cezaratko Senyszyn do Palikota: Tylko ja panu zostałam 05.10.10, 13:55 Jest to ciekawe jak Polikot ktory zdradzal narod podpisujac podobnie jak Bolus lojalnosc z Ubekami pozniej zdradzil swoja zone bo doznal uczuc wyzszych czyli pedalstwa teraz PO moze miec swoich zwolennikow. Rozumiem ze ktos moze byc idiota lub pedalem i myslac podobnie jak Polikot odbytnica tylko nie rozumiem dlaczego ich tak duzo w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
mata68 mata68 do Senyszyn 05.10.10, 16:43 i ja ,ja też ! :P Pani Joanno -ma pani zajebisty styl na naszej klasie :),oraz swoje niepodważalne poglądy, a niech będzie ,że lewicowe... tyle ,że to znów nie to,nie do końca o to nam szło...panie weżmie ten ściemniacz aborcyjny i przestanie pani wciskać kobiety ,a raczej kobietom w tyłek łapy polityków:)nie o to nam szło,pani Joanno-to nie to...:) Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 A z ktorego klasztory Ty tak ryjesz, dziecko? :O) 09.10.10, 01:07 mata68 napisała: nie o to nam szło,pani Joanno-to nie to...:) * A chodzilo wam o cos? No to moze wykrztus to z siebie, w koncu. Odpowiedz Link Zgłoś
mata68 Senyszyn? 05.10.10, 17:34 A tak mnie naszło- kto i ile płaci posłance Senszyn za wciskanie roli kobiety w stereotyp,ze interesuje je najbardziej ich własny rozpółd -nie wiem w jakiej mentalności była nasza -podobno-lewicowa wychowywana,nie mam pojęcia jakie swoje kompleksy leczy,ale mnie to np.interesują jeszcze ceny paliw,utrzymania lokalu, podatek dochodowy,ulgi dla pracodawcow w celu zwiększenia możliwości przyjmowania ludzi do pracy...lewicowa nie jestem:) i NIGDY! nie byłam,a nawet świadomie nie będę..interesuje mnie również zwiększenie nakładów na koncerty ,sztukę, wspieranie przedsiębiorczości...i zmniejszenie biurokracji...a czy pani jakas tam chce aborcji,czy nie -to gdzieś to mam całkiem...a niech sobie robi co chce-jej sumienie,jej sprawa,nie będę cudzych dzieci wychowywać-wystarczy antykoncepcja:) Pani posłanko -tak mi pani podniosła ciśnienie tym klerykalnym wpędzaniem inteligentnych babek w temat aborcyjny ,że myślę po cichu,że ma pani diabelski układ z proboszczem,żeby psuć krew swoim skrajnie prawicowym postrzeganiem kobiet -i co to za lewak w futrze z czegoś tam:P...czapę z lisa maż już kupił?moja mamcia taką miała...:)i ruskie złoto... Odpowiedz Link Zgłoś