Dodaj do ulubionych

Ja, zdrajca

11.04.11, 10:32
poprosimy jeszcze o wypisy z gw na temat sensowności pozostawiania wraku samolotu i czarnych skrzynek na terenie Rosji, może zapytać gwnianych ekspertów, albo skrytykować tych, którzy oczekują za powrót tych rzeczy do kraju???
Obserwuj wątek
    • komunista_trocki Ja, zdrajca 11.04.11, 10:40
      Śledztwem niech zajmują się osoby kompetentne i bezstronne. Politycy mają zająć się rozwiązywaniem problemów obywateli, mało to ich jest? PiS ma gdzieś problemy zwykłych ludzi. Olejmy PiS i zajmijmy się dalszym rozwojem kraju. PiS nie chce rozwoju. Im głupsi, biedniejsi i bardziej sfrustrowani ludzie, tym większe poparcie dla PiS-u.
      • 1camaro1 Re: Ja, zdrajca 11.04.11, 14:23
        Jasne - pijanymi i głupolami łatwiej rządzić:!!!
    • stefeggg [...] 11.04.11, 10:42
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • shadowthrone A ty? Co tu robisz skoro sami tu zdrajcy? 11.04.11, 13:09
        Nie potrafisz znaleźć sobie godniejszego twej inteligencji towarzystwa, bo gdzie się nie pojawisz wszyscy zaczynają pokładać się ze śmiechu i zatykać nosy? Nie wysilaj się biedaczku, bo mogą ci żylaki popękać i będzie ci ciekło z ... mniejsza z tym.
      • pis_busters Re: No to śmierdź !!! 11.04.11, 14:54
        No to śmierdź !!!
    • makaron1234 Ja, zdrajca na zadupiu zwanym Polska 11.04.11, 11:04
      Czy na prwde nie ma juz wazniejszych spraw w tym kraju? Kogo, normalnego to obchodzi? Prawda jest banalna - nie trzeba bylo nigdzie latac i siedziec w domu na dupie. Nie doszloby do wwypadku lotniczego, nie zgnineliby by niewinni ludzie. Nikt nikogo do niczego nie zmuszal. A jak sobie chcieli poleciec to ich sprawa. Nie rozumiem tez dlaczego rodzinom ofira panstwo polskie wyplaca takie apananze. Przeciez Ci ludzie nie ubezpieczyli sie przed wylotem. W czym sa oni "lepsi" niz ofiary powodzi, wichur, etc, etc. To jest po prostu chore. Chory kraj bedacy zadupiem cywilizacyjnym Europy.
      • 1camaro1 Re: Ja, zdrajca na zadupiu zwanym Polska 11.04.11, 14:31
        To jest całkowite zadupie - zginęła elita lotnictwa wcześniej, katastrofa budowlania na wystawie gołębi zabrała chyba 52 osoby, / a ile kalek zostało - fizycznie/, górnicy - nikt nimi się nie przejmował. Do dziś niektórzy renty nie dostali, nie mówiąc o chorendalnych odszkodowaniach. Tego nie można pojąć. Szkoda, ze ten mały kartofel oddał bilet innej osobie - został by tam i byłby święty spokój. To wszystko by normalnie przebiegało. Nic tylko śmoleńsk i pomniki. Na księżycu nie sobie postawią komu chcą. Nawet psu Lecha.
    • atdaban Ja, zdrajca 11.04.11, 11:52
      Kiedy rok temu rozbił się samolot rządowy z delegacją Pana Prezydenta czułem ból i smutek przy każdym nazwisku. Dziś smutek miesza się z pogardą, dla tych, którzy nie potrafią uszanować tragicznej śmierci, nawet swoich bliskich. Jakby sam fakt strasznego wypadku przy pełnieniu misji państwowej nie wystarczył. Trzeba włożyć im szabelkę w dłoń, a w kontrze postawić 'ruską rakietę'. Tragedia smoleńska trwa nadal, każdego dnia się rozbijamy. Na własne życzenie.
      • aquanta Re: Ja, zdrajca 11.04.11, 15:06
        Rozumiem Cię niestety doskonale. Proponuję rozwiązanie które mi pomogło. PiS i Kaczyński mówią o innej katastrofie a ja o innej. Oni żerują na śmierci jakichś bliżej nie zidentyfikowanych poległych, ja ze smutkiem myślę o ludziach którzy zginęli w Smoleńsku. W ten sposób jestem w stanie pomodlić się nawet za Leszka Kaczyńskiego i jego małżonkę. W końcu poleciał tam służbowo nawet jeśli to była tylko polityka i chęć ładnego rozpoczęcia kampanii wyborczej.
        W inny sposób nie byłbym w stanie. Mówię poważnie.
    • trajkotek Ja, czytelnik ... 11.04.11, 11:54
      czytam tylko Wyborczą, gdyż nie chcę się narażać na stresssss związany z treściami w innej prasie - a tu: "Smoleńsk, Smoleńsk, Smoleńsk. Kaczyński, Kaczyński, PiS, zdrada, tablica, Rosja, zdrada, tablica, Rosja. Polegli, polegli, zabili ..." - żadnej różnicy - wniosek: wszyscy mamy źle w głowach ... trala lala la

a tak na serio - do Autora: czytaj Autorze GW, naprawdę warto - nabiera się wtedy dystansu do własnych opinii o "obcych"
    • w.lorenz Antysemita z 68 r autorytetem GW? 11.04.11, 12:01
      Oho, jak Gazeta podpiera się autorytetem Iwińskiego, który brał w antysemickiej nagonce w 68 roku, to musi być już totalnie zdesperowana
    • apodemik zdrajcy od pana M. 11.04.11, 12:19
      Bardzo trafny tytuł, pewnie red. chciał zakpić, ale trafił w sedno; reszta bardzo miałka. GW trzyma się za własny ogon i kręci wokół jednej obsesji nadred.Michnika, któremu PiS nie daje napawać się własną pychą i żyć w poczuciu zagwarantowanej racji bezkarności. Orkiestra gra, Titanic tonie
      • aaannemarie Re: zdrajcy od pana M. 11.04.11, 18:48
        Kaczyński i PIS to także moja obsesja. Czas najwyższy ukrócić ich arogancję i antypaństwowość.
        Nikt nie tonie. Pis stara się wywołać poczucie zagrożenia u ludzi starych. Młodzi się śmieją, uczą i pracują. Zbyt wielu podróżuje aby być podatnym na indoktrynację Jarkacza, który w swych spazmach przypomina Adolfa.
        • r.romanek63 Re: zdrajcy od pana M. 11.04.11, 20:49
          no chyba sam nie wierzysz co piszesz. którzy młodzi maja pracę? staż nazywasz pracą? biedny jesteś aaannemarie napisała:

> Kaczyński i PIS to także moja obsesja. Czas najwyższy ukrócić ich arogancję i a
          > ntypaństwowość.
          > Nikt nie tonie. Pis stara się wywołać poczucie zagrożenia u ludzi starych. Młod
          > zi się śmieją, uczą i pracują. Zbyt wielu podróżuje aby być podatnym na indoktr
          > ynację Jarkacza, który w swych spazmach przypomina Adolfa.
          • aaannemarie Re: zdrajcy od pana M. 12.04.11, 06:25
            Jak to którzy, moi krewni, rodzina, znajomi, sąsiedzi, pracują od rana do wieczora, część wyjechała, ale też się nie skarżą. Kto chce i umie się uczyć i śledzić rynek pracy, ten daje sobie radę. Wszyscy ci młodzi mają zarobki wyższe niż ja sama. W całej gospodarce europejskiej jest kryzys i trzeba to sobie uświadomić i szybko zmieniać profil zatrudnienia. Sama tak pracuję.
    • maj16 Ja, zdrajca 11.04.11, 13:02
      "Pełna i "prawdziwa" jedność narodu nastąpi z ich punktu widzenia tylko wtedy, kiedy wszyscy zagłosujemy na PiS, będziemy chodzić do kościoła co niedziela"

Zapewniam Pana, Panie Leszczyński, że sporo osób głosujących na PiS nie chodzi co niedziela na mszę i nie stosuje w swoim życiu nauk Kościoła.

Gwarantuję, że wiele osób wybierających PO chodzi co niedziela do kościoła.
    • aekielski Ja, zdrajca 11.04.11, 13:02
      Masz zdrajco nauczkę,że pisowszczykom nie wolno ustąpić nawet o cal. Dziwi mnie postawa służb,które nic nie widzą,nic nie słyszą. Dlatego też prezes i jego ferajna czują się bezkarni i prowokują. Twierdzą,że znają przyczyny katastrofy,wskazują kto za nimi stoi, a prokuratura nie jest ciekawa by o to zapytać. Premier i prezydent skazani są chyba na obronę przed sądami cywilnymi. Obywatele ich nie wybronią, bo nie są zorganizowani w bojówki tak jak PiS. Czarno widzę w tej sytuacji przyszłość Polski. Wcześniej czy później PiS zdobędzie władzę, a wtedy dla ludzi spokojnych nie będzie miejsca w kraju.
    • v-2-1 Ja, zdrajca 11.04.11, 14:21
      Co to jest prawda?Cała prawda ,tylko prawda i gó... prawda.A tak na marginesie -kiedy przestaniecie się sobą zajmować-wy z "GW"i wy z"Rzepy".To się robi niesmaczne!!!
    • strikemaster Re: Ja, zdrajca 11.04.11, 14:35
      Po co marudzisz, przecież główną przyczynę katastrofy Rosjanie nam oddali?
    • w1958 Ja, zdrajca 11.04.11, 15:29
      Nareszcie trochę prawdy w "GWnie". Co prawda w tytule ,akle dobre i to.
      • gderrdar Re: Ja, zdrajca 11.04.11, 15:54
        PONOĆ STRASZNIE SPADŁA SPRZEDAŻ GW I BĘDĄ ICH ZWALNIAĆ TO SIĘ KAŻDY MUSI WYKAZAĆ BY OSZCZĘDZILI . NAPISZE WSZYSTKO JEDEN Z DRUGIM ZA ETAT NAWET AN WŁWSNĄ MATKĘ. PANOWIE TO JUŻ DRUGA REKSTRUTURYZACJA W GW. JUŻ PO WAS.
    • kasiask Ja, zdrajca 11.04.11, 16:53
      No to pan rok po katastrofie nie wie jak było?!
      Każdy miłujący prawdę wie, że Putin kazał zamontować wokół lotniska specjalne wysuwane z ziemi brzozy ze stali molibdenowej. Przecież Wielki Myśliciel i Ekspert już dawno powiedział, że taki Tu154 to kosi zwykłe drzewa jak kosiarka trawę i leci dalej. A jakby jednak skosił to w krzakach siedzieli Putin z rakietą "Strieła" i Tusk z panzerfaustem. Miedwiediew zaś ganiał po polach i rozpylał mgłę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka