Dodaj do ulubionych

Kaczyński nie wie, co pisze

• trajkotek opozycja opozycji 19.11.10, 20:23
      czyli POzycja - upoważnia Pana do zakupienia gwizdka

• jurber1 Kaczyński nie wie, co pisze 19.11.10, 20:44
      Nie wie co pisze, nie wie co mówi - on żyje w innym, swoim własnym świecie, gdzie nie ma prezydenta Komorowskiego, PIS jest najpopularniejsza partią a Jaroslaw Kaczyński jest najwybitniejszym politykiem polskim - mężem stanu, w którego słowa (wypowiadane ustami pięknej Fotygi) wsłuchuje się cały świat ! I nikt już nie pozwala sobie na żarty z "polskich kartofli" !
    • isn_plan14 Kaczyński nie wie, co pisze 19.11.10, 21:24
      Małpi gaj i nadmałpiszon znowu pokazali swoją wielkość. Zawsze myślałem że "szefem polskich sił zbrojnych" jest prezydent pan Komorowski i on też w towarzystwie dwu ministrów jest w Brukseli obecny- skąd zatem list do premiera RP? Najbardziej cyniczne jest to że następuje ujemna ocena polskiej "siły zbrojnej" spowodowane skróceniem budżetu wojskowego. Ten małpiszon nie powie jawnie, że to on skrócił budżet ministerstwa obrony o 9% (kiedy był w rządzie) a ten obecny nie jest obcięty. Swoje zdanie mógł prezes wyrazić na forum rady bezpieczeństwa ale z powodu nienawiści do prezydenta odmówił brania udziału w tym gremium i słusznie jest to zbyt poważne żeby tam wysłuchiwać majaczenia kogoś któremu najlepszy psychiatra nie pomoże. Nieobecni nie mają głosu ani racji.
    • ossi-pol Kaczyński wie co pisze !! 19.11.10, 21:56
      ON pisze historię swojej choroby !
    • spoko.0 Ale Kaczyński napewno wie do kogo pisze 19.11.10, 22:51
      Pisze do autora interpretacji Konstytucji która obowiązuje od końca roku 2007. Czyżby nawet dziennikarze GW zapomnieli że według tej interpretacji za politykę międzynarodową odpowiada rząd a nie prezydent? Narazie nie usłyszałam i nie czytałam że Tusk zmienił teorję i wnioskuję że Komorowski nauczył się na pamięć teksty napisane w MSZ żeby w Lizbonie nie palnąć znowu jakiejś gafy zdobywając się na prawdziwą samodzielność w myśleniu.
    • h-mol Kaczyński nie wie, co pisze 19.11.10, 23:12
      Nazwanie tego listu kompletną bzdurą byłoby wyrażeniem uznania dla J. Kaczyńskiego!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka