Dodaj do ulubionych

Podrabiane trufle prezesa

28.03.11, 13:32
Kaczyński naprawdę może wygrać wybory - no chyba że wybijemy obciachowych starszych z mniejszych ośrodków ( a może by dodać także kaleki ? ) - jak sugerowała ładna pani z PO. Wtedy my silni zwarci i gotowi zbudujemy lepszą NOWĄ POLSKĘ pod hasłem jeden naród - jedna partia.
Obserwuj wątek
    • herbapol Podrabiane trufle prezesa 28.03.11, 13:37
      Szacunek Pani Poseł ! Wypunktowała Pani prezesa jak należy.
      • anaros66 Re: Podrabiane trufle prezesa 28.03.11, 13:52
        no-Grisza 14-odezwij się-gdzie twoje 'głębokie' ,przemyślane komentarze -
        Pani J.Mucha mądra i piękna kobieta.
        • antobojar anaros66, griszeńka zajęty..Pałacyk i latarenka mu 28.03.11, 18:54
          tylko w głowie... Jaki wódz takie kohoryty..
    • 0721x Re: Podrabiane trufle prezesa 28.03.11, 13:39
      Polska była najweselszym barakiem w sowieckiej strefie Ty zaś jesteś najgłupszym barakiem w PISlandii buraku
    • art.usa Podrabiane trufle prezesa 28.03.11, 13:43
      J. Mucha śliczna kobieta.
      Taka kobieta co i POwie to ma i tak rację.

Jaro-Marty i inne dzikie ptactwo wszystkiego się czepia,
      niby rzep PISiego ogona.

Dziadek mówi dobre czasy pij piwko,
      bo później będziesz wiecznie uMarty.
      (miał na myśli umrzeć, nie u tej żeby nie mówić paskudnej, powiem "mniej ładnej"jak ktoś
      napisał rod włoków)
      • he1ku Re: Podrabiane trufle prezesa 29.03.11, 12:33
        art.usa
        czy to hasz ?
    • aekielski Podrabiane trufle prezesa 28.03.11, 13:48
      Nie zgadzam się ze stwierdzeniem "dobrze byłoby być pięknym, młodym, mądrym i bogatym". Zauważyłem,że mężczyzna im bardziej przypomina goryla tym ma większe powodzenie u kobiet.

• art.usa Nie rozumiem dlaczego taka kobieta nie kandyduje na Kanclerza Polski. 28.03.11, 13:56
      J. Mucha jako Kanclerz Polski, by się bardzo dobrze sprzedawało.

POcichu trzeba w tym kierunku coś POmyśleć,
      mości Panowie
      • antobojar Nasza piękna i mądra Muszka jest wymarzoną osobą- 28.03.11, 19:04
        kandydatką na Prezydentkę Rzeczpospolitej..!!
        Oprócz cech które wymieniłem powyżej, należy podkreślić jej takt; mówiąc że Prezes Kaczyński nie kiwnął palcem w bucie.. nie napisała że but był brudny.. jak zawsze zresztą..
        A przecież napisać mogła...

Popieram art.usa...!!
    • ttr32 Podrabiane trufle prezesa 28.03.11, 14:41
      Trzeba mieć nie lada tupet,aby po słynnym wywiadzie w partyjnej gadzinówce na temat przyczyn chodzenia starszych osób do lekarza,śmieć pouczać innych polityków. BTW:Mucha też będzie kiedyś stara,ładna nie jest już teraz(widziałem ją w realu) .
      • kuma1 Re: Podrabiane trufle prezesa 28.03.11, 18:01
        ttr32 napisał:

> Trzeba mieć nie lada tupet,aby po słynnym wywiadzie w partyjnej gadzinówce na t
        > emat przyczyn chodzenia starszych osób do lekarza,śmieć pouczać innych politykó
        > w. BTW:Mucha też będzie kiedyś stara,ładna nie jest już teraz(widziałem ją w r
        > ealu) .
        Na drugi raz nie zapomnij wziąść swoich okularów.!!!! Z obserwacją ławek w przychodniach i apteczkami domowymi, warto najpierw się zapoznać a potem rozpocząć dyskusję.Nie ma to nic wspólnego z starością.
    • plendz Podrabiane trufle prezesa 28.03.11, 15:28
      Przykro mi to mówić, ale odpowiedź p. Muchy wpisuje się w ton p. Kaczyńkiego. Po co tracić czas na przerzucanie się uszczypliwościami? Ja mam poczucie straconego czasu po przeczytaniu ich wypocin.
      Jeszcze trochę i dzięki tej wojence zacznie punktować SLD, które obecnie dołuje głównie dzięki brakowi programu i fatalnym ludziom u steru - jednak jego postPZPRowska przeszłość przestaje ludzi obchodzić: właśnie dzięki warcholstwu dwóch największych dziś partii.
      Co charakterystyczne - jako "wyborca wielkomiejski" doszukuję się wnikliwe jak potrafię, ale nie mogę znaleźć poważnych różnic w zachowaniu, czy w sposobie zaklinania wyborców między PO, PiS i SLD. Jedynym co na razie wyróżnia PO na plus jest kwestia dróg i orlików (co i tak jest sukcesem w skali ostatnich 3 kadencji), ale w pozostałych aspektach PO wykazuje brak umiejętności odpowiedniego przeprowadzenia koniecznych modyfikacji: finanse publiczne... szkoda gadać; reforma nauki... szkoda gadać; reforma służby zdrowia... coś cichutko się zrobiło i w efekcie... szkoda gadać... itd. Najzabawniejsze jest to, że najpoważniejsze zmiany przeprowadził resort Grabarczyka, który zbiera największe cięgi medialne i sondażowe. Czyżby jego koledzy z rządu się tego przestraszyli?

PS. Nie wszyscy się przestraszyli losu Grabarczyka - np. p. Kudrycka wie, że nie musi się obawiać zarówno popularności, jak i niepopularności poza własnym środowiskiem, które traktuje tak jak przeciętny obywatel - olewa.
      • kuma1 Re: Podrabiane trufle prezesa 28.03.11, 17:54
        Weź pan relanium na uspokojenie.Inni pomyślą za pana.
        • plendz Re: Podrabiane trufle prezesa 29.03.11, 00:17
          ???
    • demetria11 Podrabiane trufle prezesa 28.03.11, 15:41
      "Czy prezes naprawdę nie zna książek o innym zakończeniu?" Pani Joanno, niewykluczone, że kilka nawet przeczytał, ale bliskie jego sercu są tylko te, które kończą się klęską bohatera. I nic w tym dziwnego. Po tylu porażkach wyborczych?! :)
    • henryk_49 Podrabiane trufle prezesa 28.03.11, 15:55
      Jasne, macie się czym pochwalić i jeszcze wam w tym POmogę.
      - Dług publiczny rosnący z szybkością 5 tys. zł, na sekundę.
      - Ciągła degradacja transportu kolejowego.
      - Kontrakt gazowy z Rosją, przed którym Unia Europejska zmuszona była nas bronić.
      - Budowa dróg, jak twierdzą znawcy tematu, ukierunkowana tylko na populizm wyborczy, bez spójnego systemu komunikacyjnego, a więc nie rozwiązująca problemów komunikacyjnych.
      -Przygotowanie katastrofy smoleńskiej, czy zamierzone, czy nie, ale taki jest efekt.
      -Skok na kasę przyszłych emerytów, teraz młodych i wykształconych z wielkich miast.
      -Załatwienie rury / Nord Stream/ blokującej port w Świnoujściu.
      -Załatwienie tarczy anty korupcyjnej, której ze szkłem powiększającym nie znajdziesz.
      - Zamiast dopędzać Europę, to ona ucieka nam z szybkością światła.
      - Oddanie w " wiarygodne ręce Anodyny" śledztwo w/s katastrofy smoleńskiej
      -Rosnące bezrobocie i rosnące ceny z szybkościa światła.
      -Druga Irlandia i gromady Polaków wracające do kraju.
      • wozi-woda Re: Podrabiane trufle prezesa 28.03.11, 17:11
        Katastrofę smoleńską przygotowali i wykonali Kaczyńscy. Wmawianie komu innego jest wyjątkowym łajdactwem.
        • 123jna Re: Podrabiane trufle prezesa 28.03.11, 20:49
          wozi-woda: Masz racje, winien jest Jaroslaw, ktory zmusil brata do ladowania we mgle. Nawet jesli tego mu nie udowodnimy (telefon "zaginal" moze tak macierewicz go ma?) to i tak na zasadzie dedukcji mamy juz winnego, poszlaki sa i to ogromne. JAROSLAW K.
      • cmazui Re: Podrabiane trufle prezesa 28.03.11, 17:46
        Z populizmem i nieprawda trzeba walczyc.
        Do henryka _49 majacego liste rzekomych niedociagniec i amnezje mam odpowiedz.
        1. Dlug publiczny rosnie, gdyz panstwo placi wielu darmozjadom zbyt duze pieniadze
        2. Transport kolejowy byl rowniez degradowany przy panowaniu dynastii kaczynskich
        3. kontrakt gazowy powstal za panowania tychze, a ponadto jest indywidualna sprawa Niemiec i Rosji
        4. ze budowa drog przyspieszyla, to chyba widac
        5.katastrofe przygotowal samobojczy niedorozwoj i niekompetencja dynastii
        6. tych pieniedzy z OFE nikt nie ukradl emerytom, zabrano zabawki funduszom
        7. powtarzasz sie , bylo juz w punkcie 3 o tym
        8.zalatwiono za to tarcze antyspekulacyjna
        9.Europa dryfuje razem jako tzw dryf tektoniczny a wiec odleglosc pomiedzy Paryzem i Warszawa jest taka sama
        10. przeciez Macierewicz prowadzi sledztwo
        11.szybkosc swiatla jest jednak nieco wieksza, ponadto trudno osiagalna dla rzeczy majacych mase
        12. mysle, ze prawo pobytu w dowolnym miejscu jest prawem swobody decyzji, w koncu o to styropianowcy walczyli, czyzby dynastia miala pomysl wykluczenia tych ludzi z obywatelstwa ?

13 i ostatnie, nie wiem czy ktos ci juz o tym sekrecie powiedzial.... jestes idiota .....
        • jwasz1952 Re: Podrabiane trufle prezesa 28.03.11, 20:06
          cmazui-popieram w stu procentach.Posłanka Mucha wytknęła celnie Prezesowi Kaczyńskiemu.
        • koloratura1 Re: Podrabiane trufle prezesa 29.03.11, 08:58
          cmazui napisał:

> i ostatnie, nie wiem czy ktos ci juz o tym sekrecie powiedzial.... jestes idiota .....

I tak nie uwierzy.
      • henryk_49 Re: Podrabiane trufle prezesa 29.03.11, 00:05
        Nie wysilaj się woziwoda, z g...a bata nie ukręcisz. Kaczyńscy rządzili tylko 2 lata i mieli najlepsze wyniki gospodarcze i ekonomiczne od 100 lat. A premiera PiS-owskiego Marcinkiewicza , nawet GW i TVN, ogłosiły najlepszym premierem 20-to lecia.
    • me2free Nowa generacja PO, jestem zaskoczony 28.03.11, 16:45
      gratuluje, trafnosci spostrzezen, pani posel ma niezla faze
    • kuma1 Podrabiane trufle prezesa 28.03.11, 17:47
      Pani Ani gratuluję celnych i autentycznych uwag.
      Mam jednak obawy czy Prezes na prochach jest w stanie czytać ze zrozumieniem.Opinie jego zwolenników świadczą dobitnie ,że mają problem i poruszają tematy zastępcze.
    • kuma1 Re: Podrabiane trufle prezesa 28.03.11, 18:05
      barakkobamaa napisał:

> Kaczyński naprawdę może wygrać wybory - no chyba że wybijemy obciachowych stars
      > zych z mniejszych ośrodków ( a może by dodać także kaleki ? ) - jak sugerowała
      > ładna pani z PO. Wtedy my silni zwarci i gotowi zbudujemy lepszą NOWĄ POLSKĘ po
      > d hasłem jeden naród - jedna partia.
      >
      Jak przebiega kuracja ,pomogło czy dalej neurony padają?
    • rych33 Podrabianie prezesa 28.03.11, 18:39
      Zapomniała Pani Ania wspomnieć o dzieleniu Polaków na patriotów /czytaj zwolenników prezia/...i tych drugich,godnych potępienia. Zopomniała Pani o "kondominium","anihilacji","dziadowskim kraju"...itp. perełkach pisowskich.Nie daj Boże, żeby tacy ludzie dostali władzę, bo wtedy za taką wypowiedz byłoby śledztwo,podsłuchy, tajne nagrania....jednym słowem IV RP !
      • ttr32 Re: Podrabianie prezesa 28.03.11, 19:09
        Coś ci się porypało:o "dziadowskim kraju " to mówił Miro,po aferze hazardowej!
        • demetria11 Re: Podrabianie prezesa 28.03.11, 21:09
          Sorki, ale mijasz się z prawdą: o "dziadowskim" kraju mówił niejaki Brudziński. P. Drzewiecki wspomniał o "dzikim" kraju. I miał, niestety, rację.
          • ttr32 Re: Podrabianie prezesa 28.03.11, 21:14
            Masz rację!
    • lugnateks Podrabiane trufle prezesa 28.03.11, 20:05
      brzydkie korytko przy ładnej śwince!
    • 123jna Podrabiane trufle prezesa 28.03.11, 20:45
      Mieszkam w Skandynawii i pracuje jako nauczycielka w szkole. Pan prezes Kaczynski nie jest w stanie przeprowadzic jakichkolwiek zmian ani w szkole ani w parlamencie poniewaz:
      nie potrafi pracowac w grupie i nie potrafi isc na niezbedny w polityce kompromis.
      Nic w Polsce nie jest w stanie zmienic poniewaz ma mentalnosc plemienna a wiec korupcyjnogenna. Nowoczesnoc to. praca w grupie i kompromis. Od przedszkola do rzadu.
      Pani Mucha ma calkowita racje a pan Kaczynski powinien zaczac planowac emeryture. Nie bedzie pewnie wysoka bo malo w swoim zyciu sie napracowal. Duzo mu brakuje do tych 40-tu lat pracy, ktore trzba miec aby uzyskac pelna emeryture. Pan Jaroslaw Kaczynski nawet polowy z tych lat nie przepracowal. Byl na utrzymaniu mamusi? Wstyd.
    • hans_close Czy jest tu jakiś "zawodowy" POwiec? 28.03.11, 20:48
      Pytam wciąż i nie dostaje odpowiedzi, czy posłanka Mucha ma męża? :)
      • hans_close Dla niej nawet do PIS bym się zapisał. ;) 28.03.11, 20:49
        Chociaż niechętnie. :)))
        • demetria11 Re: Dla niej nawet do PIS bym się zapisał. ;) 28.03.11, 21:18
          P. Joanny w Pisie by nie chcieli - za inteligentna jak na ich standardy! :)
          • hans_close Re: Dla niej nawet do PIS bym się zapisał. ;) 28.03.11, 21:33
            Ma podobny typ urody do mojej byłej...:))
            (zresztą równie inteligentnej i również z PO...:))))) )

Cóż, gdzie są dwie podobne, znajdzie się i trzecia, będę szukał. ;)
      • demetria11 Re: Czy jest tu jakiś "zawodowy" POwiec? 28.03.11, 21:11
        Ma męża i dwóch synów :) Tak mi przykro! :)
        • hans_close Wielka szkoda;) 28.03.11, 21:24
          Nie dość że ładna to jeszcze inteligentna i ma podobne poglądy polityczne do moich. :)))
      • koloratura1 Re: Czy jest tu jakiś "zawodowy" POwiec? 29.03.11, 09:24
        hans_close napisał:

> Pytam wciąż i nie dostaje odpowiedzi, czy posłanka Mucha ma męża? :)

Owszem - ma na imię Andrzej i jest przedsiębiorcą.
        Ma także dwóch synów: Stasia i Krzysia.

PS. Żeby tego się dowiedzieć, nie trzeba być zawodowym POwcem, ani nawet szukać zawodowego POwca. Wystarczy odrobina inteligencji i internet (polecam poczciwe Google).
    • anna22290 Podrabiane trufle prezesa 28.03.11, 20:54
      Kaczynski jest tak prostym czlowiekiem ze faktycznie zostala powiedziana tu prawda zasada plemienna ZAWSZE MOWIENIE ODWROTNE JEZELI PO POWIE TAKA WERSJE SLUSZNIE CZY NIE KACZYNSKI ZAWSZE ODWROTNIE NO I JEGO ULUBIONE PROCESY ZE WSZYSTKIMI O WSZYSTKO KOMOROWSKI TAK MA SZCZESCIE ZE KACZYNSKI NIE WYTOCZYL MU PROCESU O PALAC NA KTORY TAK CZYCHA WRAZ Z DUBIENIECKIMI.Wprawdzie to prawo to zaczete i skonczone dzieki tatusiwi i jego znajomoscia w tamtych czasach TO NAWET NIE WIADOMO CZY CHODZIL NA UCZELNIE KOLEDZY TATUSIA ZALATWIALI I OCENY W INDEKSIE POZA UCZELNIA TAKIEGO FENOMENA NIE MOGLA WYPOSCIC Z DYPLPMEM ZADNA UCZELNIA
    • alakyr Sorry ale powódź w takim rozmiarze to... 28.03.11, 21:01
      rzeczywiście wina rządu. Co prawda nie jednego a wszystkich ale jednak to odpowiedzialność państwa. O ile skutki były by mniejsze gdybyśmy mieli zbiorniki retencyjne, gdyby nie rozlatywały się wały, gdyby nie zapuszczone rowy, przepusty i lokalne rzeczki.
      I guzik mnie obchodzi czyja to wina rządu czy samorządów, winne jest tak skonstruowane państwo. No chyba że pani Mucha udowodni że rząd Tuska jakoś szczególnie pozytywnie się wyróżnił spośród pozostałych rządów w zapobieganiu powodziom.
      • art.usa Re: Sorry ale powódź w takim rozmiarze to ani Rydzyk nie pomógł 28.03.11, 21:20
        alakyr napisał:

No chyba że pani Mucha udowodni że rząd Tuska jakoś szczególni
        > e pozytywnie się wyróżnił spośród pozostałych rządów w zapobieganiu powodziom.

Wlazłeś komuś pod rower i cię poturbowało jak licho.
        To już robisz Tuska winnego za deszcze
        i czort wie za co jeszcze.

Czemu nie zwalisz winy na Rydzyka on z jedną nogą u tego na dole depcze,
        to mógł by wysłać deszcze do Rosji.
        Tam taka susza była,
        że ziemia się ze wstydu paliła.
        • alakyr Re: Sorry ale powódź w takim rozmiarze to ani Ryd 29.03.11, 12:44
          Widzisz, gdybym nie miał rodziny na wsi, którą powódź zalała a nie musiała nie pisałbym.
          Oczywiście powodzie są nieuniknionym zjawiskiem ale na ich skutki można już wpływać.
          I to jest zadanie rządu i samorządów, ogólnie rzeczbiorąc organizacji zarzadzania infrastrukturą w tym przypadku wodną.
          Pojedź kawałek od miasta i zobacz jak wyglądają małe rzeczki, rowy melioracyjne, przepusty.
          Co z tego że Wisła ma wały jak tych wałów nie mają dopływy i każdy wysoki stan wody wlewa się zgodnie z prawami fizyki do wsi i miasteczek nad dopływami.
          Po za tym są tereny, które trudno obronić przed wodą, tam nie powinno się niczego budować a jeżeli są jakieś zaszłości to przenosi się mieszkańców w inne miejsca, tak się robi na całym świecie.
          No ale nasz bohaterski rząd zamiast myśleć i zapobiegać woli wypłacać gigantyczne odszkodowania bo zatroskany premier na ocalałych wałach dobrze wypada w mediach.
          • zdybka Re: Sorry ale powódź w takim rozmiarze to ani Ryd 29.03.11, 17:08
            No tak ,a od kiedy te male rzeczki plyna woda i nie sa zabiezpieczone?
            czyzby od czasu Tuska ? do soltysa i bylych waszych przedstawicieli
            z pretensjami.
            • alakyr Re: Sorry ale powódź w takim rozmiarze to ani Ryd 29.03.11, 20:18
              Wróć do pierwszego mojego wpisu, nigdzie nie twierdziłem że to tylko sprawa Tuska, wszystkich pozostałych również. Natomiast poprzednicy coś jednak robili, Tusk kompletnie nic.
      • he1ku Re: Sorry ale powódź w takim rozmiarze to... 29.03.11, 13:22
        alakyr napisał:

> rzeczywiście wina rządu. Co prawda nie jednego a wszystkich ale jednak to odpow
        > iedzialność państwa. O ile skutki były by mniejsze gdybyśmy mieli zbiorniki ret
        > encyjne, gdyby nie rozlatywały się wały, gdyby nie zapuszczone rowy, przepusty
        > i lokalne rzeczki.
        > I guzik mnie obchodzi czyja to wina rządu czy samorządów, winne jest tak skonst
        > ruowane państwo. No chyba że pani Mucha udowodni że rząd Tuska jakoś szczególni
        > e pozytywnie się wyróżnił spośród pozostałych rządów w zapobieganiu powodziom.W Polsce jest zatrudnionych tak wielu urzędników,że każdemu chłopu powinni zamiatać podwórko,drzewo poukładać ,zasypać jamy w tamach itd. Chłopie chyba żartujesz. Sam to zrób i pokarz innym ,że potrafisz. Przywieziesz przyczepę piuasku na wał i nic ci się nie stanie.W następnym roku powódz nic ci nie zrobi.
    • gralp szczere gratulacje pani Asiu! 28.03.11, 21:44
      Trzeba niebywałej klasy i drugie tyle determinacji, by nadal do Jarka zwracać się jak do istoty rozumnej. Szkoda tylko, że on tego nie przeczyta. Ale liczą się intencje.
    • stux Podrabiane trufle prezesa 29.03.11, 00:49
      Piękna i inteligentna, mniam, mniam.
    • zbyszek.bejach Podrabiane trufle prezesa 29.03.11, 03:20
      A mnie się wydaje, że obrabianie dupy czy to Kaczyńskiemu czy Tuskowi to tylko fragment oceny rzeczywistości. Kaczyńskiego można pochwalić za to, że nie wpieprzał się za bardzo w gospodarkę, a ganić za to, że próbował urządzić na swoją modłę życie pojedynczego obywatela stosując ohydne metody. Tusk z kolei myślał zbyt statystycznie o społeczeństwie i przeliczył się z możliwościami finansowymi naszego państwa. Ale i jednemu i drugiemu wprost fantastycznie wpieprzał się w paradę nasz sejm, który jest najbardziej odpowiedzialny za wszelkie niepowodzenia. Przecież to sejm określa i to dosyć dokładnie i szczegółowo ramy piaskownicy w której mają bawić się premierzy, obojętnie jacy. Jestem przekonany, że 90% naszych posłów traktuje swoją obecność w sejmie jako źródło dochodów bez odniesienia się do jakości swojej pracy, bez odrobiny poczucia odpowiedzialności i zastanowienia za to jakie skutki przyniesie fakt, że podniosą rękę za. I druga sprawa rozporządzeń. Jestem w 100% pewien, że żaden z tych anonimowych" tfórcuw" różnego rodzaju regulacji nie zastanawia się nad ich realizowalnością i potrzebą ich realizacji. To nie premier i ministrowie kształtują nasze życie. Ich wkład jest spory, ale jednak ograniczony.
      • koloratura1 Re: Podrabiane trufle prezesa 29.03.11, 09:36
        zbyszek.bejach napisał:

> Kaczyńskiego można pochwalić za to, że nie wpieprzał się w gospodarkę,

W przypadku Kaczyńskiego et consortes, to - rzeczywiście - godne pochwały; ale - ogólnie biorąc - może nie do końca jest atutem partii rządzącej - brak jakiegokolwiek zainteresowania gospodarką...
    • lzeelitytozwyklebydlonieelity POłgane bydło POlskojęzyczne 29.03.11, 07:40
      niepoprawni.pl/blog/54/500-afer-i-przekretow-po

PO aż do ruin, aż do zgliszczy
      Gdy cokolwiek w Polsce pieprzyć się zaczyna
      A że pieprzy się już wszystko w kraju z wolna
      To w spieprzeniu tym jest zawsze PiS-u wina
      A PeO niewinna jest jak lilia polna.

Budżetowa dajmy na to rośnie dziura
      I Skarb Państwa w szybkim tempie pustoszeje
      Winny PiS jest i światowa koniunktura
      A Platforma jest niewinna i się śmieje

Kiedy kolej gdzieś wagony pogubiła
      Rozkład jazdy się rozłożył na łopatki
      Wina PiS-u sytuację tę stworzyła
      A Platformy rząd niewinny jest i gładki

Dróg nie będzie na mistrzostwa Europy
      Przez wertepy świat przyjedzie na igrzysko
      W stronę PiS-u win prowadzą wszystkie tropy
      A Platforma jest niewinna, ot i wszystko

W służbie zdrowia postępuje wielka zapaść
      Z braku kasy rozłożone leżą sądy
      Strach wyjść z domu - mogą okraść, zgwałcić, napaść
      Kto jest winien? Oczywiście PiS-u rządy!

A Platforma w swych posadach trwa bezpiecznie
      Od pijaru znów zatrudni paru mistrzy
      Będzie rządzić dożywotnio albo wiecznie
      Aż do końca, aż do ruin, aż do zgliszczy!
    • maczimo Podrabiane trufle prezesa 29.03.11, 10:15
      Na muchę najlepszy lep.
    • emeryt35 Podrabiane trufle prezesa 29.03.11, 14:02
      Gratulacje,doskonały artykuł. Dodam tylko, że bardzo nisko oceniam tę erudycję prezesa, która tutaj jest na szkolnym poziomie. To nie są popisy erudecyjne tylko zwykła grafomania.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka