arek-online ma rację prorok77 11.12.10, 13:29 "Przeciętny prezydent", zaściankowy kłótliwy i ksenofobiczny, "mierny polityk". Autor słów: "Spieprzaj dziadu", "małpa w czerwonym, "ja panią załatwię". "Ja tu jestem najważniejszy", ”strachliwy pilot”, „łże-elity”. Pośmiewisko nie tylko satyryków, ale i całej Europy (kartofel). Prezydent z rekordowo niskim poparciem społecznym.(38%) Odpowiedz Link Zgłoś
terleo Re: ma rację prorok77 11.12.10, 16:13 jarek-online napisała: > "Przeciętny prezydent", zaściankowy kłótliwy i ksenofobiczny, "mierny polityk". > Autor > słów: "Spieprzaj dziadu", "małpa w czerwonym, "ja panią załatwię". "Ja tu jeste > m najważniejszy", ”strachliwy pilot”, „łże-elity”. Pośm > iewisko nie tylko satyryków, ale i całej Europy (kartofel). Prezydent z rekordowo niskim poparciem społecznym.(38%) NIC tu dodać, NIC ująć. Pamiętamy, pamiętamy, ale przebaczamy... *Niech MU ziemia lekką będzie*! OOO! przepraszam, powinno być: "marmurowe wawelskie wieko" Odpowiedz Link Zgłoś
stivi47 PiS z ruchem. Zastrzega wyłączność na Lecha Kac... 11.12.10, 14:27 Ten Agent 154 M Macierewicz i ta Agentka OOWC Klozetowa Fotygowa rozpracowali tego tam zabitego pod Smolenskiem bylego Polskiego Prezydenta Kaczynskiego oni mieli zaproszenie do tego lotu do Smolenska ale jako Agnci tego wariata Guru Prezesika dostali wtyczke ze ten Samolot 154M bendzie landowal nawet na Polu oranym bo rozkaz bendzie brzmial LANDUJ DZIADU chocby po naszych Trupach wiedzanc ze ten Bonbowiec wylanduje ale na brzozie zrezygnowali z lotu, z tym nieobliczalnym bylem tam zabitym prezydentem i tak jako Agenci wywiadu tego Prezesika urtowali sobie ZYCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 PiS zastrzega wyłączność na L. Kaczyńskiego 11.12.10, 15:56 Czy już go zdążyli opatentować? Mnie to, wprawdzie, ani ziębi, ani parzy, ale jestem ciekawa... Odpowiedz Link Zgłoś
wels5 PiS z ruchem. Zastrzega wyłączność na Lecha Kac... 11.12.10, 16:05 Wyłączność należałoby zgłosić w Urzędzie Patentowym. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 PiS z ruchem. Zastrzega wyłączność na Lecha Kac... 11.12.10, 17:14 A niech tam wezmą go sobie na własność i dadzą nam wreszcie święty spokój. Za życia mało było z niego pożytku. Teraz tym bardziej. A'propos heroizmu. Jak lecisz do ziemi z prędkoscia 350 km/h to nie trzeba być herosem. I tak rozwalisz sie w drebiezgi, nieważne osioł czy bohater. Odpowiedz Link Zgłoś
vdziwny PiS z ruchem. Zastrzega wyłączność na Lecha Kac... 11.12.10, 18:10 Ten ruch potrwa tak długo dopóki żyją Faryzeusze, potem słuch zaginie, chyba, że będą go wspominać jako njgorszego prezydenta w dziejach. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid PiS z ruchem. Zastrzega wyłączność na Lecha Kac... 11.12.10, 18:47 "PiS z ruchem. Zastrzega wyłączność na Lecha Kaczyńskiego" Ależ proszę was bardzo - nikt wam go nie chce zabierać... _________________________ "To, co go spotkało, wymagało heroizmu - mówił w piątek w Jachrance o zmarłym bracie Jarosław Kaczyński. " Co racja - to racja. Znosić przez całe 60-letnie życie takiego sk.....yna obok siebie, to właściwie jest jakiś rodzaj heroizmu Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard34-dwa PiS z ruchem. Zastrzega wyłączność na Lecha Kac... 11.12.10, 19:36 Myślę że Polacy będą zadowoleni z tej wyłączności o co tyle szumu robi braciszek.Ciekawe o jaką wyłączność mu tu cho- dzi bo czym sobie za życia mógł zasłynąć by pozostać w pa- mięci nas Polaków zdrowo myślących i dobrze pamiętających działania i wredne powiedzonka do ludzi czy walkę dziecinną o krzesełko czy miejsce w samolocie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikado23 Re: PiS z ruchem. Zastrzega wyłączność na Lecha K 12.12.10, 04:23 Ludzie kochani, nie przejmujcie sie tak bardzo: psy szczekajä, a karawana idzie dalej. Przypomne Wam dowcip z brodä "Stoi Jarus na moscie i glosno lamentuje -Co ci sie stalo biedaku? -Chlebek wpadl mi do wody! -Z maselkiem? -Eee nie, z braciszkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
ask70 PiS z ruchem. Zastrzega wyłączność na Lecha Kac... 12.12.10, 07:12 Ja też nie lubię z rana wstawać, jak całą noc z kolegą piję wino. Nie myślałem, że to bohaterstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
grajag PiS z ruchem. Zastrzega wyłączność na Lecha Kac... 12.12.10, 08:24 No i PiS ma swojego męczennika :D. Przewidział kryzys i próbował z nim walczyć(Gilowska). Większych bzdur świat nie słyszał. Oni naprawdę mają nas za ciemny lud i kupę idiotów po lobotomii, pozbawionych pamięci...co Lech Kaczyński wyprawiał :D Odpowiedz Link Zgłoś
geocad PiS z ruchem. Zastrzega wyłączność na Lecha Kac... 12.12.10, 08:32 Dobrze by było gdyby się udało ale mam obawy, że znowu przyjdą nieodpowiedni ludzie. Wspieranie się Lecham Kaczyńskim świadczy o małostkowości nowej ekipy a wypowiedź..on(l.K.) interesował się gpspodarką i próbował walczyć z kryzysem,(Kiepski też próbuje załatwić pracę i za to Halinka go kocha ) jak inni będą podobnie jak pani Żyta pojmować i próbować robić ("coś") dla kraju to będziemy mieli bidę płacz i zgrzytamie zębów Odpowiedz Link Zgłoś
prorok77 Polska dzisiaj pod rządami pis. 12.12.10, 08:47 Polska dzisiaj pod rządami PIS: - stan wojny z Niemcami i Rosją. - Stan przed rewolucją w kraju (wojna polsko – polska). - Granica szczelnie zamknięta. - Pomnik zimnego Lecha na każdym placu. - Obowiązkowe chodzenie do kościoła raz w tygodniu, wysłuchanie przemówienia małego Jarka z ambony, marsz z pochodniami pod pomnik zimnego Lecha i modlitwa. - Obowiązkowa modlitwa przed i po zakończeniu pracy czy nauki. - Dziwisz kandydatem na Papieża. Przygotuje miejsce dla małego Jarka z kotem. - Rydzyk na przewodniczącego radiokomitetu. Wsparcie finansowe dla Rydzyka. - Kara śmierci za in-vitro. - Powszechna cenzura, mama zimnego Lecha i nałego Jarka na głównego cenzora,( była już w PRL-u). - Dostępne to radio maryja , TV trwam i prasa PIS-owska. - Drukarnie przestawione na drukowanie pieniędzy. Nieposłusznych pismaków i polityków internować, albo do obozów pracy. - Mały Jarek koronowany na króla Polski.(„ja tu jestem najważniejszy”). - W kokpicie samolotu członek PIS do „podejmowania decyzji”. - Pałac Królewski dla rodziny małego Jarka. Willa od PZPR za mała. - Regulamin dla każdego członka PIS. „Jak ogłupiać naród”. (ma mówić co król każe) - Wybory zawsze wygrywa PIS – 99.9% obowiązkowo. - Wszyscy chorzy psychicznie na woln Odpowiedz Link Zgłoś
azeta7 PiS -m poczytajcie: 12.12.10, 10:51 Daremne żale - próżny trud, Bezsilne złorzeczenia! Przeżytych kształtów żaden cud Nie wróci do istnienia. Świat wam nie odda, idąc wstecz, Znikomych mar szeregu - Nie zdoła ogień ani miecz Powstrzymać myśli w biegu. Trzeba z żywymi naprzód iść, Po życie sięgać nowe... A nie w uwiędłych laurów liść Z uporem stroić głowę. Wy nie cofniecie życia fal! Nic skargi nie pomogą - Bezsilne gniewy, próżny żal! Świat pójdzie swoją drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonylech PiS z ruchem. Zastrzega wyłączność na Lecha Kac... 12.12.10, 16:22 Wyciąganie tego trupka na sztandar polityczny to jakaś paranoja zakaźna. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.gjanka PiS z ruchem. Zastrzega wyłączność na Lecha Kac... 12.12.10, 22:59 Lech Kaczyński nie żyje już od ośmiu miesięcy, każdy normalny , prawdziwy liberał i człowiek popierający partię liberalną przeszedłby z tym faktem do porządku dziennego, i dał temu człowiekowi odpoczywać w spokoju. Ale widać nie mamy w Polsce liberałów tylko ... no właśnie nie wiem co to jest ...? Odpowiedz Link Zgłoś
111palant Wsiąść spózniony do samolotu to nie heroizm 12.12.10, 23:01 Wsiąśc do samolotu spózniony o prawie 2 godziny od planowanej przez 36 pułk godziny odlotu to nie jst heroizm. To jest inne okreslenie pisane przez ch. To także lekcewazenie wszystkiego i wszystkich . Poczucie pychy nieograniczonej. Bog ukaral każą pyche bo o to cała trójca jest zazdrosna. Dlatego kazda próba bycia Bogiem kończy się załośnie dla ryzykanta i jego orszaku. Sa przykłady. Odpowiedz Link Zgłoś
robertano Santo Subito 12.12.10, 23:01 Podzielam te wszystkie głosy rozsądnych ludzi, których ta szopka co najmniej brzydzi. Niestety będziemy to jeszcze długo oglądali, bo PiS nie ma nic innego do powiedzenia. Chyba trzeba się przyłączyć i pójść na całość - Santo Subito Odpowiedz Link Zgłoś