Dodaj do ulubionych

Nie zabiorą krzyża do Smoleńska

09.10.10, 17:18
Fiasko !! Nie powiodl sie misternie uknuty plan zabrania krzyza i wywiezienia go Rosji. Nici mosci hrabio. Moze przywiezie chociaz dobre zdjecia z tej wycieczki. Tak gwoli scislosci wskazowka dla 2 nowozatrudnionych fotografow w palacu preyzdenckim- Anula ma lepszy lewy powtarzam lewy profil.
Obserwuj wątek
    • podhajce Nie zabiorą krzyża do Smoleńska 09.10.10, 17:46
      I oto objawia się nam nowy WERNYHORA -Melak.....Widocznie Kaczyński to za mało.
    • podhajce Re: Nie zabiorą krzyża do Smoleńska 09.10.10, 18:02
      Ewo-dziecino biedna,mało ci było tej zabawy z krzyżem w roli głównej pod Pałacem . Teraz chcesz urządzić licytację w imię katolickiej miłości "zabiorą nie zabiorą " .Co tam krzyż-SUROGAT przecież -grunt to igrzyska....

> Fiasko !! Nie powiodl sie misternie uknuty plan zabrania krzyza i wywiezienia g
      > o Rosji. Nici mosci hrabio. Moze przywiezie chociaz dobre zdjecia z tej wyciecz
      > ki. Tak gwoli scislosci wskazowka dla 2 nowozatrudnionych fotografow w palacu p
      > reyzdenckim- Anula ma lepszy lewy powtarzam lewy profil.
    • zwf Narodowy skarb? 09.10.10, 18:17
      Jeżeli to jest narodowy skarb to wszyscy Polacy powinni głosować, czyż nie? Należy zatem ogłosić ogolnopolskie referendum. Ja jestem za tym, zeby posłać go w kosmos, będzie bliżej Boga. Ale oczywiście kawałek (kawałki?) zostawić jako relikwie...

Nawiasem mówiąc dla wielu nieotumanionych krzyż to zwykłe (czytaj: obrzydliwe) narzędzie kaźni (na którym nota bene umarły w okrutnych mękach setki tysięcy ludzi) takie jak np. szubienica, pal, gilotyna i krzesło elektryczne. Brrr...
    • jac-rep Nie zabiorą krzyża do Smoleńska 09.10.10, 18:54
      Czy naprawdę w naszym bantustanie nie ma ważniejszych spraw tylko czy krzyż do Smoleńska pojedzie czy nie pojedzie. Albo czy to pielgrzymka czy wycieczka... No k... jego mać!!! Ludzie opamiętajcie się. Uszanujcie decyzję rodzin, które jadą. A tych co nie chcą jechać np. p. Melak gonić won, bo dalej będzie dął w dutki narodowej dramy...
    • androidonline Nie zabiorą krzyża do Smoleńska 09.10.10, 19:15
      Polecam dobre artykuły na temat Smolenska, krzyża.......

poliszynel.wordpress.com/2010/09/20/wojna-o-krzyz/
    • art.usa Niech zabiorą krzyż do Smoleńska i ida pieszo. 09.10.10, 20:11
      To dopiero beda mieli uznanie z gory.

A po drodze jesc im nie wolo, bo to znow grzech.
    • ak.69 Nie zabiorą krzyża do Smoleńska 09.10.10, 20:24
      Może ktoś w końcu powie rodzinom tych którzy zginęli w katastrofie smoleńskiej, że nie są pępkiem świata. Czego jeszcze oczekują od państwa. Kiedy ginie uczciwy człowiek przeważnie musi walczyć o należne mu odszkodowanie. A ci robią sobie wycieczki za nasze pieniądze. Czas chyba z tym skończyć.
      • maura4 Re: Nie zabiorą krzyża do Smoleńska 09.10.10, 21:53
        Ja też mam dość już tych zbolałych rodzin. Ciągłe wymagania, żądania. Czego jeszcze po tej pielgrzymce będą chcieli ? Może pora, aby dali nam od siebie odpocząć. Już nie mogę ich oglądąć ani słuchać. Nie tylko oni przeżywają tragedię.
    • dr54 Ewa -moherowa dewota 10.10.10, 03:58
      Twoj wpis swiadczy o glupocie pisowskiej . Melak i jego ferajna z pod krzyza nawet pielgrzymom nie dala spokoju. Kaczynski tez sie wlaczyl , mowiac , ze krzyz znowu powinien stanac przed Palacem . zeby jego klika pisowska mogla urzadzac burdy . Banda fanatykow , zenada i chanba dla Polski !!!!!!!!!!!!!!! Wstyd na caly swiat !! Dobrze , ze pielgrzymi smolenscy i Pani Prezydentowa nie dali sie wciagnac w kolejna "AKCJE" kaczynskiego i jego fanatycznych
      poplecznikow .
      • ewa.4664 Re: Ewa -moherowa dewota 10.10.10, 13:56
        Ja ciebie nie obrazam i tego samego oczekuje od ciebie. Zanim jednak te swoje madrosci zaczniesz wypisywac, koniecznie, ale to koniecznie popraw ortografie !! HANBA pisze sie przez samo H a nie przez CH - to po pierwsze, a po drugie sugerujesz, ze ludzie to pielgrzymi smolenscy, co sie ma tak jak piesc do oka, poniewaz ta wycieczka krajoznawcza nie ma nic wspolnego z pielgrzymka, a co za tym idzie i ludzie, ktorzy w niej uczestnicza nie sa pielgrzymami, a juz w szczegolnosci, napewno nie, smolenskimi. To tak gwoli wyjasnienia dr54 / mam nadzieje, ze mlody, wyksztalcony i z duzego miasta, bo jesli nie mlody, to wstyd sie przyznac, ze takie podstawowe bledy robi - nie tylko ortograficzne, ale i merytoryczne/. CHANBA hihihi
        • nchyb Re: Ewa -moherowa dewota 10.10.10, 17:03
          > idzie i ludzie, ktorzy w niej uczestnicza nie sa pielgrzymami, a juz w szczegol
          > nosci, napewno nie, smolenskimi

w tej chwili wszyscy tam pielgrzymują - wycieczkują i już naprawdę nie ma znaczenia, kto bardziej pielgrzymuje, a kto się lansuje...
          ierwszy lans miał się odbyć pół roku temu, nie wyszło...
    • prawdziwy_zapatero Fatalne amulety lepiej ze sobą nie zabierać w podr 10.10.10, 08:11
      óż !!!
    • nchyb Re: Nie zabiorą krzyża do Smoleńska 10.10.10, 17:01
      > Fiasko !! Nie powiodl sie misternie uknuty plan zabrania krzyza i wywiezienia g
      > o Rosji. Nici mosci hrabio

a może inaczej, nie dali sobie pielgrzymi wcisnąć tego kawałka drewna na wyprawę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka