ptr0 06.06.10, 23:45 Oto co najważniejsze! Kolacja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deval Celny cios w Kaczyńskiego 06.06.10, 23:55 Ani ten nie był internowany (nie to co jego brat), ani nie działał w Solidarności (nie to co brat), a jedyne jego relacje z nią były na zasadzie płatnych zleceń (i potem Magdalenki). No i kwestia relacji JK z władzami (oraz pracy). Szczerze jestem ciekaw odpowiedzi. Bo "a mój brat" raczej go by pogrążyło. Odpowiedz Link Zgłoś
zaskoczony360 Kaczyński za to budował z Lepperem IVRP 07.06.10, 07:14 Wszystkie zasługi Komorowskiego jak walka o wolność polski etc. to zasługi dla III RP. Kaczyński jej nie uznaje :) Jarosław Kaczyński to głównie budowa IVRP wspólnie z Lepperem i Giertychem. I też ma tu swoje osiągnięcia. Nie udało mu się wybudować planowanych 3 milionów mieszkań i skończyło się gigantyczna inflacją na rynku mieszkaniowym 300-400%. Nie wybudował nawet 100km autostrad. Planował za to wprowadzenie do szkół mundurków i inne bezsensowne pomysły... Odpowiedz Link Zgłoś
agakom3 Re: Komorowsk tez walczyl, ale o WSI 07.06.10, 09:30 hej panie i panowie z pisu - co wy tak używacie tego WSI jako wytrycha??? co to było wsi?? służba specjalna, która jako SPECJALNA była hermetyczna i milcząca. pracowało w niej coś 3000 ludzi, służba powstała już po zmianach. wg waszej hmmm wiedzy te 3000 ludzi to byli najwięksi zbrodniarze w dziejach Polski. a tymczasem raport likwidacyjny rozwalił wywiad i kontrwywiad, a cała masa zawiadomień o niby przestępstwach taśmowo jest umarzana - nie ma i nie było przestęptw. a o co chodziło? o teczki - haczyński i spółka dba o to by w Polsce było gorzej - wzrasta frustracja społeczeństwa i pisuary liczą na no że będą głosować na nich. niestety pogłowie ludzi z podstawowym wykształceniem (tzw ciemny lud wg kurskiego) odchodzi do lepszego świata.. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy_wolnynick KOmorowski = Janukowicz 07.06.10, 11:28 kiedy zrozumiecie, że Komora jest polską wersją Janukowicza, będzie marionetką gwarantującą sowieckie interesy w Polszy. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: KOmorowski = Janukowicz - dokladnie prosta tak 07.06.10, 11:41 tyka razwiedki umeczyc sfrustrowac spoleczenstwo tak zeby nie chcialo juz nic wiecej tylko swiety spokoj. Aha no i jeszcze samolot stracic i mozna brac wladze. Jak by mial facet odrobine honoru to by sam zrezygnowal w ogole z kandydowania Odpowiedz Link Zgłoś
noducks Re: KOmorowski = Janukowicz - dokladnie prosta ta 07.06.10, 15:49 bo ci zylka peknie Odpowiedz Link Zgłoś
gazetajudasza Re: KOmorowski = Janukowicz - dokladnie prosta ta 07.06.10, 18:42 Ma odwage zeby nie spotykac sie na debatach z konkurentami Odpowiedz Link Zgłoś
lokaj-hrabiego-komorowskiego a gdzie lokaj??? 07.06.10, 15:52 kto to widział żeby Hrabina podawała kolacje?? Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Komorowski spieprzyl socjalizm i kapitalizm, 07.06.10, 11:38 Kaczynski przynajmniej jest ciagle szkalowany przez media razwiedki wiec mozesz byc pewien jak cos spieprzy to sie o tym dowiesz natychmiast. Piszesz "wzrasta frustracja spoleczenstwa" a dzieki komu jak nie Komorowskiemu i Tuskowi ?? - oto masz najlepszy dowod ze pieprza, zero logiki w twojej wypowiedzi zastanow sie troche zanim zaczniesz klepac w kalwiature na rozkaz Schetyny. No i co z tego ze Komorowski byl kiedys kozak i zaliczyl pala raz czy dwa. Dzisiaj to sa cieple kluchy a nie facet a ta jego rzoncia najlepiej o tym swiadczy ... nie nie .. to juz wole koty Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_3m Re: Kaczyński za to budował z Lepperem IVRP 07.06.10, 08:19 Jak dla mnie jest to piękny zestaw argumentów, dlaczego nie głosować na Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy_wolnynick [[[ustalono prawdopodobną przycznę katastrofy! ]]] 07.06.10, 11:26 wszystko na podstawie stenogramów, pętla wokół marszałka i Thuska zaciska się coraz bardziej czytajcie: tiny.pl/htlrm Odpowiedz Link Zgłoś
krystin9 Re: Celny cios w Kaczyńskiego 07.06.10, 17:52 deval napisał: > Ani ten nie był internowany (nie to co jego brat), ani nie działał w > Solidarności (nie to co brat), a jedyne jego relacje z nią były na zasadzie > płatnych zleceń (i potem Magdalenki). No i kwestia relacji JK z władzami (oraz > pracy). Szczerze jestem ciekaw odpowiedzi. Bo "a mój brat" raczej go by pogrąży > ło. "TEN" DZIAŁAŁ W SOLIDARNOŚCI, CO PRAWDA NIE PRZEBYWAŁ W WOJSKOWYM OŚRODKU WCZASOWYM W JAWORZU (co uchroniło go przed "pozyskaniem"), NIE DZIAŁAŁ TEŻ W KOMUNISTYCZNYM HARCERSTWIE, PRZODKÓW WALCZĄCYCH W WOJNACH TEŻ POSIADAŁ (i to nie w Ludowym Wojsku Polskim, jak Komorowski) Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Celny cios w Kaczyńskiego 07.06.10, 19:57 Świetny kombatancko-prorodzinny spot! Odpowiedz Link Zgłoś
deval Re: Wybory 2010. Komorowski w nowym spocie: Najwa 06.06.10, 23:59 Ani ten nie był internowany (nie to co jego brat), ani nie działał w Solidarności (nie to co brat), a jedyne jego relacje z nią były na zasadzie płatnych zleceń (i potem Magdalenki). No i kwestia relacji JK z władzami (oraz pracy). Szczerze jestem ciekaw odpowiedzi. Bo "a mój brat" raczej go by pogrążyło. Odpowiedz Link Zgłoś
zenutek Czy w PiSie zakazano Wam myślenia? 07.06.10, 00:27 Jakbyś odrobinę pomyślał, to może sens wypowiedzi byś zrozumiał, ale odnoszę wrażenie, że Wam w PiSie zakazano myślenia. Wystarczy jeden "myślący", który podejmuje wszystkie i za wszystkich decyzje. Jakie były tego konsekwencje Polska odczuła boleśnie i do dziś nie może się z tego otrząsnąć. Ale cóż, tacy ludzie muszą gdzieś żyć, tylko dlaczego tak dużo musi w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
skok Czy w PO zakazano Wam myślenia? 07.06.10, 08:11 A jakie to konsekwencje po PiS-ie nie pozwalaja Polsce sie otrzasnac? O ile wiem to raczej po PRL-u nie moze sie Polska dzwignac: - UBowcy maja sie niezle, jak na zmiane ustroju (sic!) - Jaruzelski jest czlowiekiem honoru, nie to co np. taki rotmistrz Pilecki, oferma jedna, co sie dal zakatowac, frajer - WSI ostatkiem sil broni swoich interesow- przepraszam, polskich interesow, jak powszechnie wiadomo - Kosciol tez nie obronil sie od tego robactwa - kim bylby Popieluszko dzis, gdyby go chlopcy nie zakatowali? Ksiedzem Isakiewiczem, zepchnietym na peryferie zycia publicznego? - szkolnictwo - nie matura lecz chec szczera, zrobi z ciebie oficera- tak bylo, a dzis wyrownuje sie szanse, pozwalajac zdac do nastepnej klasy z dwiema dwojami - o to chodzi ! Ich dzieci nie ksztalca sie przeciez w Polsce! - wszelkie proby wyczyszczenia tej stajni Augiasza koncza sie wrzaskiem o zemscie, tak jakby sprawiedliwosc byla czyms wstydliwym Odpowiedz Link Zgłoś
kuma1 Re: Czy w PO zakazano Wam myślenia? 07.06.10, 08:58 Nim zaczniesz mówić o innych oceń siebie i swojego wodza. Odpowiedz Link Zgłoś
verytall Re: Czy w PO zakazano Wam myślenia? 07.06.10, 17:22 skok napisała: > A jakie to konsekwencje po PiS-ie nie pozwalaja Polsce sie otrzasnac? > O ile wiem to raczej po PRL-u nie moze sie Polska dzwignac: > - UBowcy maja sie niezle, jak na zmiane ustroju (sic!) > - Jaruzelski jest czlowiekiem honoru, nie to co np. taki rotmistrz > Pilecki, oferma jedna, co sie dal zakatowac, frajer > - WSI ostatkiem sil broni swoich interesow- przepraszam, polskich > interesow, jak powszechnie wiadomo > - Kosciol tez nie obronil sie od tego robactwa - kim bylby > Popieluszko dzis, gdyby go chlopcy nie zakatowali? Ksiedzem > Isakiewiczem, zepchnietym na peryferie zycia publicznego? > - szkolnictwo - nie matura lecz chec szczera, zrobi z ciebie oficera- > tak bylo, a dzis wyrownuje sie szanse, pozwalajac zdac do nastepnej > klasy z dwiema dwojami - o to chodzi ! Ich dzieci nie ksztalca sie > przeciez w Polsce! > - wszelkie proby wyczyszczenia tej stajni Augiasza koncza sie > wrzaskiem o zemscie, tak jakby sprawiedliwosc byla czyms wstydliwym Dziadziu to problemy przeszłośći , przecież Prezes nawołuje do zapomnienia o IV RP , coś ci się pomieszało... Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow33 Re: Wybory 2010. Komorowski w nowym spocie: 07.06.10, 01:09 ptr0 napisała: > Oto co najważniejsze! RODZINA ______________________________- Przedstawiciele rodu Adam Ignacy Komorowski - Prymas Polski Anna Komorowska - hrabina d'Udekem d'Acoz Bronisław Komorowski - marszałek Sejmu Ignacy Komorowski - kasztelan chełmski Józef Joachim Komorowski - członek konfederacji targowickiej Maja Komorowska - aktorka Tadeusz Bór-Komorowski - dowódca Armii Krajowej Zygmunt Komorowski - profesor Uniwersytetu Warszawskiego Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek zagrał "na nosie" 07.06.10, 01:11 Bartoszewskiemu, dzielny kandydat! Pokazał, że nie trzeba być ojcem, wystarczy być synem, synem dzielnego narodu. Ważne, że powiedział "dzielnego" - nie "wybranego". Czekamy na komentarz Blumsztajna... Ekscytująca kampania! Odpowiedz Link Zgłoś
chrabia.c.omorro Chrabiowskie korzenie 07.06.10, 04:24 Mon Dieu, To taka ekscytujaca wiadomosc. Palce gryze z ciekawosci jak autoreklamowy spot wypadnie. Na pewno ma marketingowy lejtmotyw. I ukryta aluzje. Nie moge sie doczekac aby spot zobaczyc. Wierze gleboko, ze nie bedzie zadnego faux-pas. Kibicuje chrabiu (czy chrabiowi). Z chrabiowskim pozdrowieniem, cco. Odpowiedz Link Zgłoś
szto_tawariszczi Re: Chrabiowskie korzenie 07.06.10, 07:30 będzie wreszcie First Lady ??? nie mogę się doczekać POdziwiania jak operator kamery dokonał cudu żeby cokolwiek oprócz niej było w kadrze.... Odpowiedz Link Zgłoś
ziner Re: Chrabiowskie korzenie 07.06.10, 07:41 szto_tawariszczi napisał: > będzie wreszcie First Lady ??? > > > nie mogę się doczekać POdziwiania jak operator kamery > dokonał cudu żeby cokolwiek oprócz niej było w kadrze.... > Masz rację. First Lady Kaczyńskiego bez problemu zmieściłby się w kadrze. Trzeba by tylko Whiskas mu do miski włożyć żeby z tego kadru nie zwiał :-P Odpowiedz Link Zgłoś
alikmix Re: Chrabiowskie korzenie 07.06.10, 08:08 Rozumiem, że główne wady kandydata PO w twoim pojęciu to fakt, że Pani Komorowska nie wygląda jak Doda i rodzina Komorowskich nie wychowała się w czworakach tak jak twoja .... Odpowiedz Link Zgłoś
inv28 Re: Chrabiowskie korzenie 07.06.10, 10:08 Operator kamery,filmując Jarosława Kaczyńskiego, zmuszony był podchodzić coraz bliżej filmowanego, bo w kadrze był za mały i trudno go było rozpoznać. Próba filmowania z tak bliska wyższych osób kończy się efektem, który opisałeś- zajmują większość kadru. Pamiętam z jednej z poprzednich kampanii, jak to operatorzy kamer TVP1, próbowali podyższać Prezesa PIS. Wiele osób uwierzyło nawet w serwowaną im prawdę telewizji publicznej, i twierdziło, że Jarosław Kaczyński jest wyższy od Donalda Tuska. Co więcej, byli i tacy, którzy nazywali tego ostatniego ryżym kurduplem! Odpowiedz Link Zgłoś
swawolny_dyzio Re: Wybory 2010. Komorowski w nowym spocie: Najwa 07.06.10, 07:40 ptr0 napisała: > Oto co najważniejsze! Kolacja. Qiuz, kto to powiedział: "To że te panie nie zjadły kolacji nie oznacza że głodują" ??? ------------------------------------------------------------------ -Kto wam da? -PiSda Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy zapomnial dodac, co najmniej wazne... 07.06.10, 07:43 hodowla zwierzat futerkowych... Odpowiedz Link Zgłoś
ed.hopper Wybory 2010. Komorowski w nowym spocie: Najważn... 07.06.10, 07:44 :) marekszymaniak.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
skok komuchy 07.06.10, 07:48 Stosunki międzypaństwowe uległy pogorszeniu nie po katastrofie ale po przywłaszczeniu Marszałek daje ordery Graś do więzienia wsadza nie ma wspólnego działania kompromituje się władza słuszne i na miejscu Rosyjskie oburzenie Katastrofa = braterstwo trochę drobnych = więzienie??? Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy faktem jest, ze raz komora wykazal sie odwaga... 07.06.10, 07:52 gdy jako jedyny posel po glosowal przeciw rozwiazaniu wsi... Odpowiedz Link Zgłoś
brunho Re: faktem jest, ze raz komora wykazal sie odwaga 07.06.10, 07:59 nie głosuje na jarosława ponieważ pobrał niesłuszne wynagrodzenie czyli okradł pracodawce (w domyśle mnie też) a nie daje sie kluczy do domu złodziejowi.. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy pewnie masz racje, metall, dale dalem mu 07.06.10, 08:23 metall napisał: > :-) co w moim kraju nazywa sie: benefit of the doubt... Odpowiedz Link Zgłoś
wolf40 Czy to te dzieci, których charakter bacikiem 07.06.10, 07:54 Ducha Świętego Komorowski kształtował? I ta uległa żona, która do kościoła za wyszykowanymi mężem i dziećmi wyjątkowo skromnie odziana podążała? Przyznam szczerze, całkiem nieźle się prezentują, dyscyplina popłaciła. Żonę ubrano i uczesano, ale swoją rolę kuchty zachowała. Polska to czy Iran? Odpowiedz Link Zgłoś
rezydentwolski Chcę prawdy! Pytanie do kandydata PiSu. 07.06.10, 07:57 Chcę poznać prawdę i mam bardzo proste pytanie. Panie Jarosławie Kaczyński! Czy jest Pan homoseksualistą? Odpowiedz Link Zgłoś
wolny-wybor Ale z nas robią matołów tymi reklamami ... 07.06.10, 08:01 Stan wojenny był lata temu, co Komorowski dokonał przez ostatnie 20 lat, po jego zakończeniu, czy nie spoczął na luarach? Wybierzcie sami skutecznego prezydenta w wolny sondażu: Wolny Sondaż Prezydencki Zostało nie za wiele czasu, nie kierujcie się wyglądem i uprzedzeniami - kliknijcie linka lub wpiszcie w wyszukiwarkę Google "Wolny Sondaż Prezydencki" i zagłosujcie. W sondażu zebrało się 85296 głosów Polaków i ciągle ich przybywa (w tym 31965 na prezydenta). Na stronie zobaczycie również porównanie wielu różnych sondaży prezydenckich i prognozę na bazie tych wszystkich sondaży. Odpowiedz Link Zgłoś
inv28 Re: Ale z nas robią matołów tymi reklamami ... 07.06.10, 10:45 Każdy z nas ocenia kandydatów przez taki pryzmat, jaki uważa za odpowiedni. Dla mnie mają znaczenie zachowania kandydatów w czasie stanu wojennego. Bronisław Komorowski działał w opzycji i zapłacił za to wyrokami i internowaniem. Jarosław Kaczyński nie udzielał się specjalnie- nigdy nie był ani aresztowany, ani internowany. Za to w swoim zespole Jarosław Kaczyński znalazł miejsce dla sędziego, który skazał Bronisława Komorowskiego! W tamtych latach Bronisłąw Komorowski znalazł w sobie więcej odwagi, żeby mówić NIE ówczesnemu systemowi. Dziś, gdy odwaga potaniała, Jarosław Kaczyński sugeruje,że bohaterowie tamtych lat od początku dążyli do zbudowania układu z komunistami. Lecha Wałęsę nazywa Bolkiem, Boniemu zarzuca podpisanie lojalki, Frasyniukowi wytyka sympatie lewicowe a z Bartoszewskiego i Kuronia żałośnie żartuje. Komorowski kłania się Solidarności z tamtych lat, Kaczyński rozpaczliwie szuka poparcia dzisiejszej Solidarności, reprezentowanej przez pana Śniadka i Guzikiewicza. A rodzina? Osobiście bardziej ufam, człowiekowi,który w niełatwych warunkach stworzył i utrzymał liczną rodzinę, niż kandydatowi,który sam nie potrafił ułożyć sobie życia. Od Jarosłąwa Kaczyńskiego odstrasza mnie jego niechęć do patrzenia w przód.Ten człowiek jeszcze nie tak dawno nie miał rachunku bankowego, a o internautach wyrażał się z wyraźną pogardą. Nie ufam staremu kawalerowi, który nie ma prawa jazdy,nie jeżdzi na nartach, nie wyjeżdża za granicę, nie łowi ryb, nie ma własnego domu, ani nawet mieszkania,ale zawsze chce pouczać innych i rozliczać ich z osiągnięć. Ja nie chcę oceniać kandydatów przez pryzmat tego, co powiedzieli od Smoleńskiej katastrofy. Ja oceniam ich przywołując z pamięci ich zachowania, sukcesy i porażki z ostatnich 30 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Wybory 2010. Komorowski w nowym spocie: Najważn... 07.06.10, 08:08 Prawdziwie piękny życiorys, prawdziwa, piękna rodzina. A dla ciemnego ludu kot, kąt u mamuni i ledwie dychający dąb- państwowy zabytek, bo jak wiadomo mężczyzna musi spłodzić syna, wybudować dom i posadzić drzewo. Odpowiedz Link Zgłoś
mcguirre Wybory 2010. Komorowski w nowym spocie: Najważn... 07.06.10, 08:09 A może tak zamist tych melancholijno-nostalgicznych klipów pan marszałek wreszcie pokaże że ma jaja. Zaczyna mnie to irytować bo różnica miedzy nim a Kaczyńskim bardzo niebezpiecznie się zmniejsza i żeby nie było niespodzianki tak jak pięć lat temu. Brakuje mi merytorycznej twardej kampanii na najważniejsze tematy a nie iteresuje mnie już kto był internowany i kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
cimokinio Re: Wybory 2010. Komorowski w nowym spocie: Najwa 07.06.10, 08:48 mcguirre napisał: > A może tak zamist tych melancholijno-nostalgicznych klipów pan > marszałek wreszcie pokaże że ma jaja. przeciez pokazal... moze maly ale jest! www.youtube.com/watch?v=LsVMp9S76vc Odpowiedz Link Zgłoś
bernard82 Re: Wybory 2010. Komorowski w nowym spocie: Najwa 07.06.10, 12:17 ZGADZMA sIĘ w całej rozciągłości! Argumenty mesje Komorowski poprosimy a nie bajdurzenie. Ja się urodziłem PO stanie wojennym i mało mnie on obchodzi - chciałbym wiedzieć jaki masz człowieku plan i co chesz zrobić a nie co było za siedmioma górami i siedmioma lasami dawno dawno temu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
charliefrown ignoranckie teksty Hrabiego będą kiedyś wymieniane 07.06.10, 08:16 obok niedorzeczności Dana Quayle'a i GW Busha. Są na tożsamym poziomie zdradzającym braki wiedzy. Tu nie chodzi o przekręcanie Borubarów, Benhauerów tylko o poważne błędy intelektualne. Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy too true, charlie, too true... 07.06.10, 08:28 charliefrown napisał: > obok niedorzeczności Dana Quayle'a i GW Busha. Są na tożsamym poziomie > zdradzającym braki wiedzy. Tu nie chodzi o przekręcanie Borubarów, Benhauerów > tylko o poważne błędy intelektualne. > > chodza pogloski, ze ostatnio w londynie opowiedzial sie za exploatacja gazow lupkowych w polsce, bo ich wydobycie metoda odkrywkowa (sic!) spowoduje zniszczenie otaczajacych je terenow... niedlugo zaproponuje bp wydobycie podobna metoda ropy naftowej z dna zatoki mexykanskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
rooboy sorry: mialo byc przeciw exploatacji, a nie za... 07.06.10, 08:36 ale moze byc tak jak to mawia walesa: jestem za, a nawet przeciw... Odpowiedz Link Zgłoś
krokus24kr rooboy..Kto to jest "komorra" ? 07.06.10, 09:45 czy do mamusi zwracasz sie per "krowo z brudnym zadem" ? Odpowiedz Link Zgłoś
metall Taaa, nahważniejsza jest rodzina, ale ... 07.06.10, 08:17 ... kontrolowana przez państwo, bo urzędnik lepiej wie jak mamy wychowywać nasze dzieci. Komorowski poparł ostatnia ustawę - dla zmyły - nazwaną "o przeciwdziałaniu przemocy w rodzinie". Odpowiedz Link Zgłoś
gecoon Wybory 2010. Komorowski w nowym spocie: Najważn... 07.06.10, 08:18 jak Pan Komorowski taki bohater, to niech się ze mną zamieni i niech będzie taki prorodzinny ZA NAJNIŻSZĄ K...... KRAJOWĄ!!!!!!!!! PODNIEŚCIE LUDZIOM PŁACE BAŁWANY DĘTE !!!!!! kind regards gec Odpowiedz Link Zgłoś
verytall Re: Wybory 2010. Komorowski w nowym spocie: Najwa 07.06.10, 17:30 gecoon napisał: > jak Pan Komorowski taki bohater, to niech się ze mną zamieni i niech > będzie taki prorodzinny ZA NAJNIŻSZĄ K...... KRAJOWĄ!!!!!!!!! > > PODNIEŚCIE LUDZIOM PŁACE BAŁWANY DĘTE !!!!!! > > kind regards gec Kaczyśnki na pewno obieca ci super pensję . Odpowiedz Link Zgłoś
szalona.manuela Wybory 2010. Komorowski w nowym spocie: Najważn... 07.06.10, 08:18 Tak całkiem niedawno oboje Komorowscy zarzekali się, że nie będą jechali na rodzinie, że nie sięgną po najprostsze ludzkie instynkty. Komorowska mówiła, że dzieci nie będą brały udziału w kampanii, bo chcą być no name i nie chcą mieszać się do polityki. Jak widać tych słów starczyło jedynie do pierwszego spadku notowań. Myślałam, że Komorowski jest osobą, na którą będzie można zagłosować ale w obliczu tylu wpadek i tak sielskiego niemal lepperowskiego podejścia do niektórych spraw z ostatnich tygodni.. zwyczajnie go wykluczają. Pusty głos do urny pójdzie, trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
kuma1 Re: Wybory 2010. Komorowski w nowym spocie: Najwa 07.06.10, 09:14 Już mógłbyś coś mądrzejszego wymyślić.Ten Wasz sztab to jakieś pustomózgi. Odpowiedz Link Zgłoś
hildegunst "całe życie służył POlsce" 07.06.10, 08:20 Przed wyborami miłość polityków do ojczyzny wzrasta tak znacząco, że ma to znamiona gwałtu zbiorowego. Odpowiedz Link Zgłoś
wronskipacewicz koledzy z WSI są w tym spocie ? 07.06.10, 08:21 smolensk-2010.pl/2010-05-14-54-pytania-nadal-aktualne-aktualizacja-13-05-2010.html Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslawa.kaczynskego I co ten kartofel-onan może pokazać ? 07.06.10, 08:26 Dąb, i bełkotać coś o ojczyżnie. Biedny homo-nie wiadomo. Stary, karłowaty cap. Wstyd dla Polski. I jego prezencja i rodzina to kpiny ! Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslawa.kaczynskego Strasznie to smutne, że kartfel ma szanse. Wstyd ! 07.06.10, 08:29 Wstyd dla Polski, że takie zero, taki nikt ma 30% poparcia. Wstrząsająca diagnoza polskiego narodu. Poniżająca. Obciach !! Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski Re: Strasznie to smutne, że kartfel ma szanse. Ws 07.06.10, 09:23 jaroslawa.kaczynskego napisał: > Wstyd dla Polski, że takie zero, taki nikt ma 30% poparcia. Wstrząsająca > diagnoza polskiego narodu. Poniżająca. Obciach !! Jest to zrozumiałe w sytuacji kiedy 0,1 ma 50% poparcia. Odpowiedz Link Zgłoś