25.09.10, 11:12
Kalizm sraczyńskiego nie zna granic.
To, że GW czynnie wspiera POwców, to że komitet wyborczy Bronka był zarejestrowany w mieszkaniu prywatnym pani Bikont, to jeden wielki ch*j można by rzec, czytając bzdury pana redaktora.
Obserwuj wątek
    • trajkotek Cholera! 25.09.10, 11:17
      mam całkiem poważne pytanie do autora: po co robić prasówkę z prasy, której nikt nie czyta (najwyżej kilku zecerów), po co podniecać się każdym zdaniem ...
      nie uważam tego za normalne - chyba, że jest to przejaw jakiejś dziennikarskiej hipokryzji.
      Mam wątpliwości, co do intencji autora - mojem zdaniem ironią maskuje podziw - spryciuszek, chlera!
      • kaa.lka Re: Cholera! 25.09.10, 11:49
        trybuny sprawiedliwosci spolecznej stoja w kazdej szkole, kosciele, gazecie czy urzedzie. stoja z wykrochmalona serwetka na pokaz. wchodzi sie na nie i odpala lulki: kompmisja, paprotka i kropka. dorotka- rzygotka, cholera, pan zara pan tera i nara hurra.

ps
        przyznac musze,ze wyjatkowo jestem cieta na wyszukiwanie u innych- smieci, ktorych sie pod wlasnymi nogami nie widzi.
        niech pan zajrzy na fora GW-panie redaktorze. i choc wiem z doswiadczenia, ze nie znajdujecie czasu na poza redakcyjne czytanie "nizin" to moze wlasnie tam otrzyma pan kompletna( komplementarna) odpowiedz na zrzedzacy pana temat. choc po przeczytaniu sugerowalabym raczej zaczerpniecie powietrza , a dopiero pozniej- refleksje nad stanem umyslow ogolu ale "medialnej" Polski.

Kajka
      • aramba Re: Cholera! 25.09.10, 14:04
        Zecerów? No tak, twoja rzeczywistość, to twoja rzeczywistość... A tak, na marginesie: jakoś nie doczekałem się odpowiedzi na pytanie o twoją interpretację "porażajacego" tekstu z tej twojej ulubionej gazetki.
        • trajkotek Re: Cholera! (???) 25.09.10, 15:41
          aramba napisał:
          > Zecerów? No tak, twoja rzeczywistość, to twoja rzeczywistość... A tak, na margi
          > nesie: jakoś nie doczekałem się odpowiedzi na pytanie o twoją interpretację "po
          > rażajacego" tekstu z tej twojej ulubionej gazetki.

""GP" budzi osłupienie, jakiego doznajemy przy sztukach magicznych. Nie ma takiego głupstwa, którego by nie zamieściła. Niby nic, bo nikt jej nie czyta, a że paru korektorów i zecerów zgłupieje, to trudno." /G. Sroczyński/
          • aramba Re: Cholera! (???) 25.09.10, 15:57
            Znaczy się, że to jednak ty bezmyślnie powtarzasz. Należało się tego spodziewać. No to jak z tymi rewelacjami z GP?
    • jasio.cekin Jasna cholera ! 25.09.10, 11:18
      Cholera... to już pandemia w Kondominium ?!
    • ksiadz_gazeta ojej jaki brutal 25.09.10, 11:29
      chłopcy z kapeha i inne transwertyty lubią takich brutali :)))
    • boykotka Cholera albo dżuma do wyboru :( 25.09.10, 11:30
      "Autokar wiozący uczestników kongresu poświęconego katastrofie smoleńskiej poddany został kontroli drogowej, która trwała 1,5 godziny. Czy to przypadek? Policja twierdzi, że ich działania nie mają nic wspólnego z polityką. Trudno jednak oprzeć się wrażeniu, iż w Polsce zagrożona jest demokracja".
      Czymże różni się ta informacja od oskarżeń Palikota w stosunku do CBA, które chciało zbadać jego zeznanie podatkowe ???
      Jak ktoś tu na tym forum zauważył : mamy do wyboru dżumę albo cholerę .....
      Problem w tym, że obie choroby są bardzo niebezpieczne .....
    • organmaster o zgubnych skutkach siegania po gazetę polską 25.09.10, 12:06
      do dziś, precyzując - do 11.30 czasu środkowoeuropejskiego, miałem przyjaciela; i oto - już go nie mam; ale, po kolei: hodowaliśmy naszą przyjaźń od wielu lat, z czułością taką jakąś, troskliwością niepospolitą, bo to i wódka - zawsze schłodzona, papierosy, rozmowy, przy niej - w dobrym gatunku; od pewnego czasu, coś, jakby się zarysowało; siedzimy np., komentujemy pod absinth (granette a.s), a tu, mój przyjaciel - stary, to ja, c h o l e r a, się zmywam; albo - dzwonię do mego przyjaciela z komórki (45 gr- impuls; podkreślam, dla uwiarygodnienia mojego szczególnego - bez oglądania na koszty - z nim związku) a on, po wielu moich próbach - no cholera, nic nie poradzę, nie ma mnie w domu!; a teraz tu - dowiaduję się, że mój przyjaciel stal się przyjacielem mojego nieprzyjaciela, który, co nie jest bez związku, chlapnął bez miłosierdzia o wyż wzmiankowanej przyjaźni (z moim, byłym w tych okolicznościach przyjacielem) pod wpływem gazety polskiej; pytacie; a skąd pewność, co do tożsamości; a kto, w dzisiejszych podłych czasach, pod rządami platformy, używa tak wysublimowanego języka?!; wszak, ku(r)wa mać - współczesną normą języką
    • helguera gó...-powiedzial 25.09.10, 14:17
      mój koleś .,odnioslem wrażenie że czytał wyborcza.Może czytal 147 głupi tekst dotyczacy min.Radziszewskiej,albo kolejny tekst Środy w którym nie potrafi powstrzymac sie od ataku na kościół.A może to felieton Kutza ,po przeczytaniu ktorego Ci co nie wiedzieli kto to homofob czy co to jest mowa nienawisci teraz już wiedzą.
    • zew_atlantyku Czy to aby nie jakas choroba jednak? 25.09.10, 14:42
      Cholera! Chyba tak. Ten redaktor niestety juz to ma.
      Nie zaluje go jednak, cholera
      ---
      inspiracjademokracja.com/2010/09/25/moderator-ci-ja-ha-ha-ha/
    • trajkotek Cholera, Pan red. Sro....... wygryzł ich: 25.09.10, 15:35
      Ogórka i Fedorowicza.
      Dziś takie ważne tematy poruszyć by mogli i sznyt swój pokazać - a tu co?
      DWA Sroczyńskie - ZERO Ogórka, Fedorowicza ... to nie jest sprawiedliwe, ni prawe!
    • minstrel515 Rzeczywiście szkoda czasu 25.09.10, 15:53
      na taki bzdet, jakim jest ta GP. Sekciarze sami się jej wstydzą i dlatego taka reakcja. Najgorzej boli śmieszność. Tzw. prawica nie ma, ni cholery, poczucia humoru. Wystarczy posłuchać Wolskiego czy Pietrzaka, albo przejrzeć "satyryczną" stronę Naszego Dziennika.
    • ak102 Cholera! 25.09.10, 17:53
      Grzesiek, nie wysilaj się, bo taką ściemę walisz, ze łyknie to tylko ktoś z IQ Elizy Michalik:)))
    • pieta-1 Cholera! 25.09.10, 20:22
      Znowu "cholera" wlazłem na stronę Gazety Wybiórczej. - Cholera !!!
    • emigrant_1984 Re: Cholera! 28.09.10, 02:39
      Ty falszywy rebe, taki jak cala ta Gazeta Polskopodobna. No i oczywiscie antysemicki. To juz de rigueur. Przeciez GP to jest gazeta dla domu wariatow. Ale nie tych pogodnych, ale zlosliwych nienawistnikow cholerykow co to im mozg odbiera z tej piany.

Nic co wypisuja nie trzyma sie kupy. Nie cholera, ale im gorzej tym lepiej. Trzymac kurs, prosto do Tworek.
    • landaverde pominął „Gazetę Wyborczą”. Cholera! 28.09.10, 06:08
      Grzegorz Sroczyński napisał:

Odwracam stronę: "Wałęsa ma trwałe, znaczące miejsce w historii. Jak Judasz, targowica, KPP". Cholera!

Z ciekawości szukam, zaglądam do tekstu Lisiewicza ZYZIU NA KONIU HYZIU i czytam:

„Lecha Wałęsy nie uda się wymazać gumką myszką z historii Polski i świata, tak samo jak nie udało się komunistom po wojnie wymazać generała Władysława Andersa, generała Leopolda Okulickiego” – ogłosiła Katarzyna Kolenda-Zaleska w „Gazecie Wyborczej”. Ależ nikt nie chce wymazywać. Wałęsa ma trwałe, znaczące miejsce w historii. Jak Judasz, Targowica, Radosław Sikorski, KPP czy „Gazeta Wyborcza”.

Sroczyński pominął „Gazetę Wyborczą”. Cholera!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka