pal666 08.06.10, 07:36 Autorka artykułu napisała: "Fundacja MaMa chce świata wolnego od uprzedzeń. Chcemy wychowywać nasze dzieci w duchu tolerancji, w duchu różnorodności." TO NIEPRAWDA, FUNDACJA MaMa NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z TOLERANCJĄ. TO KLAMSTWO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heterofob2 pierwszy krok ku... 08.06.10, 08:27 "Pierwszy krok to zgoda na paradę, a potem będzie przymusowa kastracja hetero" Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: pierwszy krok ku... 08.06.10, 09:49 Te panie zapominają, że czym innym jest otwartość i tolerancja, a czym innym wpajanie dziecku od urodzenia wzorców homoseksualnych. One nie dojrzały jeszcze do roli matki, a fundacja albo służy lewym zarobkom, albo lansowi, albo ułatwieniu życia założycielek. Tak, czy inaczej jej stanowisko jest bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: pierwszy krok ku... 08.06.10, 11:59 Biedny chory człowieku, cy wiesz, że schizofrenicy, alkoholicy nie są w stanie zaakceptować swojej choroby ? Oni są zdrowi. To samo dotyczy chorych na homoseksualizm. Odpowiedz Link Zgłoś
create Re: MaMa za EuroPride 08.06.10, 08:29 po co wrzeszczysz? bo nie rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
stoniec MaMa za EuroPride 08.06.10, 09:11 Fundacja i inni podobni matolkowie ostatnie co maja na wzgledzie to jest dobro dzieci. Zwroccie uwage, ze o losie dzieci wystepujacyhc w roli doswiadczlnych krolikow w eksperymentach proponowanych przez rozmaitych pustoglowcow (adopcja przez pederastow) mowi sie jak najmniej, a wlasciwie - wcale. Wazne sa 'prawa mniejszosci seksualnych'. Jak juz terror ze strony tego rodzaju organizacj sie nasili do tego stopnia, ze Sejm bedzie musial dopuscic do tego eksperymentu, to przynajmniej dla przyzwoitosci powinien w ustawie zawrzec klauzule o odszkodowniach dla , dzieci temu eksperymentowi poddanych, gdy te po dojsciu do pelnoletnosci beda o nie zabiegac. Placic powinni urzednicy podejmujacy decyzje i organizacje takie jak MM lub ich prawin nastepcy. Nigdy normalni ludzie ze swoich podatkow! Odpowiedz Link Zgłoś
kachusy Re: MaMa za EuroPride 08.06.10, 10:19 Ależ Ty głupoty wypisujesz eksperymencie jeden :) Odpowiedz Link Zgłoś
oby-vatel Brawo MaMa! 08.06.10, 09:51 Brawo Mama! Czy można się podpisac pod Waszym listem? Odpowiedz Link Zgłoś
tadekok MaMa za EuroPride 08.06.10, 10:17 jakie jest stanowisko rady episkopatu polski ds. rodziny? czy groźna choroba -in vitro- została opanowana? Odpowiedz Link Zgłoś
myslacy45 Precz z łapami od dzieci 08.06.10, 10:21 Kiedyś oglądałem w TV film dokumentalny o rodzinie LES z małymi dziećmi. Zamiast rodziny dziecko ma 2 mamy jest już na starcie w swoim życiu wyśmiewane przez rówieśników ma totalnie rozbitą psychikę źle się uczy i generalnie kończy się to ucieczką w używki np: narkotyki. Do wszystkich Homoseksualnych powiem żyjcie jak chcecie ale nie jesteście rodziną i nigdy nią nie będziecie. ZOSTAWCIE DZIECI W SPOKOJU. Odpowiedz Link Zgłoś
klezmatics "dziecko[...] jest już na starcie ... 08.06.10, 10:47 "dziecko ma 2 mamy jest już na starcie w swoim życiu wyśmiewane" zastanów się tylko, przez kogo wyśmiewane - przez dzieci rodziców, którzy nie potrafią wychować ich w szacunku dla innych, tylko pokazują, że każdego, kto się różni, należy zgnoić. też jesteś/będziesz takim rodzicem, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: "dziecko[...] jest już na starcie ... 08.06.10, 18:34 klezmatics napisała: > "dziecko ma 2 mamy jest już na starcie w swoim życiu wyśmiewane" > > zastanów się tylko, przez kogo wyśmiewane - przez dzieci rodziców, którzy nie > potrafią wychować ich w szacunku dla innych, tylko pokazują, że każdego, kto si > ę > różni, należy zgnoić. też jesteś/będziesz takim rodzicem, prawda? Niekoniecznie. Z reguły jest wyśmiewane przez inne dzieci. Dzieci są okrutne, ale do bólu logiczne. Wiedzą, że dwie kobiety i dziecko, to nie rodzina. Musi upłynąć kilka ładnych lat, zanim socjalizacja zacznie działać w stopniu wystarczającym, do wyrugowania naturalnych odruchów, a w tym czasie dziecko lesbijek przeżywa koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
aldryg Re: Precz z łapami od dzieci 08.06.10, 10:54 Dzieci wychowywane przez lesbijki są lepiej przystosowane Odpowiedz Link Zgłoś
klezmatics kto nęka dzieci z homorodzin? 08.06.10, 10:54 myslacy45 napisał: [...] > Zamiast rodziny dziecko ma 2 mamy jest już na starcie w swoim życiu wyśmiewane > przez rówieśników [...] zastanów się tylko proszę, kto wyśmiewa takie dziecko - czy nie przypadkiem inne dzieci, którym rodzice nie potrafili wpoić szacunku dla odmienności, a za to nauczyli, że każdą inność należy zgnoić/zniszczyć/usunąć ze zdrowej tkanki społeczeństwa? (mój poprzedni wpis się usunął sam lub z pomocą, ale dobrze, bo ten jest wyważony ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
stoniec Re: kto nęka dzieci z homorodzin? 08.06.10, 11:04 To nie ma nic wspolnego z wychowaniem. Zwlaszcza, ze chodzi o dzieci zbyt male , aby mogly zrozumiec ten caly propagandowy slang, ktory nam serwuja bojownicy swietej sprawy homoeksualizmu. Dzieci po prostu juz tak maja z natury. Mozna ich oczywiscie zmusic do nieokazywania tego typu reakcji. Jak sie to jednak bedzie mialo dowyznawanej przez postepowcow idei wychowania bez przemocy? Odpowiedz Link Zgłoś
klezmatics Re: kto nęka dzieci z homorodzin? 08.06.10, 11:21 dzieci mają w naturze stygmatyzowanie innych, owszem. ale można je wychować dobrze, to znaczy pokazać, że kolega z downem, koleżanka bez nóżki, koleżanka o ciemnej skórze i kolega z dwiema mamami są takimi samymi kolegami, jak ci podobni do dziecka. takiemu maluchowi przyzwyczajonemu do odmienności i traktującemu ją normalnie (czyli z szacunkiem przynależnym każdemu człowiekowi) będzie po prostu łatwiej w życiu. tylko jakim rodzicom chce się wkładać AŻ TAAAAKI wysiłek w swoje dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
stoniec Re: kto nęka dzieci z homorodzin? 08.06.10, 11:50 Dziecko nalezy wychowywac dajac mu przyklad lub upominajac. Tyle, ze nie nalezy tego czynic enumeratywnie przez wymieninianie listy cech 'niepodlegajcych' ostracyzmowi, tylko przez uswiadomienie mu, iz kolega jest po prostu CZLOWIEKIEM, takim samym , jak ono i zaslugujacym na wlasciwe traktowanie. Roznica jednak miedzy sytuacja dziecka jakos tam ulomnego, a sytuacja dziecka z dwoma tatusiami (z0stawmy te nieszczesne mamusie, bo nie istnieje cos takiego jak homoseksualizm kobiecy), ze ulomnosc jest wlasciwie wylacznie skutkiem zjawiska losowego, nie podlegajacego niczyjej woli, czy kontroli, a oddanie dwom panom dziecka jest juz aktem w pelni swiadomym i zamierzonym. Pomijam tu oczywiscie ulomnosci wynikajace z czyjegos dzialania z premedytacja, a wiec beedace skutkiem np. wojny, przestepstwa itp, bo chyba promotorzy homoadopcji nie chcieliby chyba znalezc sie gronie incjatorow tej kategorii dzialan. Czyz nie? Swoja droga zastanawia ten czesto spotykany zabieg erystyczny polegajacy na wrzucaniu do jednego wora ulonosci, kalectwa cielesnego i umyslowego i homoseksualizmu. Przeciez homo sa jak najbarzdiej zdrowi i normalni. Nieprawdaz? Jak to trzeba uwazac, nawe gdy sie pichci propagande! Poza wszystkim, takie instrumentalne traktowanie osob niepelnosprawnych i chorych jest dla nich obrazliwe. Nie mniej niz dzieciece stygmatyzowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
klezmatics znikłam ROTFL 08.06.10, 12:52 sytuacja dziecka z > dwoma tatusiami (z0stawmy te nieszczesne mamusie, bo nie istnieje cos takiego > jak homoseksualizm kobiecy) no to przykro mi bardzo, nie mogę dalej z Tobą debatować, bo właśnie znikłam ROTFL BOHS Odpowiedz Link Zgłoś
stoniec Re: znikłam ROTFL 08.06.10, 13:08 klezmatics napisała: > sytuacja dziecka z > > dwoma tatusiami (z0stawmy te nieszczesne mamusie, bo nie istnieje cos tak > iego > > jak homoseksualizm kobiecy) > > no to przykro mi bardzo, nie mogę dalej z Tobą debatować, bo właśnie znikłam > > ROTFL BOHS Ja bym sie nie przejmowal - bo po pierwsze, takie rzeczy sie zdarzaja, a po drugie - moje stwierdzenie bylo polowicznym zaledwie cytatem twierdzenia Zyzia Kluzynskiego (jakze by sie przydal w tych porabanych czasach), ktore w calosci brzmi: 'nie ma czegos takiego jak seksualizm kobiecy, albo wszystkie kobiety sa lesbijkmi'. Jezeli zatem jestes kobieta (zastzrezenie istotne w dzisiejszych czasach), to nie wydaje sie abym swoim cytatem mogl spowodowac znikniecie. Co konstatuje z nejaka ulga, gdyz pewnie niebawem wiadome srodowiska wywalcza sobie ustawe skazujaca na ciezkie roboty za kazda probe doprowadzenia do znikniecia jakichkolwiek przejawow homoseksualizmu. A roboty to ja nie lubie, nawet lekkiej. a teraz rewanzuje sie i tez znikam. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: kto nęka dzieci z homorodzin? 08.06.10, 11:55 zgadzam się. częściowo. nie ma dzieci z dwoma mamami. i nie będzie.nie ma o czym mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
fuckyea Re: kto nęka dzieci z homorodzin? 08.06.10, 13:47 Świat się wywraca do góry dupami. Porządek jest jeden. Ustalony odgórnie, drogą cholernej ewolucji, która po to dała jednemu penisa, a drugiej pochwę, aby się ze sobą parzyli i dawali potomstwo. Czemu więc zaprzeczać uświęconym prawom natury? Odpowiedz Link Zgłoś
heterofob2 łapy precz od naszych dzieci! 08.06.10, 17:07 Jak reagują dzieci na wyzwiska: www.youtube.com/user/ark951#p/u/0/otgVUPAOrFA Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: łapy precz od naszych dzieci! 08.06.10, 18:45 heterofob2 napisał: > Jak reagują dzieci na wyzwiska: > > rel="nofollow">www.youtube.com/user/ark951#p/u/0/otgVUPAOrFA > Sam to człowieku nagrałeś? "Dzieci to przyjmują z wielkim zrozumieniem i życzliwością". Żałosne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
cyrix22 Zboczeńcy seksualni znów wdzierają się na ulice 08.06.10, 15:06 miast. Czas aby normalni ludzie przestali się bać i zaczęli walczyć o ograniczanie swoich praw prez zboczeńców. Odpowiedz Link Zgłoś
heterofob2 MaMa za EuroPride 08.06.10, 17:00 Logika homofoba: - HOMO nie powinni adoptować dzieci , bo takie dzieci będą upokarzane, wyśmiewane. - Kto by tam dzieciom dokuczał? - MY! Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: MaMa za EuroPride 08.06.10, 18:49 Skoro uważacie swoje związki za naturalne i zgodne z biologią, proponują "test naturalności". Niech jeden pan umieści swojego penisa w wylocie okrężnicy drugiego pana, a następnie cyklicznie wykonuje ruchy frykcyjne aż do pełnego wytrysku. Analogicznie niech postępują dwie panie, z tym że jedna z nich umieszcza wibrator w pochwie drugiej, a ruchy frykcyjne nie trwają do wytrysku, tylko do znudzenia. Jeśli po takim ćwiczeniu ktokolwiek z was zajdzie w ciążę, sam się podpiszę pod tym, abyście wychowywali te poczęte naturalną drogą dzieci. W przeciwnym wypadku przestańcie pleść o mrówkach. Odpowiedz Link Zgłoś
heterofob2 Petycja w obronie praw dzieci 08.06.10, 17:10 Petycja do Parlamentu Republiki Polskiej w sprawie HOMOADOPCJI: www.twoja-petycja.pl/petycja.php?id=37 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: no tak zaczyna się 08.06.10, 18:24 Chciałem zauważyć, że w adopcji chodzi przede wszystkim o dobro osoby adoptowanej. Moim zdaniem dziecko wychowywane przez dwie matki czy dwóch ojców z założenia będzie w gorszej sytuacji nawet jeśli przy pomocy aparatu przymusu zapewni się takim "rodzinom" ekstraochronę. Jeżeli pary homoseksualne chcą mieć towarzystwo niech przygarną psa albo kota. To naprawdę życzliwa rada. Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Juz nie wiem co gorsze, powodz czy koltuneria... 09.06.10, 11:06 Od czasu gdy musialem wyjechac ponad 20 lat temu z Polski, przeklinalem los ktory tak pokierowal moim zyciem... Ale teraz, kiedy czytam niektore komentarze, albo slucham wypowiedzi potencjalnej rzeczniczki praw obywatelskich...(Romaszewska), mysle ze to jednak nie bylo takie zle zrzadzenie losu... Na tym forum, jako byly wychowanek internatu katolickiego Braci Szkolnych w Czestochowie, z wychowawcami - jeden sadysta, drugi homoseksualista pedofil - doradzalem rodzicom ktorzy nie maja co z dzieckiem zrobic, kontakt z Putinem i raczej umieszczenie ich w obozie dla bezprizornych na Syberii, zeby ograniczyc szkody wyrzadzone w ich duszy i umysle, niz w jakiejkolwiek katolickiej instytucji wychowawczej.... Dzisiaj dodam, ze po stokroc wolalbym zeby moje dziecko bylo wychowywane prze pare homoseksualistow niz przez katolicki, mafijny system zniewolenia, stokroc gorszy od "wychowania socjalistycznego" za komuny. Na szczescie moje dzieci sa juz dorosle, a ja jestem dziadkiem... Czego jeszcze wiecej trzeba zeby pokazac ludziom jak strasznie narod byl i jest oglupiany przez te nietolerancyjna czy wrecz totalitarna doktryne, opierajaca sie na niewiedzy i strachu prostego czlowieka...? Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Juz nie wiem co gorsze, powodz czy koltuneria 09.06.10, 13:10 antobojar napisał: > jako byly wychowanek internatu katolickiego Braci Szkolnych w > Czestochowie, z wychowawcami - jeden sadysta, drugi homoseksualista > Dzisiaj dodam, ze po stokroc wolalbym zeby moje dziecko bylo wychowywane prze > pare homoseksualistow niz przez katolicki, mafijny system zniewolenia Nie rozumiem. Gdzie tu widzisz różnicę? Odpowiedz Link Zgłoś
antobojar Re: Juz nie wiem co gorsze, powodz czy koltuneria 09.06.10, 17:07 Roznica jest w tym, ze zaden proces wychowawczy i okolicznosci rodzinne nie sa w stanie zmienic orientacji seksualnej czlowieka (odpowiada za to genetyka), natomiast osobowosc i charakter ksztaltuja sie poprzez wychowanie i srodowisko kulturowe... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Juz nie wiem co gorsze, powodz czy koltuneria 09.06.10, 18:22 > Roznica jest w tym, ze zaden proces wychowawczy i okolicznosci rodzinne nie sa > w > stanie zmienic orientacji seksualnej czlowieka (odpowiada za to genetyka), > natomiast osobowosc i charakter ksztaltuja sie poprzez wychowanie i srodowisko > kulturowe... Nikt nie twierdzi, że dzieci wychowane przez homoseksualistów będą homoseuskualistami, wiele osób uważa natomiast, że takie dzieci będa miały wypaczoną psychikę. Odpowiedz Link Zgłoś
pereiro Re: Juz nie wiem co gorsze, powodz czy koltuneria 09.06.10, 20:33 Pytałem, gdzie widzisz różnicę między wychowaniem przez parę homoseksualistów, a przez organizację homoseksualistów (KRK)? Odpowiedziałeś nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś