ttr32 02.02.11, 19:43 PO PROSTU ŻAŁOSNE, ZARÓWNO RYSUNEK JAK I PODPIS Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gniewnyleonard A kto zasponsoruje dzień bez żydów? 04.02.11, 12:41 W GW-nie nie ma dnia bez tematu żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
czytyjesteszesbeczywsi to nie jest śmieszne jak w tym dowcipie 15.02.11, 20:55 W jednej ze szkół gości premier Donald Tusk, dzieci miały mu zadawać pytania. Pierwszy zgłasza się Bartek, który pyta: Panie premierze, mam dwa pytania, ile naprawdę wynosi deficyt budżetowy na rok 2010 i dlaczego prawie aż 100 mld złotych? Następuje zamieszanie i konsternacja, zostaje ogłoszona krótka przerwa, po czym zostaje wznowione zadawanie pytań. Zgłasza się Jasiu i pyta: Mam trzy pytania: ile naprawdę wynosi deficyt budżetowy, dlaczego to jest aż prawie 100 mld złotych oraz chciałem się zapytać, gdzie jest Bartek? Odpowiedz Link Zgłoś
williamadama Rysunek dnia 26.02.11, 17:38 Wybory w 2007 roku. Na ścianie wisi portret Tuska. Przyciąga uwagę starszej, niedowidzącej babci. - O! Piłsudski. - Nie Piłsudski tylko Donald. - A co on takiego zrobił? - On wygnał Polaków z Polski. - Dałby Bóg, pogoniłby i Żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Rysunek dnia 28.02.11, 12:29 ttr32 napisał: > PO PROSTU ŻAŁOSNE, ZARÓWNO RYSUNEK JAK I PODPIS Bo widzisz, tu trzeba mieć trochę poczucia humoru... Odpowiedz Link Zgłoś