Dodaj do ulubionych

PiS o nienawiści tylko do PiS

23.10.10, 07:11
Totalne nieporozumienie aby to co każdy szanujący się polityk powinien mieć zakodowane w
swojej świadomości obwarować deklaracją , dla mnie oznacza to tylko jedno nie nadaje się do
pełnionej funkcji i niech jak najszybciej można złoży mandat poselski i jeszcze jedno takie
pomysły dobitnie świadczą o klasie tzw.elit politycznych !!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • abstracto Jak dzieci. 23.10.10, 07:14
      Zupełnie jak dzieci. Do tego we mgle. I tacy to ludzie stanowią nam prawo i decydują o naszym losie. Ręce opadają.
      • piss-fuckface Re: Jak dzieci. 23.10.10, 08:24
        Jarkacza nalezy porwac, wyrwac mu ozor, rzucic wscieklym lisom na pozarcie i wypuscic.
        • and-j1 Wszyscy sa winni tylko nie PiS jedyna i słuszna 23.10.10, 17:15
          partia dementatorów

piss-fuckface napisał:

> Jarkacza nalezy porwac, wyrwac mu ozor, rzucic wscieklym lisom na pozarcie i wy
          > puscic.
      • boykotka Re: Jak dzieci. 23.10.10, 09:20
        Myślę, że wart tu przytoczyć cytat z pisma świętego o źdźble w oku bliźniego i belce we własnym oku.
        • imie_jaszczomp Re: Jak dzieci. 24.10.10, 10:40
          Myślę, że wart tu przytoczyć cytat z pisma świętego o źdźble w oku bliźniego
          > i belce we własnym oku
          .
          A to JarKacz wierzący jest?
      • koloratura1 Re: Jak dzieci. 24.10.10, 10:31
        abstracto napisał:

> Zupełnie jak dzieci. Do tego we mgle. I tacy to ludzie stanowią nam prawo i
        > decydują o naszym losie. Ręce opadają.

Takich żeśmy wybrali, niestety...
      • s-pis-ek wsadźcie sobie w pis swoje deklaracje 24.10.10, 12:07
        Jak długo jeszcze będziemy zmuszani do tolerowania kaczynskich, pis i podobnych chamów

obawiam się że kaczynski nie uspokoi się nawet gdyby wygrał wybory, miał już własny rząd ale sam go wysadził od środka,

kaczyński od zawsze szkodził, szkodzi i będzie szkodził nikttego nie zmieni

więc nie traćmy czasu na dyskusje , jesli facet jest nieodpowiedzialny to trzeba go tak potraktować i ograniczyć szkody
    • terleo PiS o nienawiści tylko do PiS 23.10.10, 07:21
      JK=specjalista od "przemysłu nienawiści", bo on TO znakomicie "przemyślał", a nienawiść "uprzemysłowił". Jego wyznawcy produkują ją taśmowo w sposób subtelny, naśladując guru / np. Błyszczyk/. Ten "produkt", uczucie b. specyficzne, Niemcy nazywają Hassliebe.
      O. T. uprawia te produkcje w sposób wyjątkowo skuteczny.
      Obaj panowie uprawiają NLP - NeuroLingwistyczne Programowanie, "zarządzają naszymi uczuciami"... Trzeba sobie z tego zdawać sprawę - co to jest "anatomia ściemy"... To jest wyjątkowo podstępna metoda manipulacji. JK opanował ją do perfekcji.
      NIE WOLNO NABRAĆ SIĘ NA TE JEGO ZABIEGI!
    • anna22290 PiS o nienawiści tylko do PiS 23.10.10, 07:48
      az mi wstyt za Komorowskiego wiele mozna robic dla kraju ale przepraszac scierwo ludzkie ktore wprowadza hitleryzm do Polski ,jest psychicznie chory ,tyle zla wyrzadzil Polsce ,i jeszcze malo ,dopiero jak PIS -owcy razem z wielkim wodzem zaczna zkladac obozy zaklady dla nie wielbiocych ich i najswietrzego wowczas rzad sie opamieta ,ludzie maja dosc tych potworow w ludzkim ciele ,tej ich przerazajacej ciemnoty umyslowej
      • pal666 Re: PiS o nienawiści tylko do PiS 24.10.10, 09:27
        dzięki Ci za język miłości i porozumienia. Dzięki za kreatywne podejście do języka i stworzenie nowego słowa "wstyt".
      • koloratura1 Re: PiS o nienawiści tylko do PiS 24.10.10, 10:33
        anna22290 napisała:

> az mi wstyt za Komorowskiego wiele mozna robic dla kraju ale przepraszac scierw
        > o ludzkie ktore wprowadza hitleryzm do Polski ,...

Ależ Komorowski robił sobie jaja!

• lwowiak_1 PiS o nienawiści tylko do PiS 23.10.10, 08:40
      Ten apel jest kolejnym przykładem drwiny z innych.
      Najpierw w nachalnie idiotyczny sposób usiłują zrobić ludziom wode z mózgu.
      Gdy normalny czlowiek nerwowo nie wytrzymuje i ostrzej protestuje pisowcom dzieje się krzywda.
      Kąpa,Ziobro,Macierewicz,Kurski do roli sztuki opanowali wmawianie bzdur wymyślonych na zasasdzie ciemny lud wszystko kupi Na Podkarpaciu to się udaje tylko Polska nie kończy się na Podkarpaciu.
    • antypist PiS o nienawiści tylko do PiS 23.10.10, 08:41
      z JARKACZEM nie wolno podpisywać ŻADNYCH deklaracji, umów, porozumień itp.
      JARKACZ jest typem totalnego fałszywca i oportunisty, który zrobi wszystko (i wszystkich) aby dorwać się do władzy.
      ponieważ ma co raz bardziej pod górę, jego zachowania są co raz bardziej desperackie, pozbawione sensu a nawet tak głupie że aż śmieszne.

Nikogo w Polsce prawda (oczywiście oczywista prawda) nie kłuje tak jak JARKACZA.
      Więc powtórzę: lecz się chłopie boś ty chory (z nienawiści i na władzę)
    • krystyna620 PiS o nienawiści tylko do PiS 23.10.10, 08:45
      Pan Prezes zapomniał umieścić w deklaracji zapis o likwidacji widzów Szkła Kontaktowego. Zaznaczam, że pogrzeby będą świeckie.
    • wiesj23 Re: PiS o nienawiści tylko do PiS 23.10.10, 08:46
      dokładnie.To jest coś czego nie wyssali z mlekiem matki.A może matka tego nie miała.
    • asraz Kaczorku opamiętaj się 23.10.10, 09:00

Chcesz likwidacji programu Szkło Kontaktowe, a co z Gazetą Polską.
      Cwaniaczku przestań udawać i robić z siebie i PISU męczenników.
    • abalysii jad nienawiści kaczki zaraża nienawiścią 23.10.10, 09:04
      każdego kto zbliży się do niego na 10 m
    • mariuszet PiS o nienawiści tylko do PiS 23.10.10, 09:04
      Prezes chciałby nadal insynuować, obrażać, bezpodstawnie oskarżać, kłamać, a przeciwnicy mieli by nie odpowiadać, nie pokazywać, że kłamie i oskarża bezpodstawnie. Takiej paranoi jeszcze nie spotkałem
      • imie_jaszczomp Re: PiS o nienawiści tylko do PiS 24.10.10, 10:49
        Ja już dawno przestałam mówić, że nic mnie nie zdziwi...
    • lehoo PiS o nienawiści tylko do PiS 23.10.10, 09:09
      Deklaracja łódzka jest tak głupia, że aż śmieszna
    • zibi-1960 Apel do Prezydenta RP 23.10.10, 09:15
      Panie Prezydencie, bardzo pana szanuje, ale błagam. Proszę nie tracić godności.
      Nie przystoi Panu taka postawa wobec jawnego szantażu chorego człowieka.
      Wierze w Pana, ale proszę zmienić swoja politykę na bardziej stanowczą, jak na Prezydenta wybranego w demokratycznych wyborach, przystało. Za Panem jest rzesza kilku milionów Pana wyborców. Proszę się nie bać.
      Życzę wszystkiego najlepszego.
    • 123jna Re: PiS o nienawiści tylko do PiS 23.10.10, 09:20
      Masz racje Freeskawiniaku. To jest zenujace, aby stary czlowiek kazal innym podpisywac pseudo deklaracje aby nie mowili brzydkich wyrazow. Kto go wychowywal? kiedy on dorosnie?
      Jak ci dorosli przeciez ludzie z piS-u daja sie tak oglupiac i sprowadzac do roli dzieci w piaskownicy? Powinnismy wszyscy ich "zmilczec", nie naglasniac bo to dla nas wstyd a budzimy tylko demony. Tak sie postepuje np. w szwecji - nie mowi sie zbyt szeroko o nowej w parlamencie partii - antysystemowej. Nie naglasnia jej programu. PiS ma radio maryja, szczekaczke Rzepe czy dziennik i ten przedziwny nasz dziennik. Wystarczy. Oni sie rozumieja bez slow (wlasnych) sluchaja wodza. Nowoczesna Polska sie ich wstydzi. Wezmy sie za wychowywanie mlodziezy po wsiach i malych miasteczkach. A najpierw trzeba wychowac ich nauczycieli - na swiatlych, dzisiejszych ludzi. Dosyc z anachronicznym myslenie o panstwie. Mielismy juz w Polsce rozne totalitaryzmy, nie potrzeba nam trzeciego - pisowego. Wodz jest juz podztarzaly, nienawisc go zzera wiec samo zycie zrobi tu porzadek. A my lepiej o nim zapomnijmy. Tak jak ten wariat - morderca i wszyscy psychopaci - chca aby swiat o nich uslyszal. Nie dajmy im tej szansy. Tu potrzebny jest lekarz a nie massmedia.
      • imie_jaszczomp Re: PiS o nienawiści tylko do PiS 24.10.10, 10:55
        No właśnie, jak to możliwe,że ludzie z PiS dają się tak ogłupiać. Jak to możliwe,że dorosły mężczyzna , jakim jest Poncyliusz, BEZ SŁOWA łyknął tekst prezesa, że ten zatrudnił go w kampanii wyborczej tylko dlatego, że jest przystojnym chłopcem, a ładne buzie są zawsze potrzebne? (nie pamiętam dokładnie słów, ale wydźwięk był właśnie taki).
    • wlekawa PiS o nienawiści tylko do PiS 23.10.10, 09:45
      Kaczyński poczuł się bardzo nieswojo, kiedy propagandowe instrumenty insynuacji, obmowy, zwyczajnego kłamstwa, które on wprowadził do polityki polskiej jako pierwszy w 1993 r. i przez wiele lat wyśmienicie rozwijał, zaczęto używać wobec niego. Ale niech zrozumie, że to, co go tak bardzo boli, to światło odbite od tego, co sam dawał. Kaczyński chciałby nierealnego świata, w którym on mógłby stosować wszystkie niemoralne i nieeleganckie środki wobec reszty, a reszta miałaby go traktować jako pacjenta specjalnej troski. Moralność Kalego.
    • kociewiak2 PiS o nienawiści tylko do PiS 23.10.10, 09:45
      ...ze zrodla ,,nienawisci,,PIS, wychodzi deklaracja odrzucajaca nienawisc a za chwile J.Kaczynski nadal uzywa jezyka oskarzen,slepota ,glupota a moze choroba nie pozwala zrozumiec ze ta droga jest do ZLA ...ale fotel,,TRON ,,kusi i to cel tego pana.
      • evita5107 Re: PiS o nienawiści tylko do PiS 23.10.10, 09:56
        Po co my o tym maluczkim faceciku mówimy.Przestańmy o nim gadać.Polityk o którym będzie cicho w mediach zginie śmiercią naturalną.
      • imie_jaszczomp Re: PiS o nienawiści tylko do PiS 24.10.10, 10:57
        TRON? Kiedy do prezesa dotrze, że jedyny tron, z którym byłoby mu do...hmmm...twarzy, to ten , na którego drzwich są dwie literki.
    • 6.smiech PiS o nienawiści tylko do PiS 23.10.10, 09:50
      Czas juz zastosowac te same metody w stosunku do tego idioty z pisszamba jakie stosowal
      Ziobro do ludzi za czasow jego "wladzy". Lagodnoscia z taka banda daleko sie nie zajedzie.
      Oni maja krew na rekach juz od dawna i beda przelewac nowa.
    • aekielski PiS o nienawiści tylko do PiS 23.10.10, 09:56
      To nie jest nienawiść, to obrona obywateli przed fałszywymi podziałami wprowadzanymi przez PiS pod przewodnictwem swego lidera. Polacy boją się zaszeregowania ich do jakiejś kasty społecznej. Polska to nie Indie. Pan prezes z uporem maniaka stara się nas Polaków podzielić,podzielić według własnego uznania. To on chce decydować gdzie kto stał,kto jest prawdziwy a kto nie. Nic dziwnego,że ludzie go postrzegają i porównują do przywódcy przedwojennych Niemiec. Swoje zapędy dyktatorskie powinien pan prezes powstrzymać. Polacy doświadczeni II Wojną Światową nie chcą korzystać z doświadczeń III Rzeszy. Politycy między sobą niech sobie łby pourywają,ale niech nie zastawiają się narodem,obojętnie gdzie,pod krzyżem,pod pomnikiem poległych stoczniowców czy gdziekolwiek indziej. Naród to coś więcej niż partia polityczna,Kościół. Naród w swej istocie to zbieranina ludzi wszelkiej maści. Jedno co łączy tych ludzi to miłość do języka polskiego.
    • azeta7 Kali i krowa 23.10.10, 10:09
      To kolejna lekcja wg wzorów afrykańskich, nie po raz pierwszy płynąca z pokęconej głowy JK
    • rmaciejx PiS o nienawiści tylko do PiS 23.10.10, 10:19
      PiS w mojej ocenie jest to cyniczna łobuzeria polityczna.
      Wypowiedzi Pana Prezesa i Jego najbliższego otoczenia doprowadzają mnie do takiej złości, że nie dziwię się niechęci ludzi do tej partii.
      Nigdy nie lubiłem Lecha Kaczyńskiego, darzyłem swojego rodzaju sympatiom Panią Marię Kaczyńską, ale Ten CYNIK Jarosław budzi we mnie OBRZYDZENIE.
    • 1sz-truten PiS o nienawiści tylko do PiS 23.10.10, 10:43
      Nie dajcie sie nabrac na plewy !!

On Jest Znowu Na Proszkach !!!!!!!!

potem powie ze nic nie pamieta i ze niczego nie bedzie robil bo to tabletki albo krasnoludki zmusily go do podpisania deklaracii ktorej on nie uznaje zwlaszcza ze podpisal ja pan Komorowski ktorego on lekcewazy
      wiec nie bedzie sie za nim a tym bardziej pod nim podpisywal

To Nowy Qrewski Szwindel klamczynskiego !!!
    • ghost18b PiS o nienawiści tylko do PiS 23.10.10, 10:44
      Warto przypomnieć kto parę lat temu zaczął kampanię nienawiści wobec byłej partii rządzącej atakując wściekle pomysł lustracji, nazywając emerytów "armia mocherów" (nieliczne przykłady). Teraz mamy tego "wspaniałe" efekty. Cytat o źdźble w oku z Biblii nie jest tutaj adekwatny, bo w obecnej chwili obie strony muszą dostrzec belkę w swoim oku.
      • kr-ok Re: PiS o nienawiści tylko do PiS 23.10.10, 11:07
        Coś mi się wydaje,że to Twoja pamięć szwankuje .Moim zdaniem to była zwykła krytyka rządu,ale J.K jest tak zadufany ,iż nie jest w stanie przyjąć żadnej krytyki.We wszystkim węszy zdradę.Otacza się tylko takimi ludźmi,którzy we wszystkim mu przytakują.Uważam,że jak ktoś jest tak wrażliwy na krytykę nie powinien zajmować się polityką.A na dodatek J.K ma mentalność Kalego albo inaczej "co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie".Moim zdaniem J.K również dlatego nie nadaje się do polityki bo jest zbyt zapalczywy i pamiętliwy,człowiek z takimi cechami charakteru jest bardzo trudnym partnerem w życiu codziennym.
    • jurek.1954 PiS o nienawiści tylko do PiS 23.10.10, 10:54
      Kaczyński zachowuje się jak dyktator. Wystąpił z dobrą inicjatywą, ale bardzo jednostronną. Brakuje w niej punktów o kategoryzowaniu Polaków, o nie używanie języka insynuacji i bezpodstawnych oskarżeń. O okazywaniu choćby minimalnego szacunku organom Państwa, w tym prezydentowi.
      Irytuje mnie coraz bardziej bierna, zachowawcza postawa Prezydenta Komorowskiego, premiera Tuska wobec agresywnych i przestępczych zachowań prezesa. To "woda na młyn" dla Kaczyńskiego. Trzeba kulturalnie, ale stanowczo i zdecydowanie dać odpór jego chamskiej postawie. Co z tego, że Kaczyński nie użyje wulgaryzmów jeśli jego wypowiedzi są pełne agresji, kłamstw i insynuacji obrażliwych dla innych i szkodliwych dla Polski (dla nastrojów społecznych). Uważam, że mniej szkoldiwe jest określenie kogoś ciulem, palantem, h... niż agentem sowieckim, zdrajcą, mordercą moralnym itp. Wiem, że Kaczyński doskonale to rozumie, ale świadomie tj. bardzo cynicznie to wykorzystuje.
    • simon.01 Co nam teraz Jarku pokażesz? 23.10.10, 11:10
      Może to:)

www.joemonster.org/art/15400/Zwyciezca_nastepnej_edycji_Mam_talent_
    • sybirak2 PiS o nienawiści tylko do PiS 23.10.10, 11:25
      Bo kto sieje wiatr, ten zbiera burzę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka