobec swoich Sióstr i Braci! Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: 100 biskupów i 1600 kapłanów.... 06.06.10, 11:30 Szmato robotnicza naucz się języka polskiego chociaż na starość, może się przyda. Odpowiedz Link Zgłoś
milseog wscieklys bo przegranys.. 06.06.10, 12:33 zal mi ciebie. zostaly ci tylko wspomnienia o zakladach warynskiego, mszach, umarlych i wymienianie nazwisk kolejnych ksiezy. nic nie zrozumiales z tych mszy. plujesz nienawiscia, nie potrafisz sie odnalezc w nowej rzeczywistosci. i stad to wszystko. mozesz tylko pozdrawiac bylych kumpli z zakladu "od Czarka" i nadal uwazac, zes jedyny prawdziwy Polak. myslec samodzielnie przestales juz dawno. wtedy miales chociaz znaczek solidarnosci, ktory zastepowal potrzebe argumentowania swoich racji, teraz nie masz nawet tego. sleczenie w kosciele juz nie wystarcza, co? zycze milego umartwiania sie. Odpowiedz Link Zgłoś
mojatolerancja To jest tylko zadza pieniadza..... 06.06.10, 10:50 Kosciol tworzy jeszcze jedno miejsce, gdzie bedzie mozna zrobic kase na pielgrzymach. Jestem osoba wierzaca ale juz nie wierze w kosciol, ktory wszystkie swoje dzialania probuje przekuc na pieniadze, a swoje grzechy ukryc gleboko pod dywan. Beatyfikacja powinna odbyc sie w miejscu pochowku. Dzielenie szczatkow to profanacja zwlok. Prawo zabrania nam miec szczatkow naszych zmarlych w domach. A kosciol robi co chce. Dla mnie jest to balwochwalstwo. Ile panstwo musi do tego doplacic z naszych podatkow!! Panstwo musi zapezpieczyc bezpieczenstwo tego pochodu balwochwalcow. Odpowiedz Link Zgłoś
tow_rydzyk Katolickie Igrzyska na przekor powodzi!!! 06.06.10, 10:51 Kolejna proba odwrocenia naszej uwagi od kryzysu KK w Polsce. Ks.Popieluszko zapewne przewraca sie w grobie z powodu tej szopki. Kto jeszcze nadal wierzy, ze KK ze swoimi sredniowiecznymi zasadami jest ostoja wartosci moralnych w realiach 21 wiecznej Europy? Zaangazowanie KK w zycie polityczne naszego kraju jest ewenementem w skali europejskiej. W przeciwienstwie do Zachodu w Polsce KK jest nadal nietykalny, pozostaje ponad wszelka krytyka. Nie moga zmienic tego stanu rzeczy ani koscielne sex-afery ani rosnace protesty spoleczenstwa polskiego przeciw nachalnej katolicyzacji zycia publicznego i politycznego. Nietykalnosc tych obludnych, skorumpowanych i seksualnie wyposzczonych klaunow przebranych za ksiedzy powoli dobiega konca...przynajmniej w USA i Europie Zachodniej gdzie wladze cywilne z zachowaniem pelnego szacunku dla prawa publicznie sie rozliczaja z instytucjami religijnymi nie czekajac az te zgnija od srodka. Wstrzasajace jest to, ze wspolzycie seksualne z naiwnymi parafiankami albo z tzw. “gospodyniami domowymi” i nawet seminarzystami tym seksualnie sfrustrowanym buhajkom w sutannach juz nie wystarcza....dobieraja sie oni do naszych dzieci Nawet papieskie przyzwolenie ksiezom na otwarte utrzymywanie stosunkow plciowych nie jest juz w stanie zatrzymac wewnetrznego moralnego rozkladu instytucji kosciola. Bezkarnosc tych tzw. “pasterzy”, ktorzy wykorzystuja swoje “stado baranow” do celow materialnych i seksualnych jest tylko jedna strona medalu. Menedzerowie Kosciola Katolickiego Pty Ltd (towarzystwo starszych panow z nieograniczonymi przywilejami ale z ograniczona odpowiedzialnoscia moralno-prawna) niczym mafia sa nadal bardzo dobrze powiazani ze strukturami wladzy i to na kazdym szczeblu . Atakowani – panowie w sutannach uciekaja sie do tzw. “obrony uczuc religijnych” (wiadomej denominacji ) a zapedzeni w rog po prostu zaslaniaja sie portretami Wiecznej Dziewicy Maryji albo chowaja sie za plecami zdywocialych staruszek. Stworzyli mit o bohaterskiej walce z komunizmem sadzac, ze nikt tamtych czasow nie pamieta. Polski kler rowniez za komuny przed 1989 zyl jak u pana Boga za piecem. Tak jak i teraz nasza hierarchia koscielna mieszkala w palacach, rozbijala sie zachodnimi wozami i miala dostep do wyjazdow zagranicznych. Tempo budownictwa koscielnego na leb i szyje bilo tempo budownictwa mieszkaniowego. O tysiacach nieslubnych dzieci, ktore byly owocem ich “duszpasterstwa” i o ktorych wladze koscielne dobrze wiedza i istnienie ktorych skrzetnie tuszuja - nie warto nawet wspominac. Liczni ksieza i nawet niektorzy luminarze opozycji z bardzo religijnym Panem Walesa na czele przez lata zyli w perwersyjnej symbiozie z SB a pozniej - tak jak tow.Wielgus - lali krokodyle lzy na pogrzebach gornikow z “Wujka” czy meczennika mimo woli - Jerzego Popieluszki. Pomijajac kontrowersyjna decyzje KK o pochowku Panstwa Kaczynskich na Wawelu pogrzeb pary prezydenckiej przerobiono w jeden wielki Catholic Show. Odnoslilem wrazenie, ze po Watykanie jestesmy jedynym panstwenm teokratycznym w Europie. Kosciol w Polsce musi uznac swoja odrebnosc od zsekularyzowanego, demokratycznego i tolerancyjnego panstwa. Te nietykalne swiete krowy w sutannach, ktore spadaja zawsze na cztery kopyta w KAZDYM SYSTEMIE POLITYCZNYM postawily sie w naszym kraju ponad PRAWEM. Skostniale i przestarzale struktury i doktryny KK nie dotrzymuja kroku wymogom wspolczesnego, nowoczesnego spoleczenstwa. Zacofanie religii wobec postepu naukowego i cywilizacyjnego symbolizuja losy Sokratesa, Spinozy czy Kopernika. Dzisiaj pojecie demokracji, tolerancji, milosci do blizniego promuje sie tylko wtedy gdy przywodcom religijnym jest to wygodne. Pojecie oswiecenie czy oswiaty w wydaniu koscielnym sprowadza sie do zniewalania umyslu i to od najmlodszych lat. Formalnie to sie rozni od socjotechicznej indoktrynacji, ktora – jak widac z zachowania kleru w Polsce – nie pozostaje domena totalitarnych fundamentalnych ideologii Talibow, ortodoksyjnych zydow czy krypto-komunistow z Polnocnej Korei. Nie chce aby moje dzieci rosly wsrod ubranych na czarno klaunow pod dyrekcja ober-klauna Rydzyka w kraju zamienionym na Komercjalny Katolicki Dysnejland gdzie bog to nic innego jak Swiety Mikolaj...w wydaniu dla doroslych. Nie chce aby Polska byla dla Europy i reszy swiata eksporterem niewykwalifikowanej, niedouczonej, cywilizacyjnie zinfantylizowanej, taniej sily roboczej oraz...pijaczkow, zlodziei samochodow i ksiezy pederastow. Czyzbysmy w 1989 zamienili jeden totalitaryzm na kolejny ? W naszych rzadowych mediach po Okraglym Stole istnieje swoista samocenzura, wg ktorej o kosciele i klerze pisze sie dobrze albo sie milczy. Podobnie jak silne politycznie lobby zydowskie reprezentujace interesy panstwa zydowskiego w USA, KK (reprezentujacy interesy Watykanu w Polsce) jakims niepisanym prawem uwaza sie za organizacje zrzeszajaca i