konigin Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja si... 08.06.10, 18:06 A może mu chodziło o "był z żoną w Stanach" ? To coś jak słynne "Gabon utrzymuje się z produkcji orzeszków" i "wiecie co to Aquapark?". Odpowiedz Link Zgłoś
jo5348 Właśnie, jaki testament? Trele-morele! 08.06.10, 18:06 Testament "meldunków o wykonanym zadaniu"? A dzisiejsza Solidarność nie ma nic wspólnego z tamtą. Banda śniadkopodobnych "działaczy" biorących wysokie pensje za hucpiarstwo. I szeregowi członkowie się na to godzą! Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja 08.06.10, 18:08 Jarosław Kaczyński: brat był mężem swojej żony, ja mam tylko kota Odpowiedz Link Zgłoś
garbatonosy Platforma ma wielu mężów stanu: palikot, nisiołosk 08.06.10, 18:10 tusk, kumoroski i wielu innych nie pomijając grasia(izwinitie) Odpowiedz Link Zgłoś
diver77 LK był mężem Marii Kaczyńskiej i to wszystko! 08.06.10, 18:15 mężem stanu to był Churchill, Kennedy, de Gaulle, może nawet Clinton i Piłsudski.... Lech Kaczyński był ślepym wykonywcą poleceń swojego silniejszego jednojajowego bliźniaka ! na posiedzeniach w Brukseli mówił innym prezydentom żeby dzwonili prosto do brata do Warszawy jeśli coś go przerastało ! Ostatnie polecenie otrzymał telefonicznie kilka minut przed kstastrofą! Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja si... 08.06.10, 18:16 Lech był mężem Marii, Jarosław chce być mężem Stanu. Poprawnie powinno być chyba "Stana"? Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach Genetyczny,zakłamany skunks..Tfu ! 08.06.10, 18:19 www.liiil.pl/post/?p=1092 Odpowiedz Link Zgłoś
pw.2221 Re: Genetyczny,zakłamany skunks..Tfu ! 08.06.10, 18:22 po_stach napisał: > www.liiil.pl/post/?p=1092 ------ ja puściłem pawia,gdy to przeczytałem..Kacze kurestwo! Odpowiedz Link Zgłoś
twurcapunktu Re: ekshumowac go z wawelu 08.06.10, 18:25 Czego potrzeba zeby go Narod wyrzucil z Wawelu. Moze rozmowy z bratem w stylu " Bedziemy ladowac za wszelka cene, wolalbym sie zabic niz nie wyladowac i dac satysfakcje putinowi" Obywatele otrzasnijcie sie. Trzeba wyslac PiS i tych karlow na smietnik historii Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Lesiu był mężem Marii, a nie stanu! 08.06.10, 18:20 Jaruś jest mężem kogokolwiek? Nic nie było słychać! Coś bredzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pw.2221 Mężem Stana? Stan Tyminski ma żonę !!!!! 08.06.10, 18:23 forum.gazeta.pl/forum/w,1119,112159365,112202334,J_Kaczynski_to_wyrachowany_tchorz_.html Odpowiedz Link Zgłoś
kmicic-1-1 Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu,lichym 08.06.10, 18:24 Mężem to był Marii ale stanu to już marnym ,nic nie zrobił jak nie zadzwonił do genialnego stratega, który tak go wyprowadził że skończyło się jak zawsze źle a tym razem tragedią. Taki prezydent to kompromitacja dla Polski a spetryczały stary kawaler nich swoje świetne pomysły trenuje na kocie choć żal zwierzaka. Odpowiedz Link Zgłoś
ursynow33 Re: Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu,lich 08.06.10, 19:24 kmicic-1-1 napisał: > Mężem to był Marii ale stanu to już marnym ,nic nie zrobił jak nie zadzwonił do genialnego stratega, który tak go wyprowadził że skończyło się jak zawsze źle a tym razem tragedią. Taki prezydent to kompromitacja dla Polski a spetryczały stary kawaler nich swoje świetne pomysły trenuje na kocie choć żal zwierzaka. ________________________________________________________________- "Kaczyński jest człowiekiem, który mimo zadeklarowanej przemiany jest wciąż tym samym dobrze znanym Jarkiem z zaciśniętymi ustami. Jego krzywe uśmiechy w czasie sadzenia drzewa nie zmienią faktu, że wewnątrz jest to człowiek przepełniony pretensjami do świata normalnych ludzi. (...) Dajcie mu władze, to was urządzi. Tyle, że teraz nie będzie już zmarnowania czasu na szukanie haków. Wrogów Prezesa najpierw się zamknie, potem się poszuka uzasadnienia. Wewnętrzny jad trawiący Kaczyńskiego wisi nad Polską. Jest znacznie bardziej niebezpieczny niż najwyższa fala powodziowa. Bo ona mija, a Kaczyński codziennie zaraża. I zagraża." Odpowiedz Link Zgłoś
aussie1inc Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja si... 08.06.10, 18:28 Pan Lech Kaczynski nie byl zadnym "mezem stanu" tylko mezem pani Marii Kaczynskiej. A pan Jaroslaw Kaczynski nie jest niczyim mezem, wiec nie ma o czym mowic. A tak na powaznie, to mezami stanu byli np. Churchill, Pilsudski, czy Lech Walesa, gdyz MAZ STANU to taki typ polityka, ktory wie wiecej niz przecietny polityk, potrafi przewidziec wydarzenia na kilka lat i wykorzystac wszystkie sprzyjajace okolicznosci do osiagniecia celu. Kaczynscy to bardzo mierni politycy, ogarnieci zadza wladzy, idacy po trupach do celu i - szczerze mowiac - niezbyt inteligentni. Z MEZAMI STANU nie mieli nigdy nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
kingsizemax Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja si... 08.06.10, 18:30 No dobre.Będę realizował testament brata,bo brat realizował moje pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
kufa-62 Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja si... 08.06.10, 18:33 Trupy i teczki! polecam! www.youtube.com/watch?v=S-fyEW8-mME Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja si... 08.06.10, 18:34 W jakim trzeba być stanie, żeby zostać uznanym za MĘŻA STANU? Czy mówimy o stanie nieważkości umysłowej? Stany bywają różne: stan bezżenny, kawalerski, zakonny. Zaś Mężowie: mąż bez skazy i zmazy, mąż wielkiej cnoty, śmiałego i nieugiętego charakteru; człowiek, co w wąwozie kulom się nie kłania. Panie Jarek! Zmień Pan Stan! Warto spróbować małżeńskiego. Mąż stanu cywilnego z Bałut, k/Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda o czym ten szaleniec mowi?! Jak myslicie - kto wys 08.06.10, 18:36 lal generala i p. Kazane do kokpitu? Przeciez nie poszli tam z wlasnej inicjatywy! Wyslal ich dupowaty prezio kaczor 1 po telefonicznej konsultacji ze swoim zlym duchem kaczorem 2 - i to sa mordercy 95 osob, ktore byly na pokladzie samolotu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Re: o czym ten szaleniec mowi?! Jak myslicie - kt 08.06.10, 18:41 czyżby urząd prezydenta to tron Kaczyńskich "mąż stanu "drodzy pisowcy,wg was to kto ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
kmicic-1-1 Re: o czym ten szaleniec mowi?! Jak myslicie - kt 08.06.10, 18:50 Całkowicie się zgadzam genialny strateg zawsze go wypuszczał Odpowiedz Link Zgłoś
mroowa49 co się czepił tej służby zdrowia? 08.06.10, 18:38 Gada o bracie, no dobra. Lech mężem owszem był i Jarosław mu w tym nie dorówna. Zgoda Ale co ma do tego służba zdrowia??? Te pielęgniarki chce przypomnieć, które protestowały za jego premierowania, czy jak za Ziobry padła polska transplantologia, czy właściwie co? Odpowiedz Link Zgłoś
bombadilwlocie Czy można być gorszym politykiem niż Lech? 08.06.10, 18:39 Tak, Jarek to udowodni. Odpowiedz Link Zgłoś
12345janka Mąż stanu, 08.06.10, 18:39 co za bzdura. Pierwszy raz słyszę, żeby tego pokroju polityk został mężem stanu. Mężem pani Mari to i owszem. Czego takiego dokonał?: chyba, że chodzi o to że jeżdził po Gruzji, machał szabelką czy doprowadził do katastrofy samolotu /nie ma decyzji prezydenta powiedział dyr. Kazania, to ewidentny nacisk prezydenta na załoge samolotu o natychmiastowym ladowaniu/ czy to są przymioty męża stanu. Brat Jarosław jest równie żałosny jak jego braciszek. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma " był mężem stanu" , mój boże, co za tupet ! 08.06.10, 18:40 Panie Kaczyński, pański brat był "mężem stanu" PiS-u i pańskim, "chłopcem na posyłki". Gdyby był prezydentem wszystkich Polaków, zyłby do dziś, a z nim 95 potrzebnych Polsce ludzi. Spóźnienie się na uroczystości prezydenta RP, z przyczyn obiektywnych, byłoby normalnie przyjęte przez społeczeństwo. Ale pański brat bał się, że Panu "zaszkodzi" i parł na lądowanie. To Pan jego i pozostałych zabił. Odpowiedz Link Zgłoś
twurcapunktu Re: " był mężem stanu" , mój boże, co za tupet ! 08.06.10, 18:48 Wreszcie ktos to glosno mowi - Ze na wawelu pochowali nieumyslnego zabojce 96 osob. Odpowiedz Link Zgłoś
sw.patryk Re: " był mężem stanu" , mój boże, co za tupet ! 08.06.10, 18:52 NAZ STANU !! ha,ha,ha , ale sie ubawilem . O tym , panie Kaczynski starszy , czy ktos jest mezem stanu , decyduja dokonania i historia . Lech Kaczynski nie byl w stanie samodzielnie podjac ZADNEJ decyzji , bez konsultowania z suflerem jednojajowym. Wiec element samodzielnosci odpada . Jakiez to wielkie, epokowe dokonanie mialo miejsce podczas rzadow tych dwoch malych nieudacznikow ? " Sukces " z Lizbony , wykonsultowany przez przywodcow europejskich z bratem tzw. " prezydenta " ? Czy pozniejsze kontestowanie tego " sukcesu " ? Maz stanu , ha,ha,ha . Sami sie nimi mianuja . Pilsudski nigdy o sobie tego nie powiedzial . NIE MUSIAL ! Bo to bylo oczywiste .Zalosni sa ci Kaczynscy i ich przydu.... cy Odpowiedz Link Zgłoś
azotan Re: " był mężem stanu" , mój boże, co za tupet ! 08.06.10, 19:05 Powiem krótko: www.boze-uchowaj.pl (link autentyczny i w temacie!) Odpowiedz Link Zgłoś
lotto_1 Sumienie już gryzie 08.06.10, 18:43 Sumienie już gryzie Jarku. Wysłałeś brata na śmierć dla swoich chorych politycznych ambicji. A teraz te kłamstwa. Wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
jotost Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja si... 08.06.10, 18:49 Starać się, to za mało panie Jareczku, trzeba jeszcze móc. Z tym będzie trudniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Jarosław Kaczyński: brat był mężem stanu, ja si... 08.06.10, 18:49 Farbowany lis mysli, ze stare wroble na konskie g... nabierze. Ani tamten sie nie nadawal do rządzenia, a ten tym bardziej. Mamusiom sie pan zajmij, panie Kaczynski, zasmiast trzymac ja w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda czy pamietacie "meza stanu" po zawaleniu sie hali 08.06.10, 18:52 w Katowicach? Jak zostal przebrany za strazaka i wygladal jak karlowaty ZOMO-wiec specjalnej troski! Czy ktos wie, gdzie mozna obejrzec to zdjecie? Posmialbym sie jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś