terleo 15.11.10, 07:23 Ale za to MOCNI W GĘBACH! Szczególni przez superprodukcję nienawiści firmy "Jarkach and Kórsky". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_w_to Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 07:46 O jak miło się czytało ten artykół,widać w tym kraju i starsze pokolenie zaczeło mysleć:) Odpowiedz Link Zgłoś
altmagus Re: Od Platformy… Oczywista oczywistość! 15.11.10, 10:18 Od Platformy… Oczywista oczywistość! Specjaliści od Platformy nam potrzebne są reformy! Zabierajcie swe manatki, Rydyzkowi nosić szatki. Ty Szzcypińska pielęgniarka, chyba się przebrała miarka. Polsce Pechujareczki, nie róbcie PO wycieczki! Z prawem wasze przekręty, byle „Viagrą” nadęty? Może ekskomunika, z pomocą zakonnika? Czy chcesz wygrać wybory? Tak, psychicznie chory! Z zespołem Napoleona. Władzy! Niech Polska kona? Dominujący kraj katolicki, z nazwą Rydz Targowicki? Bezwstydny muchomorku, trzymaj szatana w worku! Świrze od „Napoleona”, twoja misja skończona! By komuś pomóc bronisz się majestacie. Obiecać i nie móc, by komuś pomóc bronisz się majestacie, by od stołu podnieść gacie, w dodatku komuś, odeszli Andriu i Romuś! Teraz masz wygranego Tuska, a Ty jakbyś był od Ruska. Odpowiedz Link Zgłoś
i_ona_wie_kto pytanie zasadnicze 15.11.10, 10:29 jakim K*RWA prawem w ogóle w wyborach SAMORZĄDOWYCH jest mowa o jakichkolwiek partiach politycznych ?! Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Re: PiS nie zdechnie! Nie liczcie na to, miastowi 15.11.10, 12:36 bydlopis napisał: > . re.>>>>>Bartoszewski ???? Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: Od Platformy… Oczywista oczywistość! 15.11.10, 11:32 No coz, powstanie PRL-owski PZPR. Nie ma co sie cieszyc, najlepsi dostaja malpiego rozumu jak nie maja silnej i skutecznej opozycji. Sprawdza sie dokladnie utkany plan przejecia absolutnej wladzy i wtedy nikt nie podskoczy z jakimis aferami np hazardowymi, a jak widac przewidzieli iz odbierajac blizniaka jaro postrata logike i ojdzie w zaparte po mnie, po nas tylko potop. Minie duzo czasu zaczym utworzy sie silna konstruktywna opozycja, o co obecnie rzadzacy skutecznie zadbaja. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Jak uniemożliwić powstanie opozycji: 15.11.10, 15:52 rosol4 napisał: > Minie duzo czasu zaczym utworzy sie silna konstruktywna opozycja, o co obecnie > rzadzacy skutecznie zadbaja. Wyrżną każdą w zarodku? Odpowiedz Link Zgłoś
watako23 Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 10:22 Młode wykształcone lemingi jak zwykle ślepo zapatrzeni w manipulacje GW. Gajowy też miał wygrać miażdżącą przewagą w pierwszej turze. Jak tam się czujecie z podwyższonymi podatkami prze "liberałów"? Jak tam wasza schizofrenia? Odpowiedz Link Zgłoś
anna22290 Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 10:27 lepiej byc wyksztalconym ,madrym i zapatrzonym w przyszlosc niz tepakiem i popierac ciemnote PIS-owska ,wyksztalceni i madrzy wola skanseny zwiedzac a niemieszkac w nich Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 12:38 anna22290 napisała: > lepiej byc wyksztalconym ,madrym i zapatrzonym w przyszlosc niz tepakiem i popi > erac ciemnote PIS-owska ,wyksztalceni i madrzy wola skanseny zwiedzac a niemies > zkac w nich RE>>>>>>> a na czym polega to PATRZENIE W PRZYSZŁOŚC .Tak jakbym słyszał powojennych agitatorów PPR.Komuna wróciła . Odpowiedz Link Zgłoś
thobold Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 10:30 "Gajowy" wygrał wybory, specjalisto. Jeśli nie pamiętasz i dalej myślisz, że prezydentem jest Jarek. Lepiej się czuję z 23% VATem niż bykowym od PiSu, książeczkami obecności na mszy, pomnikiem Zimnego Lecha na każdym rogu ulicy, lustracją każdego, kto urodził się za komuny, państwem policyjnym Ziobry i zamykaniem do więzień za żarty o Przywódcy. Cholernie ciężko byłoby przebić Platformie wszystkie głupoty, których dopuścił się PiS w czasie swoich rządów. Nie jest idealna, ale PiS to żadna alternatywa, prezes już odjeżdża umysłowo gdzieś na orbitę. Może Palikot coś zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś
watako23 Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 14:17 Cóż, poza tym że masz problem ze zrozumieniem tekstu czytanego to zbyt dużo się naoglądałeś TVN i naczytałeś GW. Rzeczywiście ciężko żyć w takich wyobrażeniach. Widocznie leków nie bierzesz. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 15:48 watako23 napisał: > Cóż, poza tym że masz problem ze zrozumieniem tekstu czytanego (?) To raczej nie on ma problem ze zrozumieniem tekstu... > Widocznie leków nie bierzesz. Po raz kolejny we własne problemy "ubierasz" kogoś... Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 11:41 watako23 napisał: > Młode wykształcone lemingi jak zwykle ślepo zapatrzeni w manipulacje GW. Gajowy > też miał wygrać miażdżącą przewagą w pierwszej turze. > Jak tam się czujecie z podwyższonymi podatkami prze "liberałów"? Jak tam wasza > schizofrenia? Lepiej niż z plażami w Egipcie, kretynie kaczodzioby. Odpowiedz Link Zgłoś
pata.m Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 12:01 Czyli to zbrodnia przeciwko patriotyzmowi, być młodym, wykształconym i zdolnym do tego, by wybierać, co się czyta? I kto tu mówi o schizofrenii, przygłup, który chciałby, by cały kraj składał się z emerytów i rencistów o IQ 90 :S To ci młodzi i wykształceni płacą podatki, żeby kraj się zawalił, a nie emeryci, renciści i księża. Odpowiedz Link Zgłoś
watako23 Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 14:19 > Czyli to zbrodnia przeciwko patriotyzmowi, Być lemingiem TVN i GW to bym rzekł, że nawet zbrodnia przeciw ludzkości :) Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku płacę podatki bo jestem patriotą 15.11.10, 12:58 rozumiem że Ty wolisz nie płacić bywa - nie wszyscy zasługują na miano obywateli, wolą żyć na czyjś koszt no nic, lecę dalej do pracy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
watako23 Re: płacę podatki bo jestem patriotą 15.11.10, 14:10 > rozumiem że Ty wolisz nie płacić dobrze rozumujesz. > bywa - nie wszyscy zasługują na miano obywateli, wolą żyć na czyjś koszt wole nie zasługiwać na miano idioty. A na koszt to własny żyję. > no nic, lecę dalej do pracy:-) dalej w imię chwały socjalistycznej ojczyzny. co by miro miał z czego kraść. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: płacę podatki bo jestem patriotą 15.11.10, 15:01 Nie chcesz płacić podatków, nie chcesz być idiotą, chcesz żyć na własny koszt i jesteś antysocjalistą czli wypisz wymaluj PRZECIWNIK PiS'u... Odpowiedz Link Zgłoś
watako23 Re: płacę podatki bo jestem patriotą 15.11.10, 15:20 A kto powiedział że jestem ich zwolennikiem. Z moich postów jedynie bije pogarda dla "liberalnej" PO i "prawdomównych" mediów typu TVN i GW. PS. A że PIS jest bardziej liberalny od PO to fakt. - obniżka podatków PIT - obniżka składek - likwidacja podatku od darowizn dla najbliższej rodziny Za to mam do nich sympatię. PO - podwyżki podatku - zwiększenie zatrudnienia w administracji - socjalistyczne ustawy antynikotynowa i antyrodzinna - próba wprowadzenia ustaw drogowych (bez udawadniania winy dostajesz mandat), oraz blokady internetu. Bzdury gadane w TV przez jednych i drugich mnie nie interesują. Socjalistą to był Lech iwć się chciało jak gadał o prawach ludzi pracy. Jarek to pragmatyk. Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: płacę podatki bo jestem patriotą 15.11.10, 15:39 "A kto powiedział że jestem ich zwolennikiem" - ja nie. "Jarek to pragmatyk" - Masz rację. Jarek jest tylko i wyłącznie pragmatycznym politykiem PiS. Nic innego go nie interesuje. Nie ważna Polska, nie ważne podatki, składki, sratki... liczy się tylko i wyłącznie władza i tu zgodzę się z nazwaniem go "pragmatykiem". Nie raz zresztą to udowodnił wycierając sobie gębę rzeczami, na których ludziom zależy, np. patriotyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Po czym poznać przgmatycznego polityka? 15.11.10, 16:08 norbertrabarbar napisał: > Jarek jest tylko i wyłącznie pragmatycznym politykiem PiS. Akurat! Pragmatyczny polityk nie zachowywałby się tak, żeby - w konsekwencji - masowo tracić zarówno członków, jak i wyborców. No - chyba że inaczej się zachowywać nie jest w stanie. Ale to już problem dla psychiatry... Odpowiedz Link Zgłoś
watako23 Re: płacę podatki bo jestem patriotą 15.11.10, 16:30 > "A kto powiedział że jestem ich zwolennikiem" - ja nie. Ja też nie :). Miło zgodzić się w czymś z rozmówcą:) > - Masz rację. Jarek jest tylko i wyłącznie pragmatycznym p > olitykiem PiS. Nic innego go nie interesuje. Nie ważna Polska, nie ważne podatk > i, składki, sratki... liczy się tylko i wyłącznie władza i tu zgodzę się z nazw > aniem go "pragmatykiem". Nie raz zresztą to udowodnił wycierając sobie gębę rze > czami, na których ludziom zależy, np. patriotyzmem. Pod taki opis pasuje każdy polityk większych partii w tym kraju. Na jakich rzeczach im rzeczywiście zależy to trudno powiedzieć. NA władzy na pewno. Fakty jednak są druzgodzące dla mieniącymi się liberałami PO. Jedyną rzeczą jaka sensowną zrobili to likwidacja pomostówek i na tym koniec. Reszta to zawłaszczanie państwa w obszarach w których nie powinno go być (biznes, społeczeństwo, rodzina, media). A bajki o złym PISe i państwie policyjnym to nie dla mnie. Dla trzeźwości proponuję sprawdzić ile razy podsłuchiwali nas w także za czasów PO (czołówka uni europejskiej). Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: płacę podatki bo jestem patriotą 15.11.10, 15:58 norbertrabarbar napisał do watako: > nie chcesz być idiotą, To, akurat, nie zależy od własnych chęci... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Drugie oszustwo się nie uda! 15.11.10, 15:42 watako23 napisał: > Gajowy > też miał wygrać miażdżącą przewagą w pierwszej turze. I wygrałby, gdyby nie oszukańcza kampania, w której pani K-R dość skutecznie przebrała wilka w owczą skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
mwojtczak GŁUPI RADOM 15.11.10, 17:24 Głupia , moherowa, związana z biznesmenem kościelnym Rydzykiem ( kasa misiu, kasa), społeczność Radomia. Wstyd Panie , Panowie, mieszkańcy Radomia. Odpowiedz Link Zgłoś
cyjano.de.bergerac PiS słaby w miastach 15.11.10, 08:09 Na miejscu PiS-owców łapałbym się za głowy, Krakowska PO to zbieranina ćwierćinteligentów, a i tak PiS niewiele tu ugra. Młody Kraków pamięta, Panie Pilch, co mówiliście i wyprawialiście przez ostatnie kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
antekguma1 Ordynarna propaganda GW 15.11.10, 12:51 Propagandy GW ciąg dalszy. Michnik myśli już o następnym orderze orła białego. A co będzie jak się te prognozy nie sprawdzą? Nic nie będzie. Od tego jest gó...ana, żeby publikować naciągane sondaże. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Co Ty bredzisz? 15.11.10, 16:12 antekguma1 napisał: > Michnik myśli już o następnym orderze orła białego. Order Orła Białego można otrzymać tylko raz w życiu. Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku skoro słaby to kogo to obchodzi?? 15.11.10, 08:25 piszcie o rzeczach ważnych czyli - kto mocny i dlaczego przegrani nikogo nie interesują Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid PiS słaby w miastach 15.11.10, 09:42 To wszystko wina tych "młodych, wykształconych", co to ludzi pod krzyżami biją. Odpowiedz Link Zgłoś
ja-kub Kłam dalej Michnik. 15.11.10, 09:58 PiS wygra wybory samorządowe i dobrze o tym wiesz, Gazeta Wymiotna jest specjalistą od kłamania - tatuś i mamusia z NKWD nauczyli Michnika dobrze. Wpisy PO-jugend mnie nie ruszają. P.S. Nie jestem pisiorem. Sam głosowałem na PO i pomagałem odebrać władzę PiSowi. Ale to nie jest PO na które głosowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
thobold Re: Kłam dalej ja-kub 15.11.10, 10:19 Głosowałeś na PO? bi.gazeta.pl/im/2/4522/z4522752X.jpg W takim razie nie szkoda takiego wyborcy. Bardziej pasujesz do PiSchutzstaffel. Odpowiedz Link Zgłoś
anna22290 Re: Kłam dalej Michnik. 15.11.10, 10:30 -a mnie taka przerazliwa tepota moich rodakow przeraza ,w dzisiejszm swiecie taka glupota to juz malo spotykane w cywilizowanym swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
pata.m Re: Kłam dalej Michnik. 15.11.10, 12:05 Skoro według ciebie Michnik kłamie, to go nie czytaj, nikt cię nie zmusza. Idź poczytać Nasz Dziennik, a jak ci mało sensacji, to Fakt albo Superekspress, bo ton twojej "wypowiedzi" kwalifikuje się do żółtej prasy. P.S. Ja nie głosowałam na PO i nigdy nie będę, ale wiadomo, że są mniejszym złem. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kłam dalej Michnik. 15.11.10, 16:23 ja-kub napisał: > PiS wygra wybory samorządowe Dokładnie tak samo, jak wygrał; - wybory samorządowe w r. 2006; - wybory parlamentarne w r. 2007; - wybory do PE w r. 2009; - wybory prezydenckie w r. 2010. Odpowiedz Link Zgłoś
wacek13_9 PiS słaby w miastach 15.11.10, 10:02 Gazeta Wyborcza słynie z "trafionych" sondaży. Przed pierwszą turą wyborów prezydenckich wyszło jej, że kandydat Komorowski Bronisław dostanie ponad 50% głosów... Odpowiedz Link Zgłoś
thobold Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 10:23 I nie dostał?!Prezydentem jest Jarek? Odpowiedz Link Zgłoś
wacek13_9 Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 10:33 Wspomniana "prognoza" dotyczyła pierwszej tury. Komorowski jednak musiał się jescze sporo napocić zanim zgromadził te swoje marne 53%. Odpowiedz Link Zgłoś
thobold Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 10:37 No cóż, ankieterzy widać nie dodzwonili się na Podhale. Albo raczej wyborcy PiSu wstydzili się powiedzieć, na kogo oddadzą głos. Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 14:44 Wiesz, to ciekawe. W latach 90-tych w sondażach regularnie niedoszacowani byli komuniści. Czy to znaczy że PiS i komuchy mają jakieś wspólne cechy? Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 10:34 thobold napisał: > I nie dostał?! Prezydentem jest Jarek? -------------------- Np. dla ówcześnie redagujących telewizyjne "Wiadomości" 47 to jest więcej niż 53 i dlatego to właśnie on wygrał... Odpowiedz Link Zgłoś
uprzejmy_mis Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 10:43 Wtedy to były badań 'sądarzownji' Hetero Heterini a może Homo Homini. Odpowiedz Link Zgłoś
lava71 PiS i PO to to samo bagno ... 15.11.10, 10:03 W tym kraju nic się nie zmieni dopóki będą nami rządzić postsolidarnościowe przybłędy. Mało napsuli za czasów UP, UW, KLD, AWSu, SLD ... itd? Teraz psuja na konto PiS i PO. Już zaczyna się bąkanie o utworzeniu nowej partii gdzie spadochronować się będą obecne pseudoelity. I znowu będą szczytne slogany, rozgorzałem głowy i niezamykające się gęby ... a potem to już tylko gęby wgryzające się w koryto z pieniędzmi z naszych podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
thobold Re: PiS i PO to to samo bagno ... 15.11.10, 10:34 A kto niby ma być lepszy? Lewacy z Krytyki Politycznej czy naziści od Bubla? Jeśli tak brzydzą cię polskie elity, załóż własną partię lub przystąp do którejś. Odpowiedz Link Zgłoś
katowi.czanin PiS słaby w miastach 15.11.10, 10:12 Ciekawy wynik sondażu w Katowicach, śmiem wątpić, że się sprawdzi (-: Odpowiedz Link Zgłoś
paulaula PiS słaby w miastach 15.11.10, 10:16 Jestem zażenowana, pochodzę z Radomia, bywam często choć już nie mieszkam. Zawsze uważałam, że to miasto ludzi otwartych i inteligentnych, prezydent miasta jest zdaje się bezpartyjny, chyba poseł Suska czy Suski robi tam robotę korzystając że w mieście tak naprawdę jest biednie i o pracę bardzo ciężko, wtedy demagogia się sprawdza,mam nadzieję, że w wyborach Ci niezdecydowani coś z tym zrobią. Kosztowniak raczej się sprawdził, Radom wyładniał, a inwestycje widać, oby tylko pracy było więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
anna22290 Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 10:33 przykre ale to sie sprawdza ze bieda z ciemnota ida w parze i tak jest w Radomiu Odpowiedz Link Zgłoś
awitold Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 19:11 anna22290 napisała: > przykre ale to sie sprawdza ze bieda z ciemnota ida w parze i tak jest w Radomi > u Wspaniala ocena historyczna radomskich wydarzen A.D. 1976, normalnie jakbym cofnal sie w czasie. Droga Anno, powinnas im jeszcze nawymyslac od nierobow i elementow antysocjalistycznych... Odpowiedz Link Zgłoś
brum2000 Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 11:22 Kosztowniak jest z PIS. A z tym wyładnieniem to chyba żart. Zadłużył miasto na ponad 300 mln, w zamian oferując nieudolne remonty dróg, które spowodowały powstawanie korków, w miejscach, gdzie przed remontem ich nie było, wyremontował za 8 mln zł. park, który po remoncie wygląda gorzej niż przed. Nie, Kosztowniak się zdecydowanie nie sprawdził. Roztrwonił kupę pieniędzy, powodując, że w przyszłych latach nie można będzie prawie nic inwestować. A Radom potrzebuje inwestycji. Tylko mądrych inwestycji. Odpowiedz Link Zgłoś
fagusp Re: Żal mi Radomian... 15.11.10, 14:51 Cóż, ktoś się musi poświęcić. Po tym jak Łódź popłynęła i odwołała Kropiwnickiego to w Radomiu jedyna nadzieja dla potomnych na zachowanie w stanie naturalnym dużego miejskiego skansenu z pomnikiem Lecha w pełnej okazałości. Odpowiedz Link Zgłoś
el_quatro PiS słaby w miastach 15.11.10, 10:22 Rano bylo napisane ze tylko w Toruniu. To gdzie ten PiS wygrywa? Odpowiedz Link Zgłoś
owianka Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 10:27 Dokładnie, tak było napisane! W Toruniu! A już się zaczęłam zastanawiać, że może miałam zwidy. Odpowiedz Link Zgłoś
thobold Torunianie zaprotestowali. 15.11.10, 10:35 W Torunie rządy PiS = Urząd Miasta przenosi się do Rozgłośni. Odpowiedz Link Zgłoś
wacek13_9 Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 10:36 W międzyczasie zmieniła się dyspozycja z gabinetu Naczelnego. A więc jednak - Radom, dlaczego nie Toruń? Odpowiedz Link Zgłoś
el_quatro Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 11:38 wacek13_9 napisał: > W międzyczasie zmieniła się dyspozycja z gabinetu Naczelnego. A więc jednak - R > adom, dlaczego nie Toruń? Moze to taka gra z czytelnikiem. Ze niby znow mozna na cala Polske powiedziec 'wstyd mi za tych z Radomia' :-) w Radomiu sa warcholy, a w Toruniu mohery wiec oba miasta pasuja nie mogli sie zdecydowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
el_quatro Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 13:53 > Moze to taka gra z czytelnikiem. Ze niby znow mozna na cala Polske powiedziec ' > wstyd mi za tych z Radomia' :-) no i co? pare postow nizej: Radom wstydem Polski !!! voojtas 15.11.10, 10:51 Odpowiedz Byłem wiele razy w Radomiu - co za dziura... Ciekawe czy tacy mlodzi zetempowcy pamietaja kto to byl Wladyslaw Gomulka i dlaczego PZPR mialo zawsze 99% poparcia w miastach. Wystarczy odczekac 25 lat i wyrasta nowe pokolenie ktore mozna bezkarnie karmic takim samym klamstwem Czy starzy im nie powiedzieli, ze telewizja klamie? Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: PiS słaby w miastach 15.11.10, 15:03 "dlaczego PZPR mialo zawsze 99% poparcia w miastach" i 100% na wsiach... Może dlatego, że komuniści sami sobie wypełniali tabelki z wynikami? Odpowiedz Link Zgłoś
chris_yyz PiS słaby w miastach 15.11.10, 10:23 A ja sobie siedze we Francji i ciesze sie z tak slabego wyniku PIS. Pani Kaczynski, smietnik historii czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
w12121 Radom to bardzo specyficzne miasto 15.11.10, 10:39 Wiekszosc wielkich zakladow z czasow komuny padlo zostawiajac bezrobocie i wszelkie patologie spoleczne. Z powodu "scisle tajnej" zbrojeniowki miasto to za komuny zatrudnialo niezliczeone rzesze ubekow, ktorzy obecnie stanowia trzon "wladzy i przedsiebiorczosci" tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
terrtt PiS słaby w miastach 15.11.10, 10:45 Już po samym tytule można wywnioskować, że wybiórcza jest ideologiczną gazetą. "Dokopać Kaczyńskiemu" powinna brzmieć jej nazwa. Odpowiedz Link Zgłoś
toshiro32 PiS słaby w miastach 15.11.10, 10:50 To kolejny "sukces" pisu. Im wieksza ciemnota tym poparcie dla pisu wieksze. Odpowiedz Link Zgłoś
voojtas Radom wstydem Polski !!! 15.11.10, 10:51 Byłem wiele razy w Radomiu - co za dziura... Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Sekretarz wojewódzki czy gauleiter? 15.11.10, 10:53 No i z czego się buraki cieszycie? Te statystyki mówią tylko o patologicznym upartyjnieniu samorządów. Powoli dążymy do państwa z jedną "partią przewodnią", która wkrótce zacznie zakładać osiedlowe i zakładowe komórki partyjne. A sprawy w terenie będzie załatwiał partyjny szef w regionie, a nie wybrany burmistrz czy prezydent. (sekretarz wojewódzki czy gauleiter? - nazwijcie ich sobie jak chcecie) Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: Sekretarz wojewódzki czy gauleiter? 15.11.10, 15:21 Widzisz, a wszystko to wina PiS bo dopóki PiS jest sejmie dopóty Polska będzie państwem jednopartyjnym z PO u władzy... Wcześniej był trochę większy wybór... LPR, Samoobrona... ale Kaczyńskiemu się to nie podobało - jemu to się dopiero marzy jednopartyjność!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: Sekretarz wojewódzki czy gauleiter? 15.11.10, 17:09 A wszystko to wina kosmitów, jaskółek i dżdżownic. A Tusk, dziewica zalękniona "nie chce, ale musi" upartyjniać wszystko. Nie byłoby Kaczora bez Tuska, a Tuska bez Kaczora. To dwie strony jednego medalu: medalu partyjniactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
evident Kaczka nadziewana proszkami 15.11.10, 11:12 tonie cała ta sekta nawiedzonych debili Odpowiedz Link Zgłoś
agape2010 Wielki sondaż "Gazety". PiS wygrywa tylko w Rad... 15.11.10, 11:15 Że PO wygrało w Smoleńsku, to nie znaczy że wygra w Polskich miastach. W Smoleńsku miała przewagę bo się dogadała z Putinem i w Smoleńsku rzeczywiście pokonała PiS. Ale czy Putin pomoże w miastach Polski?? Wątpię Marsz, marsz Komorowski przez Smoleńsk do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
pawczyk8 Re: Wielki sondaż "Gazety". PiS wygrywa tylko w R 15.11.10, 11:23 Nie dał rady nam zomowiec, Nie ogłupi też PIS-owiec. Odpowiedz Link Zgłoś
deiner podobne sondaze robil Urban w latach 80 tych 15.11.10, 11:42 z tego tandetnego sondazu wynika, ze Polsce nie ma zadnych ruchow spolecznych i poza partiami nie istnieja zadne ugrupowania spoleczne. Brawo Panowie redaktorzy, podobne sondaze robil Urban w latach osiemdziesiatych. Na marginesie: czy nazwa waszej gazety jest zupelnie przypadkowa Odpowiedz Link Zgłoś
norbertrabarbar Re: podobne sondaze robil Urban w latach 80 tych 15.11.10, 15:05 Sondaże sondażami, ale znudzenie Polaków facjatą Jarka i męczeństwem Leszka odczuwane jest na każdym kroku i to jest właśnie "ruch społeczny". A sondaż GW jest oczywiście do D* bo w Radomiu PiS także przegra. Odpowiedz Link Zgłoś