mer-llink 02.07.10, 11:57 Panie Redaktorze, znakomity tekst. Z sympatią wyglądam nastepnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gene_raptor Komorowski sprząta po psie 02.07.10, 12:01 Po pieskach powinny sprzątać służby miejskie. Czyli dla mnie to milion sto dwudziesty drugi powód, żeby nie głosować na pana Komorowskiego. Czyli mam jeden powód humorystyczno-żałosny. Pozostałe powody są merytoryczne. Poczynając od takiego, że jest on wyłącznie figurantem, nieco ograniczonym, acz niewątpliwie sympatycznym. Więc lepiej dla obywateli Polski będzie, jezeli pan Komorowski wraz z redakcją GW dla której babranie się w psich ekskrementach jest powołaniem życiowym, zajmie się sprzataniem po pieskach. Odpowiedz Link Zgłoś
outsider44 Re: Komorowski sprząta po psie 02.07.10, 12:23 gene_raptor napisała: > Po pieskach powinny sprzątać służby miejskie. Czyli dla mnie to > milion sto dwudziesty drugi powód, żeby nie głosować na pana > Komorowskiego. Skąd ta informacja? Od lat mówi się, że to właścicielemają sprzatać po swoich pupilach! Jeżeli masz psa, to powinieneś o tym wiedzieć, jeżeli nie masz, to nie pisz. Komorowski ma dla mnie jedną tylko zaletę - nie jest Kaczyńskim! Kupujcie ziemię, już jej nie robią Mark Twain Odpowiedz Link Zgłoś
gene_raptor Pomysł, zeby własciciele sprzątali po psach 02.07.10, 12:42 nigdzie się nie sprawdził, tak samo, jak organizowanie psich toalet. Najlepszym i najekonomiczniejszym rozwiązaniem okazało się sprzatanie przez dozorców i służby miejskie. Odpowiedz Link Zgłoś
ju-li1 Re: Pomysł, zeby własciciele sprzątali po psach 02.07.10, 14:14 Po psie sprząta wyprowadzający na spacer. W Wiedniu jest tak od kilku lat i dobrze funkcjonuje. Za zostawienie psiej kupy jest wyznaczona kara 36 euro, ludzie sprzątają jednak nie ze strachu przed karą, tylko bo chcą mieć czyste miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski najbardziej sraja kaczki 02.07.10, 14:54 "Pomysł, zeby własciciele sprzątali po psach nigdzie się nie sprawdził," A g.wno prawda. W Szwecji sprawdzil sie doskonale i bez obawy mozna chodzic chodnikami i wylegiwac sie na trawnikach. Niestety nad woda sraja kaczki, ale one nie maja wlascicieli i po nich nikt nie sprzata. Mozna ewentualnie poslac gajowego, zeby wszystkie kaczki powystrzelal. Odpowiedz Link Zgłoś
robert9998 Re: Komorowski sprząta po psie 02.07.10, 18:09 ABW przejęła kontrolę nad NASK, najważniejszą instytucją polskiego internetu. Rząd przygotował projekt prawa cenzurującego treści w sieci,a służbom specjalnym i policji dał możliwość śledzenia internautów i abonentów komórek. Czy premier Donald Tusk buduje w Polsce państwo totalitarne na wzór „Roku 1984”?Do projektu wpisano przepisy umożliwiające śledzenie internautów, a właściwie ich ruchu w sieci bez wyroku sądu. W połowie grudnia dodano kolejne inwigilujące artykuły. Rząd Tuska chce by policja bez zgody sądu mogła żądać od operatorów danych każdego internauty, jego numeru PESEL czy e-maili. Policjant mógłby też sprawdzać, jakie strony odwiedzał.Projekt zakładający inwigilację i cenzurę sieci ogłoszono w tym samym mniej więcej czasie co ostateczne postawienie na czele NASK-u oficera ABW. Minister Kudrycka powołała płk. Chrzanowskiego na dyrektora NASK . Od tej chwili NASK stał się de facto kolejnym departamentem Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego. Wyborcza jako służalcza gazeta o tym milczy czy tylko dlatego? Gdyż są sztabem Komorowskiego. Warszawa ul.Wiejska 14/5 prywatne mieszkanie wpływowej dziennikarki Gazety Wyborczej Anny Bikont, tu zarejestrowany jest sztab wyborczy kandydata PO na prezydenta RP Bronisława Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Gratulacje, nareszcie ... 02.07.10, 12:14 ktoś mądrze i prosto napisał czytelnikom Gazety, o czym piszą gazety i jak to rozumieć. Cieszę się, że jest tu i o fraszkach i o kocie - a koty , wiadomo, ... do kuwety __________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt czy dokleić obciętego penisa czy zrobić nowego? 02.07.10, 13:04 Nie robić nic. Okazuje się, że cała nasza tzw. klasa polityczna (dla mnie zerówka) to jeden wielki pęczek penisów. Prawie żaden z tych qtasów nie ma głowy - prawie wszyscy noszą łby. Niektórzy nawet kocie! Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 I niech się nadal tym zajmuje 02.07.10, 13:08 Komorowski sprząta po psie i niech tak zostanie. W niedzielę odeślemy Bronka do Budy Ruskiej ------ ZGODA PATROSZY Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora jak można dać taki tytuł na dzień przed ciszą??? 02.07.10, 13:15 Panie redaktorze, chyba Pana pogieło. Jak można dać taki tytuł do komentarza na dzień przed ciszą wyborczą? Jest Pan nieodpowiedzialnym głupkiem, albo PiS Pana przekupił. Odpowiedz Link Zgłoś
drmuras Jak Komorowski posprzatał po obywatelach 02.07.10, 13:47 Heniu zobacz jak Bronek POsprzątał - www.youtube.com/watch?v=apNdODoWX2I&feature=player_embedded#! Odpowiedz Link Zgłoś
pulkownica SB to h... a Komorowski to UB. 02.07.10, 15:22 Bronek i Boni to samo,palanty czy wiecie co to znaczy demokracja,jeżeli wiecie to h... wam w dup. Odpowiedz Link Zgłoś
pulkownica Komorowski sprząta po psie 02.07.10, 15:28 Takie śdzierwo jak Ewa Kopacz to nie pamiętam,ale pamiętam Ewę Braunn. Odpowiedz Link Zgłoś
pulkownica Komorowski sprząta po psie 02.07.10, 15:35 Donek Donek przewrót trzeci idziesz do kryminału natychmiast,wodzu hazard do Ciebie jest niczym. A ja do Ciebie jestem PAŁO OBYWATELEM. Odpowiedz Link Zgłoś
pulkownica Komorowski sprząta po psie 02.07.10, 15:40 W stanie wojennym byłem aresztowany,20 lat i po 20 latach demokracji,to wole Stalina w dupę pocałować.Ty do mnie jesteś z Komorem zero. Odpowiedz Link Zgłoś