Dodaj do ulubionych

250 tys. zł? "Nie do przyjęcia", "Żenująco nisk...

• wredna2 "Żenująco nisko "potrafi upaść człowiek 21.01.11, 21:43
      gdy chodzi o pieniądze...

A zdenerwowaniu rzeczników rodzin nie dziwie się, bo przecież reprezentowali INTERESY, ale w dużej mierze chyba własne, więc liczyli na niezły cash...a w tej sytuacji chyba się przeliczyli...hahah
      • rozenek_taki Re: "Żenująco nisko "potrafi upaść człowiek 21.01.11, 21:56
        Nie tylko oni czują się jakby siedzieli za blisko kaloryfera:

Medialne wystąpienia Beaty Gosiewskiej wywołują zdenerwowanie u sporej części rodzin ofiar katastrofy smoleńskiej. I to nie tylko tych z przeciwnego bieguna sceny politycznej. Większość rodzin nie chce publicznego roztrząsania spraw związanych z udzieloną pomocą i upamiętnianiem najbliższych. Mają świadomość, że kwoty, które zostały już przeznaczone na te cele, przeciętnemu Kowalskiemu mogą wydawać się ogromne.

• androsak przeciętny Kowalski 21.01.11, 22:47
          jeżeli w misji służbowej ginie przeciętny Kowalski to sprawa jest prosta coś kapnie z ubezpieczenia, może jakaś skromna renta dla rodziny i fundusz pogrzebowy. jakie zadośćuczynienie dostały rodziny zołnierzy poległych w Afganistanie
          myślę z szacunkiem o rodzinach ofiar które milczą
          • rozenek_taki Re: przeciętny Kowalski 21.01.11, 23:34
            Bardo słuszne postawienie sprawy! Wartościami patriotycznymi wycierają sobie dzisiaj gęby byle pierdzistołki a ich rodziny głośno krzyczą o forsę. Zginęli w wypadku lotniczym i zanim nie będzie winnego ani grosza nie należy nikomu wypłacać - to pieniądze podatników!

• nerwus0 250 tys. zł? "Nie do przyjęcia", "Żenująco nisk... 21.01.11, 22:26
      Nie sądziłem, że PO tak niewiele różni się od PIS.
      Brak mi słów.
      Chamstwo i paranoja.
      Po tym posunięciu PO straciła następne 9 % a może i więcej poparcia.
      Zal mi Polski i Polaków. To smutne. Mam tylko tą przewagę, że ja już w tym burdelu nie mieszkam.
    • trajkotek cywilne/wojskowe 21.01.11, 22:35

nie mogę się polapać w tych kwestiach, kiedy to wydarzenie ma aspekt cywilny a kiedy wojskowy?
      lot byl czasem cywilny, czasem wojskowy, dlatego pewne procedury wokól lotu, w trakcie lotu, po katastrofie są raz cywilne , raz wojskowe ...

• rozenek_taki Re: cywilne/wojskowe 21.01.11, 23:37
        To było nieczynne lotnisko wojskowe, a pasażerowie ... tylko niewielka część wojskowych, z czego kilku w sutannach :)

• 1stanczyk Kilku ?! W sutannach było jedenastu 22.01.11, 01:21
          przeszło 12% na pokładzie (nie wliczając pilotów i obsługi samolotu)
          Re: cywilne/wojskowe
          • nerwus0 Re: Kilku ?! W sutannach było jedenastu 22.01.11, 02:27
            Mówisz o katolickich.
            Gdyby doliczyć prawosławnych to będzie tak z 12-tu apostołów.
            Hm. Gdzieś to już słyszałem.
            Tylko, że tamten nazywał się Jezus a ten Lech?
            A może się mylę. Rydz. Wiedziałem. Też nie?
            No to, kurcze, oświećcie mnie.
            • rozenek_taki Re: Kilku ?! W sutannach było jedenastu 22.01.11, 02:39
              Dobre o tych apostołach, ale oni wtedy jedynie chodzili pieszo, a ich szef jeździł jedynie na osiołku :)

• nerwus0 250 tys. zł? "Nie do przyjęcia", "Żenująco nisk... 21.01.11, 22:40
      P.Premierze.
      Dał się Pan wrobić jak dziecko.
      Nie dość, ze Polacy byli już wystarczająco skłóceni przez Kaczora,
      to jeszcze dolał Pan oliwy do ognia.
      Gratuluję spojrzenia politycznego.
    • marian1950k ile przytuli z tego Rogalski ? 21.01.11, 23:25
      A ja bym chciał wiedzieć ile z tego odszkodowania przytulą Rogalski, Giertych i inni adwokaccy najemnicy?
      • rozenek_taki Re: ile przytuli z tego Rogalski ? 21.01.11, 23:35
        Nic, oni to robią z patriotyzmu :)

• nerwus0 Re: ile przytuli z tego Rogalski ? 21.01.11, 23:46

Może to nie na miejscu, ale odpowiem dowcipem.
        - Jak twoja sprawa w sprawie odzyskania samochodu?
        - Wygrałem.
        - I co?
        - Adwokat jeździ moim autem.
    • ext 250 tys. zł? "Nie do przyjęcia", "Żenująco nisk... 21.01.11, 23:47
      No tak, jak ktoś wydaje pół miliona na nowe porsche to 250 tysięcy na nim wrażenia nie robi! ludzie, obudźcie się! dokąd ten kraj zmierza! a ile kasy odszkodowania dostali ludzie którzy zginęli w busie jadąc na zbieranie jabłek?
      • rozenek_taki Re: 250 tys. zł? "Nie do przyjęcia", "Żenująco ni 21.01.11, 23:55
        Oni mają na to taką odpowiedź, że zbieranie jabłek to nie funkcja państwowa :)

• nerwus0 250 tys. zł? "Nie do przyjęcia", "Żenująco nisk... 22.01.11, 00:22
      Przepracowałem na rzecz Polski 40 lat, i nie życzę sobie, by ktoś wypłacał moje, wypracowane pieniądze jakimś poje.....nym durniom. To nieuczciwe.
      Ja potrzebuję na lekarstwa, nie na Porsche i willę.
      • 1stanczyk Nie trzeba bylo glosowac na postokraglostolowych 22.01.11, 01:26
        durniów.
        Re: 250 tys. zł? "Nie do przyjęcia", "Żenująco ni
        • nerwus0 Re: Nie trzeba bylo glosowac na postokraglostolow 22.01.11, 02:15
          1stanczyk napisał:

> durniów.
          > Re: 250 tys. zł? "Nie do przyjęcia", "Żenująco ni

Nie mieszkam w Polsce, od dawna, i całe szczęście. Nigdy na nich nie głosowałem. Zyje troszke dłużej niż Kaczor i Tusk. Kaczory latały na jajkach małego Rajmunda , ojca Kaczorów, kiedy zerżnąłem pierwszą dziewczynę. Zyczę Ci, byś tylu lat dożył, ile ja.
          Jestem patriotą. Jeszcze.
          • 1stanczyk Jesli dobrze licze to dobrze mi zyczysz ....... 22.01.11, 02:43
            Kraj poszedł w niewłaściwym kierunku 20 lat temu za sprawa okrągłostołowych manipulatorów i katastrofalnej prezydentury LW.

Re: Nie trzeba było glosować na postokrągłostołowy
            • rozenek_taki Re: Jesli dobrze licze to dobrze mi zyczysz ..... 22.01.11, 02:47
              Co naprowadza na stare pytanie: po co jest urząd prezydenta w tym kraju?

• juzefat0491 250 tys. zł? "Nie do przyjęcia", "Żenująco nisk... 22.01.11, 00:22
      PIS chce przehandlować Państwo Polskie i wypłacić horrendalne odszkodowania .Polska to nie EMIRATY ARABSKIE.Ludzi ledwie wiążą koniec z końcem. Niech płaci ten co jest winien a wiadomo kto.... Dubienecki walczy wiadomo dlaczego ....... Prawdę powiedział Cimoszewicz ,że trzeba się ubezpieczać. Żal mi tych ludzi bo stracili najbliższych .Ale nie mogą być równi i równiejsi.
      • nerwus0 Re: 250 tys. zł? "Nie do przyjęcia", "Żenująco ni 22.01.11, 00:40
        Muszę cię poprawić, mimo byłej sympatii do tego rządu.
        Nie Pis wypłaca tylko PO. Ze strachu przed Pis.
        Haniebne.
    • nerwus0 250 tys. zł? "Nie do przyjęcia", "Żenująco nisk... 22.01.11, 00:32
      Kolego/żanko na cenzorze chyba to wykasujesz..
      Powiem co myślę.
      Wku...a....ca banda rządzi Polską .
      Wku...a...ca banda zamierza rządzić Polską
      Wku...a...ca banda nie wie, że jeszcze są ludzie, którzy z tą , tymi bandami
      zrobią porządek.
    • nerwus0 250 tys. zł? "Nie do przyjęcia", "Żenująco nisk... 22.01.11, 00:35
      Jarkacz przegrał już dawno, Tusk dzisiaj.
    • rockville 250 tys. zł? "Nie do przyjęcia", "Żenująco nisk... 22.01.11, 00:43
      Za 250 000 zlotych nie moznz nawet kupic dobrego samochodu. Ta smieszna suma to plucie w twarz rodzin katastrofy !!!
      • nerwus0 Re: 250 tys. zł? "Nie do przyjęcia", "Żenująco ni 22.01.11, 01:57
        rockville napisał:

> Za 250 000 zlotych nie moznz nawet kupic dobrego samochodu. Ta smieszna suma to
        > plucie w twarz rodzin katastrofy !!!
        Chyba cię pogielo! 250 tyś pln to prawie 80 tyś $
        Zgłupiałeś do reszty. Zwykła astra to 10 tyś $.

• rozenek_taki Re: 250 tys. zł? "Nie do przyjęcia", "Żenująco ni 22.01.11, 02:50
          Ceny wuzków w Wolsce są o wiele wyższe niż w Stanach porównując te same modele. Jednak mimo to, za 250K można kupić naprawdę dobry sprzęt ... ten koleś sobie kpi, oczywizda :)
    • khnc55 a ile chcecie cwaniaki????!!! 22.01.11, 00:52
      Panie Rogalski, Panie Kownacki, Panie Dubieniecki sld-owsko-pis-owski - ile konkretnie chcecie zarobić na tej tragedii?????!!!!!!!!! Podajcie konkretną kwotę by oszczędzić nam czasu??? Przecież Pan Dubieniecki cierpi najbardziej. Nikt inny oprócz p. Kaczyńskiego nie traci bliskich!!!????
      Jesteście żenujący!
    • 1stanczyk Tak oto zaczynają się licytacje w "patriotycznym" 22.01.11, 01:00
      szambie postokrągłostołowych pomiotów.

Nie dość, ze spowodowali swoja nieodpowiedzialnością, nieprzezornością i nieogarniętą głupotą katastrofę o bezprecedensowych na świecie skutkach dla każdego państwa ( tych wynikających z tragicznej śmierci znaczącej liczby najwyzszych urzędników państwowych, wojskowych, partyjnych i poslow, tych dyskredytujących prestiż naszego kraju na całym świecie i tych oczywiście, związanych z wielomiesięcznym zaangażowaniem armii urzędników w wyjaśnienie przyczyn królującego na najwyzszych szczeblach wladzy w naszym kraju niedowładu umysłowego będącego jedyną przyczyna katastrofy nie mówiąc już niemałych pieniądzach) to jeszcze na dodatek adwokaci reprezentujący ich rodziny (vide Dubiecostam) obciążają nas podatników swoimi wymaganiami, roszczeniami dotyczącymi zadośćuczynienia za ich własne zwyczajne kalectwo umysłowe !

To się po prostu w głowie nie mieści ....

Przecież "zginęli", "polegli" jak bohaterowie !!!!????
      Bohaterom za śmierć się nie płaci. Jeśli giną to w imię sluzby ojczyźnie.
      Płaci się najemnikom, armii zaciężnej najemników.

Skoro przez lata sprawując władzę nie wykonywali należycie swoich elementarnych obowiązków służbowych (a ta katastrofa jest tego ewidentnym świadectwem) nawet w zakresie własnego bezpieczeństwa podróży to na okoliczność czego należy się tym ludziom (za wyjątkiem zaproszonych rodzin ofiar sowieckiego barbarzyństwa, jedenastu księży, nielicznej grupy urzędników nie należących ani do Kancelarii Prezydenta) jakiekolwiek zadośćuczynienie ?

Wprost przeciwnie należy się zastanowić czy komornik nie powinien zajął spadku po odpowiedzialnych za katastrofę ofiarach katastrofy w poczet kosztów śledztwa, pogrzebów i medialnych wysiłków w odbudowaniu zdyskredytowanego katastrofą międzynarodowego wizerunku naszego kraju.

• khnc55 @1stanczyk 22.01.11, 01:15
        dokładnie tak! A pieniądze których domagają się panowie Dubiecostam i mu podobni, powinny być przeznaczone dla powodzian!
      • kochanic.a.francuza Re: Tak oto zaczynają się licytacje w "patriotycz 22.01.11, 15:03
        "Wprost przeciwnie należy się zastanowić czy komornik nie powinien zajął spadku po odpowiedzialnych za katastrofę ofiarach katastrofy w poczet kosztów śledztwa, pogrzebów i medialnych wysiłków w odbudowaniu zdyskredytowanego katastrofą międzynarodowego wizerunku naszego kraju. "

tez tak sadze i mysle, ze wielu Polakow czuje podibnie.
    • gburiaifuria 250 tys. zł? "Nie do przyjęcia", "Żenująco nisk... 22.01.11, 01:04
      moze Dubieniecki rozliczylby sie najpierw ze SKOKiem, zanim zacznie wyciagac lape po odszkdowania.
    • 1stanczyk Sa wybory jest okazja: pozostal juz tylko Palikot 22.01.11, 01:24
    • 1stanczyk Churchill mial racje 22.01.11, 01:57
      "Pozostaje to tajemnicą i tragedią historii że naród [Polacy] gotów do wielkiego heroicznego wysiłku, uzdolniony, waleczny, ujmujący powtarza zastarzałe błędy w każdym prawie przejawie swoich rządów. Wspaniały w buncie i nieszczęściu, haniebny i bezwstydny w triumfie. Najdzielniejszy pośród dzielnych, prowadzony przez najpodlejszych wśród podłych."

Winston Churchill

Każdy dzień postokrągłostołowej rzeczywistości to potwierdza!!

• gburiaifuria Żenująco nisk... 22.01.11, 02:05
      No wlasnie co jest Zenujaco niskie. Pozom tych wpisow, ktore nie sa pewne czy to czasem Rosja nie powinna placic odszkodowan!? i bezczelnosc Dubienieckiego, ktory ma wielka przyszlosc przed soba bo w tym dorownuje jaroslawowi kaczynskiemu.
      A co do Ruskich odszkodowan to przeciez nikt nas nie zmuszal do ladowanie na tego typu lotnisku. caly problem tej tragedii polega na tym ze mamy niskie standaty bezpieczenstwa, oraz panuje u nas balagan i podejscie jakos to bedzie.W momencie tragedii winnych szuka sie na zwnatrz czyli u Ruskich. Polscy oficjele i polskie sluzby zlamaly wszelkie procedury decydujac sie ladowac na lotnisku, ktorego obiekt szumnie nazywany "wieza" przypomna sracz na budowie. Zaden szanujacy sie rzad nie dopusciliby by jego najwyzsi urzednicy ladowali na lotnisku, ktorego wyposazenie uraga podstawowym wymoga bezpieczenstwa. Najpierw zmienny mentalnosc, nauczmy sie porzadku i wyszkomy nasze sluzby i nasze najwyzsze wladze ze polski lotnik to na drzwiach od stodoly moze zaleciec jedynie na cmentarz i nigdzie dalej. A pozniej miejmy pretensje do Ruskich.
    • 1stanczyk „Wdzięczność ważniejsza jest od pieniędzy” 22.01.11, 02:49
      „Wdzięczność ważniejsza jest od pieniędzy” P.Gosiewski

Pomimo wszystko pozostaniemy wam w takim razie wdzięczni jakkolwiek by to nie zabrzmiało czy tez nie zostało zrozumiane ....

• rozenek_taki Re: „Wdzięczność ważniejsza jest od pienięd 22.01.11, 03:02
        „Wdzięczność ważniejsza jest od pieniędzy” ... Gosiewski miał na myśli należną mu wdzięczność od Polaków za peron - koszta tego projektu były istotnie nieważne :)

• us-rn Wlasnie obnizyli Polakom zasilek pogrzebowy . 22.01.11, 08:06
          Skandal i arogancja. 250000 to duzo pieniedzy z kieszeni podatnika. Czy ofiary powodzi, wypadku busa, i inni zjadacze chleba tez tyle dostana? Arogancja elit politycznych siega zenitu.
    • nerwus0 Kczor, Tusk i reszta 22.01.11, 09:41

Ja sobie nie życzę, byściel rozdawali moje pieniądze byle komu.
      Nie mam zamiaru pałciić za czyjeś wycieczki,.
      Skoro dajecie ,jako firma ubezpieczeniowa, to ja wystąpię do Trybunału w Strasburgu
      o odszkodowanie od Polski za kradzież, moich też, pieniędzy. I wierzcie mi, mam ogromną szanę obłowić się.
    • nerwus0 250 tys. zł? "Nie do przyjęcia", "Żenująco nisk... 22.01.11, 10:00
      Najlepiej wysłać cały sejm i senat z rodzinami na obowiązkowe obchody rocznicy, my sobie sami zaliczymy Katyń. a tych z wycieczki zestrzelić, zamglić, zapłacimy odszkodowania i będzie wreszcie święty spokój, choć to tylko marzenie.
      Aha, proszę nie zapomnieć Grzybka i Flaszki-generała Głodnego ( tak mu było?).

Pozdrowionka dla myślących.
    • nerwus0 250 tys. zł? "Nie do przyjęcia", "Żenująco nisk... 22.01.11, 10:08
      Mgła nie przesłoniła kasy?
    • poussin rodzinom samobójców nie wypłaca się ubezpieczenia! 22.01.11, 11:56
      Wszyscy lecieli państwowym samolotem, pod opieką polskiego prezydenta, państwa, armii i czego tam jeszcze, więc rodzinom należy się odszkodowanie. Może nie aż 250 tysięcy, ale powinno być wysokie. Z jednym wyjątkiem: być może ś.p. prezydent był pośrednim sprawcą tego wypadku, toteż jego rodzinie nie powinno się wypłacać, przynajmniej dopóki wszystko się całkowicie nie wyjaśni i nie zostanie udowodnione, że piloci bali się wkurzyć Putina, a nie Kaczyńskiego
      • 1stanczyk "więc rodzinom należy się odszkodowanie" 22.01.11, 14:33
        "lecieli państwowym samolotem, pod opieką polskiego prezydenta, państwa, armii i czego tam jeszcze, więc rodzinom należy się odszkodowanie."

Dokładnie tak samo jak nam żyjącym, na których ciąży odpowiedzialność i obowiązek usuwania skutków tragedii w Smolensku należy się zadośćuczynienie za lata nieodpowiedzialnych i bezmyślnych rządów tych co byli w samolocie (i zginęli w katastrofie) odpowiedzialni za kraj, za bezpieczeństwo panstwowe i narodowe, za prawidłowe funkcjonowanie państwa i jego najwyższej administracji.

Zginęli tragicznie w katastrofie przez własną trwającą latami skrajna niekompetencję, nieodpowiedzialność i najzwyczajniej nieogarniętą głupotę.

To zadośćuczynienie które się nam należy nie wyrównuje jeszcze rachunku: nie jest powiedziane czy komornik nie powinien zająć spadku po tragicznie zmarłych w poczet kosztów poniesionych przez kraj na skutek skrajnej wieloletniej, wielokrotnie przepłacanej nieodpowiedzialności, niekompetencji i nieogarniętej głupoty licznej grupy urzędników państwowych, którzy zginęli w samolocie.

Re: rodzinom samobójców nie wypłaca się ubezpiecz
    • czarna-brzoza Zarobić na śmierci..... 22.01.11, 12:18
      archiwum.polityka.pl/art/rachunki-krzywd,383181.html
      Cytaty:
      Pani Gosiewska w kolejnych wywiadach konsekwentnie pomija fakt, że wszystkie rodziny posłów, którzy zginęli w katastrofie, otrzymały po 100 tys. zł z polisy, którą wykupiła kancelaria. (Lech Kaczyński na 2 mln zł, Maria Kaczyńska – na 1 mln zł). I zapomina o dodatkowych 5 tys. zapomogi, wypłaconej z kasy Sejmu rodzinie każdego zmarłego posła.
      Dwojgu dzieciom Gosiewskiej, tak jak wszystkim dzieciom ofiar katastrofy, które nie ukończyły 25 roku życia, przyznano renty specjalne po 2 tys. zł miesięcznie.
      40 tys. zł – wysokość jednorazowego wsparcia, które dostała każda z rodzin ofiar katastrofy na mocy decyzji rządu (łącznie 3,8 mln zł)
      2 tys. zł miesięcznie – przyznał premier jako renty specjalne 73 osieroconym dzieciom (trojgu niepełnosprawnym dożywotnio, pozostałym do ukończenia 25 roku życia)
      2–3 tys. zł – dożywotnie renty dla 11 niepracujących współmałżonków ofiar
      4 tys. zł miesięcznie – renty dla 4 żon, które pozostały same z trójką lub większą liczbą dzieci
      800 zł – 2 tys. zł miesięcznie – 3 renty dla rodziców ofiar
      6,4 tys. zł – zasiłek pogrzebowy w maksymalnej kwocie (otrzymały wszystkie rodziny, mimo że pogrzeby odbyły się na koszt państwa).
      100 mln zł – tyle według szacunkowych danych wyda rząd na zadośćuczynienia dla rodzin ofiar katastrofy (ocenia się, że uprawnionych do zadośćuczynienia będzie 300–400 osób, a jedno zadośćuczynienie wyniesie około 300 tys. zł).
      Artykuł z "POLITYKI" z 27.11.2010, czyli nie jest to nowy pomysł rządu!

Ponadto:
      6,16 mln zł – uroczystości pogrzebowe Lecha i Marii Kaczyńskich
      3,4 mln zł – pogrzeby pozostałych ofiar
      5,5 mln zł – wydały władze Krakowa na przygotowanie miasta do uroczystości
      3 mln zł – władze Warszawy
      272 tys. zł – kosztowało wykupienie miejsc na cmentarzach dla ofiar katastrofy
      1,6 mln zł – pomnik ofiar katastrofy na Powązkach
      169 tys. zł – sarkofag prezydenckiej pary na Wawelu
      3 mln zł – budowa pomników nagrobnych pozostałych ofiar
      65 tys. zł – 105 urn onyksowych,które po napełnieniu ziemią z miejsca katastrof zostały przekazane m.in. rodzinom ofiar
      "Posmoleński bilans

około 28 mln zł – dotychczas wypłacone z budżetu państwa zapomogi oraz koszty pogrzebów, grobów, pomników

około 100 mln zł – suma przewidywana na zadośćuczynienia
      190 tys. zł co miesiąc – renty specjalne – dotychczasowe zobowiązania wobec członków rodzin
      3,8 mln zł – jednorazowe zasiłki wypłacone rodzinom"

Radzę przeczytać całość.
      • czarna-brzoza Re: Zarobić na śmierci..... 22.01.11, 12:19
        archiwum.polityka.pl/art/rachunki-krzywd,383181.htmlpoprawka
        • czarna-brzoza Re: Zarobić na śmierci..... 22.01.11, 12:20
          archiwum.polityka.pl/art/rachunki-krzywd,383181.html
          źle wkleiłam
      • art.usa Re: Zarobili na śmierci, ale jest im ciągle mało 22.01.11, 18:02
        Czarna brzoza

kotuś zapomniało ci się,
        o Sprzątaniu placu przed "Pałacem Prezydenckim",
        po łażeniu i wyciu z krzyżami.
        Góry śmnieci, krzyży, świec.
        Koszty tylko Strażników 173 tyś.
        Dziennie 60 Policjantów.
        Do tego koszty pojazdów, benzyny i t. podobne.

Prowokacje Jarosława K. i chciana reklama dla PISu
        niebyły za darmo.
      • art.usa Re: Zarobić na śmierci. O zgrozo, wojna z Rosją chyba tańsza. 07.04.11, 12:01
        czarna-brzoza napisała:

> Artykuł z "POLITYKI" z 27.11.2010, czyli nie jest to nowy pomysł rządu!
        > Radzę przeczytać całość.

Jezusie.
        Gospodarcze; Kaczka do smażenia, z krwią na czarninę kosztuje góra 40 złociszy.

Tu powoli wierzę w sabotaż, wedla odszkodowań.
        Tylko głosować na PIS, to przejmą za odszkodowania całą Polskie.
        Przepraszam nie całą, bo pół oddali już kościołowi.
        Co z tobą dziewczyna, widzę cię tu rzadko na forum?
    • jaro_1985 250 tys. zł? "Nie do przyjęcia", "Żenująco nisk... 22.01.11, 13:55
      Jestem oburzony ta wiadomoscią!!!
      Skarb panstwa gwarantuje 250 tyś zl odszkodowania
      dla rodzin.a dla rodzin gdzie stracily bliskich w
      katastrofie MTK w 2006 roku,to skarb panstwa
      odmowil zawarcia jakis kolwiek ugody.
      I to jest najbardziej zalosne ze tak sie dzieje w
      polsce,ze polacy nie sa traktowani jak rowny z
      rownym!!!
      Jarosław Pęgal z Rudy Śląskiej(poszkodowany w
      katastrofie budowlanej MTK)
    • kochanic.a.francuza 250 tys. zł? "Nie do przyjęcia", "Żenująco nisk... 22.01.11, 14:52
      "Dodał, że rodziny, które reprezentuje, są "oburzone upublicznieniem tej informacji"."

No pewnie, mialo byc po cichutku, zeby nikt nie wiedzial i zeby wiecej wyciagnac.
      Takim to sie zyje.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka