minasz 23.12.10, 10:32 Patologia na swiatowym poziomie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
getalife Trzy lata? 23.12.10, 10:40 Trzy lata zajęło szkole, prokuraturze, sądowi i policji zajęcie się sprawą? Rewelacyjny wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
matadeusz ze strunowym!! 23.12.10, 10:49 najgorsze jest to ze znaleziono torebki z zapieciem strunowym! Odpowiedz Link Zgłoś
robur.zabojca.kur Re: ze strunowym!! 23.12.10, 10:54 Moze nie najgorsze, ale to wazna poszlaka, ze mieszkaniu odbywal sie handelek... Odpowiedz Link Zgłoś
matadeusz Re: ze strunowym!! 23.12.10, 11:02 poszlaka do czego niby? ja niczym nie handluje a mam takie torebki , mam tez mala wage, to sie po prostu przydaje Odpowiedz Link Zgłoś
robur.zabojca.kur Re: ze strunowym!! 23.12.10, 11:19 Nie rżnij głupa :-] PS, A amfeteminke i marychę też masz w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
komentator_gryzon Re: ze strunowym!! 23.12.10, 11:19 Np. mogli handlować elementami elektronicznymi (jak tranzystory, kondensatory itd.) które często zamiast odliczać na sztuki się waży i pakuje w woreczki strunowe. Albo jakimiś małymi elementami do robienia biżuterii i pewnie kilkoma tysiącami innych rzeczy. Jak na razie wagi i woreczki strunowe nie są w tym kraju nielegalne. Odpowiedz Link Zgłoś
aurita Re: ze strunowym!! 23.12.10, 11:29 ja tez mam takie woreczki i wage (kuchenna)... ale o czym wy gadacie 3 lata nikt nie zglosil znikniecia dziecka? Ludzie jak to mozliwe? Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: ze strunowym!! 25.12.10, 20:37 > Moze nie najgorsze, ale to wazna poszlaka, ze mieszkaniu odbywal sie handelek.. Na podstawie tego, ze woreczki z zapięciem strunowym??? No, śmiały wniosek, bardzo. Te worki są nie tylko na to co Tobie się skojarzyło, ale też na inne małe przedmioty, typu śrubki do kompa, zapasowe wkładki do gramofonu itd. Ale masz rację, jednak ;-> Całe szczęście, ze emerytowany policjant, który udusił swoje dzieci( zeby na żonie się zemścić...) nie był pod wpływem narkotyków z worków z zapięciem strunowym, ale jedynie był pijany. Był pod wpływem akceptowanej społecznie, zasymilowanej kulturowo używki. Produkowanej przez państwo biorące akcyzę z tego procederu ;-). Całe szczęście, ze nie był pod wpływem narkotyków( ów ex-policjant), bo wtedy byłoby to prawdziwe nieszczeście. Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l A teraz przez kilka lat będziemy utrzymywać 23.12.10, 12:56 ZWYRODNIAŁYCH MORDERCÓW w więzieniu na nasz koszt zanim znów wyjdą na wolność. Takie są nakazy naszych okupantów z UE. Odpowiedz Link Zgłoś
oranvag Re: Zwłoki niepełnosprawnej 12-latki zakopane w o 23.12.10, 14:44 Narkomany napewno wszczykiwały sobie marychółane i pod wpływem narkotyków zabili dziecko! Na szczęście organy władzy państwowej zareagowały niemal natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś
mastaof Re: Zwłoki niepełnosprawnej 12-latki zakopane w o 23.12.10, 17:52 Artykuł pokazuje polską patologię, a komentarz polską edukację. Świetne dopełnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
igoro Re: Zwłoki niepełnosprawnej 12-latki zakopane w o 23.12.10, 20:03 jest tez możliwe, że dziecko zmarło z przyczyn naturalnych lub z zaniedbania, a jej śmierć ukrywano aby pobierać zapomogi pomocy społecznej. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Zwłoki niepełnosprawnej 12-latki zakopane w o 24.12.10, 10:36 I żeby oszczędzić na pogrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś