Dodaj do ulubionych

Zły dotyk

10.10.10, 15:13
"Niektórzy politycy już sami ograniczają swój zły dotyk - zapowiedzieli, że nie będą ściskać pozostałym nawet ręki."

a to heca - niedawno słyszałem, że jeden polityk zapowiedział, że nie będzie ściskał ręki drugiemu - a teraz okazuje się, że niektórzy politycy nie będą podawać ręki pozostałym politykom - jakaś plaga, czy co?

... a może to jest ten humor, żarcik - bo może to nie-prawda, a ja głupi - nabrałem się!

w czasie prawie - żałoby nie wypada śmiesznie żartować (z seksem też bym nie przesadzał, nawet jeśli to tylko dotyk)
Obserwuj wątek
    • aekielski Zły dotyk 10.10.10, 16:17
      Naród bardzo kocha swoich wybrańców. Wybrańców jest tylko 460, a narodu multum. Taka miłość jest niebezpieczna,lepiej niech dalej pozostanie platoniczna.
    • zwf Zły dotyk KK 10.10.10, 18:44
      Niedoścignionymi mistrzami w 'tym temacie' są panowie w sukienkach z KK, czyż nie? A odmóżdżeni rodzice sami im podsuwają 'świeże mięsko', niestety.
      • asraz Re: Zły dotyk KK 10.10.10, 19:33
        Pracownica daje d..y , to trzeba brać, nie bierzesz to tracisz autorytet.
        Stosowałem zasadę, chciała dać, to brałem i obie strony były zadowolone.
        Bóg stworzył kobietę i mężczyznę żeby się kochali .
    • organmaster do tyk, którym nie po drodze 10.10.10, 21:10
      tak to jest, gdy o treści decyduje swobodna gra skojarzeń; bo patrzajcie: ten, z olsztyna - dotknął, i... potknął się; w zgodzie z wyż wzmiankowaną odautorską metodą - prezes, z żoliborza, zwany - niektórym politykiem, odmawiając wrażego uścisku pomówiony zostaje o wolę "ograniczenia swego złego dotyku"; dobrze choć, że autor nie posunął się, i powstrzymał od aluzji do kota alika; kochani, dla dobra, waszego - nie spożywajcie ogórków , pod żadną postacią
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka