Dodaj do ulubionych

Nadkibol z wyrokiem

• vytrisalov Degenerat z papugą i studentką w tle 02.02.11, 10:02
      Tlumaczenia kibola, papugi i tej studentki sa tak samo skandaliczne jak to, co ten palant zrobil na stadionie. DNO. Co tacy degeneraci maja wspolnego ze sportem???? Ale taka jest Polska wlasnie. Dewianci moga robic wszystko. Zawsze znajdzie sie jakies wytlumaczenie.
    • puzdrak_rad Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 10:02
      Wiaro Lecha mam nadzieję ze po takim incydencie wszyscy normalni kibice zrezygnują z bywania na stadionie Kolejarza i przerzuca się na Wartę-tam nikt nie będzie im pluł w twarz za to że chca kibicować a mało inteligentny spluwacz będzie miał więcej miejsca do popisywania się swoimi troglotycznymi zachowaniami-wstyd
      Jestem za odebraniem mu członkostwa bo niby jest Szefem Ogólnopolskiego Związku Stowarzyszeń Kibiców a ja jestem kibicem ale prawdziwym a nie kibicem jednego klubu i nie podpisuje się pod zachowaniem psedo prezesa.zwolnić go w trybie natychmiastowym .
      a pani Panfil niech wzmocni dioptrie w okularach bo nie widziala podobno oplucia kobiety ahhh i to kobieta przeciwko nam.Następnym razem ja napluję Ci w oczka zobaczymy może wtedy przjżysz co się dzieje na Lechu
    • wybitniemadry wjebal bym kibolowi i glupiemu dzialaczowi 02.02.11, 10:03
      "naplul tylko mezczyznie" za to stwierdzenie wjebac jednemu i drugiemu z buta i za brame, co za jebane bydlo
    • miromagia I te hotdogi! 02.02.11, 10:03
      Najbardziej denerwują mnie te hotdogi. Jak zapłaciłem 20 zł za dwa + pepsi, to pomyślałem, a co tam, firma, która je sprzedaje, musiała w przetargu dużą stawkę zaoferować za prawo do handlu na stadionie i znaczna część z tych dwóch hotdogów wróci do miejskiej kasy, czyli naszej, z której wybudowaliśmy to cudo. A tu proszę bardzo, jaki naiwny jestem. Ale czego można się spodziewać po całej tej bandzie przystadionowej: piłkarze, działacze, trenerzy, wszyscy oni mają co najwyżej 5 lat, żeby się nachapać jak najwięcej, więc durny tylko uwierzy, że na zielonej murawie grają chłopcy o wielkich ambicjach i uczciwych sercach wspierani przez działaczy, prezesów i trenerów, którzy to po prostu kochają. Szkoda mi tylko całej tej tępej części kiboli, która wierzy, że te ch..e z władz Wiary Lecha cokolwiek robią dla nich.
      • kaktus118 Re: I te hotdogi! 02.02.11, 10:14
        Zgadza się niestety. Ten układ jest chory, a ceny na stadionie skandaliczne.
    • limciu Bagno 02.02.11, 10:03
      I właśnie dlatego nigdy nie przyjdę na mecz z żoną i dzieciakami, choćby nie wiem jakie piękne stadiony wybudowali. Wolę bez nerwów obejrzeć mecz w TV.
      Zadziwiające jest, że PZPN będzie się dopiero zastanawiał nad zakazem stadionowy dla tego palanta. Natychmiast po opublikowaniu nagrania powinien dostać zakaz i to dożywotni, bo to recydywista. Miał swoją szansę - nie skorzystał - zapraszamy na mecze w TV.

No ale co tu wymagać od jakiegoś przygłupa, skoro dla VIPów z PZPN zgraja chuliganów jest ważniejsza od reszty społeczeństwa.
      • kaktus118 Re: Bagno 02.02.11, 10:21
        Kolejny, który na meczu nie był, ale wie jaka atmosfera panuje na trybunach. Oczywiście masz rację. 40 tys. ludzi przychodzi na stadion, często z dziećmi, żeby trząść się ze strachu w obawie o zdrowie i życie. To sami masochiści, sadyści, pijacy i bandyci. Pomyśl czasem, to nie boli.
        • hilary34 Re: Bagno 02.02.11, 10:30
          ludzie myślą, ty chcesz żeby uwierzyli, że statystycznie rzecz biorąc mogą się nie obawiać, no nie żartuj - to się nie powinno zdarzyć i na koszu, siatkówce albo piłce ręcznej SIĘ NIE ZDARZA- pomyśl na spokojnie, lojalność kibica na bok
          • kaktus118 Re: Bagno 02.02.11, 10:55
            To się zdarz wszędzie. Na koszu, na siatkówce, na hokeju i na "Małyszu". Wszędzie w takiej masie ludzi znajdzie się debil, który ma ochotę coś komuś udowodnić. Tutaj problemem jest to, że kretyńskim zachowaniem popisała się osoba, która uzurpuje sobie prawo do reprezentowania kibiców Lecha, a stado czytelników wrzuca wszystkich do jednego worka.
            • hilary34 Re: Bagno 02.02.11, 11:17
              na pewno nie wszystkich, ale przyznasz, że nikt w ich otoczeniu nie zareagował na to co się dzialo, a to już coś znaczy - przynajmniej tyle, że w znacznym stopniu kibole podporządkowali sobie resztę
              poza tym, ten gostek to nie uzurpator - on naprawdę MA tę funkcję
              • kaktus118 Re: Bagno 02.02.11, 11:34
                On ma funkcję w WL, to nie znaczy, że reprezentuje wszystkich kibiców Lecha. Może reprezentować tych ok. 1100 jej członków, chociaż jestem pewien, ze wielu z nich nie podziela jego poglądów i krytycznie patrzy na niektóre działania. Zresztą przed wielką akcją zapisywania się do WL związaną z "wojną" z GW, tych członków było ledwo kilkuset. Z drugiej strony WL to nie jest "samo zło", sprawy organizacyjne, czy akcje charytatywne to jasna strona tego stowarzyszenia.
                • hilary34 Re: Bagno 02.02.11, 11:48
                  jeśli nawet, to ta "wizytówka" przyćmiewa resztę, a na forum widać, że rośnie też motywacja kiboli klubów - nazwijmy umownie - "niezaprzyjaźnionych", poniewiera się też wszystkich poznaniaków (w tym mnie)
                  żal i wstyd
        • cynamon35 do Kaktusa 118 02.02.11, 10:53
          rozumiem Twoje argumenty, ale bronisz beznadziejnej sprawy. ci wszyscy ludzie maja racje, jakkolwiek wydaje Ci sie ona niesrawiedliwa - nasze stadiony sa opanowane przez bandytow, ryzyko oberwania, czy zniewazenia jest kolosalne i nie znajduje porownania z arenami innych dyscyplin, wladze miejscie i klubowe niemal zawsze sa powiazanie nieczystymi interesami z bandami kibolskimi (niemal wszedzie, nie tylko w Poznaniu), co tylko daje im poczucie sily i bezkarnosci. otoczeni sa prawnikami, ktorzy dla kasy i ze strachu beda ich bronic do upadlego i wymyslac rozne sztuczki, zeby nic nikomu sie nie stalo, co tez ma wplyw na ich pozycje.
          to, ze jestes normalnym, kulturalnym kibicem Lecha, nie zmienia faktu, ze stadionem rzadzi grupa bandytow i zadymiarzy, okazjonalnie przebranych za biznesmenow. Litar i jego srodowisko az nadto o tym zaswiadcza.
          nie ma sie na co obrazac, trzeba to przyznac.
    • darino a co na to sponsorzy Lecha ? 02.02.11, 10:06
      Może warto wywrzeć na nich wpływ, czyli groźbę bojkotu konsumenckiego ?
      Firmy S.Oliver, Sokołów, Warka (czyli Żywiec), Puma, Ford Bemo Motors, Amica, Funclub, PBG, Man, HMI - takie wydarzenia niszczą również wasz wizerunek !
      • super-prezes Re: a co na to sponsorzy Lecha ? 02.02.11, 10:17
        darino napisał:

> Może warto wywrzeć na nich wpływ, czyli groźbę bojkotu konsumenckiego ?
        > Firmy S.Oliver, Sokołów, Warka (czyli Żywiec), Puma, Ford Bemo Motors, Amica, F
        > unclub, PBG, Man, HMI - takie wydarzenia niszczą również wasz wizerunek !

DOKŁADNIE POPIERAM BOJKOT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        S.Oliver, Sokołów, Warka (czyli Żywiec), Puma, Ford Bemo Motors, Amica, F
        > unclub, PBG, Man, HMI
        PIES SRAŁ TAKIE FIRMY
    • marrysienka Dyskryminacja 02.02.11, 10:06
      Pan nadkibol właśnie uzupełnia swój wachlarz przewinien i przestępstw - dopuszcza się dyskryminacji.

Twierdzi, że opluł mężczyznę, a nie kobietę i to jest jedna z ważnych informacji w jego oświadczeniu. Zatem twierdzi, że istnieje różnica między opluciem mężczyzny a kobiety. Jaka? Wydawało mi się, że oboje są ludźmi i zasługują na zwykły, codzienny szacunek, który polega m. in. na tym, że na ludzi się nie pluje.

• repp87 Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 10:08
      Bandyta nie opluł kobiety... ale faceta tak i to ma być prezes jak widział problem to od tego są służby porządkowe...
    • raf753 Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 10:12
      Teraz jest jasne w jakim celu budowane są loże VIP. Gdyby taki jeden z drugim oficjeli mieli spędzić 15 min na zwykłej trybunie to na drugi dzień zajęli by się tym problemem.
    • ksks3 Z politowaniem petrzę na swój kraj. 02.02.11, 10:13
      Przykro patrzyć jak Rzeczpospolita cacka się że zwykłymi chuliganami.
    • dickstone ?Straciłem szacun dla kibiców z Poznania 02.02.11, 10:17
      Bo jesli taka kreatura jest szefem kibiców to o czym to swiadczy?
      • jexiv2 to wszystko to fikcjia! 02.02.11, 10:28
        jeśli takie zachowanie to mam pomysł: jego też opluć, naj lepiej jak by lama to zrobiła..... jak by ktoś przy mym dziecku mnie opluł, to chyba język mu bym wyrwał, nie patrzył bym na jego kolesi....
    • misiaczek1281 Gdyby miał jaja to by powiedział "przepraszam" 02.02.11, 10:22
      nie powiedział że nie opluł tego gościa tylko że nie opluł kobiety...a to daje do myślenia :-)
      • misiaczek1281 a jednak powiedział "przepraszam"... pomyłka... 02.02.11, 10:25
        sory...
    • dcag Skoro oplul tylko faceta, to o co chodzi??? 02.02.11, 10:23
      Rozumiem, ze skory kobiet nie opluj (a "tylko" faceta), to wszystko jest ok...
    • simon409 Bezczelny typ 02.02.11, 10:29
      Morda peszkowa, tak samo cwana, te jego przeprosiny ch.. warte, kpiące, napluć komuś w twarz, kobiecie, przy dzieciach za to że ubrani są na meczu kadry w barwy narodowe, chołota amicowa, won na wieki od zielonej trawy.
      • jexiv2 Re: Bezczelny typ 02.02.11, 10:31
        racja hołota jak jest tak i będzie,, do póki jej sie nie wypleni!
    • gniewnyleonard Jestem dumny że Lublin nie głosował na PIS! 02.02.11, 10:30
      Jestem dumny z faktu, że Lublinianie nie są takimi zakutymi świńskimi pałami jak poznańskie szmaty, które po raz trzeci wybrały na prezydenta kryminalistę i bandziora (prawie 50 procent w pierwszej turze!), gnojskiego śmiecia który na pohybel gejom i lesbijkom pozwala na przemarsz przez miasto chuliganom.
      Mieszkańcy Lublina nie są takimi skórwnosami-zakutymi pałami jak poznańczycy.
      • no_one2 Re: Jestem dumny że Lublin nie głosował na PIS! 02.02.11, 12:21
        A skąd ty idioto możesz wiedzieć jak jest w Poznaniu ? Żyj dalej w polsce B i pokrzycz sobie na forum.
        • jexiv2 Re: Jestem dumny że Lublin nie głosował na PIS! 02.02.11, 12:26
          jak do mnie pisałeś to raczej geograficznie sie mylisz... centralna polska!
        • gniewnyleonard Papier toaletowy z odzysku? 02.02.11, 18:47
          no_one2 napisał:

> A skąd ty idioto możesz wiedzieć jak jest w Poznaniu ? Żyj dalej w polsce B i p
          > okrzycz sobie na forum.

Skąd idioto suszący papier toaletowy, folksdojczu możesz wiedzieć jak jest w Lublinie, kiedy nigdy tu nie byłeś? Byłem 2 razy w Poznaniu i nie ma do tej zasiusianej dziury po co wracać. I żryj sobie te twoje kluski z makiem a potem podcieraj sraczunię poznańską papierem toaletowym z odzysku!
    • logiks Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 10:31
      brzyydzi mnie,NIESMACZY,brak godności,napluć komuś w twarz,to musi być autentyczny parch,zwłaszcza że był tam dzieciak,jak można poniewierać człowieka jak dziecko patrzy na poniżenie kogoś bliskiego,to wymaga wyroku sądowego i zadośćuczynia za moralne szkody,jak można splunąc na drugiego człowieka,jak można być takim szubrawcem
    • pioter7777777777 Zapomnij LECHU o mojej kasie 02.02.11, 10:33
      Co sezon kupowałem moim dzieciom (młodzieży) karnety i sam czasem chodziłem na mecze. W tym sezonie zapomnij P.Arkadiuszu o moich pieniążkach. Albo on albo kibice (czy to kibole, czy pikniki, czy Janusze)
      • jexiv2 żeby tak sie zachować to chyba.... 02.02.11, 10:38
        chyba w chlewie spędzał młodość, a tylko słonce go wyhodowało, bo wątpię że kobieta" matka" to zwykła menda, garaż dla tirów! syn saskłacza! przy dzieciach robi takie sceny?????? to już go do paki , ja bym mu nie darował..... nie ważne że z poznania, warszawy, liczy sie obiektywne podejście, a nie wyzwalanie nerwów!
    • delamore2 Apel Do Kibiców innych drużyn piłkarskich!!!!!!!!! 02.02.11, 10:33
      Czy solidarnie drodzy kibice, kibole, możecie tego Pana odwiedzić i grzecznie mu wytłumaczyć, że nie należy pluć na barwy Polski i na polskie rodziny?
    • pewex80 Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 10:37
      Sam kilka razy byłem świadkiem bijatyk i przepychanek na stadionie, teraz juz nawet karnetu nie kupuje, zresztą moi znajomi również! Niech coś zrobią z przestępcami, jakoś na wyspach dali rade!!! Masakra, że już nie można z rodziną na mecz pójść, bo po głowie można dostać!!! Ale lech ma to w pompie, ważne, żeby kasa leciała!!! Piękny stadion nam zbudowali... szkoda,że tylko dla wybranych...przestępców!!!
    • ereta Re: skoro przeprosil to nie ma sprawy, no nie? 02.02.11, 10:38
      Do tego jeszcze wezwać świadków, oczywiście na koszt zainteresowanych. Tutaj nie zartuję z kosztami. Nauka najpewniejsza przez kieszeń.
      • jexiv2 Re: skoro przeprosil to nie ma sprawy, no nie? 02.02.11, 10:41
        ereta! takie zachowanie to naruszenie dóbr osobistych i emocjonalnych, sprawę mu wytoczyć! zresztą czekam jak sam pokrzywdzony sie odezwie, bo chyba sie obawia tych mend,ze stadionu!
        • jexiv2 to dziwne zachowanie! 02.02.11, 10:47
          to zachowanie tego młokosa, to jakaś choroba miazmatyczna chyba, chyba że matka go opluwała jak sikał pod siebie!
    • siodmykrasnoludek Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 10:39
      Naplul drugiemu czlowiekowi w twarz. Zastanawiam sie, czy jest zdrowy i czy wlasnie nie zarazil kogos czyms "ciekawym".
      O ile w moich planach bylo pojawienie sie na kilku meczach w Poznaniu, tak teraz sie powaznie zastanawiam. Niewazne, gdzie znalazlo by sie moje miejsce na stadionie - wiem teraz, ze kibice niemile patrza na obecnosc osob, ktore chca obejrzec mecz dla rozywki, tak jak to w sporcie byc powinno.
      wedlug mnie to wstyd. a podobno to ma byc miejsce przyjazne (nie tylko) poznaniakom... ta...
      • gregory433 Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 11:39
        Na szczęście choroba psychiczna nie przenosi się przez ślinę.
        Ale zarażenie kiłą jest bardzo prawdopodobne.
    • magilla_l precz z kibolami i chamstwem 02.02.11, 10:40
      Zakazy stadionowe powinny być surowo egzekwowane. Powinni je dostać wszyscy dresiarze, którzy brali udział w zajściu. Jak można pozwalać na takie traktowanie ludzi na polskich stadionach?

A filmik z przeprosinami to parodia ...
    • samo_dobro Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 10:40
      Polskie barwy debilom się nie podobają? To niech WYPIER*DALAJĄ z tego kraju!!! Co za parchy, co za swołocz. Za okupacji pewno robiliby za kapo, a za komuny w ZOMO. Takich mentów co pluja na Polskę powinno się wywozić w bydlęcych wagonach jak najdalej stąd.
    • lavia Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 10:41
      Wstyd i hańba! Straciłem szacunek dla klubu, który lubiłem. Jak na czele kibiców jednego z największych klubów w Polsce może stać taki szczurek, który poprawia swoje ego plując na faceta i kobietę w narodowych barwach. Gdyby nie jego kolesie to nie rodzina opuszczałaby stadion tylko ten zafajdany Plujek na noszach. Do tego ci jego obrońcy, adwokacina i studentka z propagandą godną Urbana z czasów PRL-u. Jesteście siebie warci. Lubię piłkę i chodzę na stadiony, żeby ją oglądąć, szkoda że takie kreatury niszczą wizerunek tego sportu.
    • haakonsen Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 10:41
      bu_raki stadionowe :) super jestescie, uwielbiam Was, pokazujecie ludziom, że głupiego można wychować np na trybunach mimo iz nie koniecznie taki sie urodził. Pewnie chodzicie napuszeni i dumnie jak Pawie bo jestescie Panami plastikowego krzeselka na kilutysiecznej trybunie - super, pozazdrościć. Jakby sie tak połowa chociaż z Was ogarnęła za młodu i kopała piłke, ciezko pracowała to może bysmy mieli więcej dobrych graczy w tej marnej lidze...a tak mamy kilku graczy i tłum du_rni którzy wyją za nimi na trybunach.
      • haakonsen Re: Nadkibol z wyrokiem 02.02.11, 10:45
        dodatkowo na stuper filmiku wiary lecha widac jak z nut kłamie cała trójeczka - nie trzeba być ekspertem od mowy ciała, wystarczy poczytać i pojawi się kilka podstawowych obserwacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka