eterius 02.09.10, 05:27 Zaraz psi ch....Moze tylko filmowy Psikuta(s).A tak to goscia nie znam i nie chce poznac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remislanc Re: Pseudonim dla prawdziwego gangstera - "Psi ch 02.09.10, 06:06 Szkoda, że nie koński penis..............:) Odpowiedz Link Zgłoś
marqr Pseudonim dla prawdziwego gangstera - "Psi ch**" 02.09.10, 08:01 Toż to kolega Napieralski bez liftingu! Odpowiedz Link Zgłoś
troll_bagienny Re: Psi Ch.u.j. ? 02.09.10, 12:01 I teraz pewnie cała wiocha i znajomi z "Naszej-Klasy" mają ubaw i jadą po gościu, jak po śliskim gó...e. Odpowiedz Link Zgłoś
playazzz Pseudonim dla prawdziwego gangstera - "Psi ch**" 02.09.10, 10:00 Wątpie że znajomi mówią do niego 'psi ch...'. Ja też bym mógł zeznać że ten i ten ma pseudo 'frajerzyna, ch... na kaczych łapach' itd, nic to nie znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
baraqs Re: Pseudonim dla prawdziwego gangstera - "Psi ch 02.09.10, 10:12 playazzz napisał: > Wątpie że znajomi mówią do niego 'psi ch...'. Ja też bym mógł zeznać że ten i > ten ma pseudo 'frajerzyna, ch... na > kaczych łapach' itd, nic to nie znaczy. Ale dzięki temu, że gazeta.pl nagina prawdę, zyskuje czytelników. Nie ważne więc, że jeżeli to byłby gangster, to by zabił gdyby ktoś go tak nazwał. Panie redaktorze, nie boisz się, że ci kuku ten facet zrobi? Może byście zmądrzeli trochę, i ogłady nabrali, a nie przeinaczać, czy naciągać prawdę, jak ma to w wielu przypadkach miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
troll_bagienny Taka ksywa to dla frajera, a nie gangstera 02.09.10, 11:58 Można tylko domniemywać, jaką opinię ten pan ma również w swoim światku przestępczym... Odpowiedz Link Zgłoś
r1111111 Pseudonim dla prawdziwego gangstera - "Psi ch**" 02.09.10, 12:59 Genialny rysopis! TyPOwy wyborca PO :) Odpowiedz Link Zgłoś
je-nua tak się zastanawiam nad pisowcami niektórymi... 02.09.10, 14:40 r1111111 napisał: > Genialny rysopis! TyPOwy wyborca PO :) i dochodzę do wniosku, że mają reakcję przy pisaniu wszelkich "po" z wielkiej litery przy każdej możliwej okazji i wyrazie... :D POjeb*ło was :D Odpowiedz Link Zgłoś
je-nua Re: tak się zastanawiam nad pisowcami niektórymi. 02.09.10, 14:41 reakcję :D oczywiście na myśli miałem erekcję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod to o palikocie ? 02.09.10, 13:05 www.gover.pl/userfiles/publikacje/palikot_21-large.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zybex.pl Pseudonim dla prawdziwego gangstera - "Psi ch**" 02.09.10, 14:39 a mówił że nazywa się KELLER i jest z miasta Odpowiedz Link Zgłoś
ali3n7 Pseudonim dla prawdziwego gangstera - "Psi ch**" 02.09.10, 15:16 lol :D Ciekawy jestem czy sam sobie taki wymyślił czy koledzy mu dali xD Odpowiedz Link Zgłoś
obronca_ucisnionych_wagrow Sprostowanie !!! 02.09.10, 15:42 Jako słynny (z dziada pradziada i baby prababy) kryminolog chciałbym niniejszym sprostować ewidentny błąd, który się tu był wkradł. Według mojej fachowej oceny osobnik, którego podobiznę powyżej zamieszczono nie nosi pseudonimu "Psi ch**". Jest on tylko łudząco podobny do prawdziwego "Psiego ch***" . Przestępczy nick osobnika ze zdjęcia brzmi tak naprawdę " Wieczorny Zapach Konwalii" . Odpowiedz Link Zgłoś
sosasola włosy ciemnoblond :-D 03.09.10, 13:53 Porownajcie sobie ze zdjeciem - Ciemnoblond jak ch** :-) Odpowiedz Link Zgłoś
el.rubio Ojej, to chyba u kolegów po "fachu" poważania nie 09.02.11, 21:03 miał, skoro tak brzydko go nazwali. Odpowiedz Link Zgłoś