Dodaj do ulubionych

aleksander kwasniewski

02.03.11, 18:58
nie wiem ,po co kwasniewski ma leciec do rzymu na beatyfikacje ,wszak jest niewierzacy .interesuje mnie raczej to ,zeby kwasniewski razem z millerem wytlumaczyli polakom ,jakim prawem sprowadzili do polski wiezniow z guantanamo na tortury .tak im zalezalo na lizaniu pupy amerykanom kosztem honoru polski ? taki mial byc program humanitarny ameryce ,zeby we wszystkim sie podporzadkowac ? w dodatku prezydent kwasniewski bezczelnie klamal ,ze tych wiezien w polsce nie bylo .jestesmy baranami ,zeby tak nas traktowac ?
Obserwuj wątek
    • elan13 Re: aleksander kwasniewski 02.03.11, 23:57
      oghana7 napisała:

> nie wiem ,po co kwasniewski ma leciec do rzymu na beatyfikacje ,wszak jest niew
      > ierzacy .interesuje mnie raczej to ,zeby kwasniewski razem z millerem wytlumacz
      > yli polakom ,jakim prawem sprowadzili do polski wiezniow z guantanamo na tortur
      > y .tak im zalezalo na lizaniu pupy amerykanom kosztem honoru polski ? taki mial
      > byc program humanitarny ameryce ,zeby we wszystkim sie podporzadkowac ? w doda
      > tku prezydent kwasniewski bezczelnie klamal ,ze tych wiezien w polsce nie bylo
      > .jestesmy baranami ,zeby tak nas traktowac ?

Po prostu, tak mu doradzili jego pejsaci bracia. Nie bez powodu Oleksy twierdził, że Żydzi mają go za swego.
    • fanpanajurka Re: aleksander kwasniewski 03.03.11, 00:42
      nie wiem po co "Staruszek Dwojga Iimion i Jednego Liczebmika Porządkowego" zapraszał na przejażdżkę swoim pięknym, białym mercedesem tego niewierzącego pijanicę! :-D
      • elan13 Re: aleksander kwasniewski 03.03.11, 16:08
        fanpanajurka napisał:

> nie wiem po co "Staruszek Dwojga Iimion i Jednego Liczebmika Porządkowego" zapr
        > aszał na przejażdżkę swoim pięknym, białym mercedesem tego niewierzącego pijani
        > cę! :-D

Domyślam się, że z przyczyn poznawczych, chciał zobaczyć z bliska tego szabesgoja, zaobserwować jak się zachowuje, reaguje na różne bodźce. Może pragnął dostrzec w nim coś, czego normalnie nie widać?
      • oghana7 Re: aleksander kwasniewski 03.03.11, 18:57
        juz wiadomo ,ze byl to pomysl dziwisza ,nie papieza .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka