jacmenos 26.01.11, 13:34 za tą narrację Pan Jacek ma u mnie plus dodatni ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sharn1 Beata na rykowisku 26.01.11, 13:35 Fedorowicz pisząc o kiczu chyba zapomniał o absolutnym hicie w tej dziedzinie czyli kwiatach dla ministra Grabarczyka po głosowaniu nad jego odwołaniem. No ale w tym wieku można już mieć dziury w głowie i pewnych rzeczy nie pamiętać. Ew. pamiętać Wybiórczo... Odpowiedz Link Zgłoś
anto.n Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 16:05 oj na starosc dziadkowi mozg sie zlasowal. Nech faktycznie wejdzie pod ten fotel i tam zostanie do smierci zamiast pisac bzdury! niewazne jakiego koloru i wyznania ale to jest OBOWIAZEK OPOZYCJI krytykowac rzad, to samo prawo i obowiazek bedzie mialo PO jesli u zlobu bedzie PIS! czy to tak trudno zrozumiec fedorczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
pogodny100 Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 16:58 anto.n. dziadkowi mozg jeszcze dziala,twoj natomiast to juz zelbeton. Odpowiedz Link Zgłoś
anto.n Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 20:16 zelbeton jestes i pewnie nigdy tego nie pojmiesz Odpowiedz Link Zgłoś
g00sman Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 17:34 Gdzie Ty ostatnio widziałeś jakąś krytykę rządu? Darcie mordy o Smoleńsk ciężko nazwać krytyką rządu, a o prawdziwej polityce i gospodarce nie ma w tych wypowiedziach ani słowa. Prawdę mówiąc od wyniku śledztwa w sprawie katastrofy smoleńskiej jakość życia przeciętnego Polaka nie zależy właściwie wcale. Od tego, co rząd zrobi z długiem emeryturami jakość życia przeciętnego Polaka zależy totalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 17:46 Panie Jacku ! Wydawało się że "Kolega Kierownik" się Panu zawieruszył ... A oto mamy Go ! Teraz pisze jako "anto.n" ! Zdemaskowało go charakterystyczne przekręcanie nazwiska (znak rozpoznawczy ważnych komuchów). Wtedy był pan dla niego "kolega Federowicz", teraz (starość nie radość...) przekręca trochę inaczej... Ale to w sumie miło wspomnieć młode lata; nawet z takim palantem (?) Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 18:04 anto.n napisał: > oj na starosc dziadkowi mozg sie zlasowal. Nech faktycznie wejdzie pod ten fote > l i tam zostanie do smierci zamiast pisac bzdury! niewazne jakiego koloru i wyz > nania ale to jest OBOWIAZEK OPOZYCJI krytykowac rzad, to samo prawo i obowiazek > bedzie mialo PO jesli u zlobu bedzie PIS! czy to tak trudno zrozumiec fedorczy > k? Bzdury powiadasz? Rozumiem z tego co napisałeś, że nie masz pojęcia na czym powinna polegać działalność opozycji, a po drugie nie dociera do Ciebie jakie bzdury wygaduje pani Kempa! Odpowiedz Link Zgłoś
isn_plan14 Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 19:21 Anton, widać, że twoje wapno pod kapeluszem prybrało straszne rozmiary. Odpowiedz Link Zgłoś
anto.n Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 20:21 no to niech cie dalej wszyscy dookola obsrywaja pancerniaku a ty mow ze pada deszcz Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 23:12 Panu Fedorowiczowi chodzi głównie o formę. Treść wyrażana przez posłankę Kępę przypomina zawartość żwacza starej k(l)ępy. Odpowiedz Link Zgłoś
leniuch102 Beata na rykowisku 26.01.11, 13:47 "Beata na rykowisku"??? A kiedyś Starsi Panowie byli synonimami dżentelmenów. Czasy się zmieniły. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 14:35 Starsi panowie pozostali gentlemanami. Gorzej z paniami w późnym średnim wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 23:15 Dawniej damy po takich "odzywkach" były wyprowadzane przez dżentelmenów za drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
apodemik gdzie nie ma kiczu? 26.01.11, 13:49 Panie Jacku, cienko wychodzi to obśmiewanie PIS-u przez kojarzenie z ludzmi prostymi w mowie i obyczajach. Nie zawył Pan, kiedy podwładny Tuska porównywał go do Piłsudskiego, nie gorszą porykiwania sejmowe Niesiołowskiego. Jeśli walczyć z kiczem - to bezstronnie. Wielkiemu Panu z elitarnej gazety można przedstawić to po łacinie : "scribe sine ira et studio" Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: gdzie nie ma kiczu? 26.01.11, 18:08 PiS obśmiewać bardzo łatwo, gdyż sam robi z siebie pośmiewisko! Czymże są bowiem "porykiwania" marszałka Niesiołowskiego przy wariackim bełkocie posła Macierewicza? Tego rzecz jasna jako wyborca sformatowany przez PiS-owską propagandę nie dostrzegasz! Odpowiedz Link Zgłoś
zaifi3 Landszaft idiotyzmem podkręcony...:) 26.01.11, 14:29 Panie Jacku...p.Kempa jest "DOKŁADNIE"zmotywowana przez kicz prezesa partii PIS... narracja z jaką chcą wytłumaczyć nowy twór "najważniejszy" dla Polski,to zagarnięcie czasu antenowego,dla partii kiczowatego do powtórzenia bzdetów,bo Kowal,Jabubiak,Kluzik powtórką stoi...., "ciemny"kupuje podwójną dawkę propagandy, bełkot ciałem się staje.... Odpowiedz Link Zgłoś
anto.n Re: Landszaft idiotyzmem podkręcony...:) 26.01.11, 16:09 belkoczesz to ty glupcze, zobacz moj komentarz wyzej o opozycji palancie jeden Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos Re: Landszaft idiotyzmem podkręcony...:) 26.01.11, 16:19 anto.n - po co zajmujesz swój niewygimnastykowany rozumek lekturą felietonów Pana Jacka ? poczytaj stronę PISu ! tam wszystko jest proste i zrozumiałe - w sam raz dla ciebie . Odpowiedz Link Zgłoś
anto.n Re: Landszaft idiotyzmem podkręcony...:) 26.01.11, 21:10 wszystkim moim adwersarzom z tej strony polecam: www.youtube.com/watch?v=kWhQIfp9iwM&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Landszaft idiotyzmem podkręcony...:) 26.01.11, 18:09 anto.n napisał: > belkoczesz to ty glupcze, zobacz moj komentarz wyzej o opozycji palancie jeden Typowa, chamska wypowiedź "ciemnego ludu, który wszystko kupi"! Odpowiedz Link Zgłoś
anto.n Re: Landszaft idiotyzmem podkręcony...:) 26.01.11, 20:07 tu akurat sie zgadzam co piszesz o sobie Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Landszaft idiotyzmem podkręcony...:) 26.01.11, 23:28 anto.n napisał: > tu akurat sie zgadzam co piszesz o sobie Na dodatek masz kłopot ze zrozumieniem prostego tekstu, bo słowa "ciemny lud to kupi" wypowiedział Jacek Kurski o elektoracie PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Re: Landszaft idiotyzmem podkręcony...:) 26.01.11, 23:20 I tak to się pisze Panie Jacku ! a nie jakieś tam "skróty myślowe". Odpowiedz Link Zgłoś
andriejrublow Beata na rykowisku 26.01.11, 14:49 A co to znaczy "walczyć bezstronnie"? Np. Jagiełło pod Grunwaldem powinien oprócz Krzyżaków wyciąć też Litwę, żeby było bezstronnie? Pan Jacek bardzo słusznie walczy z kiczem, a kicz jest po jednej stronie, tak jak pod Grunwaldem tylko jedna strona miała krzyże na płaszczach. Czy ma troszeczkę kłamać, żeby było bezstronnie? Dopisać coś drugiej stronie czy też to i owo pominąć stronie pierwszej? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 23:22 Powinien iść na przeszkolenie do "prezesa"! Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos Beata na rykowisku 26.01.11, 14:51 Kicz (z niem. Kitsch - lichota, tandeta, bubel) - utwór o miernej wartości, schlebiający popularnym gustom, który w opinii krytyków sztuki i innych artystów nie posiada wartości artystycznej.(z Wikipedia) Trzeba być satyrykiem aby skojarzyć to słowo z ideologią i praktyką PISu ! Brawo , brawo Panie Jacku ! Odpowiedz Link Zgłoś
anto.n Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 16:15 skojarzyć to słowo z ideologią i praktyką PISu -a co to jest afera zbycho, rycho, miro, teraz znow grabarczyk&co., czy ten PO-senator co tak klal az uszy wiedly, oj PALANTY jedne czyz nie widzicie tego? Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos Beata na rykowisku 26.01.11, 14:58 jeszcze jedno skojarzenie mi przyszło do głowy . Kicz - to pojęcie względne . Np artystka Doda dla nieco wyrobionych estetycznie jest kiczowata . Do imprezy w dyskotece i jej bywalców pasuje wspaniale , ale do wiedeńskiej filharmonii już nie ! Tak samo z panią Kępą i innymi jej podobnymi . Na wiecu wyborczym PIS ujdzie , ale w parlamencie - po prostu wstyd ! Odpowiedz Link Zgłoś
anto.n Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 16:19 wstyd jest mi za ciebie przyglupie i fedorczyka, ze mozna byc takim zerem, zobacz definicje demokracji i opzycji ty wychowanku KOMUNY! bede sie cieszyl gdy PO bedzie w opozycji i tak samo glosno bedzie krytykowac rzadzacych niezaleznie od koloru Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 16:27 anto.n ! próba twojej resocjalizacji jest zapewne daremna więc jej nie podejmuję . mogę ci tylko podpowiedzieć , że między krytyką ze strony opozycji a wystąpieniami PISu jest taka różnica jak między ludźmi kulturalnymi a tobą ! Odpowiedz Link Zgłoś
jwasz1952 Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 16:48 anton jest dzisiaj na przepustce z psychiatryka wiec polemika z nim jest bezsensowna,na dodatek zapomniał o psychotropach. "Laduj dziadu we mgle,po trupach do celu". Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 18:11 anto.n napisał: > wstyd jest mi za ciebie przyglupie i fedorczyka, ze mozna byc takim zerem, zoba > cz definicje demokracji i opzycji ty wychowanku KOMUNY! bede sie cieszyl gdy PO > bedzie w opozycji i tak samo glosno bedzie krytykowac rzadzacych niezaleznie o > d koloru No teraz się popisałeś jak ubek po dwóch flaszkach! Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 23:27 A żeby z Parlamentu zrobić kabaret to już jest sztuka. (współczesna) Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Beata na rykowisku - mam inne zdanie! 26.01.11, 15:20 Beata z ryjowiska!!! Odpowiedz Link Zgłoś
0721x Beata na rykowisku 26.01.11, 15:49 do wybitnych kiczarek dopisałbym inną gwiazdę pisu / chwilowo w pisiebisie / niejaką Jakubiak też niezle wydala Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 23:31 Ona bardzo lubi stać w rozkroku nie bacząc że podpaska wysuwa się z majtek. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Beata na rykowisku 26.01.11, 16:04 "...właściwie nie sposób było włączyć odbiornika, by po raz kolejny nie natknąć się na Beatę Kempę przedstawiającą swe przemyślenia na temat medialnego strzału w tył głowy czy też dopytującą się, na jakiej jest ścieżce Donald Tusk i jaka wieża go prowadzi" Kempa za to nie jest na żadnej ścieżce . Ona już dawno utknęła głęboko w sempiternie swego wodza. "Co jest kiczem, a co nie jest, trudno ustalać arbitralnie." Kempa jest kiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
anto.n Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 16:30 zastanow sie glupcze, to ty jestes kiczem! ona poki co robi co jest jej obowiazkiem, krytykuje mcdonalda (nie)rzad bo ona jest w opozycji. Zycze sobie tego samego od PO gdy bedzie w opozycji a PIS w rzadzie, czy to jest tak trudno zrozumiec? wyglada ze trzeba przynajmniej ze trzy generacje aby to bylo dla spoleczenstwa jasne, pod warunkiem ze nie bedzie wychowywane na artykulach GW jak ten od fedorczyka. Tamto inne juz bralismy kilkakrotnie(jedna partia, jeden wodz itd.). Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 18:14 anto.n napisał: > zastanow sie glupcze, to ty jestes kiczem! ona poki co robi co jest jej obowiaz > kiem, krytykuje mcdonalda (nie)rzad bo ona jest w opozycji. Zycze sobie tego sa > mego od PO gdy bedzie w opozycji a PIS w rzadzie, czy to jest tak trudno zrozum > iec? wyglada ze trzeba przynajmniej ze trzy generacje aby to bylo dla spoleczen > stwa jasne, pod warunkiem ze nie bedzie wychowywane na artykulach GW jak ten od > fedorczyka. Tamto inne juz bralismy kilkakrotnie(jedna partia, jeden wodz itd. > ). Fedroczyk powiadacie towarzyszu? Wy ubecy to się nigdy nie zmienicie! Odpowiedz Link Zgłoś
anto.n Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 20:14 ano fedorczyk bo ja go pamietam jeszcze z radia za socjalizmu, tak sie wtedy wabil. Mialem nadzieje ze cos tam byl zrozumial ale widocznie jest w potrzebie i dorabia w GW pisaniem bzdetow. przeciez ma chalture u Laskowika bo ogladam czasami na tv Polonia Odpowiedz Link Zgłoś
hwalalepa Re: Beata na rykowisku 27.01.11, 03:14 > anto.n napisał Zycze sobie t > ego sa > > mego od PO gdy bedzie w opozycji a PIS w rzadzie BUHAHAHAHA PIS W RZĄDZIE CHYBA NA MARSIE Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 20:36 Chcesz zobaczyć głupca antosiu, to wygaś monitor i wpatrz się w ekran. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 23:34 Czytam i czytam i dalej nie wiem o co ci chodzi. Chyba mam niskie IQ...... Odpowiedz Link Zgłoś
alikpalik Beata na rykowisku 26.01.11, 16:14 U mnie pan Jacek ma dwa plusy! Za całość! Odpowiedz Link Zgłoś
anto.n Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 16:32 glupcy juz nie mam sil was prostowac, tobie juz nic nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 18:16 anto.n napisał: > glupcy juz nie mam sil was prostowac, tobie juz nic nie pomoze. Rozum sobie wyprostuj robaczku świętojański, o ile resztki takowego posiadasz! Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 23:35 Widzę że już nie masz siły. Odpocznij. Odpowiedz Link Zgłoś
czargi Beata na rykowisku 26.01.11, 16:23 Kiczowata kempa plus zaprzański macierewicz i genialna fotyga to największe gwiazdy pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
anto.n Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 16:33 baiwan jestescie czargi jak mawial moj byly pulkownik ze studium wojskowego! Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 16:37 anto.n nie fantazjuj ! zasadnicza służba wojskowa to nie studium wojskowe ! a kapral to nie pułkownik ! Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 18:17 anto.n napisał: > baiwan jestescie czargi jak mawial moj byly pulkownik ze studium wojskowego! Sugerujesz, że skończyłeś coś poza podstawówką? Biorąc pod uwagę siermiężność Twojej pisaniny musiał to być WUML! Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 23:37 Ale nie mają "czarnych skrzynek" i nagrania nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
brzmski konsternacja 26.01.11, 16:27 nie konweniuje; komu?; ano jackowi f.; i to w stopniu znacznym, na tyle, że - "zwinięty w trąbkę" myli kempę, i rykowisko z... na bukowisku - leśna klępą, znaczy - łoszą; na takim pomieszaniu buduje swą narrację - przykrą w odbiorze jak, a bo ja wiem, publiczna... purgacja Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa szkapa w kieracie 26.01.11, 16:29 Klapki na oczy - kierat propagandy prorządowej - do żłobu po garść siana w nagrodę. Klapki na oczy - kierat propagandy prorządowej - do żłobu po garść siana w nagrodę. Klapki na oczy - kierat propagandy prorządowej - do żłobu po garść siana w nagrodę. Klapki na oczy - kierat propagandy prorządowej - do żłobu po garść siana w nagrodę. Nawet propagandziści "Trybuny Ludu" nie byli tak obleśni. Odpowiedz Link Zgłoś
anto.n Re: szkapa w kieracie 26.01.11, 16:35 brawo ajakzupa! ze tez takich PALANTOW swieta ziemia nosi bezkarnie Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: szkapa w kieracie 26.01.11, 17:25 Wolę być nie tylko PALANTEM, ale i synonimem wszystkich palantów, byle tylko nie być takim propagandzistą gorszym od propagandzistów "Trybuny Ludu", jak Fedorowicz. Skoro święta ziemia bezkarnie znosi Fedorowicza i ciebie, to tym bardziej mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: szkapa w kieracie 26.01.11, 18:20 ajakzupa napisał: > Klapki na oczy - kierat propagandy prorządowej - do żłobu po garść siana w nagr > odę. > Klapki na oczy - kierat propagandy prorządowej - do żłobu po garść siana w nagr > odę. > Klapki na oczy - kierat propagandy prorządowej - do żłobu po garść siana w nagr > odę. > Klapki na oczy - kierat propagandy prorządowej - do żłobu po garść siana w nagr > odę. > > Nawet propagandziści "Trybuny Ludu" nie byli tak obleśni. Klapki na oczach - kacza propaganda - codzienne brednie czyli zwykła granda! Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: szkapa w kieracie 26.01.11, 19:52 Nie łżyj. Nie stać cię na słowo prawdy? Jestem przydupasem Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
01zefka Re: szkapa w kieracie 26.01.11, 20:57 Sekretarzu! skąd znacie takie tytuły? język swędzi od lizania doopy kurduplowi obszczanego PISuaru? ba ,nie wierzę że klempie lub maciorewiczowi. możesz jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: szkapa w kieracie 26.01.11, 21:50 Licz się ze słowem, 01zefka! Jam przyboczny Rydzyka i jemu siedzę w pewnej części ciała, co na cztery litery. A Kaczyński, Macierewicz czy Kempa to u mnie jak dla żyrafy kudeł na na na na na mamucie. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Re: szkapa w kieracie 26.01.11, 23:43 O Boże! Jak nam zabraknie Kępy i Kaczora to Polska zginie jak ten Tupolew we "Mgle"! Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: szkapa w kieracie 27.01.11, 11:24 Nie musi nikogo brakować, już utonęła w długach, a cała ta granda niczym się od siebie nieodróżniających polityków z PO, PiS-u, SLD i PSL tym bardziej ochoczo ciągnie ją na dno. Fedorowicz w kieracie propagandy prorządowej stara się pomóc kumplom, choć wszyscy są tak samo winni. To ludzka cecha i ja się Fedorowiczowi w kieracie nie dziwię. Gdyby był artystą, a zwłaszcza Artystą, na pewno stać byłoby go na etyczne zachowania. A że jest wyrobnikiem, cóż, tacy też są potrzebni ludziom władzy. Potrzebni w charakterze tuby. Odpowiedz Link Zgłoś
mroowa49 Beata jak żywa! 26.01.11, 16:49 Panie Jacku, to Pan narysował!? Szacun wielki, kilka kresek i pani posłanka jak żywa. Nie znałam Pana wcześniej z takich talentów. Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Beata na rykowisku 26.01.11, 16:56 Panie Jacku ! Co za sukces: chyba jeszcze nigdy tak wielu PIS-iorków Pana nie czytało !? Świadczy o tym wyjątkowo duża liczba "postów" dotychczasowych wyznawców Jarko-Tadeusza. Używam czasu przeszło-warunkowego (?), bo nie wierzę żeby coś do nich nie dotarło - "uległa kropli skała" - przecież nawet komuchy doceniały Pańskie teksty i rysunki satyryczne i tropili Pana ! Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 17:28 Słuchaj, mentalny pisiorku. Gdy byłem szczeniakiem, ot takim malutkim, z zapartym tchem słuchałem swego idola Fedorowicza, przytykając do uszu radyjko "dominika". A teraz tylko splunąć na jego teksty i na tamto moje naiwne słuchanie jeszcze mam ochotę. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Na ohydne teksty Beaty oczywiście nie splunąłe 26.01.11, 18:55 Na ohydne teksty Beaty oczywiście nie splunąłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Na ohydne teksty Beaty oczywiście nie splunął 26.01.11, 19:50 Przeuroczy hauhauku, a niby gdzie miałbym splunąć na teksty owej Beaty? Publikuje w Gazecie? A innych poza Gazetą nie czytam? Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters Re: Zaiste twa inteligencja może porażać... 26.01.11, 21:27 Zaiste twa inteligencja może porażać...małolatów cyngielku. Odpowiedz Link Zgłoś
ajakzupa Re: Zaiste twa inteligencja może porażać... 26.01.11, 21:53 Cyngielku, zaiste, genialność twa może porażać tych, co... małych lotów. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 23:48 A my 50 lat się męczyliśmy tylko po to żebyś to nareszcie mógł zrobić! Niewdzięcznik! Odpowiedz Link Zgłoś
jogar Beata na rykowisku 26.01.11, 17:43 Panie Jacku- za ten tytuł kocham Pana. Cudo! Odpowiedz Link Zgłoś
jurber1 Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 17:52 ... a ja również za karykaturę - dotąd myślałem że nie da się zrobić karykatury karykatury ... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Re: Beata na rykowisku 26.01.11, 23:51 Żeby Pan to zrobił z "Komoruskim" to PiSiory docenili by Pana talent.A tak? wszystko na marne. Odpowiedz Link Zgłoś
ak21_1999 Re: Beata na rykowisku 27.01.11, 04:17 Panie Jacku, dziekuje za dobry artykul Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Dziękuję Panie Jacku! 26.01.11, 18:22 Wycie zwolenników PiS udowadnia, że znowu trafił Pan w dziesiątkę! Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos Re: Dziękuję Panie Jacku! 26.01.11, 21:31 Panie Jacku - h-mol jest b. spostrzegawczy ! Nic tak nie powoduje wścieklizny małych umysłów jak celna satyra .Pan wie to najlepiej . Stąd taki przerażający odsetek debili powyżej ! Czekamy z niecierpliwością na następny Pana tekst .pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek19.21 3 ostatnie felietony Fedorowicza 26.01.11, 18:27 Wszystkie o PiS, ani jeden o PO. Od kiedy dziennikarze patrzą na ręce władzy, a nie opozycji? Odpowiedz Link Zgłoś
nex_us Re: 3 ostatnie felietony Fedorowicza 26.01.11, 19:13 Odkąd opozycja to głównie banda oszalałych z nienawiści świrów gotowych rozpieprzyć ten kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Re: 3 ostatnie felietony Fedorowicza 26.01.11, 23:55 Przeczytaj to jeszcze raz i napisz z sensem. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek na rykowisku ... może nie byc bezpiecznie 26.01.11, 19:19 gajowy z dwururką odstrzelić może słabszą sztukę ... Pan Jacek F. odpoczął, forma wróciła, wzrok świeży, myśl wonna i lotna (ups... przepraszam). Nie znam się na tym, co to kich w sztuce, tym bardziej - w polityce ... Ufam, że jak kicz, to wiocha, że jak Pan jacek wskazuje i naznacza, to robi to świadomie, jako znawca i ekspert. To piękny wkład w życie społeczne, itp, itd. Panie Jacku, czy przystąpił Pan już do "Zmowy Obywatelskiej", czy Pan tak samopas hasa? Odpowiedz Link Zgłoś
eggerger Re: na rykowisku ... może nie byc bezpiecznie 26.01.11, 22:34 Mógłbym Ci/Tobie odpowiedzieć. Aaaaleee miii sięęę nieeeechce. Zrozumiałeś? Trajkotek to "Waschweib"? Odpowiedz Link Zgłoś
widokzkuchni Beata na rykowisku 26.01.11, 20:17 Kempa, Kempą ale w radiu 'najbardziej postępowym z postępowych' postępowi redaktorzy, tacy jak Laszuk na przykład, upodobali sobie słowo 'dyskurs' i to jest dopiero dramat !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Re: Beata na rykowisku 27.01.11, 00:00 Jeśli masz tylko takie dramaty życiowe to daj na mszę i ciesz się życiem! Odpowiedz Link Zgłoś
pis_busters W plebiscycie na najgłupszą i najbrzydszą Polkę 26.01.11, 21:47 W plebiscycie na najgłupszą i najbrzydszą Polkę wszechczasów prowadzi Fatyga o jedną długość przed Wróbel, którą goni Kempa. Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: W plebiscycie na najgłupszą i najbrzydszą Pol 26.01.11, 22:44 A ty to pewnie jesteś ładniejszy od Niesiołoskiego i Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Re: W plebiscycie na najgłupszą i najbrzydszą Pol 27.01.11, 00:02 Ale jak pięknie tańczy! (przed "prezesem"). Odpowiedz Link Zgłoś
hwalalepa Re: W plebiscycie na najgłupszą i najbrzydszą Pol 27.01.11, 02:56 hahahaha dobre Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Beata na rykowisku, a może ślepy na motorze 26.01.11, 21:57 Niestety to chyba Fedorowicz się zeszmacił.Rozumiem, że kocha się w Słońcu Peru.Mnie to zwisa, to on jest ślepy, nie ja.Ale kiedyś naśmiewał się z komuchów a teraz ich popiera.To dopiero jest naprawdę żałosne.Powiem tak cytując : "Żeby Polska była Polską". Niestety nie doczekamy tego za rządów PO, sprzedawczyków moskiewskich. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.b09 Re: Beata na rykowisku, a może ślepy na motorze 27.01.11, 00:07 Już to mówiłem Pietrzakowi: nazwisko, imię, adres, tym razem tego "sprzedawczyka moskiewskiego". Skąd biedny prokurator w tym waszym zgiełku może wiedzieć kogo ma wsadzić do tiurmy? Odpowiedz Link Zgłoś