twurcapunktu 14.01.11, 11:49 Rydzyk, jestes the best! Mow tak dalej bo mam darmowy kabaret - juz dawno tak sie nie usmialem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heartpumper Propaganda agresywnej glupoty 14.01.11, 11:50 Czy to ten sam pan od szamba i perfumerii? Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper RM dało głos: "ktoś, gdzieś, kiedyś, gdyby". 14.01.11, 12:29 Panie Rydzyk, piloci niestety sami się wbili w błoto mimo iż wielu ich od tego odciągało, dlaczego odpowiadając za najwazniejsza głowe w państwie zrobili taki "numer" to chyba jednak nie panowie Tusk z Komorowskim powinni odpowiadać a raczej moralni ojcowie tej "wycieczki" czuli cyniczni i zakłamani panowie: Kaczyński i Macierewicz, którzy razem sie wspieraja od czasów KSS KOR. Motto dla audycji RM w tym temacie powinno brzmieć: "Mimo szczerych chęci z g...a bata nie ukręci". Odpowiedz Link Zgłoś
joaninha23 Re: RM dało głos: "ktoś, gdzieś, kiedyś, gdyby". 14.01.11, 16:30 Ale czy w tym wszystkim naprawde chodzi o to, co kto powiedzial? Przeciez nikt nie wie co sie wydarzylo. Dowodow nie ma na nic. A prawda jest taka, ze mozna bylo sie bardziej przylozyc do tego sledztwa. A poniewaz nic nie wiadomo, to nic dziwnego, ze pojawia sie coraz wiecej teorii spiskowych. Swoja droga, to zycze powodzenia wszystkim tym, ktorzy kiedys znajda sie w sytuacji, kiedy to beda potrzebowac pomocy swojego panstwa. Jesli nasze panstwo moze tak zadbac o sledztwo i wyjasnienie tak powaznej katastrofy, w ktorej bierze udzial najwazniejsza osoba w panstwie, , to rzeczywiscie nie spodziewam sie wiele w razie jakiejkolwiek potrzeby np. bedac zagranica. A juz troche doswiadczenia mam z polskimi ambasadami i czasami patrzac po kolegach i kolezankach z innych krajow zazrdoszcze, ze moga liczyc na wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Niestety, to niektórzy politycy dużo mówią. 14.01.11, 16:54 Co się wydarzyło to wiadomo od początku, zginęło 96 osób z prezydentem RP na pokładzie. Nie ma w tej katastrofie żadnych zagadek, w istocie jest bardzo prosta, popełniono szereg błędów a jeden z nich był śmiertelny i to wszystko, tu nie ma teorii spiskowych. Państwo zachowało się całkiem przyzwoicie, przyznało zasiłki i zadbało o pochówek co miało jeszcze zrobić? Wyjaśnianie przyczyn jest określone w ramach prawa międzynarodowego, oczywiście jest też punkt w którym Polska mogła przejąc śledztwo i odpowiedzialność za wyjaśnienia i raport końcowy, co w nim by napisano, zgodnie z życzeniem np. PiS czy RM że wszystko było dobrze tylko Tusk z Putinem pozbyli się groźnego polityka? zaraz sie ze śmiechu popłaczę, ja takiej Polski nie chcę, ja chce by umiano sie przyznać do błędów i wyciągnięto wnioski, obserwowałem te przygotowania długo przed katastrofa i pominę propagandowy wymiar tej uroczystości, Rosja bardzo chciała by to się odbyło, mieli na głowie wazniejsza uroczystość: obchody 65 - lecia zwycięstwa nad faszyzmem na które prezydent był zaproszony ( a defilady wprost uwielbiał), to nie tak miało być. I prosze mi nie wciskać że nic nie wiadomo, wiadomo tyle, że aż trzeba się wstydzić za lekkomyslność ludzi odpowiedzialnych za bezpieczna podróż prezydenta i osób towarzyszących. Nie wiadomo tylko jednego - dlaczego podjęto decyzję o lądowaniu i wcale nie podejrzewam by z tym miał coś wspólnego prezydent, mógłbym nie lubic wielu ale żony bym nie poświęcił. Odpowiedz Link Zgłoś
joaninha23 Re: Niestety, to niektórzy politycy dużo mówią. 14.01.11, 19:04 Na podstawie tego co nam sie wydaje nie mozemy oceniac tego co sie stalo. Zawsze bedzie to ocena subiektywna. Chodzi mi o dobrze udokumentowane i zbadane sledztwo. Nie wierze wynikom sledztwa rosyjskiego, nawet, jesli raport przedstawia prawdopodobne zdarzenia, to nie przedstawia dowodow. A rola panstwa jest zadbanie o dobrze udokumentowane i udowodnione przedstawienie tego co sie stalo. Odpowiedz Link Zgłoś
tmajcher Re: Niestety, to niektórzy politycy dużo mówią. 14.01.11, 19:36 Moja droga joaninha23, Czy czytałaś raport? Wszystko jest udokumentowane, wraz z próbką krwi gen. Błasika na czele. Wszystko można sprawdzić, nikt niczego z palca nie wyssał. Jedyne co można Rosjanom zarzucić to to, że bazują na jednych faktach pomijając inne niestety, czym starają siebie wybielić. Do czasu..... Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper No cóż, mnie się nie wydaje. 14.01.11, 19:40 Jestem pewny że zginęło 96 osób wskutek jednej feralnej decyzji. Kończąć tę do niczego nie prowadząca dyskusję chcę zaznaczyć że nie jest to raport ze śledztwa prokuratorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
juesej2 Re: Niestety, to niektórzy politycy dużo mówią. 14.01.11, 20:15 a.k.traper masz racje z tym,ze tu nie chodzi o poswiecenie zony, czy innych, itp.Tu chodzi o to,ze to byla glupota,brak wyobrazni.Zdazyc, to byla jedyna mysl i nic innego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kszibi Re: RM dało głos: "ktoś, gdzieś, kiedyś, gdyby". 14.01.11, 19:07 najlepiej kup sznurek i sie zastrzel Odpowiedz Link Zgłoś
joaninha23 Re: RM dało głos: "ktoś, gdzieś, kiedyś, gdyby". 14.01.11, 19:16 Kszibi, masz sie dobrze???? Odpowiedz Link Zgłoś
kuma1 Radio Maryja o raporcie MAK: Polscy piloci wbic... 14.01.11, 11:51 A jak zachowuje się ojczulek.Czy to nie przykład do czego ono prowadzi.To jest identyczne .RM to taki Polski Smoleńsk codziennie i przez 24 dodziny ale to muszą wcześniej zrozumieć słuchacze nie R.Dla R to biznes i wszystko co robi kasę jest święte i prawe. Odpowiedz Link Zgłoś
tessy1 Radio Maryja o raporcie MAK: Polscy piloci wbic... 14.01.11, 11:52 Nienawidzę tego klechy... Nie jestem już w stanie przeczytać jego żadnej wypowiedzi!! Odpowiedz Link Zgłoś
mundi8 Re: Radio Maryja o raporcie MAK: Polscy piloci wb 14.01.11, 21:12 tessy1: ty nienawidzisz tego klechy,on być może nienawidzi innych.Wygląda na to, że coś was łączy... Odpowiedz Link Zgłoś
sgrabowski1 Radio Maryja o raporcie MAK: Polscy piloci wbic... 14.01.11, 11:53 to sie w glowie nie miesci w jakim my kraju zyjemy! chyba tylko w krajach arabskich jest wiekszy ciemnogrod jesli chodzi o wiare, religie. Odpowiedz Link Zgłoś
joaninha23 Re: Radio Maryja o raporcie MAK: Polscy piloci wb 14.01.11, 16:37 A mnie sie w glowie nie miesci, ze tylko dlatego, iz ktos nienawidzi konserwatywnego Kaczynskiego, od razu z tego tytulu akceptuje zaniechania swojego panstwa wobec ochrony swoich obywateli, a szczegolnie tego najwazniejszego. Nie chce nawet mysle w takim razie, na co moga liczyc przecietni obywatele w razie potrzeby! Bycie przeciwko jakiejs partii, to jedno. A ocena dzialan drugiej, to co innego. Dlaczego tego nikt nie widzi? I dlaczego obowiazki panstwa jako takiego sa partyjne??????? Odpowiedz Link Zgłoś
rock73 Re: Radio Maryja o raporcie MAK: Polscy piloci wb 14.01.11, 17:08 Państwo miało obowiązek zadbać o bezpieczeństwo prezydenta i nie dopuścić do katastrofy? No dobra, może i tak. Ale jak sobie wyobrażasz skuteczne wykonanie tego obowiązku? Odpowiedz Link Zgłoś
qelo Re: Radio Maryja o raporcie MAK: Polscy piloci wb 14.01.11, 18:31 kaftan bezpieczenstwa dla Lecha plus ewentalnie knebel ... Odpowiedz Link Zgłoś
joaninha23 Re: Radio Maryja o raporcie MAK: Polscy piloci wb 14.01.11, 19:00 No tak, nie wyrazilam sie jasno. Chodzi mi o zaniechania po katastrofie, bezczynnosc i brak zainteresowania wyjasnieniem skutkow, nawet jesli nie pokazuja nas w dobrym swietle. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Radio Maryja o raporcie MAK: Polscy piloci wbic... 14.01.11, 11:56 "Rydzyk - W prasie czy amerykańskiej czy niemieckiej czy włoskiej, europejskiej, na świecie pokazują nas jako ludzi niezorganizowanych, bałaganiarzy, pijaków itd." A najgorsze, że jest w tym sporo racji, o czym zresztą ten toruński krętacz dobrze wie (sam ma takich koleżków - vide chociażby Głódź), ale jego martwi(???) tylko sama etykietka, a nie to, że jest ona zgodna z "produktem". A w ogóle to nie wiedziałem, że z ojca Muchomorka taki poliglota czytający światową prasę. Do tej pory zawsze sprawiał wrażenie głąba mającego poważne problemy nawet z językiem polskim. -------------------- "Ktoś na to przyzwala, ktoś tego chce mówił ojciec dyrektor. " Najbardziej tego chcą tacy faryzeusze jak Rydzyk, bo zapijaczoną ciemnotą łatwiej sterować. Odpowiedz Link Zgłoś
ft7sj Radio Maryja o raporcie MAK: Polscy piloci wbic... 14.01.11, 11:56 Chory dziki kraj Odpowiedz Link Zgłoś
joaninha23 Re: Radio Maryja o raporcie MAK: Polscy piloci wb 14.01.11, 16:40 To postaraj sie usprawnic dzialanie tego panstwa, to moze bedzie mniej dziki. Jedyne czego tylko chcialabym, to zeby wywiazywalo sie ze swoich obowiazkow! Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Radio Maryja o raporcie MAK: Polscy piloci wbic... 14.01.11, 11:56 tak jest... a my wiemy lep jakiej propagandy za tym stoi! parówkowym yyy znaczy się ruskiemu raportowi mówimy stanowcze ... i zdecydowane NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 Jak tu dziwić się Rosjanom ? 14.01.11, 11:59 Po tylu plugastwach ze strony sekty Rydzyka.... Odpowiedz Link Zgłoś
joaninha23 Re: Jak tu dziwić się Rosjanom ? 14.01.11, 16:42 Po tylu plugastwach ze strony Rydzyka, najlepiej zaufac dobrodusznemu Putinowi. To taki dobry i prawy czlowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
rock73 Re: Jak tu dziwić się Rosjanom ? 14.01.11, 17:09 Nie ma innych opcji niż Rydzyk i Putin? Odpowiedz Link Zgłoś
wirusx Re: Jak tu dziwić się Rosjanom ? 14.01.11, 18:07 No właśnie, to w końcu Bóg tak chciał, czy Putin? Odpowiedz Link Zgłoś
joaninha23 Re: Jak tu dziwić się Rosjanom ? 14.01.11, 19:06 Odnioslam sie do wypowiedzi osoby powyzej, ktora tylko porownuje Rydzyka i Putina. Oczywscie, ze sa inni. Chwala Bogu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: Jak tu dziwić się Rosjanom ? 14.01.11, 21:28 Zdecyduj się, bo latasz jak chorągiewka raz za a raz przeciw. A może za a nawet przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva No i co z tego? 14.01.11, 11:58 No i co z tego, że RM dało głos w sprawie? Jest to tak samo ważne jak mój dzisiejszy stolec. Wiadomo przecież jaki ma stosunek do Ruskich i swojego Ukochanego Przywódcy. Obiektywizmu tu za grosz i kompletnie nie czaję po kiego cytować pana Rydzyka. Ja bym proponował aby radio co ma ryja wsadziło mordę w kubeł. Odpowiedz Link Zgłoś
joaninha23 Re: No i co z tego? 14.01.11, 16:45 A my wlasciwie myslacy Polacy zaufali Putinowi, ktory zawsze dazy do prawdy i calej prawdy, jak w przypadku smierci dziennikarki i Politkovskiej i skazania Pana Chodorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sakral samobójca więcej i list słuchaczki RM do Boga 14.01.11, 11:59 aktywistka RM pisze listy do Boga... www.youtube.com/watch?v=i1Hk0_cblds i ubolewa nad samobójcą ! ojciec Rydzyk w imieniu Boga odpowiada na falach Radia Maryja ! Odpowiedz Link Zgłoś
jnd Bardzo dobrze ze inne opinie moga sie pojawiac bo 14.01.11, 11:59 To co robi PO, Rosja i wspiera gazeta w sprawie katastrofy jest antypolskie. Isynuacje, ze prezydent naciskal na ladowanie ktore caly czas sa naglasnane przez GW jest antypolskie. Wszyscy Ci co zgineli wowczas zgineli w czasie sluzby dla Polski i to jest najwazniejsze. Nik tam nie chcial zginac a najmnie piloci. Ciagle powtarzanie takich insynuacji jest antypolskie. Bardzo dobrze ze istnieja inne media, ktore to pokazuja inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
lingus Re: Bardzo dobrze ze inne opinie moga sie pojawia 14.01.11, 16:15 Przepraszam, to dlaczego lądowali? Normalny człowiek nie ryzykuje życiem - własnym, swojej rodziny, przyjaciół, współpracowników i całkiem postronnych osób. Mądry szef umie powiedzieć "Dziś tego nie da się zrobić, musimy zmienić plany" - a jestem pewien, że ludzie oczekujący w Smoleńsku okazaliby zrozumienie, nawet gdyby musieli tam zostać o jeden dzień dłużej. Tymczasem zwyciężyło typowo polskie "Jakoś to będzie, może się uda", a teraz jest wielkie szukanie winnych tego, że jednak się nie udało... Odpowiedz Link Zgłoś
joaninha23 Re: Bardzo dobrze ze inne opinie moga sie pojawia 14.01.11, 16:47 A skad to wiesz? Z raportu Pana Putina, ktory slynie z dazenia do prawdy za wszelka cene? Odpowiedz Link Zgłoś
lingus Re: Bardzo dobrze ze inne opinie moga sie pojawia 14.01.11, 16:58 Ja nic w tej sprawie nie wiem, napisałem tylko, że mądry szef umie podejmować rozważne decyzje. Więc zdecydujcie się, PiS-owcy, jaki był ten Wasz prezydent, zamiast obrażać wszystkich dookoła... Odpowiedz Link Zgłoś
3honorcia Radio Maryja o raporcie MAK: Polscy piloci wbic... 14.01.11, 12:00 MIALABYM PROSBE DO T.RYDZYKA ABY NIE PODBURZAL,NAIWNYCH WYZNAWCOW,ZEBY PRZESTAL WTRACAC SIE DO POLITYKI A ZAJAL SIE PRACA W KOSCIELE.JAK HISTORIA PODAJE NA PRZESTSZENI WIEKOW,ZA KAZDYM RAZEM GDY KOSCIOL WTRACAL SIE DO POLITYKI NIGDY TO NA DOBRE NIE WYCHODZILO ANI DLA KRAJU ANI DLA KOSCIOLA Odpowiedz Link Zgłoś
joaninha23 Re: Radio Maryja o raporcie MAK: Polscy piloci wb 14.01.11, 16:50 A ja milabym prosbe o to, by polityka interesowali sie tylko odpowienio myslacy ludzie. Za kazdym razem, gdy wtracali sie inni, dobrze nam to nie wychodzilo. Autorytaryzm, dyktatura lub w najlepszym wydadku oligarchia zamiast demokracji!!!! To jest to!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
w_goroncej_wodzie_company Re: Radio Maryja o raporcie MAK: Polscy piloci wb 14.01.11, 18:54 > A ja milabym prosbe o to, by polityka interesowali sie tylko odpowienio myslacy > ludzie. a kto będzie oceniał, czy ten pojedynczy "ludź" odpowiednio myśli? prawi i sprawiedliwi, jednym słowem jedyni prawdziwi Polacy? Odpowiedz Link Zgłoś
joaninha23 Re: Radio Maryja o raporcie MAK: Polscy piloci wb 14.01.11, 18:58 No wlasnie nie wiem. Zapytaj 3honorcia (post przede mna). Odpowiedz Link Zgłoś
rasta-mw Święta prawda 14.01.11, 12:00 prawdą jest co mówi o.Rydzyk, prawdą jest też to co usłyszeliśmy w raporcie MAK'u, prawdę mówi też Jarosław Kain Kaczyński, każdy ma rację. tylko że społeczeństwo ma już tych prawd dość. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Radio ma-ryja....bla, bla, bla.. 14.01.11, 12:00 " Na świecie pokazują nas jako ludzi niezorganizowanych, bałaganiarzy, pijaków. Ktoś na to przyzwala, ktoś tego chce" - mówił na antenie ojciec Rydzyk BYC MOZE ZE NA SWIECIE TAK NAS WIDZA ALE TO WYLACZNIE TWOJA ZALUGA I TEGO SZAMBA CO TY REPREZENTUJESZ. Odpowiedz Link Zgłoś
yeyq Radio ma ryja 14.01.11, 12:03 czemu ta sekta nie miała ryja żeby pomóc zbierać kasę dla orkiestry świątecznej pomocy ? - teraz niech zamkną ryje . Odpowiedz Link Zgłoś
szoferek1 Radio Mocher dla wariatów....... 14.01.11, 12:06 Wariackie radyjo od propagandzisty Vatykańskiego dostaje orgazmu. Goebells oszołomów ma okazję się wyżyć seksualnie na uczuciach Polaków,poniewierając Premiera,Prezydenta i cały demokratycznie wybrany rząd.Kto za tym stoi? Komu tak bardzo zależy na sianiu nienawiści do wszystkiego co Polskie? Ta czarna Ku...a w sukience publicznie gnoi cały naród w majestacie prawa i nikt się ty mie interesuje? Może złapać tego dziada do wora i wywieźć na białe niedźwiedzie żeby mu się łeb trochę schłodził? Odpowiedz Link Zgłoś
toshiro32 Re: Radio Mocher dla wariatów....... 14.01.11, 13:59 Brawko szoferek 1-popieram cię i jest nas zdecydowana większość. Ten śmieć ośmiesza kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
wrojaz Oj Gazeto, Gazeto 14.01.11, 12:06 Jak min. Klich mówi w Radiu ZET:" Polakami rządzą pijani dowódcy? Wypowiedzi MAK to kompromitacja" - to jest OK! A jak to samo (od dawna) mówi w RM poseł Macierewicz - to be. Czego wy gazeciani dziennikarscy funkcjonariusze chcecie? Żyjemy niby w demokracji, ale takie zachowania znajdowania wroga, którego trzeba dyskryminować pochodzą rodem z PRL-u. Na szczęście dzisiaj RM nie musi słuchać red. Michnika o czym może i chce mówić. No chyba że musi, no to napiszcie wprost. Odpowiedz Link Zgłoś
joly.roger Re: Oj Gazeto, Gazeto 14.01.11, 12:48 Ale o co Ci chodzi? Gazeta zrelacjonowała co mówią w RM. Bez specjalnego komentarza. Nieprawdę napisali? W RM tego nie było? Czy może wstyd jak się ktoś poza wyznawcami Rydzyka posłucha? No ale to nie wina GW, prawda? Jad i żółć wam mózgi zalewa. Odpowiedz Link Zgłoś
azsxdcf Re: Oj Gazeto, Gazeto 14.01.11, 13:26 tak łaskawe podawanie informacji wraz z podaniem źródła w postaci audio to jakaś nowość w gazecie, od kilku dni, zaczyta to wyglądać jak artykuł z treścią możliwą do zweryfikowania a nie spluwaczka ciekawe co się stało w redakcji redaktor się nawrócił co powinien był zrobić dawno temu czy dział sprzedaży gw dzwonił że zostało za dużo makulatury? Odpowiedz Link Zgłoś
w_goroncej_wodzie_company Re: Oj Gazeto, Gazeto 14.01.11, 18:58 a co cię to obchodzi? podoba się - to dobrze, nie podoba się - nikt nie każe tu zaglądać... Odpowiedz Link Zgłoś
01zefka Re: Oj Gazeto, Gazeto 15.01.11, 04:42 azsxdcf napisał: > tak łaskawe podawanie informacji wraz z podaniem źródła w postaci audio to jaka > ś nowość w gazecie, od kilku dni, zaczyta to wyglądać jak artykuł z treścią moż > liwą do zweryfikowania a nie spluwaczka > > ciekawe co się stało w redakcji > redaktor się nawrócił co powinien był zrobić dawno temu czy dział sprzedaży gw > dzwonił że zostało za dużo makulatury? jak zaczynała GW to rycyk pierdział w pieluchy.teraz pierdzi przez antenę.ale jakby żałośniej,czyżby brak WIARY w darczyńców?ja SPLUWAM niejednokrotnie do PISuaru.pozdrów tatę podgrzybka Odpowiedz Link Zgłoś
toshiro32 Radio Maryja o raporcie MAK: Polscy piloci wbic... 14.01.11, 12:06 Dlaczego jakiś księzulo zajmuje się polityką? Ten człowiek ewidętnie minął się z powołaniem. Bezczelność i arogancja- niestety przez pryzmat takiego prymitywa postrzegany jest polski koścół.Przywódcykościoła tego niedostrzegają? Działania sekty Rydzyka bardzo skutecznie niszczą polski katolicyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 Co za antypolska,obrzydliwa kanalia-Rydzyk... 14.01.11, 12:11 Gdy dogadywał sie z Putinem w sprawie swoich nadajników, które są na terenie Rosji, to jak to nazywał ?..Ja nazywa, Rydzyka Konfidentem,sprzedawczykiem, bo takim jest od lat.. Odpowiedz Link Zgłoś
kroliklesny Radio Maryja zbiera szmal na wiekszego potwora! 14.01.11, 12:13 Rydzyku & consortes: musze rozczarowac ksiezula, ale tzw. "swiat" ma PL w djupie i naprawde cos innego do roboty niz krecenie kogla-mogla przy katastrofie lotniczej, jednej z wielu w swiecie. To, ze Polacy to balaganiarze i pijacy, to tez powszechnie wiadomo. Wiec Rydzyk poprawia tylko swoje wlasne ja, wciskajac kit naiwnym. Powinien sie zajac zbieraniem szmalu na kolejnego betonowego potwora. Wtedy rzeczywiscie moze "swiat" by sie zajaknal; nad polska glupota... Odpowiedz Link Zgłoś
kulszowa Polscy piloci i skretyniali idioci !!! 14.01.11, 12:14 Dziwie się Gazecie ,że uważająca się za poważne pismo zamieszcza opinie skretytyniałych katolickich bigotow !!! Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: Radio Maryja o raporcie MAK: Polscy piloci wb 14.01.11, 12:16 Nie, no w Polsce jest ład i porządek, a pija się głównie wodę niegazowaną i herbatę. Ludzie przestrzegają przepisów, co z resztą było przyczyną upadku systemu więziennictwa - nie było kogo osadzać... Za granicą (zwłaszcza wschodnią) nam zazdroszczą, bo tam to dzicz - albo pijaki, albo niedźwiedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
demosra Radio maryja powinno dawno być wbite w błoto! 14.01.11, 12:16 A rydz wpity na pal i wystrzelony w kosmos! Odpowiedz Link Zgłoś
pzgr Radio Maryja o raporcie MAK: Polscy piloci wbic... 14.01.11, 12:17 powinien się cieszyć - na pokładzie była czarownica, sam tak mówił. Odpowiedz Link Zgłoś
rikol Re: Radio Maryja o raporcie MAK: Polscy piloci wb 14.01.11, 13:21 Wiecej, na pokladzie byl kwiat lewicy polskiej: Jaruga-Nowacka, Szmajdzinski. Szmajdzinski mial duze szanse na prezydenture. Najwieksze korzysci z katastrofy ma pis i radio maryja wlasnie. Trzeba by sie tym zajac, czy aby to nie ich wina. ze samolot sie rozbil. Odpowiedz Link Zgłoś
nadstulejnik_etatowy Otóż zaprawę powiadam wam... 14.01.11, 12:18 RM jest niezbędne Gazecie niczym Emmanuel Goldstein Wielkiemu Bratu! Każdą teorię można obalić i ośmieszyć prezentując ją ustami Ojca Dyrektora! Amen! Odpowiedz Link Zgłoś
mega_faflun Radio Maryja o raporcie MAK: Polscy piloci wbic... 14.01.11, 12:20 " Na świecie pokazują nas jako ludzi niezorganizowanych, bałaganiarzy, pijaków. Ktoś na to przyzwala, ktoś tego chce" - mówił na antenie ojciec Rydzyk A czy tak nie jest ?! Ja bym dodal takze zlodzieji i pazernych na pieniadze oszustow sami sobie wystawiamy taka wizje Polaka w swiecie . Pchamy sie wszedzie gdzie nas nie chca Odpowiedz Link Zgłoś