reprezentujaca “ludzi wybranych” . Z reakcji propagandy Koscielnej w Polsce i zwlaszcza tej w Watykanie zauwazam, ze nastroje spoleczne i opinie zsekularyzowanych mediow powoli zaczynaja odnosic skutek. Te pierwsze od prawie 2000 lat publiczne przeprosiny i prosby o przebaczenie ze strony Kosciola nie sa wynikiem ewolucji moralnej KK ale pierwszymi symptomami strachu czy nawet paniki. Czyzby zaczeli sobie oni zdawac sprawe z tego, ze na dluzsza mete przegraja walke intelektualno-moralna z realiami Swiata 21-go wieku. Jak dlugo jeszcze bedziemy tolerowac w Polsce tych nadetych “naboznoscia” bufonow i sybarytow, ktorzy nie ziszczalnymi, pustymi obietnicami jak pasozyty wykorzystuja ludzka biede, bezradnosc, latwowiernosc, zacofanie i przede wszystkim brak wyksztalcenia ? Kiedy skonczy sie ich monopol na manipulowanie nadzorowanie naszego zycia tu teraz od przyslowiowej kolyski do grobowej deski ? Kiedy skonczy sie to zastraszanie, oglupianie i TO POZBAWIONE WSZELKICH SKRUPULOW WYZYSKIWANIE tych prostych, dobrych ale naiwnych ludzi, ktorzy ciezka praca oszczedzaja kazdy grosz? Kiedy przestaniemy stawiac ponad prawem ta nadal doskonale zakonspirowana w naszym kraju instytucje? Czyzby KK w Polsce byl niczym innym jeno panstwem w panstwie? Arogancja, pozerskie uduchowienie, to slepe przekonanie o swojej moralnej i intelektrualnej wyzszosci wynikajacej z domniemanej wszechwiedzy i nieomylnosci oraz ich demonstracyjna podgarda dla prawa i to ich absolutne poczucie bezkarnosci napawaja mnie obrzydzeniem. Jak mozecie calowac brudne i pazerne lapy tych darmozjadow i pasibrzuchow, ktore nigdy nie paraly sie prawdziwa i uczciwa praca ? Welcome to Poland Anno Domini 2010 – Feudalizm w Europie 21. wieku. img.naszemiasto.pl/grafika2/nowy/f8/f5/4bf28d6d530f5_o.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Dziś beatyfikacja Popiełuszki. Ludzie gromadzą ... 06.06.10, 11:01 Ks.Jerzy był PIĘKNYM CZŁOWIEKIEM,tylko kto Jego wciągnął w polityke obrzydliwą?Kto? Odpowiedz Link Zgłoś
puchacz_sceptyk Re: Dziś beatyfikacja Popiełuszki. Ludzie gromadz 06.06.10, 11:24 cleryka napisała: > Ks.Jerzy był PIĘKNYM CZŁOWIEKIEM,tylko kto Jego wciągnął w polityke > obrzydliwą?Kto? Pięknym, powiadasz? Rzecz gustu. A politykiem ten wikariusz był żadnym, bo gadał w kościele dokładnie to samo, co i inni jego kumple po fachu. Watykańscy funkcjonariusze, wbrew pozorom, muszą wykonywać dyrektywy kurii czy episkopatu i nie ma żadnej tolerancji od uchybień dyscypliny posłuszeństwa. Wszelkie inicjatywy prywatne a nawet tematy kazań plebanów muszą zawsze uzyskać akceptację purpuratów lub są ujęte w programach "eucharystycznych". Tam panuje średniowieczny system feudalnej hierarchii i posłuszeństwa. Topiełuszka nie zginął za swoje opowiastki do swojego stadka owieczek i baranów. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Dziś beatyfikacja Popiełuszki. Ludzie gromadz 06.06.10, 11:06 katolik_polski1 napisał: > Popieluszko ,prawdziwy Polak i patriota ! > Narod odda mu dzisiaj hold ! On był nie "prawdziwym Polakiem", a Polakiem z dziada pradziada. Nie myl z tymi "prawdziwymi" w pierwszym lub drugim pokoleniu i nie obrazaj. Odpowiedz Link Zgłoś
solidaruch3 Re: Dziś beatyfikacja Popiełuszki. Ludzie gromadz 06.06.10, 11:16 Wara wszystkim czerwonym i wrednym od ks Jerzego !!! von chamy, którzy dla Polski nie zrobiliście nic i nadal zdradzacie własny kraj !!! von wam mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Dziś beatyfikacja Popiełuszki. Ludzie gromadz 06.06.10, 11:38 solidaruch3 napisał: > Wara wszystkim czerwonym i wrednym od ks Jerzego !!! von chamy, którzy dla > Polski nie zrobiliście nic i nadal zdradzacie własny kraj !!! von wam mówię. <a ty najlepiej sie powies durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
tow_rydzyk Won/Von to chyba nie po polsku? 06.06.10, 11:53 Pytanie do prawdziwych Polakow : "Won"/"BOH" czy ....... wynocha/wara ? Odpowiedz Link Zgłoś
kogucik.2272 Re: Dziś beatyfikacja Popiełuszki. Ludzie gromadz 06.06.10, 14:39 niezwykle twórcze...... Odpowiedz Link Zgłoś
zuzi-0001 Dziś beatyfikacja Popiełuszki. Ludzie gromadzą ... 06.06.10, 11:19 gdyby wszystkie pieniądze zbierane w kościele przez lata przeznaczyć na wały przeciwpowodziowe to w kraju żadna powódź nie przynosiłaby takich szkód i tragedii. I na pewno Bóg nie byłby przeciwko takiej inwestycji - cóż księża nie są bogami. Beatyfikacja - przyznam nie mogę dopatrzyć się w nim świętości. Odpowiedz Link Zgłoś
ecicha-3 Dziś beatyfikacja Popiełuszki. Ludzie gromadzą ... 06.06.10, 11:21 KSIADZ JERZY ODDAL SWOJE ZYCIE<ZEBYS TY JEDEN Z DRUGIM KUNDLU MOGL TERAZ SZCZEKAC NA TYM FORUM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
puchacz_sceptyk Re: Dziś beatyfikacja Popiełuszki. Ludzie gromadz 06.06.10, 11:36 ecicha-3 napisała: > KSIADZ JERZY ODDAL SWOJE ZYCIE<ZEBYS TY JEDEN Z DRUGIM KUNDLU MOGL > TERAZ SZCZEKAC NA TYM FORUM !!! O, rany! To internet to też zasługa(sic!) Topiełuszki??? To dlaczego uszatek Glemp jeszcze kilka lat temu nazwał sieć "wynalazkiem szatana"? Jakże wdzięczni temu miglancowi powinni być ludzie na całym świecie, łącznie z mieszkańcami bezkresów Afryki, dżungli Ameryki Południowej, Azji z Oceanią i stepami Aborygenów w Australii. PS: Czy to Watykan czerpie tytułu tej "epokowej zasługi" bilionowe zyski? Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Dziś beatyfikacja Popiełuszki. Ludzie gromadz 06.06.10, 11:40 ecicha-3 napisała: > KSIADZ JERZY ODDAL SWOJE ZYCIE<ZEBYS TY JEDEN Z DRUGIM KUNDLU MOGL > TERAZ SZCZEKAC NA TYM FORUM !!! <to ty jestes wylenialym kundlem bo za mnie ten klecha zycia nie oddal i mam w du...pie co wyprawiaja z nim czarni. Odpowiedz Link Zgłoś
ecicha-3 Re: Dziś beatyfikacja Popiełuszki. Ludzie gromadz 06.06.10, 11:53 Tak kundlu,nic cie w zyciu juz nie nauczy,szkole podstawowa skonczyles???Wklad Kosciola Katolickiego w walke z PRL,jest niepodwazalny,wie o tym caly swiat,tylko ty kundlu zrodzony tu tego nie wiesz.Gdyby nie ta walka,w ktorej wielu oddalo swe zycie,zylbys teraz jak kmiot lizac dupe Putinowi. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Dziś beatyfikacja Popiełuszki. Ludzie gromadz 06.06.10, 11:30 Oby tylko fala powodziowa zdazyla do warszawy na uroczystosci ,bylo by o sporo purpuratow mniej i kasa byla pelna .A ty katoliku _polski1 tez jestes patriota jak ony ksiezulo politykowanie zaprowadzilo go do wiselki. Odpowiedz Link Zgłoś
acucell typowo propagandowo-polityczna akcja 06.06.10, 11:31 typowo propagandowo-polityczna akcja. Miało być 200tyś a przyszło 50 tyś naiwniaków.Bazując na naiwności i niewiedzy ogłupia się społeczeństwo ale to społeczaeństwo zaczyna jednak coraz bardziej mysleć. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis W Polsce katastrofa powodzi a ci sie modla..... 06.06.10, 11:38 to jakas paranoja? Odpowiedz Link Zgłoś
pamflet1 Re: typowo propagandowo-polityczna akcja 06.06.10, 12:09 Ciebie, buraku, nie trzeba oglupiac, bo to bylaba tak samo bezsensowna czynnosc jak podstepne upijanie jegomoscia, ktora ma wlasnie 2,5 promille alkoholu we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
zofiadyrman Dziś beatyfikacja Popiełuszki. 250 tys. ludzi n... 06.06.10, 11:40 Hihihi, ale się kołtuneria zapluwa! ĆWIERĆ MILIONA LUDZI, nigdy, przenigdy żaden Tusk, Komorowski ani "prof." Bartoszewski nie zgromadzi. Oczywiście, zaraz zapluwacze się zaplują, że media, że indoktrynacja, że pedofilia, ale fakt faktem - na wasze postępowe brednie nigdy z nieprzymuszonej woli taka rzesza ludzi nie pójdzie. Vox populi, vox Dei! A teraz zalewajcie się żółcią i zapluwajcie dalej. Miłego dnia w samotności przed monitorem:) Odpowiedz Link Zgłoś
edo5 Dziś beatyfikacja Popiełuszki. 250 tys. ludzi n... 06.06.10, 11:43 Komuś się coś pomieszało albo liczyć nie umie , gdzie te 250 tysięcy ludzi. Widzę nie całe 20 tysięcy wiernych i to z całej Polski. Naród jak widać na obrazku w telewizji na ten cały bal purpuratów w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Polacy głosujmy na Kaczyńskiego 06.06.10, 12:12 sadowski1 napisał: > za Polskę Polacy: mielismy juz probke co szczujacy Kaczynski I zrobil z naszym krajem! Nie dopuscmy do powtorki tej farsy! Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 Re: Polacy głosujmy na Kaczyńskiego 06.06.10, 13:53 sadowski1 napisał: > za Polskę Ksiadz Jerzy Popieluszko napewno nie wiedzial kto to jacys Kaczynscy. Nie wiedzial o ich istnieniu! Odpowiedz Link Zgłoś
nielenin A gdzie zdjęcia?Nie ma bo by naród poczuł wspólnot 06.06.10, 12:15 Zupełnie jak za komuny pomijali zdjęcia tłumów i pokazywali samego Papieża żeby wyglądało że sam jest. Dajcie foty tej masy ludzi. I tak już wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek śmieszne i straszne 06.06.10, 12:16 informacja o beatyfikacji rozpoczyna sie apelem : Masz zdjęcia? Wyślij je na Alert24 a więc - fotografujemy, nagrywamy, może jakiś skandal z tego będzie, z prałatem Suchym udało się świetnie, może i tym razem ... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk444 Zagonić ich do umacniania wałów 06.06.10, 12:58 jak nie mają co robić cały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
milseog kolejna impreza dla stada znudzonych.. 06.06.10, 12:21 patrze na to, co sie dzieje z tym krajem i nie moge uwierzyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: kolejna impreza dla stada znudzonych.. 06.06.10, 12:33 Dla spedofilonych pasibrzuchow gromkie "WON z tego kraju???" Odpowiedz Link Zgłoś
demosa Re: kolejna impreza dla stada znudzonych.. 06.06.10, 12:50 Tylko w co tych spedofilonych pasibrzuchów zapakowac i gdzie tą czarną zaraze wysłać? Może tak jak inkwizycja- na gryla!!! I po ZABAWIE. mniam mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: kolejna impreza dla stada znudzonych.. 06.06.10, 13:36 demosa napisał: > Tylko w co tych spedofilonych pasibrzuchów zapakowac i gdzie tą czarną zaraze > wysłać? Może tak jak inkwizycja- na gryla!!! I po ZABAWIE. mniam mniam. Murzynom na pozarcie. Albo do amerykanskich feministek, na gwalt. Hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
icc217 Histerii ciag dalszy 06.06.10, 12:41 Ten kraj potrzebuje meczennikow. Kto nastepny? Odpowiedz Link Zgłoś
nielenin Czy przy Czerskiej trwa zaciemnienie okien ? 06.06.10, 12:42 Bo dla niektórych z GW to może być bolesny widok. No i światło zabija lewicowe wampiry. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro-bis Re: Czy przy Czerskiej trwa zaciemnienie okien ? 06.06.10, 13:48 nie martw sie. Mamy ciemne okulary... Odpowiedz Link Zgłoś
stix Kiedy Jaruzelski i Kiszczak zostaną powieszeni? 06.06.10, 12:47 Przywódcy organizacji przestępczej o nazwie PZPR i zdrajcy wysługujący się okupantowi radzieckiemu zasługują na karę śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: Kiedy Jaruzelski i Kiszczak zostaną powieszen 06.06.10, 13:46 stix napisał: > Przywódcy organizacji przestępczej o nazwie PZPR i zdrajcy wysługujący > się okupantowi radzieckiemu zasługują na karę śmierci. A przywódcy "czarnych" to nie? Odpowiedz Link Zgłoś
stix Kara śmierci dla zdrajców. 06.06.10, 12:54 www.youtube.com/watch?v=J4kuapt8n-8 Odpowiedz Link Zgłoś
synanki Dziś beatyfikacja Popiełuszki. 250 tys. ludzi n... 06.06.10, 13:26 czekamy na jak najszybszą kanonizację ojca dyrektora - santo subito !!! Odpowiedz Link Zgłoś
garbatonosy No proszę, chyży rój i agent WSI na beatyfikacji 06.06.10, 13:29 koniec świata. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Dziś beatyfikacja Popiełuszki. Ludzie gromadz 06.06.10, 13:33 i w zwiazku z tym beda ciagle opady!!dziwie sie ze sejm jeszcze nie oglosil obowiazkowych modlow o zaprzestanie opadow deszczu!gdzie jest ten specjalista od "moralnoszczy" i "wartoszczy" jak rowniez organizator nieustajacych prosb o deszcz /jak byla susza/!!!gdzie te modly i wycia???widac ze mamay wyjatkowe poparcie "naszej krolowej" i naszego wyjatkowo swietego "najwiekszego z polakow"!!cos tu nie gra!!za co te kary? za tego "krola"???moze jednak lepiej zaczac budowac ta infrastrukture hydrograficzna a nie belkotac litaniji??? Odpowiedz Link Zgłoś
garbatonosy Re: dodaj, śmieciu jeszcze tych którzy w Tv ogląda 06.06.10, 13:52 A jeśli masz w głowie jeszcze coś oprócz sieczki to kombinuj. Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 TVP starala sie,jak mogla, 06.06.10, 13:50 aby,bron Boze,nie pokazac ani Komorowskiego,ani Tuska,ani Walesy,ani Buzka. Kamerzysci dokonywali istnych cudow ,aby kamery chocby przypdkaowo nie zahaczyly o te ososby. Smiech pusty czlowieka ogarnia. W takiej podnioslej chwili uprawiac takie gierki moze tylko zagniezdzona w TVP koalicja PiS -SLD Odpowiedz Link Zgłoś
garbatonosy Re: służby zrobiły już swoje, służbom dziękujemy 06.06.10, 13:57 jojo148 napisała: > aby,bron Boze,nie pokazac ani Komorowskiego,ani Tuska,ani Walesy,ani Buzka. > Kamerzysci dokonywali istnych cudow ,aby kamery chocby przypdkaowo nie > zahaczyly o te ososby. Smiech pusty czlowieka ogarnia. > W takiej podnioslej chwili uprawiac takie gierki moze tylko zagniezdzona w TVP > koalicja PiS -SLD Odpowiedz Link Zgłoś