asiazlasu 10.06.10, 11:12 byl to prawdopodobnie jedyny czysty, bo umyty na te okazje, pociag w kraju. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wawak1 Kaczyński jedzie pociągiem do Siedlec. Podróżni... 10.06.10, 11:13 Ot jak daleko "klasa rządząca" oddaliła się od zwykłych ludzi i wyalienowała ze społeczeństwa. Pojechał pociągiem i wielka sensacja. Podobnie jego bart, jak przejechał się autobusem w Warszawie za swoich rządów to tez była wielka sensacja opisywana w mediach. A w wielu krajach, to,że politycy są normalnymi ludźmi a nie półbogami to oczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
von_seydlitz Przebił Tuska i jego lot liniami rejsowymi 10.06.10, 11:16 Przebicie Tuska i jego lotu - to świetny dowcip, i kto tu mówi, że Jarek nie ma poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus no a po co ryzy mialby myc pociagi dla bydla ? 10.06.10, 11:33 tak na co dzien ? myslec troszke lesna babo asiazlasu napisała: > byl to prawdopodobnie jedyny czysty, bo umyty na te okazje, pociag w > kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r To prezes jest bydłem? 10.06.10, 11:43 "Kaczyński jedzie pociągiem do Siedlec. Podróżni w szoku" *********************************** Nie dziwię się podróżnym - pewnie się boją, że Kaczyński zacznie naciskać na maszynistę, by pociąg skręcił do Włoszczowy. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Prawdziwy Kim Dzong Il 10.06.10, 11:45 Jarosław Kaczyński jest już całkiem jak Kim Dzong Il - mały, wredny i jeździ pociągami. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora Re: Prawdziwy Kim Dzong Il 10.06.10, 12:12 Ja też bym się bał jechać z Kaczyńskim w jednym pociągu. Innym nie wyszło na zdrowie podróżowanie z bliźniakiem samolotem, więc wszystkiego mozna się spodziewać. Lepiej na hamulec i uciekać z pociągu, choćby w szczerym polu:). Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: To prezes jest bydłem? W/g twojego "profesora" 10.06.10, 13:38 Bartoszewskiego nie tylko on. No ale masz taka "elite" na jaka zasluzyles. maruda.r napisał: > > "Kaczyński jedzie pociągiem do Siedlec. Podróżni w szoku" > > *********************************** > > Nie dziwię się podróżnym - pewnie się boją, że Kaczyński zacznie naciskać na > maszynistę, by pociąg skręcił do Włoszczowy. > A LK samolot pilotowal. Z instrukcji dla POglupow: www.fakt.pl/Prezydent-nie-bal-sie-latac-tupolewem,galeria-artykulu,69122,2.html Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciuch.jeden Re: To prezes jest bydłem? 10.06.10, 14:50 I zawsze mogło być "Hamuj, dziadu", żeby zdjęcie dzikowi zrobić... Odpowiedz Link Zgłoś
iga.b Dla wadzy pojechałby na kocie ! 10.06.10, 11:29 No szkoda , że do Smoleńska jego ksero nie pojechał pociągiem. Pewnie dzisiaj byłaby lepsza atmosfera na Wawelu (nie po trupach do celu). Odpowiedz Link Zgłoś
ryhu1 Re: prezes w pociagu, ale bez pociągu :) 10.06.10, 18:33 a jego masakryczny pociąg do władzuni? ------------------------------------------------------------------ "Został zdobyty ten kawałek za cenę wielkiej odwagi siostry zakonnej, która przepędzana przez żołnierzy zaraz po wypadku, dwa dni po wypadku, ten fragment z tego miejsca zabrała i przywiozła na Jasną Górę" Odpowiedz Link Zgłoś
no.to.mamy.problem Re: Kaczyński jedzie pociągiem do Siedlec. Podróż 10.06.10, 15:16 wawak1 napisał: > Ot jak daleko "klasa rządząca" oddaliła się od zwykłych ludzi i wyalienowała > ze społeczeństwa. Pojechał pociągiem i wielka sensacja. Podobnie jego bart, > jak przejechał się autobusem w Warszawie za swoich rządów to tez była wielka > sensacja opisywana w mediach. > A w wielu krajach, to,że politycy są normalnymi ludźmi a nie półbogami to > oczywistość. To dobrze, że informują społeczeństwo, że kaczkodan wybrał się w przejażdżkę pociągiem. Niestety powinni informować o tym przynajmniej z jednodniowym wyprzedzeniem. Wielu pasażerów na pewno chciałoby zwrócić bilety. Główni sprawcy sprowadzili już samolot do parteru, to pociąg też wykoleją. Odpowiedz Link Zgłoś
1andy_b Pociąg dla kaczaka nie jest niczym szczególnym. 10.06.10, 11:16 To on jest czymś szczególnym dla pociągu! Odpowiedz Link Zgłoś
narwik Czemu na zdjęciach kurczowo trzyma się lewej ręki? 10.06.10, 15:31 Też tak jeździcie codziennie, w pozycji zwartej, jakby w napięciu i stresie, czy raczej wyluzowani i znudzeni, z jakąś gazetą pod ręką? Odpowiedz Link Zgłoś
ryhu1 Re: Czemu na zdjęciach kurczowo trzyma się lewej 10.06.10, 18:38 Łapy mu się trzęsą, więc ciągle musi je na czymś zaciskać. Zresztą, na pewno nie jechał 3 godziny do samych Siedlec. Obstawiam, że przesiadł się do limuzyny zaraz po tym, jak dziennikarze strzelili mu te foty. ------------------------------------------------------------------ "Został zdobyty ten kawałek za cenę wielkiej odwagi siostry zakonnej, która przepędzana przez żołnierzy zaraz po wypadku, dwa dni po wypadku, ten fragment z tego miejsca zabrała i przywiozła na Jasną Górę" Odpowiedz Link Zgłoś
slavko.matejovic Kaczyński jedzie pociągiem do Siedlec. Podróżni... 10.06.10, 11:17 Oczywiście obrzezańcy z Czerskiej nie mogły dać jakiego normalnego zdjęcia Kaczyńskiego, tylko niekorzysnte. A może tak pośmialiybyśmy się z utuczonej samicy hrabiego? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 do slavko.matejovic patologicznego 10.06.10, 11:28 antysemity,dlaczego jesteś antysemitą?? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Kaczyński jedzie pociągiem do Siedlec. Podróż 10.06.10, 11:31 slavko.matejovic napisał: > Oczywiście obrzezańcy z Czerskiej nie mogły dać jakiego normalnego > zdjęcia Kaczyńskiego, tylko niekorzysnte. A może tak pośmialiybyśmy > się z utuczonej samicy hrabiego? Ze sp. Lechem Kaczynskim podobne lajdackie manipulacje robili, widac na krotko odrobina przyzwoitosci wrocila. Tfu Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Kaczyński jedzie pociągiem do Siedlec. Podróż 10.06.10, 11:37 Innego (tzn. korzystnego) nie da mu się zrobić, bo niby jak ? Fałsz i zawiść na tej mordzie malują się zawsze. A ty wypowiadasz się, jak typowy "patriota" z pis. Nie mając nic mądrego do powiedzenia, jak zwykłe chamidło ubliżasz żonie innego kandydata, wystawiając samemu sobie odpowiednie świadectwo. "Kaczyński jedzie pociągiem do Siedlec. Podróżni w szoku" Nie dziwię się im. Cała podróż spieprzona... Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta slavko.matejovic, obrzezaniec z Pałacu Mostowskich 10.06.10, 11:37 wydział SB... bibainfo.pl/pub/213.227.74.12/2007/09/20/030927/5890/rotfl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Kaczyński jedzie pociągiem do Siedlec. Podróż 10.06.10, 11:43 Znowu tu się miotasz, wulgarny prostaku ? Odpowiedz Link Zgłoś
shibby1 Re: Kaczyński jedzie pociągiem do Siedlec. Podróż 11.06.10, 00:17 A ty tepa strzalo nie potrafisz ogarnac tego, ze niektorzy wychodza negatywnie na zdjeciach, a przypadek strzelenia normalnej fotki to rzadkosc. Wynikajacy tylko z tego ze mial cala sesje z fotografem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Kaczyński jedzie pociągiem do Siedlec. Podróżni... 10.06.10, 11:22 No, daleko to się tym pociągiem nie wybrał. Aż do Siedlec, fiu, fiu. To rzeczywiście pozna na wskroś rzeczywistość podrożowania polskimi kolejami. A bilet w pierwszej klasie wykupił ? Odpowiedz Link Zgłoś
pregierz Kaczyński jedzie pociągiem do Siedlec. Podróżni... 10.06.10, 11:23 Ale pajacowanie i mydlenie oczu. Wysyłaj sobie do Brukseli pociągiem swoich. Był juz taki co sie przed kamerami przesiadał na polonezy. Hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Kaczyński jedzie pociągiem do Siedlec. Podróż 11.06.10, 07:06 Byl rowniez taki ktory do juraty latal dwoma samolotami.Na zdrowie mu to nie wyszlo.Zreszta pal go licho,lecz wspolpodroznych szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
auritus Gazeta Wyborcza trzyma kurs zniszczyć Kaczyńskiego 10.06.10, 11:26 Dziwiłby mnie komentarz i zdjęcie w GW, gdybym nie wiedział, że to organ wyjątkowo napastliwy wobec Kaczyńskiego. Dotąd celował w atakach głównie na Lecha Kaczyńskiego, teraz skupia się na Jarosławie. Aferę ze zmanipulowanymi zdjęciami Lecha Kaczyńskiego z szalikiem Polacy mogli poznać dopiero po tragedii smoleńskiej. Teraz ośmieszają Jarosława. Nic się w GW nie zmieniło poza przekierowaniem nienawiści na pozostałego przy życiu Jarosława Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Gazeta Wyborcza trzyma kurs zniszczyć Kaczyńs 10.06.10, 11:41 Jest takie powiedzenie, że charakter człowieka poznać po rysach twarzy. Słuszność tej zasady sprawdza się również w przypadku tego "męża stanu" w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Czego sie nie robi przed wyborami ??????? 10.06.10, 11:27 Tylko niech Kaczynski przypomni sobie, jak przemieszczal sie po Warszawie za czasow swojego zalosnego premierostwa: otoczony poteznym konwojem samochodow z borowikami przypominal iscie sultanska swite. Ale glupie spoleczenstwo to kupi, jak mawial pisowski spec od PR. Odpowiedz Link Zgłoś
nordic79 Re: Czego sie nie robi przed wyborami ??????? 10.06.10, 15:09 A znasz choć jednego premiera, który nie poruszałby się po Polsce w ten sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czego sie nie robi przed wyborami ??????? 11.06.10, 07:10 Znam.Pana premiera Tuska.Zapmniales ja Kur..ski donosil ze premier zbyt szybko jezdzi wlasnym prywatnym samochodem z Sopot do Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
smutnybelg Co za NISKIE zagrania... teraz pociagiem.:) ? 10.06.10, 16:28 Powiedzieli mu slugusy od PR, ze tak trzeba,ze blizej ludu!!!! No wlasnie. Jak ktos glupi,to kupi. Szkoda, ze jego brat tak nie promowal kolei i ... nie pojechal nia do Smolenska!!! Kaczynski na Prezydenta RP? Strach pomyslec, czym bedzie jezdzil, gdyby wygral wybory. Proponuje jeden zestaw. Taki sam, jakiego Boryna w chlopach uzyl dla swojej latawicy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sybirak2 Kaczyński jedzie pociągiem do Siedlec. Podróżni... 10.06.10, 11:30 Przecież te oczy są oczami człowieka obłakanego. Odpowiedz Link Zgłoś
auritus Re: Kaczyński jedzie pociągiem do Siedlec. Podróż 10.06.10, 11:35 Ciekaw jestem, ilu naiwnych biduś złapie się na tę foto-manipulację. Założę się, Sybiraku, że i Tobie można zrobić zdjęcia, na których będziesz wyglądał na ... nie w pełni sprawnego umysłowo. Czy to znaczy, że taki jesteś w rzeczywistości? Oj naiwny jesteś, naiwny. Tak łatwo poddajesz się prymitywnej manipulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta ostatni widziano Kaczynskiego na rowerku.. 10.06.10, 11:36 sie spieszył..! www.youtube.com/watch?v=nDHbimDHNB4 Odpowiedz Link Zgłoś
auritus Re: ostatni widziano Kaczynskiego na rowerku.. 10.06.10, 11:49 Gratuluję POczucia chumoru. Nie jesteś w stanie wyzwolić się z nienawiści, jaką Ci zręcznie zaszczepiono? Odpowiedz Link Zgłoś
auritus Re: ostatni widziano Kaczynskiego na rowerku.. 10.06.10, 11:51 PS. miało być: POczucia chómoru. Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: ostatni widziano Kaczynskiego na rowerku.. 10.06.10, 11:53 Wiem, że dla wolaka język polski, to język obcy, dlatego pozwolę sobie porawić. Pisze się "humoru". Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Kaczyński jedzie pociągiem do Siedlec. Podróżni... 10.06.10, 11:35 Dlatego nie bądź zdziwiony, jeśli któregoś dnia podejdzie do ciebie na stacji niewysoki gość i powie: Nazywam się Kaczyński. Jarosław Kaczyński. To polski everyman. Jeden z nas, co jak ty podróżuje koleją. Zdrzemnie się w pociągu, ale wysiądzie na właściwym przystanku. Wypije w bufecie piwo. Powlecze się do domu, nakarmi kota, a potem zamyśli się nad ojczyzną. Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Kaczyński jedzie pociągiem do Siedlec. Podróż 10.06.10, 11:42 To teraz czas, żeby poprowadzić samemu samochód. Tylko musi się pospieszyć, bo do wyborów niewiele czasu zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
barakkoobamaa Lech Kaczyński mi sie objawił 10.06.10, 11:42 Jak wypiłem drugie pólitra tranu, który rzekomo ma mi pomóc na moją schizofrenie, miałem objawienie. Jak żywy ukazał mi się Lech Kaczyński i powiedział, że on teraz jest w Jarku i że Jarek jest jak by ich dwóch było. Czy myślicie, że to możliwie czy też omamy po tym tranie mnie nachodzą, może za dużo tego tranu wypiłem? Odpowiedz Link Zgłoś
lis-vitalis Kaczyński jedzie pociągiem do Siedlec. Podróżni... 10.06.10, 11:42 Za komuny, w kabarecie "Szescdziesiat minut na godzine" byl taki cykliczny skecz o super agencie, ktory "wyskoczyl z pociagu pedzacego do Kielc"... W 'wolnym' kraju zycie znowu przeroslo kabaret. Odpowiedz Link Zgłoś
tele_sfor Kaczyński jedzie pociągiem do Siedlec. Podróżni... 10.06.10, 11:45 boszeee, podróż pociągiem dla prezesa to nic szczególnego ... za bilet nie musi płacic, bo jest posłem, więc kolej na kaczce NIC nie zarobi.... a na obiad znowu będzie rosół, schabowy z KARTOFLAMI i MIZERIA Odpowiedz Link Zgłoś
swojski_fr_1 ciekawe, czy konduktor bilet sprawdzil ??? 10.06.10, 11:45 tak sobie wyobrazam, ze ktos musi czytac moje posty... zwlaszcza te, nawolujace, ze kaczynscy nie wiedza, ze podczaas jazdy rozmowa z kierowca wzbroniona. Jarek, za moja sugestia powinen sie teraz PKS-em przejechac... rozumiem jednak ze trudniej mu znalezc dworzec... albo pomililo sie biedaczkowi PKP z PKS... nie wazne, sensacja wybuchla, a o to chodzi jarkowi, czy to wsiadajac do pociagu (wcale nie tak byle jakiego) czy tez moszczac wygodnie Leppera i jego Partie w rzadowych salonkach i limuzynach. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 No a Komorowski jeździ służbową limuzyną 10.06.10, 11:46 i my wszyscy (czy chcemy czy nie) płacimy za jego kampanię wyborczą. Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: No a Komorowski jeździ służbową limuzyną 10.06.10, 11:52 Mam ci przypomnieć, jak wszyscy płaciliśmy za ochronę z BOR-u dla kociarza jeszcze przez rok po tym jak przestała mu się należeć, bo wmawiał bezczelnie, że zamachowcy mogą go pomylić z bratem na prezydenckim stolcu ? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: No a Komorowski jeździ służbową limuzyną 11.06.10, 06:58 Na codzien to on lata helikopterem.Ktorego brakuje do pomocy potrzebnej powodzianom. Odpowiedz Link Zgłoś
tele_sfor Kaczyński jedzie pociągiem do Siedlec. Podróżni... 10.06.10, 11:49 a dlaczego jedzie do Siedlec a nie do Włoszczowej? Odpowiedz Link Zgłoś
skok <a href="http://www.youtube.com/watch?v=e98oQ9abidA&feature" targe 10.06.10, 11:50 Odpowiedz Link Zgłoś
skok <a href="http://www.youtube.com/watch?v=kWhQIfp9iwM&feature" targe 10.06.10, 11:51 Odpowiedz Link Zgłoś
skok posluchajcie 10.06.10, 11:52 www.youtube.com/watch?v=kWhQIfp9iwM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
edwardrydz Glosuje na Kaczyńskiego! Taki sam normalny 10.06.10, 14:42 czlowiek jak my. Nowobogaccy i milionerzy niech glosuja na Jasnie Pana Hrabiego Komorowskiego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dino56 Kaczyński jedzie pociągiem do Siedlec. Podróżni... 10.06.10, 14:58 A przepraszam, kim jest Kaczyński? Nie zapominajcie, że to jego brat był prezydentem a nie on. Przecież to zwykły człowieczek jak inni. To co, że jedzie pociągiem? Powinien zapieprzać na piechotę. A nawet na kolanach - szczególnie do Krakowa i na Podkarpacie. Tylko tam go lubią (jeżeli to coś da się lubić) Odpowiedz Link Zgłoś
maalwa11 Kaczyński jedzie pociągiem do Siedlec. Podróżni... 10.06.10, 15:52 Jedzie pociągiem. No i? Co z tego wynika? Odpowiedz Link Zgłoś