jorgus737 22.06.10, 10:47 a sędzia rozgrzana?Bronek ma okazję zapytać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antropoid Wznowiony proces o prywatyzację 22.06.10, 11:15 A kurdupel do Tworek. Niech tam pomyleniec udaje "Wodza Narodu"... Odpowiedz Link Zgłoś
jorgus737 Re: Wznowiony proces o prywatyzację 22.06.10, 11:26 antropoid napisał: > A kurdupel do Tworek. Niech tam pomyleniec udaje "Wodza Narodu"... może jak Cię wypuszczą(w co wątpię)zrobi się miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Wznowiony proces o prywatyzację 22.06.10, 11:51 Na razie ty tam blokujesz miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
jorgus737 Re: Wznowiony proces o prywatyzację 22.06.10, 11:56 antropoid napisał: > Na razie ty tam blokujesz miejsce... kulturalniej było by napisać Ty,nie "ty" ale oświeconych POyebów trudno posądzać o kulturę,zdrówka Ci życzę bo na rozum za późno Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Wznowiony proces o prywatyzację 22.06.10, 12:25 jorgus737 napisał: > kulturalniej było by napisać Ty,nie "ty" Za wysoko się cenisz, podobnie jak pan prezes. O rozumie też nie pisz, bo nie bardzo wiesz co to takiego... Odpowiedz Link Zgłoś
jorgus737 Re: Wznowiony proces o prywatyzację 22.06.10, 13:09 antropoid napisał: > jorgus737 napisał: > > > kulturalniej było by napisać Ty,nie "ty" > > Za wysoko się cenisz, podobnie jak pan prezes. O rozumie też nie pisz, bo nie > bardzo wiesz co to takiego... niejaki Donald ma takie powiedzenie które często powtarza"dziś w Polsce mało kto wie tak jak ja",miło mi że zaliczasz się do tych którzy tak mało wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz do jorgus737 22.06.10, 14:09 "kulturalniej było by napisać Ty,nie "ty" ale oświeconych POyebów trudno posądzać o kulturę" A poprawniej byłoby napisać "byłoby", nie "było by" :) Oszczędzę ci złośliwości o znajomości ortografii wśród elektoratu pewnej partii... (Zaś stosowanie wielkich liter w zaimkach osobowych ze względów grzecznościowych jest wyborem piszącego). Odpowiedz Link Zgłoś
jorgus737 Re: do jorgus737 22.06.10, 14:20 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz napisał: > "kulturalniej było by napisać Ty,nie "ty" ale oświeconych POyebów tru > dno posądzać o kulturę" > > A poprawniej byłoby napisać "byłoby", nie "było by" :) > Oszczędzę ci złośliwości o znajomości ortografii wśród elektoratu pewnej partii > ... > > (Zaś stosowanie wielkich liter w zaimkach osobowych ze względów grzecznościowyc > h jest wyborem piszącego). > > dziękuję za cenną uwagę do pisowni,błądzić rzeczą ludzką,grzecznym być również, Odpowiedz Link Zgłoś
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: do jorgus737 22.06.10, 15:39 Do usług :) Ale nie oczekuj wielkiej grzeczności, jeśli w sygnaturce piszesz "Bronek do Budy(ruskiej)na sołtysa!!!", a np. wyborców PO nazywasz POyebami. Szacunek musi działać w dwie strony. Odpowiedz Link Zgłoś
jorgus737 Re: do jorgus737 22.06.10, 15:47 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz napisał: > Do usług :) > > Ale nie oczekuj wielkiej grzeczności, jeśli w sygnaturce piszesz "Bronek do Bud > y(ruskiej)na sołtysa!!!", a np. wyborców PO nazywasz POyebami. Szacunek > musi działać w dwie strony. szacunek i grzeczność to dwie różne sprawy,na szacunek należy zasłużyć,grzecznym można być,ale grzeczność to coś obcego zwolennikom pewnej partii,miałem nie być złośliwy,nie udało się Odpowiedz Link Zgłoś
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: do jorgus737 22.06.10, 15:59 Wyjaśniłem ci grzecznie, dlaczego zostałeś potraktowany bez "wielkoliterowej" grzeczności. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
jorgus737 Re: do jorgus737 22.06.10, 16:57 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz napisał: > Wyjaśniłem ci grzecznie, dlaczego zostałeś potraktowany bez "wielkoliter > owej" grzeczności. To wszystko. a ja grzecznie podziękowałem Ci za cenną uwagę na temat pisowni,ok,spadam Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryna.1 Re: Wznowiony proces o prywatyzację 22.06.10, 11:26 Jarosław już czuje się prezydentem.Ciekawe jakim prawem Marta K.wraz z całą rodzina pomieszkuje od dawna w Pałacu Prezydenckim? To co,porzucili włości,pracę,dzieci zabrali i juz sie panoszą w Pałacu?A Jarosław pewnie "dochodzący".Pytam,czy tak może byc w innym kraju UE? Czy to nie przestepstwo?W każdym razie brak kultury,chamstwo i prostactwo.Jarek NIGDY sie nie zmieni.Jakie prorocze były słowa J.Urbana w 2005 roku. A może to juz oznacza prywatyzację Pałacu Prezydenckiego? Wszystko wszak jest u nas możliwe,nie? jorgus737 napisał: > a sędzia rozgrzana?Bronek ma okazję zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Wznowiony proces o prywatyzację 22.06.10, 11:59 mandaryna.1 napisała: > Wszystko wszak jest u nas możliwe,nie? Pewnie, że tak. Nawet wybranie niebezpiecznego czubka na prezydenta tylko dlatego, że jego brat zginął w katastrofie. Pal sześć zdrowy rozsądek - najważniejsza jest martyrologia, zawracanie Wisły kijem i wciskanie ludziom ciemnoty. Byle dobrze podlane patriotycznym sosem, bo wtedy łatwiej ukryć każde łgarstwo... Odpowiedz Link Zgłoś
jorgus737 Re: Wznowiony proces o prywatyzację 22.06.10, 12:02 mandaryna.1 napisała: > Jarosław już czuje się prezydentem.Ciekawe jakim prawem Marta K.wraz z całą > rodzina pomieszkuje od dawna w Pałacu Prezydenckim? To co,porzucili > włości,pracę,dzieci zabrali i juz sie panoszą w Pałacu?A Jarosław pewnie > "dochodzący".Pytam,czy tak może byc w innym kraju UE? Czy to nie > przestepstwo?W każdym razie brak kultury,chamstwo i prostactwo.Jarek NIGDY sie > nie zmieni.Jakie prorocze były słowa J.Urbana w 2005 roku. A może to juz oznacz > a > prywatyzację Pałacu Prezydenckiego? Wszystko wszak jest u nas możliwe,nie? to Jaśnie hrabia ich nie wyrzucił?gratuluję mu przeczucia Odpowiedz Link Zgłoś
bogdan331 Wznowiony proces o prywatyzację 22.06.10, 14:09 piSS/ Die Schutzstaffel der NSDAP / Odpowiedz Link Zgłoś
jorgus737 Wznowiony proces o prywatyzację 22.06.10, 16:49 a jednak sędzia rozgrzana,jestem za a nawet przeciw Odpowiedz Link Zgłoś