Dodaj do ulubionych

Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły

14.01.11, 18:30
purple haze

ja też chcę takie proszki, co je bierze ten pan.
Obserwuj wątek
    • citydude Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 18:32
      Czysty psychiatryk. Czego się nie robi dla władzy....?
      • rozenek_taki Rogalski: impakt uderzenia sztacheta w czoło? 14.01.11, 19:22
        To był szok za młodu, którego się nigdy nie zapomina :)
        • makoshika Zawartość mózgu Rogalskiego też nie jest naturalna 14.01.11, 20:10
          Jednak brak kategorycznych dowodów, by było nią sztuczne kacze łajno.
          • rozenek_taki Re: Zawartość mózgu Rogalskiego też nie jest natu 14.01.11, 20:21
            A może to trzecie z bliźniąt ... urodziwe jak reszta? Czy z tym będzie kiedyś koniec?
      • intasie Głupich nie sieją... 14.01.11, 21:18
        Nie cierpię idiotów!
        I co z tego, że sztuczna.
        Piloci nie powinni schodzić poniżej 100 metrów niezależnie od "stopnia sztuczności" mgły.
        Jak byś się nie obrócił, dooopa zawsze z tyłu.

Pilotów i Błasika zdegradować !
        • kurelski Re: Głupich nie sieją... 14.01.11, 22:40
          intasie napisał:

> Nie cierpię idiotów!
          > I co z tego, że sztuczna.
          > Piloci nie powinni schodzić poniżej 100 metrów niezależnie od "stopnia sztuczno
          > ści" mgły.
          > Jak byś się nie obrócił, dooopa zawsze z tyłu.
          > "nie cierpie idiotow"-oczywiscie z wyjatkiem samego siebie
          > Pilotów i Błasika zdegradować !
    • aekielski Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 18:33
      Mecenas jest w posiadaniu słoika,do którego nachapano ruskiej mgły z dnia katastrofy. Przeprowadzone badania nie pozostawiają cienia wątpliwości.
    • marek-1951 Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 18:34
      Patrząc na twarz pana mecenasa dochodzę do wniosku że Jaś Daun mógłby przy nim za inteligenta robić.
    • andy-bara Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 18:34
      Głupota tego faceta jest PRZERAŻAJĄCA!!!! Nie dziwota że po takich i innych wypowiedziach ruscy powiedzieli KONIEC z durniami LACHAMI!!!!!
    • ziarnkopiasku35 Re: Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 18:38
      May I tell you the truth? Ja też chcę spróbować tego towaru, który on bierze.
    • aussie1inc Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 18:38
      Porazajaca wprost inteligencja mecenasa Rogalskiego i ta jego sympatyczna twarz jednoznacznie wskazuja, ze w 100% nadaje sie na prawnika Kaczynskiego Jaroslawa, syna Rajmunda i calej reszty Piskow, ktorzy tak jak mecenas Rogalski odznaczja sie porazajaca inteligencja i rownie sympatycznymi twarzami. Brawo!
      Pan mecenas ma 100% racji w sprawie mgly. Warto dodac, ze w materialach rosyjskich nie ma tez kategorycznych dowodow, ze na lotnisku obowiazywaly naturalne prawa ciazenia i nie bylo tak wyjatkowo silnych magnesow, ktore zciagnely samolot na ziemie, mimo ze polska zaloga nie chciala ladowac, bo nie byla zastraszana przez wyjatkowo trzezwego dowodce i wyjatkowo sympatycznego prezydenta Lecha K.
      • 1410_tenrok chciałem zauważyć, że w j. rosyjskim mgła to TUMAN 14.01.11, 20:26
        a w języku polskimi tuman to nie jest mgła, a jedynie wyjątkowo sztuczna inteligencja. W tym sensie pan mecenas Rogalski, podobnie jak redaktor Warzecha, Gmyz oraz Terlikowski i jego elekwencja, poseł przewodniczący Antoni Macierewicz mają rację: Rosjanie spuścili w Smolensku na prezydencki samolot rzeczywisty idiotyzm, czyli tzw. tuman.
        Za to należy ich gonić, choćby na kraj świata.

Skoro szefowa MAKu to p. Anodina, to chciałbym się zapytać kim jest i jaką funkcję w FR pełni pani Katodina? Czyli pani Katodina nie jest tą panią, która spuściła na tumanów tuman?

• venelainen Re: chciałem zauważyć, że w j. rosyjskim mgła to 15.01.11, 10:34
          1410_tenrok napisał:

> a w języku polskimi tuman to nie jest mgła, a jedynie wyjątkowo sztuczna inteli
          > gencja. W tym sensie pan mecenas Rogalski, podobnie jak redaktor Warzecha, Gmyz
          > oraz Terlikowski i jego elekwencja, poseł przewodniczący Antoni Macierewicz ma
          > ją rację: Rosjanie spuścili w Smolensku na prezydencki samolot rzeczywisty idio
          > tyzm, czyli tzw. tuman.
          > Za to należy ich gonić, choćby na kraj świata.
          >
          > Skoro szefowa MAKu to p. Anodina, to chciałbym się zapytać kim jest i jaką funk
          > cję w FR pełni pani Katodina? Czyli pani Katodina nie jest tą panią, która spuś
          > ciła na tumanów tuman?

Jestem w szoku! Oznacza to, że nasze siły zbrojne przeprowadziłi udaną próbę 'idiotyczne broń'! Zabrali na celu samolot, w którym leciał Kaczyński, i pociągnąłi za spust… Niech teraz każdy boi się Rosji! W Rosji mamy dużo idiotyzmu! To wystarczy na wszystkich naszych wrogów!!!
      • prezes_na_dopalaczach Re: Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 21:17
        "aussie1inc", zgadzam sie z Toba we wszystkim oprocz tych magnesow!!!!! Otoz, pewnie na lotnisku, ukryty w krzakach, czail sie jakis Ivan z KGB z podrecznym magnesem w tylnej kieszeni jego portek, a wiedzac, ze magnes nie sciaga aluminium, liczyl na to, ze ktorys z VIP-ow przemyci na poklad TU# metalowa piersiowke z wyskokowym dopalaczem..............(?)
        No i ...........trafil w dziesiatke, bo na samego generala, nawet szefa naszych podniebnych ikarow. Magnes pochwycil i ........... ciach, trrrrrach i po wszystkim. Radzilbym mecenasowi Rogalskiemu przyjac moja wersje, bo jest rownie prawdopodobna, a moze nawet i bardziej, od jego wersji. Gdzie on zdobyl dyplom, ze wczesniej na to nie wpadl???????
        • prezes_na_dopalaczach Re: Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 21:34
          Juz sie dowiedzialem, gdze mecenas Rogalski zdobyl dyplom prawnika, kupil go na wyprzedazy w............... Biedronce.
          Do twarzy doszlo rowniez bezmozgowie, czyli 100%-wy obraz kretyna.
        • eggerger Re: Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 22:45
          Iwan musiał mieć spory magnes, bo nierdzewka piersiówki
          jest słabo magnetyczna.
          Nota bene- warto poszukać jej i małpek(pustych).
    • zenutek Czy ktoś przeprowadzi badania doktoranckie... 14.01.11, 18:40
      nad pewnym zjawiskiem występującym w naszym społeczeństwie nad jednym tematem: Na jakiej podstawie i w oparciu o jakie reguły dobierani są w PiS kadry polityczne? Czy prowadzone są castingi, a może przetargi, bo jak widać z rezultatów, zbieżność cech wydaje się wyjątkowo dobrana... To jest ewenement na skalę światową, może jakaś grupa socjologów, psychologów czy filozofów otworzyłaby przewód doktorancki na ten temat.
      • pzgr to proste 14.01.11, 18:45
        są trzy kryteria:
        -uroda
        -inteligencja
        -wierność Jarosławowi
        • rozenek_taki Re: to proste 14.01.11, 19:49
          Podobno stara się o rękę Jarci? Pewnie nie wie, że Jarcia jest wierna Alikowi ...

• menuet1 Re: to proste 14.01.11, 19:59
          zapomniales o wzroście ! Nie może przekraczać 165cm....lol
          • rozenek_taki Re: to proste 14.01.11, 20:05
            Poncyłius ... No a waga? Kamiński ... zaPiSy w statucie PZPR?

• kurelski Re: to proste 14.01.11, 22:36
          pzgr napisał:

> są trzy kryteria:
          > -uroda
          > -inteligencja
          > -wierność Jarosławowi
          Bredzisz jak dzialacz ZMS na posiedzeniu PZPR -albo jeszcze gorzej.
    • 123jna Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 18:41
      A moze by tak pan Rogalski poprosil o pomoc czarownice z Rumunii? Obecnie sa bezrobotne bo zadarly z rzadem niechcac placic podatkow. Wiec pewnie chetnie dorobia na saxach w Polsce. I znow bedzie glosno o Polakach za granica, nie tylko "w blocie" jak u Rydzyka ale w kabaretach. To nie jest przeciez "hanba" w wykonaniu pisowcow.
      • bengal Re: Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 19:55
        On się już skonsultował z amerykańską czarownicą, Christiną O'Donnell, i to ona dała mu wiarygodny amerykański cynk o tej mgle.
    • hanishl Ale jaja !!! Ja sądziłemże jestem kpiarz i siliłem 14.01.11, 18:50
      się na "dowciapnego" . Jak mamy takich mecenasów to nic dziwnego że ..
      Gdzie mnie tam tyle że ja za to kasy nie biorę.
      Kto to powiedział : pokaż mi człowieka a powiem Ci kto to jest .
      • lungompa Re: Ale jaja !!! Ja sądziłemże jestem kpiarz i si 14.01.11, 18:57
        A co sie dziwisz ? Ja wiem od dobrze poinformowanych ludzi, ze ta sztuczna mgla to "fakt autentyczny" i ten snieg w duzych ilosciach na ulicach polskich to tez sprawka Ruskich. I mroz tez od Moskwy - i tylko stonka ziemniaczana od USA...

PS. A Panu Mecenasowi to jednak licencje na wykonywanie zawodu bym zawiesil do czasu uzyskania opinni od lekarza psychologa....
    • aussie1inc Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 18:57
      Tak sobie pomyslalem, ze jakby pani Marta Kaczynska postanowila zerwac znajomosc z obecnym mezem panem Dubienieckim oswiadczajac mu np. - jak poprzedniemu mezowi - ze corka to nie jego, to taki pan mecenas Rogalski bardzo by jej sie przydal. Po pierwsze mecenas, po drugie rownie inteligentny jak mecenas Dubieniecki i stryj Kaczynski, a po trzecie rownie przystojny, jak ci dwaj. Tak ze moglo by sie okazac, ze nikt by nie zauwazyl tej wymiany Dubienieckiego na Rogalskiego, a pani Marta mialaby cos nowszego, co jej sie nalezy, za to wszystko.
    • biggus-dickus Czy są dowody, że ten chłop jest normalny? 14.01.11, 19:00
      Przecież on robi wstyd na cały świat. Co powiedzą na to w Afryce?

Jak jeszcze zdjęcie tego gościa pokażą, to nawet nad Wisłą można będzie słyszeć ten śmiech.
    • ju-li1 Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 19:11
      Czy na tych szaleńców nie ma metody?
      Wystawiają na pośmiewisko nie tylko siebie, ale i nasz kraj.
      Co za wstyd!
    • ubiquitousghost88 hanishl, zwijamy manatki. Nic tu po nas... 14.01.11, 19:13
      Naród ma z czego się śmiać i bez naszej pomocy.

I pomyśleć, że nie minęło życie jedno, od kiedy konaliśmy ze śmiechu, "obrzucani przez Amerykanów stonką ziemniaczaną"...
      Biedny naród. To Niemiec pluje mu w twarz, to Czerwonoarmiejcy zapylają, to Amerykanie stonką częstują, to Putin lata z pompką po lesie i rozpyla...
      • hanishl Re: hanishl, zwijamy manatki. Nic tu po nas... 15.01.11, 04:26
        ubiquitousghost88 napisał:

> Naród ma z czego się śmiać i bez naszej pomocy.
        >
        > I pomyśleć, że nie minęło życie jedno, od kiedy konaliśmy ze śmiechu, "obrzucan
        > i przez Amerykanów stonką ziemniaczaną"...
        > Biedny naród. To Niemiec pluje mu w twarz, to Czerwonoarmiejcy zapylają, to Ame
        > rykanie stonką częstują, to Putin lata z pompką po lesie i rozpyla...

Masz rację ! Już sobie tyle razy mówiłem . Daj sobie facet luz. Masz rację najwyższa pora.
        Gospodarka pomyślnie zlikwidowana . Innych problemów już nie ma.
        Jak mawiał u nas główny księgowy . Jeśli jest wesoło to tylko z dwóch powodów tzn. albo jest tak dobrze albo jest tak żle że już nic innego nie pozostało.
        Pozdrawiam
    • wolny_polak Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 19:22
      Przeciez to banalnie proste...Oczywisicie, ze byl zamach, bo jakby nie bylo zamachu to przeciez ten samolot by wyladowal bez problemow...Wszystko to co bylo nienormalne w tym locie, a doprowadzilo do katastrofy, jest dowodem na zamach, co tu jest wiecej do zrozumienia!!! Wypadki bez zamachow sie po prostu nie zdarzaja!!!! A juz na pewno Polakom w jakiejkolwiek bliskosci do Rosji!!!!! Uff jakiz umysl ma ten pan i cala PiSowska narodowa prawica... Pozal sie Boze....Ohydni, nieciekawi ludzie....

Jeszcze troche, a bedziemy mowic o cudach za wstawiennictwem pana prezydenta, bo trzeba go bedzie na oltarze, zeby juz nikt nigdy nie mial watpliwosci, ze pan prezydent i jego swita nie mogli podejmowac zwyczajnie zlych decyzji, bo swieci nawet jak bladza to maja racje, no bo sa swietymi....Poziom uduchowienia zwyklej ludzkiej glupoty i lekkomyslnosci jest zdumiewajacy!!!!
      • m1r4640 Re: Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 15.01.11, 11:13
        masz racje natychmiast na oltarze, wlasnie czuje cud uzdrowienia, przestalo mnie w boku bolec od tego smiechu!!!!
    • spesz Mec.Rogalski jest lepszy niż Jaś Fasola 14.01.11, 19:27
      Koniecznie trzeba tę sprawę zbadać,a zaraz póżniej,dlaczego Tusk pospołu z Klichem nie wezwali kilku aniołów,którzy swymi skrzydłami ową mgłę mogliby rozproszyć.A tak na poważnie,to dobrze że byłem w toalecie kilka chwil wcześniej,bo mało brakowało a zlałbym się w gacie ze śmiechu po przeczytaniu mądrości pana mecenasa.:DDDDDD
      • rozenek_taki Re: Mec.Rogalski jest lepszy niż Jaś Fasola 14.01.11, 19:34
        Oto skutki uderzenia sztachetą w górna część głowy ... i to na dodatek za młodu. Szkoda gościa bo fajnie mu z oczu patrzy :)
        • kurelski Re: Mec.Rogalski jest lepszy niż Jaś Fasola 14.01.11, 22:45
          rozenek_taki napisała:

> Oto skutki uderzenia sztachetą w górna część głowy ... i to na dodatek za młodu
          > . Szkoda gościa bo fajnie mu z oczu patrzy :)
          Ciebie tez ktos za mlodu uderzyl i do dzis wspominasz to uczucie - bolalo prawda
      • nerwus0 Re: Mec.Rogalski jest lepszy niż Jaś Fasola 27.01.11, 13:23
        Nie obrażajcie Jaśka Fasoli.
    • artur39region Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 19:34
      в гoлoве мoзгoв невиднo нo oтcyтcтвие yмa зaметнo
    • mike.para Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgłyB 14.01.11, 19:34
      Boze co za debil, takich imbecyli powinno sie wywozic z kraju.
    • josif47 Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 19:34
      RUSKIM ZACZYNAJA SIE SZMATY NA DUPIE PALC. BEDA SIE BRONIC JAK SZAKALE.....
      • aramba Re: Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 19:39
        Josif, jak się bronią szakale? Tyś emigrant w świecie bywały już zasymilowany, to wiesz na pewno. Oświeć nas.
        • rozenek_taki Re: Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 19:51
          To ich najlepsza broń:
          www.youtube.com/watch?v=LQF8hsitxvY
          • makar4 Re: Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 20:24
            Zmuś się do wysiłku i pomyśl czym się różni dym od mgły?
            • rozenek_taki Re: Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 20:37
              Czy sugerujesz, że Jarek jest gejem?

www.youtube.com/watch?v=-pGPYdxhj9k
    • 0721x Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 19:38
      kto temu mułowi dał jakiś dyplom?
      • aramba Re: Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 19:40
        Nie bój, nie bój. Już on dobrze wie co robi, żeby się wypromować u prezesa.
    • cezaryk Dowody sugerują sztuczność Rogalskiego. 14.01.11, 19:41
      Ten gość istnieje? Naprawdę jest prawdziwy? No ludzie! Popatrzcie na zdjęcie albo na kawałek filmu w którym niby występuje i wyciągnijcie wnioski.
      Nie uwierzę, że tak kreatura istnieje dokóki nie wetknę jej stalowego, rozpalonego pręta w odbyt.
      Jak mi Buk świadkiem i święty Krzyś.
    • taakiwal ... sztuczność mgły 14.01.11, 19:43
      3 mln floty ginie we mgle, więc pieprzą duby smalone ! Czyżby zięć był (wirtualnie) instruowany przez teścia ?
    • zwf Mgła była cudowna... 14.01.11, 19:43
      Mgła była cudowna i sprawił to zapewne JPII, bo chciał miec swoich ulubienców bliżej siebie. Myslę, ze mozna mu to zaliczyć jako drugi cud potrzebny do kanonizacji i dziwię się, że PIS (albo np. mec. Rogalski) jeszcze nie zwrócił sie w tej sprawie do B16.

Beatyfikacja to podobno wyniesienie na ołtarze. Czy kanonizacja to wystrzelenie z działa?
    • kociewiak2 Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 19:50
      ...glupota ma na imie Rogalski...papuga oszalal,to efekt przebywania wspolnie z J.Kaczynskim
    • bengal Rogalski: Dowody sugerują sztuczność mgły 14.01.11, 19:50
      wredni Rosjanie nie dość, że rozpylili sztuczną mgłę,
      to jeszcze podnieśli plyte lotniska w strategicznym momencie.
      Inaczej świetnie wyszkoleni piloci by się wyrobili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka