Dodaj do ulubionych

Oj, Ela, straciłaś przyjaciela

• jacek230 Kaczynski zwariowal 20.11.10, 10:07
      To co robi JK jest dowodem, ze kieruje swoja partia z domu wariatow. Nie dziwie mu sie. Stracil brata-blizniaka, bratowa i kupe przyjacoil (Gosio wystarczy). Zwariowal facet i tyle. To co mnie dziwi najbardziej, to to ze nie dostrzega tego jego otoczenie. To tak jak ze Stalinem, ktory do konca mordowal ludzi (psychopata) i nikt nie mogl powstrzymac ewidentnego wariata. Kaczynskiemu przytrafilo sie to samo. Tyle, ze nie moze Kluzik, Jakubiak czy Poncyljusza zamordowac. Jakby mogl, to by to zrobil, a Kurski z Ziobra tez by to jako wytlumaczyli.
    • terleo Re: Oj, Ela, straciłaś przyjaciela 20.11.10, 13:00
      jasiekltd napisał:

> ..bardziej ,,tak bardzo się starałam a ty teraz nie chcesz mnie''.
      > Tak na marginesie...Te kobiety są z tych , co nakazdym weselu chcą być panną m
      > łodą
      > a na pogrzebie nieboszczykiem .
      Czyli - celebrytki pisowskie...@Jasiek, słusznie prawisz, chopie. Hej!
      Franek spod Hala.
    • ryszard461 Oj, Ela, straciłaś przyjaciela 20.11.10, 13:04
      Jak widać dla Moniki Olejnik jest rzeczą nie pojętą, że osoba wyrzucona z PiS może dalej mieć dobre zdanie o jej szefie. Z czymś takim, widocznie nigdy się autorka nie spotkała, mimo ze już nie jedno rozstanie z partią widziała. A sprawa jest prosta, Elżbieta Jakubiak wszystkie swoje dotychczasowe sukcesy zawdzięcza tej partii której była członkiem i w mniejszym stopniu swojemu talentowi. Dobrze że o tym wie, bo tylko ludzie zadufani w sobie myślą ze wszystko zawdzięczają sobie, a w rzeczywistości są zwykłymi miernotami.
    • szweda58 Oj, Ela, straciłaś przyjaciela 20.11.10, 13:37
      Pani Moniko.!-niesłuchaj Pani, tych Baranów,co piszą żle o Pani.I tak Pani, jest Najlepsza.A tak pozatym,to jest Pani Fajna Babka.Pozdrawiam,Gorąco........
    • ajakzupa przyjaciel Moniki 20.11.10, 15:09
      Pani Redaktor!

Pragnę pogratulować Pani nowego przyjaciela. Od pewnego czasu w tej samej Gazecie, w której pisuje Pani, są także teksty pana Wołka, wielkiego miłośnika Pinocheta, który klęczał przed dyktatorem razem z Kamińskim i Jurkiem.

Pani Redaktor jest bardzo dumna z tego, że wspólnie z panem Wołkiem jest w Gazecie? Na pewno Pani nie wstyd?
      • pis_busters Re: Kiedy chcę się rozerwać i poczytać głupie post 21.11.10, 09:29
        Kiedy chcę się rozerwać i poczytać głupie posty (ale bez chamskich odzywek i w miarę krótkie), to mam wytypowanych "pewniaków", którzy rzadko mnie zawodzą... Nie wstyd ci zupko?
        • ajakzupa Re: Kiedy chcę się rozerwać i poczytać głupie pos 21.11.10, 12:50
          Mnie wstyd? Też coś! Bardzo mi się podoba to, że pan Wołek miłośnik Pinocheta pisuje ramię przy ramieniu z Panią Moniką. Może i Pani Monika pokocha rzeźnika Pinocheta, tak jak i pan Wołek.

Najważniejsze, że twoje wpisy są kongenialne i że zawsze dają mi relaks, jakich mało. Proszę o więcej twoich mądrości.
    • cynglisciplujajademnienawisci Oj,Stokrotka,straciłaś godność zyskałaś na zarobka 21.11.10, 20:51

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka