morozov_pavlik 11.06.10, 07:43 Smakowały wędlinki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zawsze.liberal Żona wiceprezydenta Łodzi: Zostałam pomówiona 11.06.10, 07:58 Po pierwsze primo to dowodów rzeczowych już dawno nie ma, no chyba ze to były kiełbasy z Macdo i miały długi termin przydatności. Po drugie jak zwykle śmieszy mnie gorliwość naszych służb, które za łapówkę wartości 600 zł o świcie wkraczają do czyjegoś domu i wywożą do innego miasta. Normalnie metody rodem z UB, NKWD czy Gestapo. Wystarczyło wezwań podejrzaną. Ani tego gościa co nie zapłacił elżbietankom za ziemię, ani elżbietanek za próbę wyłudzenia majątku nikt nie ciąga na przesłuchania. PO 3 i NAJWAŻNIEJSZE — jak Was gdzieś w jakiejś firmie czy urzędzie poczęstują kawą to konsekwentnie odmawiajcie bo rano CBA, CBŚ i AT wejdą Wam do domu bo przyjęliście łapówkę pod postacią kostki cukru Odpowiedz Link Zgłoś
ssee Re: Żona wiceprezydenta Łodzi: Zostałam pomówiona 11.06.10, 08:08 zawsze.liberal napisał: > Po drugie jak zwykle śmieszy mnie gorliwość naszych służb, które za łapówkę wartości 600 zł o świcie wkraczają do czyjegoś domu i wywożą do innego miasta. Tyle, że to wcale nie jest śmieszne. To jest jakaś obłędna dysproporcja pomiędzy domniemaną winą, a środkami podejmowanymi przez CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.liberal Re: Żona wiceprezydenta Łodzi: Zostałam pomówiona 11.06.10, 08:15 Masz rację, to nie jest śmieszne tylko przerażające, no ale SLD jako spadkobierca PZPR samo jest sobie winne — to oni promowali takie metody... a teraz to już tradycja Odpowiedz Link Zgłoś
oglaszam_wszem_i_wobec PO , PIS , PSL ,SLD co za roznica ??? 11.06.10, 09:01 co za roznica skoro od 1999 dlug publiczny nam sie powieksza i to dzieki tym politykom , obecnie PO rekordzista jest, 160 MILIARDOW ZLOTYCH (do 700 dlug dokrecili), nawet PIS tyle nie nakradl (40 cos milioardow) w 2 lata nierzadow !! kazde z waszych narodzonych dzieci odziedzicza 18 000 zl dlugu na dzien dobry , czy daje to w ogole do myslenia ? a teraz ciekawe lektury www.youtube.com/watch?v=ExDT5uU45J0 www.youtube.com/watch?v=ykD_T0X3kwU www.youtube.com/watch?v=lUkVrH_LhYI Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Żona wiceprezydenta Łodzi: Zostałam pomówiona 11.06.10, 19:00 zawsze.liberal napisał: > Masz rację, to nie jest śmieszne tylko przerażające, no ale SLD jako > spadkobierca PZPR samo jest sobie winne — to oni promowali takie > metody.. Przerażające jest nie tylko wkraczanie CBA przy oskarżeniu o 600 zł, ale także stosowanie odpowiedzialności zbiorowej przez "liberałów". Jedna myśl tym rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
morozov_pavlik Re: Żona wiceprezydenta Łodzi: Zostałam pomówiona 11.06.10, 10:10 "o świcie wkraczają do czyjegoś domu i wywożą do innego miasta" A mogli wywieźć do lasu i zakopać. Tacy oni ludzcy... Odpowiedz Link Zgłoś
aietes Wywózki Polaków do Kazachstanu 11.06.10, 08:26 również NKWD przeprowadzało na ranem, była przynajmniej godzina na zabranie rzeczy. CBA to potworek PIS-u, esencja zdegenerowanej mentalności. Odpowiedz Link Zgłoś
stanko11 My też chcemy kiełbaski, kaszanki i salcesonu :) 11.06.10, 08:06 P.M.H.P.T Odpowiedz Link Zgłoś
morozov_pavlik Parówkowym skrytożercom mówimy: NIE 11.06.10, 08:27 Musztardę Gosia miała... Odpowiedz Link Zgłoś
jwoj1 Wędlinki za 600 złotych? 11.06.10, 08:23 To tylko kolejny dowód jak dalece upolityczniona i być może korupcjogenna jest polska prokuratura,a może i całe sądownictwo.Kiedyś adwokat,mimo toczącej się rozprawy mógł się ze swoim przeciwnikiem sądowym-prokuratorem,bądź sędzią przyjaźnić,iść na wódkę.Dzisiaj to raczej niemożliwe,bo wszyscy będą posądzani o korzystne dla siebie,w czasie tych spotkań wpływanie na tok rozprawy.Wracając zaś do "wędlinek"-jak ten czas szybko leci.Do niedawna,aby poprzeć urzędowo jakąś inwestycję żądano minimum 100 tys.zł.Teraz zaś około 600 zł.Po prostu nasz kraj schodzi na psy,do czego nie chcą się przyznać wszelkiego autoramentu politycy,więc w taki to oto "wędlinkowy"sposób dają nam to do zrozumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.liberal Re: Wędlinki za 600 złotych? 11.06.10, 08:36 jwoj1 napisał: > Do niedawna,aby > poprzeć urzędowo jakąś inwestycję żądano minimum 100 tys.zł. A afera Rywina? Koleś widać złą propozycję złożył, trzeba było przyjść z wędlinką... A tak swoją drogą to czy dowdów rzeczowych pilnuje SANEPID???? Żeby nam z nich jakiś jad kiełbasiany nie wyalzł... Odpowiedz Link Zgłoś
com.bi-nerki Żona wiceprezydenta Łodzi: Zostałam pomówiona 11.06.10, 08:33 To dowód na to jak nie warto bawić się w głosowanie. Czy rządzi PiS czy PO metody identyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.liberal Re: Żona wiceprezydenta Łodzi: Zostałam pomówiona 11.06.10, 08:37 Akurat te metody to spadek po czerwonych... Odpowiedz Link Zgłoś
wykidajlo2 Re: Żona wiceprezydenta Łodzi: Zostałam pomówiona 11.06.10, 10:03 Chyba jeszcze chodzisz do gimnazjum i nie wiesz, że "czerwoni" używali tzw służb czyli SB w poważniejszych sprawach. W sprawach drobnych jak opisana wyżej, wysyłano do podejrzanego wezwanie lub co najwyżej dwóch milicjantów. A już rzucanie ludzi z byle powodu na ziemię, wleczenie ich z workiem na głowie i z nosem przy ziemi to wynalazki przeszczepione od dzikich buszmenów. Skoro teraz SB potępia się a priori, ciekawe co będzie za 20 lat z tymi obecnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Żona wiceprezydenta Łodzi: Zostałam pomówiona 11.06.10, 19:13 Bo to takie "liberalne" dziecko z gimnazjum, które myśli, że jego głupotę ocenią tu tak pozytywnie jak w szkole. Wszędzie widzi czerwonych, a świat zaczął się w 1945. A za 20 lat to nasz liberałek będzie strzelał do ludzi, bo SB strzelało. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.liberal Re: Ciekawe kto złożył zamówienie na tą szopkę? 11.06.10, 08:56 No jak to kto — szopek pracz Odpowiedz Link Zgłoś
morozov_pavlik Prośba do zagraniczjnego wydawcy gazeta.pl 11.06.10, 08:53 Prosimy o załączenie zdjęcia całego ciała Małgorzaty Espinosa- Jońskiej, a nie tylko głowy. Uczciwość dziennikarska wymaga, aby czytelnik sam ocenił, czy mięsna łapówka poszła w biodra oskarżonej, czy nie. Dla mniej kumatych urzędniów z Wyborczej: czy Jońskiej urosła dupa od łapówki czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
panzwarszawy Pani Małgoniu - pani tyle nie je... 11.06.10, 08:57 , bo się pani roztyje i nie będzie pani mogła być utrzymanką. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_sobczak1 SLD. I wszystko jasne! 11.06.10, 09:01 Stara szkola kwacha i millera Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: SLD. I wszystko jasne! 11.06.10, 12:52 Dla mnie widać szkołę Mariuszka Kamińskiego...wychował stado wilków które atakuje ludzi SLD bez pytania o przewinienie! Odpowiedz Link Zgłoś
jarospa SLDi PO - i wszystko jasne... 11.06.10, 09:04 tak wygląda i wyglądac będzie "ich" Polska... Espinoza wracaj na Kub ę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.liberal Re: SLDi PO - i wszystko jasne... 11.06.10, 09:10 jarospa napisał: > tak wygląda i wyglądac będzie "ich" Polska... Espinoza wracaj na Kub ę:))) A ty co, z choinki się urwałeś, to też twoja Polska Odpowiedz Link Zgłoś
ed.hopper1 Żona wiceprezydenta Łodzi: Zostałam pomówiona 11.06.10, 09:43 pani zona viceprezydenta to podobno wegetarianka :D marekszymaniak.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Żona wiceprezydenta Łodzi: Zostałam pomówiona 11.06.10, 09:54 a koszerne aby byly? Odpowiedz Link Zgłoś
morozov_pavlik To było wielkie wyuzdane żarcie. 11.06.10, 10:02 Do zarzutów prokuratorskich należy dodać - hedonizm wędliniarski. Odpowiedz Link Zgłoś
angiolina Liczmy na sprawiedliwe sądy 11.06.10, 10:29 A Lewandowski za groszową wyprzedaż dochodowych zakładów i fałszowanie dokumentów został przez sąd uniwinniony i usprawiedliwiony. Ale za 600 zł kara musi być surowa. Odpowiedz Link Zgłoś
cartophell nie pani jedna! 11.06.10, 10:55 Co ma powiedziec taki Jaroslaw Kaczynski? Jego pomawiaja 24 godziny na dobe, 7 dni w tygodni, prasa, radio i TV..... Moze niech pani zwroci sie do niego po rade jak z tym zyc? Odpowiedz Link Zgłoś
pxyz Re: nie pani jedna! 11.06.10, 11:15 Tylko, że obdartusa Jarka służby nie wyprowadzają o świcie na tajne przesłuchania z dala od domu. Odpowiedz Link Zgłoś
walecznaeva Re: nie pani jedna! 11.06.10, 11:28 Widzę, że cartophella opanowała taka sama mania prześladowcza jak jego ulubionego Wodza. Odkąd znam Jarosława K. nie usłyszłam ani jednej jego wypowiedzi, w której nie zawarłby podejrzenia, pomówienia czy insynuacji. Pomawianych przez niego są tysiące, a jedna nawet popełniła samobójstwo (jeśli to było samobójstwo?). Odpowiedz Link Zgłoś
askeladen czy to byla kielbasa wyborcza? 11.06.10, 11:06 moze mysleli, ze to kielbasa wyborcza? Odpowiedz Link Zgłoś
knightnoir zbadac choresterol! 11.06.10, 11:09 Moim zdaniem, jezeli pani prezydentowa wogole dostala jakas kielbase, to nie mogla byc zadna lapowka tylko zwykla proba morderstwa! Kiedy czlowiek zje kielbasy za cale 600 zl to cholesterol idzie w gore a serce wysiada. Moze nawet dla uzyskania dowodow w sprawie nalezaloby zbadac pani Malgorzacie LDL. Bardzo tez chcialbym wiedziec czy funkcjonariusze te kielbase skonfiskowali? Odpowiedz Link Zgłoś