Dodaj do ulubionych

Forum Polacy za granica?

IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 27.04.02, 10:41
Czy jest tu w ogole ktos kto z cyckiem nie zadziera?
Bo jesli nie to znaczy ,ze tylko zydostwo ma dostep do komputera...
Obserwuj wątek
    • Gość: Sar Re: Forum Polacy za granica? IP: *.prem.tmns.net.au 27.04.02, 10:52
      Gość portalu: Cycek napisał(a):

> Czy jest tu w ogole ktos kto z cyckiem nie zadziera?
      > Bo jesli nie to znaczy ,ze tylko zydostwo ma dostep do komputera...

Cycek, powiem ci w sekrecie, baaardzo cie lubie!!! Ale bardziej nawet lubie, gdy
      ktos mnie pyta, czy jestem zydowka. Zydowka (chyba) nie jestem, ale samo
      pytanie brzmi jak komplement. Nie zrozum mnie zle, nie lubie pwewnych typowych
      dla przedstawicieli tej nacji zachowan (Sharon i cala reszta), ale wierze ze
      wsrod nich jest wiele nadzwyczajnych jednostek, bardzo inteligentnych i jesliby
      dodac wlasciwa moralna postawe, to tylko pozazdroscic.

Daj sobie spokoj ! To tylko Mr ..baum lib mr.....senfeld postapili brzydko i
      zawiedli Twoje zaufanie, Nie rob wiec z siebie prymitywa. Potrefisz pwenie
      odroznic fakty od stereotypow.

Z calym szacunkiem dla zawiedzionych nadziei...
      Sar
      • Gość: cycek Re: Forum-do Sar IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 27.04.02, 11:03
        Gość portalu: Sar napisał(a):

> Gość portalu: Cycek napisał(a):
        >
        > > Czy jest tu w ogole ktos kto z cyckiem nie zadziera?
        > > Bo jesli nie to znaczy ,ze tylko zydostwo ma dostep do komputera...
        >
        > Cycek, powiem ci w sekrecie, baaardzo cie lubie!!! Ale bardziej nawet lubie, gd
        > y
        > ktos mnie pyta, czy jestem zydowka. Zydowka (chyba) nie jestem, ale samo
        > pytanie brzmi jak komplement. Nie zrozum mnie zle, nie lubie pwewnych typowych
        >
        > dla przedstawicieli tej nacji zachowan (Sharon i cala reszta), ale wierze ze
        > wsrod nich jest wiele nadzwyczajnych jednostek, bardzo inteligentnych i jeslib
        > y
        > dodac wlasciwa moralna postawe, to tylko pozazdroscic.
        >
        > Daj sobie spokoj ! To tylko Mr ..baum lib mr.....senfeld postapili brzydko i
        > zawiedli Twoje zaufanie, Nie rob wiec z siebie prymitywa. Potrefisz pwenie
        > odroznic fakty od stereotypow.
        >
        > Z calym szacunkiem dla zawiedzionych nadziei...
        > Sar

No w koncu to z siebie wydusilassmile
        To jakiego nicka proponujesz dla odmiany?
        Co do faktow i stereotypow...Masz racje paru z nich mozna uznac za lepszych od
        niektorych rodakow...ale wspomnisz moje slowa,,,-po prostu uwazaj-gdyz oni sa
        owszem inteligentni ale i przebiegli...
        Ta ich inteligencja zmierza w zlym kierunku..(wlasnie postawa moralna-jest
        okropna!)-Ich brak tolerancji etc etc. etc.
        Ale STOP!
        Zakonczmy ten temat nie chce was zanudzacsmile
        a co do nadzieji to mam nadzieje ,ze to kiedys zrozumieciesmile
        • Gość: Sar Re: Forum-do Sar IP: *.prem.tmns.net.au 27.04.02, 11:43
          Gość portalu: cycek napisał(a):

> To jakiego nicka proponujesz dla odmiany?

Nie wchodzac w glebsza dyskusje, bo i tak pewnie przyswoich opiniach
          pozostaniemy, nicka "zapodaj" jakiego chcesz. Ja od jakiegos czasu traktuje to
          forum jako zabawe, wiec naprawde nie widze potrzeby posiadania nickowego
          Imperatywu kategorycznego. Polowa dziel literackich odnosi sie w ten czy inny
          sposob do " odgrywania" alter ego. Z czasow Ludvika byly to "fancy dress" parties
          teraz zas mamy forum ( znacznie tansze i czesciej mozna zmieniac osobowosci).
          Sprwa moralnosci zas powinna byc roztrzygana nie na forum tylko w prywatnym
          momencie zadumy/medytacji/ modlitwy - jak kto woli.
          • Gość: cycek Re: Forum-do Sar IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 27.04.02, 12:16
            Gość portalu: Sar napisał(a):

> Gość portalu: cycek napisał(a):
            >
            > > To jakiego nicka proponujesz dla odmiany?
            >
            > Nie wchodzac w glebsza dyskusje, bo i tak pewnie przyswoich opiniach
            > pozostaniemy, nicka "zapodaj" jakiego chcesz. Ja od jakiegos czasu traktuje t
            > o
            > forum jako zabawe, wiec naprawde nie widze potrzeby posiadania nickowego
            > Imperatywu kategorycznego. Polowa dziel literackich odnosi sie w ten czy inny
            >
            > sposob do " odgrywania" alter ego. Z czasow Ludvika byly to "fancy dress" parti
            > es
            > teraz zas mamy forum ( znacznie tansze i czesciej mozna zmieniac osobowosci).
            > Sprwa moralnosci zas powinna byc roztrzygana nie na forum tylko w prywatnym
            > momencie zadumy/medytacji/ modlitwy - jak kto woli.

Nie mowie tutaj o wlasnej moralnosci tylko o moralnosci innych!
            Nie reagujac na nie moralne poczynania innych,
            -wydaje mi sie ,ze dzilamy niemoralnie?
            Ale to byc moze nie powinno byc glownym tematem tegoz forum?
            Wyluzujmy siesmileSwiata nie zmienimy...w jeden dziensmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka