kociewiak2 09.01.11, 16:40 ....jezeli wzorowy katolik ma wygladac jak Pospieszalski to jak nie chce byc katolikiem.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mela_1 Wrażliwość Pospieszalskiego 09.01.11, 17:10 Zabawa polega na tym, że etatowi dziennikarze - nawet z wielkim dorobkiem - siedzą na zasiłku, ponieważ nie są z tej czy tamtej opcji. Ma pan rację, że posiadanie programu w ramówce to, często, nagroda dla kolesiów-propagandystów z danej partii. To juz się zaczynało w czasach Kwiatkowskiego, ale boom nastąpił za "IVRP". Wildstein nie po to zwolnił blisko 1000 osób (głównie dziennikarzy), by "nie wiadomo kto" robił program albo decydował o jego kształcie. Ta obrzydliwość IVRP, o której wielokrotnie na forach zresztą pisałam, bedzie się nam długie lata odbijała czkawką. Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Wrażliwość Pospieszalskiego 09.01.11, 17:22 www.youtube.com/watch?v=Lt9PBnUsbMw Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Pospieszalski przeszedł już do historii jako najwi 09.01.11, 17:47 Pospieszalski przeszedł już do historii jako największy manipulant i kłamca w telewizji. Na jego przykładzie przyszli studenci będą się uczyć czego nie robić by się kompletnie ześwinić... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek-gdansk Oj, uczą się uczą bardzo pilnie. 09.01.11, 19:51 Niedługo całe zastępy wyuczonych na przykładzie Pospieszalskiego adeptów Wyższej Szkoły o. Dyrektora wyjdą w świat i będą umiejętnie mącić gdzie się da, czyli operować plotką, której przemożne działanie opisuje Don Bazylio w Cyruliku Sewilskim. Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: Pospieszalski przeszedł już do historii jako 10.01.11, 23:34 oczywiście Wroński nie należy do żadnych manipulantów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Pospieszalski przeszedł już do historii jako 11.01.11, 18:30 Ale za to należą do nich na pewno Ziemkiewicz, Wildstein, Sakowicz i Lichocka. Każdy z dziennikarzy lubi coś podkolorować czy nadać czemuś rozgłos, jednak taki wysyp manipulantów jaki nastąpił za rządów PIS jest ewenementem na skalę światową. Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak Pospieszalski to manipulant 09.01.11, 17:52 i klamca. Do tego bezczelny typ. To jest hutzpa zeby stwierdzic ze "to próba eliminacji resztek patriotycznej, konserwatywnej czy narodowej wrażliwości na antenie TVP" To jest lajdak i nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: Pospieszalski to manipulant 10.01.11, 16:58 minipolak napisał: > i klamca. > Do tego bezczelny typ. > To jest hutzpa zeby stwierdzic ze > "to próba eliminacji resztek patriotycznej, konserwatywnej > czy narodowej wrażliwości na antenie TVP" > To jest lajdak i nic wiecej. Jak to : "i nic więcej'? TO ŚMIEĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szampans Wrażliwość Pospieszalskiego 09.01.11, 18:20 Mieszkajac 35 lat za granica mialem okazje widziec najrozniejsze programy; jedne lepsze, drugie gorsze. Nie widzialem jednak NIGDY czegos tak obrzydliwego, jak programy Pospieszalskiego, Ziemkiewicza, czy Wildsteina. Nie sadze, abyscie znalezli poza naszymi granicami prase tak klamliwa, jak niektore dzienniki i tygodniki polskie. Te programy Pospieszalskiego winny byc wyswietlane na wydzialach dziennikarstwa, bowiem sa najlepszymi przykladami jak dziennikarstwo moze sie stoczyc na dno. Odpowiedz Link Zgłoś
doro82 Re: Wrażliwość Pospieszalskiego 09.01.11, 19:31 Noooo ale moze troche przykladow bo tak to sobie mozna....... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek-gdansk Każda audycja była przykładem jak ... 09.01.11, 19:42 ... Nie warto rozmawiać. Często nawet w jednej audycji było po kilka przykładów. Takie pytanie jak Twoje powyżej jest na miarę pytania jakie mógłby zadać chyba tylko sam Pospieszalski. Odpowiedz Link Zgłoś
doro82 Re: Każda audycja była przykładem jak ... 09.01.11, 19:47 No dobra ----to rzeczowo do dziela.Prosze o przyklady.Inaczej to nie dyskusja. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Stary chwyt pisobolszewii 09.01.11, 20:38 Stary chwyt pisobolszewii-niewygodne pytanie czy zarzut to odpowiedź: proszę o konkrety. Uczą was tego czy co bo jesteś chyba setny na tym forum, który stosuje to debilne zagranie. Już kiedyś takiemu cymbałowi tłumaczyłem, że wołowej skóry by nie wystarczyło na spisanie chamskich zachowań PIS. Nikt normalny nie prowadzi kartoteki nieczystych zagrań Kłamczyńskiego, Kurskiego czy Pospieszalskiego. Zwróć się o to do zboków bezkrytycznie wielbiących Jara. Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: Wrażliwość Pospieszalskiego 10.01.11, 23:35 szampans napisał: > Mieszkajac 35 lat za granica mialem okazje widziec najrozniejsze programy; PISZESZ Z MOSKWY? Odpowiedz Link Zgłoś
helguera wrażliwosć Wrońskiego 09.01.11, 19:59 Program Pospieszalskiego bardzo uwiera gazete i inne lewicowe media.Nie uwiera ich skandaliczny program Punkt widzenia,nie uwiera ich jak Żakowski z kolegami tylko z lewackich mediow kopią wszystko i wswzystkich co myśla innaczej.Poswpieszalski robil program ktory jako ostatni patrzyl wladzy na rece.Ztego programu mogłem się do wiedziec że kontrmanifestacja przeciw obroncom krzyza to nie byla radosna impreza wesolych ludzi,lecz byłóo tam wielu pijanych bandytow,zachowujacych się skandali8cznie.Z tego programu moglem sie dowiedziec że ustawa o zapobieganiu przemocy w rodzinie to bubel,moglem zobaczyć i posluchać argumentow tych co uważają ją za szkodliwa.Przyklady można by mnożyć.Trudno to zrozumieć Wrońskiemu i ko0legom z gazety gdzie panuje tylko jedna prawda ,a ten kto myśli innaczej to oszolom. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: To, że jesteś idiotą i bezczelnym kłamcą wiado 09.01.11, 20:42 To, że jesteś idiotą i bezczelnym kłamcą wiadomo nie od dziś. Tu trafiłeś kulą w płot bo na demonstracji przeciw "krzyżowcom" było parę tysięcy osób i mogą dać świadectwo prawdzie. Dlaczego nie piszesz nic o wyzwiskach, jakimi obrzucali "krzyżowcy" przechodniów a nawet księży? Odpowiedz Link Zgłoś
rozterka47 Re: wrażliwosć Wrońskiego 10.01.11, 12:15 helguera napisał: ( ... ) Z tego programu moglem sie dowiedziec że ustawa o zapo > bieganiu przemocy w rodzinie to bubel,moglem zobaczyć i posluchać argumentow ty > ch co uważają ją za szkodliwą ........................................... No i własnie tu jest manipulacja, bo ustawa moze nie jest idealna ale na pewno nie jest szkodliwa. Chyba ,że dla tych, którzy nie będą mogli traktowac dzieci jak swoje........rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Wrażliwość Pospieszalskiego 09.01.11, 20:15 Pospieszalski nawet nie stara się robić wrażenia, że jest uczciwym w przekazywaniu informacji - gdy fachowiec lotniczy powiedział, że przeciążenia 100g człowiek nie jest w stanie przeżyć (potwierdza to relację naocznych świadków mówiących o "zwłokach" jako o kłębowisku zmiażdżonych szczątkow ludzkich ściśniętych w jednym miejscu wraku), Pospieszalski nigdy nie przeprosił że epatował, klamał, lub chociażby - że sie mylił opowiadając o dobijaniu rannych; zresztą miliony starszych kobiet wciąż w to wierzy !Podobnia jest jego pilna uczennica - Lichocka - bezczelnie oszukująca w trakcie debaty prezydenckiej. A patrząc na zdjęcie - Pospieszalski chyba świadomie pozuje na pewnego faszystę włoskiego... ? Może coś jest na rzeczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: Wrażliwość Pospieszalskiego 10.01.11, 23:38 gdy fachowiec lotniczy powiedział, że przeciążenia 100g człowiek nie jest w stanie przeżyć wszystko fajnie, tylko fizycy z tytulami profesorskimi zakwestionowali możliwosć wystąpienia przeciążenia 100 g w konkretnym wypadku tupolewa spadającego z małej wysokosci lotem poziomym to ty powtarzasz bzdury kolezko putina Odpowiedz Link Zgłoś
helguera do niewychowanego chama pis bustersa 09.01.11, 21:10 jak chcesz zobaczyc idiotę to spójrz w lustroPiszę tylko o tym czego nie zobaczylem [nie przeczytalem]w TVn czy w GW.O chamskim zachowaniu krzyzowców każdy wie bo stale przedstawialy to lewackie media.Inwektywy zbraku argumentow tylko w mózgownicy malutkiego karzelka moga sie pojawić. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Kulturalny człowiek przede wszystkim nie kłami 09.01.11, 21:27 Kulturalny człowiek przede wszystkim nie kłamie. Tego mnie uczono od dziecka w domu. Co można powiedzieć o ludziach, którzy z kłamstwa uczynili swój zawód? Może mi puściły nerwy ale mam już dość bezczelnych nieustannych kłamstw rozpowszechnianych przez pisowatych i ich cyngli. Te kłamstwa w poczuciu praktycznej bezkarności nawet świętego mogą w końcu z równowagi wyprowadzić. Dobrze, że w końcu Kurski raz za to zapłacił. Mam nadzieję, że po kolejnych przegranych procesach pójdzie w skarpetkach... Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek wrażliwość 09.01.11, 21:31 "pogłębione kopanie ludzi o poglądach odmiennych niż jedynie słuszne" tak, to się dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Wszystkie programy "wrażliwca" Pospieszalskieg 09.01.11, 21:57 Wszystkie programy "wrażliwca" Pospieszalskiego były robione na tej zasadzie. Technika bardzo prosta: 1. dobór tematu 2. dobór dyskutantów, wśród których zazwyczaj była jedna "ofiara" nie zgadzajaca się z Pospieszalskim 3. dobór widowni jednoznacznie identyfikującej się z Pospieszalskim 4. przerywanie w pół zdania osobie nie zgadzającej się z Pospieszalskim 5. cała "dyskusja" prowadzona pod z góry założony wniosek. Wszystko to bardzo prymitywne ale bardzo skuteczne w stosunku do prymitywnych widzów. Odpowiedz Link Zgłoś
isn_plan14 Re: Wszystkie programy "wrażliwca" Pospieszalskie 10.01.11, 00:15 Zgadzam się i chciałbym dodać że pani słuszne treści uzupełnimbym o następujące motywy programowe autora programu "warto rozmawiać": kontynuuję numerację 6. Temat odpowiadający aktualnym pisowskim problemom lub wskazanie jakiegoś pisowca jako męża stanu a nie jako skarpetkę. 7. Następny wdzięczny temat to wytyczne ojca dyrektora w szukaniu żydowstwa i masoństwa. 8. Dobrze jest pokazać się w tym programie jako prawdziwy patriota czyli ktoś, kto nienawidzi obcokrajowców a zwłaszcza żydów, rosjan, niemców pozostali to niższa rasa więc o nich milczmy. Podziwiam tych którzy na to patrzyli jako zleceniodawcy bo za te pieniądze można było lepsze tematy kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: Wszystkie programy "wrażliwca" Pospieszalskie 10.01.11, 23:42 pis_busters napisała: > Wszystkie programy "wrażliwca" Pospieszalskiego były robione na tej zasadzie. T > echnika bardzo prosta: > 1. dobór tematu > 2. dobór dyskutantów, wśród których zazwyczaj była jedna "ofiara" nie zgadzajac > a się z Pospieszalskim > 3. dobór widowni jednoznacznie identyfikującej się z Pospieszalskim > 4. przerywanie w pół zdania osobie nie zgadzającej się z Pospieszalskim > 5. cała "dyskusja" prowadzona pod z góry założony wniosek. > Wszystko to bardzo prymitywne ale bardzo skuteczne w stosunku do prymitywnych w > idzów. GENIALNE SPOSTRZEŻENIA. OPISAŁAŚ ZAŁOŻENIA PROGRAMÓW LISA LUB DUETU SEKIELSKI-MOROZOWSKI. laureatów kilku nagród dziennikarskich. Tyle że oni działają w jedynej słusznej anty-pisowskiej i antypolskiej linii Odpowiedz Link Zgłoś
advancem Wrażliwość Pospieszalskiego 10.01.11, 01:02 Jestem po prostu wstrzasniety. Ludzie, czy wy jestescie Polakami. Czy ogladaliscie program o sledztwie smolenskim? Gdzie tam manipulacja? Jakiego fachowca tam widzieliscie? Jak czlowiek tak zajety jak Klich moze w tym samym czasie napisac i wypromowac ksiazke? Wasze zachowanie wskazuje, ze cieszycie sie, ze zginal prezydent, jego zona i wielu wspanialych Polakow. Czy aby sami jestescie Polakami? Czy polityka przeslonila wam rozum? Z waszego zachowania wyglada, ze jestescie jak nie ruskim nasieniem, to zydowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
uniwr Re: Wrażliwość Pospieszalskiego 10.01.11, 01:37 advancem napisał: > Ludzie, czy wy jestescie Polakami? > Z waszego zachowania wyglada, ze jestescie jak nie ruskim nasieniem, to zydowsk > im. Nie wiem jak inni, ale ja się przyznaję: jestem lumpeninteligenckim wykształciuchem w kamaszach, ujadającym pieskiem stojącym tam gdzie ZOMO, polskojęzycznym oraz pozbawionym patriotyzmu marginesem z łżeelit. Co gorsza, jestem z tego dumny :) Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: Wrażliwość Pospieszalskiego 10.01.11, 23:43 > advancem napisał: > > Ludzie, czy wy jestescie Polakami? > > Z waszego zachowania wyglada, ze jestescie jak nie ruskim nasieniem, to zydowskim. > Nie wiem jak inni, ale ja się przyznaję: jestem lumpeninteligenckim wykształci > uchem w kamaszach, ujadającym pieskiem stojącym tam gdzie ZOMO, polskojęzycznym > oraz pozbawionym patriotyzmu marginesem z łżeelit. > Co gorsza, jestem z tego dumny :) alez tego ubeckiego pomiotu jeszcze zostało Odpowiedz Link Zgłoś
mocten Re: Wrażliwość Pospieszalskiego 10.01.11, 01:57 > Wasze zachowanie wskazuje, ze cieszycie sie, ze zginal prezydent, jego zona i w > ielu wspanialych Polakow. Czy aby sami jestescie Polakami? Czy polityka przeslo > nila wam rozum? Ja się cieszę że jego gęba zniknęła z telewizji, ponieważ go nie lubiłem. Codziennie dziesiątki ludzie w Polsce giną i też mnie to nie obchodzi, dopóki to nikt z mojej rodziny lub znajomych. Jeśli do kogoś nie dociera że próba lądowania rosyjskim trupolewem we mgle, na klepisku, ma małe szanse powodzenia, to dla mnie jest oszołomem. > Z waszego zachowania wyglada, ze jestescie jak nie ruskim nasieniem, to zydowsk > im. Przeszkadza ci to, czarnuchu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
rozterka47 Re: Wrażliwość Pospieszalskiego 10.01.11, 12:23 advancem napisał:> Z waszego zachowania wyglada, ze jestescie jak nie ruskim nasieniem, to zydowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Wrażliwość Pospieszalskiego 10.01.11, 19:39 advancem napisał: > Wasze zachowanie wskazuje, ze cieszycie sie, ze zginal prezydent, jego zona i > wielu wspanialych Polakow. Czy aby sami jestescie Polakami? To ja chyba jestem, bo się z tego nie cieszę, choć Kaczyńskich nigdy nie trawiłem. Wielkie dzięki, że mnie uspokoiłeś w kwestii narodowościowej. > Z waszego zachowania wyglada, ze jestescie jak nie ruskim nasieniem, to > zydowskim. Uważaj z takimi uwagami, bo jeszcze ktoś kiedyś i w tobie je odkryje. Ten kraj ma to do siebie, że można w nim z każdego zrobić nasienie ruskie, albo żydowskie... Odpowiedz Link Zgłoś
isn_plan14 Re: Wrażliwość Pospieszalskiego 10.01.11, 21:28 Tak jak troszeczkę wyżej napisałem i wielu innych też jesteś kolego prawdziwym obrzezanym polskim patriotą bez resztek mózgu. Jeżeli masz z żydowstwem i tolerancją wobec obcokrajowców problemy to na pewno pozwoli temat ten pogłębić dradio maryja- słuchaj uważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bozia Wrażliwość Pospieszalskiego 10.01.11, 01:09 Jan Pospieszalski żali się w "Rzeczpospolitej" (5-6 stycznia), że decyzją władz telewizji publicznej jego program "Warto rozmawiać" ma wiosną zniknąć z ekranu Może i nie przeczytałam tekstu ale po co???? czekać do wiosny? Odpowiedz Link Zgłoś
proch32 Wrażliwość Pospieszalskiego 10.01.11, 01:56 Puzonista Pospieszalski zadnej "wrazliwosci" nie posiada. To jest wybujala megalomania. Jezeli usuwaja go z TVP to czyni to oczywiscie ten najwyzszy w Partii. Nie jakis tam podrzedny Zenon Kliszko tylko sam i osobiscie Gomulka (Tusk). Pospieszalski tak dmie w swoj puzon, ze slychac to rowniez w jego dolnym otworze. Przeciez on nie jest zadnym dziennikarzem, jak tez pozostala gromadka swity Kaczynskiego. Ani Wildstein ani Ziemkiewich ani inni nigdy zadnych studiow dziennikarskich nie robili. Czesc probowala zajac sie tforczoscia "literacka" ale to bylo tylko grafomanstwo,ktore odrazu szlo na przemial i zyc z tego sie nie dalo. Ale lepiej zylo sie z Kaczynskiego. To byl odpowiedni dla nich poziom "intelektualny". Np. jedna z dyskusji prowadzona przez samego Wildsteina miala b.gleboki temat: czy Armia polska jest gotowa do obrony Polski (i to bez sojusznikow,bo oni nie mieliby ochoty). Bardzo "wazny" temat, przez innych nie podjety. Sam Pospieszalski wykazal sie swoja ignorancja puzonisty w slawetnym filmie "dokumentalnym" "2010". Czy potrzeba wyliczac wszystkie "programy" ktore zrobil? Wszystkie byly b."glebokie". Czy nigdy nie zastanowilo go, ze inni zawodowi dziennikarze podobnych grafomanskich zdetow nigdy by nie zrobili? Ale coz, megalomania tych panow granic nie zna. Przypomina sie tylko dowcip o Chruszczowie. Po smierci Stalina zaprosil do domu paru czlonkow Biura Pol. Zapomnial tylko o swojej papudze. Gdy papuga zobaczyla tylu gosci zaczela z przyzwyczjenia krzyczec: "Chaj zywe towarzysz Stalin... chaj zywe towarzysz Stalin". Zaczerwieniony Chruszcze wsadzil lape do klatki zlapal papuge, (ktora dalej wolala Chaj zywe...) wyniosl ja na podworko i wrzucil do kurnika. A tam kogut zobaczyl taka ladna kure i zaczal ja zaganiac do kata. Na co papuga obruszyla sie i zawolala: ty chamie,jak smiesz ja tu siedze za polityke a nie za prostytucje. Sadze,ze to jest najwyzszy czas by cale to "glebokie" towarzystwo wrzucic do kurnika. Odpowiedz Link Zgłoś
herbapol Wrażliwość Pospieszalskiego 10.01.11, 09:24 A ja nie mam nic przeciwko panu Pospieszalskiemu,Ziekiewiczowi,Wildsteinowi,Semce,Terlikowskiemu czy Sakiewiczowi,ani też ich narodowo-katolickiej wrażliwości.Jeśli kiedyś zatęsknię za nimi,to włączę sobie TV Trwam,kupię Nasz Dziennik czy też Gazetę Polską lub Rzepę, i zaspokoję swoją tęsknotę. Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: Wrażliwość Pospieszalskiego 10.01.11, 23:46 herbapol napisał: > A ja nie mam nic przeciwko panu Pospieszalskiemu,Ziekiewiczowi,Wildsteinowi,Sem > ce,Terlikowskiemu czy Sakiewiczowi,ani też ich narodowo-katolickiej wrażliwości > .Jeśli kiedyś zatęsknię za nimi,to włączę sobie TV Trwam,kupię Nasz Dziennik cz > y też Gazetę Polską lub Rzepę, i zaspokoję swoją tęsknotę. a na co dzień sycę się miodem płynącym z TVN i GW, i jest mi po prostu bosko. Przestałem mieć jakiekolwiek pytania i problemy. I żyje się lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
sewa1 Wrażliwość Pospieszalskiego 10.01.11, 10:25 Fajnie się czyta te wasze komentarze. Jak widać poczucie humoru w narodzie nie ginie. Łącząc to radosne spostrzeżenie z dobrą nowiną o Pospieszalskim&Co na śmietniku historii uczciwy obywatel może z optymizmem spojrzeć w przyszłość. miłego dnia :-) s. Odpowiedz Link Zgłoś
sybirak2 Wrażliwość Pospieszalskiego 10.01.11, 12:26 Że tych pislamowców całkiem pojebało, niech swiadczy zdjęcie Kuchcińskiego-Hitler, jak kropla wody. "ten wąsik, ach ten wąsik... Odpowiedz Link Zgłoś
stivi47 Wrażliwość Pospieszalskiego 10.01.11, 18:34 Pospieszalski ty zabardzo sie pospieszyles potrzekaj jeszcze troche to sie dowiesz kto dokonal zamachu na tych bezbronych niewinych Ludzi w tym Samolocie to byl ten polski Wojaszek Szwejk Kaczynski jego wariackim rozkazem Landuj Dziadu chocby na brzozie i ponaszych trupach zabil wszystkich nawet swoja Zone nie zaoszczendzil to on byl sprawca tej wariackiej decyzji do tego zdolni sa tylko te wariackie Pisowskie -Zajoby na czele z tym drugim wariatem Kaczynskim. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Wrażliwość Pospieszalskiego 10.01.11, 19:28 Tzw. "wrażliwość" PiSpieszalskiego najlepiej widać na pewnym dobrze znanym swego czasu filmiku, na którym nawalony jak biszkopt "pan redaktor" proponuje komuś pójście z nim w krzaki, żeby udowodnić, że nie jest obrzezany... Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Wrażliwość Pospieszalskiego 10.01.11, 23:51 żałosne te wasze wpisy, po zdjęciu misji specjalnej , Wildsteina i antysalonu Ziemkiewicza zostało tylko nawalanie do pustej bramki, co jest nudne i jałowe niestety. media bez sporu i fermentu staną się bałwochwalcze, a jakoś po lisie, Morozowskim, Żakowskim nic innego się nie spodziewam Podziwiajcie sobie nowa gwiazdę medialna - ministra Vincenta Rostowskiego kładącego z uśmiechem łapę na waszych pieniądzach i zapewniającego że to dla waszego dobra Odpowiedz Link Zgłoś
isn_plan14 Re: Wrażliwość Pospieszalskiego 11.01.11, 02:51 Widać brakuje ci Wildsteina tego pisuarowskiego kretyna- nie wspomniałeś o tym endeku Ziemkiewiczu "rolniku" z marszałkowskiej. Jest i pewien pan Nowak który jest podobno profesorem myślę, że to jest pan profesor OMC- czyli o mało co. Widać z koncentracją u ciebie nie najlepiej bo wylądowałeś kolesiu w innej działce gdyż temat jest inny. Ale jak się nie chciało nosić teczki to trzeba woreczki. hurdy-gurdy napisał: > żałosne te wasze wpisy, po zdjęciu misji specjalnej , Wildsteina i antysalon > u Ziemkiewicza zostało tylko nawalanie do pustej bramki, co jest nudne i jałowe > niestety. media bez sporu i fermentu staną się bałwochwalcze, a jakoś po lisie > , Morozowskim, Żakowskim nic innego się nie spodziewam > > Podziwiajcie sobie nowa gwiazdę medialna - ministra Vincenta Rostowskiego kładą > cego z uśmiechem łapę na waszych pieniądzach i zapewniającego że to dla waszego > dobra Odpowiedz Link Zgłoś