mika_1 Re: Dobranoc v.2. 25.04.03, 00:00 Brawo, brawo:)) A dwunasta dopiero teraz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.2. 25.04.03, 00:05 Łot i rozochocona. Niestety pomalutku muszę kończyć, bo sam siebie zjem na obiad. Muszę popracować, ale dziękuję Ci, że poświęciłaś mi tyle czasu. To już będzie trzecie piwo. A jak nie będziesz chciała, to możesz mi oddać dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobranoc v.2. 25.04.03, 00:09 Pozyjemy, zobaczymy... Trzy piwa - kusząca propozycja... Oby tylko koobra zbyt dużo nie zdmuchnął;) No, ja już swoją pracę odrobiłam, w tak zwanym "miedzyczasie" - teraz mogę iśc spać spokojnie... Miłej pracy Ci życzę:) Dobranoc, kolorowych snów:) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobranoc v.2. 25.04.03, 00:13 Pa - nie ma za co:) To chyba ja powinnam podziękować, bo się świetnie bawiłam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.2. 25.04.03, 00:19 No i patrz, do poczty czasmi trzeba zaglądać (ale Kama, nie mogłem odpalić, cuuś nie tak) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobranoc v.2. 25.04.03, 00:24 Spróbuj przerzucić wiadomośc na swoje konto w Outlook Expresie - powinno pomóc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Dobranoc v.2. IP: *.chello.pl 25.04.03, 22:43 Post się skonczył, forumowicze widać balują. To i ja idę. Na białą salę :D Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobranoc v.2. 25.04.03, 22:45 No nieeeee, a myślałam, że będę miała z kim pogadać:((( Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobranoc v.2. 25.04.03, 22:53 Straszne, nikogo nie ma:) Ja tez idę spać... Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Dobranoc v.2. 26.04.03, 00:05 dobranoc Śpiący Olsztynie i Piękny Olsztynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Dobranoc v.2. IP: *.chello.pl 26.04.03, 22:55 Papatki, dziecko chce spać, muszę wyłączyć truchło. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobranoc v.2. 27.04.03, 00:54 OK - chyba już czas... Wyjątkowo chce mi się spać o tej porze... Mam nadzieję, że to nie SARS. Bpkw - Ty się lepiej pilnuj, żeby Ciebie nie zaatakowało....:) Dobranoc, do jutra:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dobranoc v.2. 27.04.03, 00:59 mika_1 napisała: > OK - chyba już czas... Wyjątkowo chce mi się spać o tej porze... Mam nadzieję, > że to nie SARS. > Bpkw - Ty się lepiej pilnuj, żeby Ciebie nie zaatakowało....:) > Dobranoc, do jutra:)))) Dzięki . Kolorowych psów..., tzn.kolorowych snów. I u kogo tu kiepsko z kondycją ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Dobranoc v.2. IP: *.chello.pl 28.04.03, 21:57 Pa! Idę sobie bo Maryśka chce spać. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.2. 29.04.03, 00:01 Dobry wieczór. Niedługo wracam po ciężkiej pracy. Pozdrowienia dla Wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Dobranoc v.2. IP: *.chello.pl 29.04.03, 22:52 Chyba nie doczekam się dziś żadnych odpowiedzi, idę spać, dobranoc :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Dobranoc v.2. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.04.03, 22:55 Uściśśśśślijmyyy, dużżżo jużżż nie zostałooo tego dzisiajjji. Dobranocka :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobranoc v.2. 30.04.03, 00:41 To ja dzisiaj zwyczajem oso - co jest śpioszki??? Ja dopiero przyszłam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Dobranoc v.2. IP: *.vit.de / 172.16.2.* 30.04.03, 06:32 mika_1 napisała: > To ja dzisiaj zwyczajem oso - co jest śpioszki??? > Ja dopiero przyszłam:)))) W Generalnej Guberni czas płynie inaczej. A Ty jeszcze śpisz Ooooo! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobranoc v.2. 30.04.03, 08:03 Może i inaczej, ale też trzeba rano wtawać ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Dobranoc v.2. IP: *.vit.de / 172.16.2.* 30.04.03, 08:55 mika_1 napisała: > Może i inaczej, ale też trzeba rano wtawać ;))))) Mika, 8:03 - toż to już prawie południe. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.2. 01.05.03, 23:39 Jeszcze chwilę i chwileczkę wezmę palec lub piąteczkę walnę w klawisz - tak z ochoty Lecz - cóż to - do roboty!!!!!!! Wybaczycie mi Kochani iż, zaniedbam Was niestety Chłopom - Piiiiiiiiwooooo - u Koooobrettti Paniom - szmpan i konfettiiiiii Poczekajcie - jeszcze chwilę I postaram się, umilę Czasu chwilkę - Hej Kochani Oso 1 eeeeee, do bani I mi chce się i nie mogę sorki, ruszam w dalszą drogę Jaką? Pracy oczywiście - ruszą pączki, ruszą liście gdzieś tam słowik w górze kwili - może byśmy coś wypili? A obecuję to na prędce Skończę pracować - to pijmy w eNce!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Dobranoc v.2. IP: *.chello.pl 01.05.03, 23:43 Wpadłeś żeby się pożegnać ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobranoc v.2. 01.05.03, 23:49 oso - póki co - wypij z nami chociaż wirtualnie... Ale jak? Jak wpadasz tu tylko jak po ogień.... :( miłej pracy:) Dobranoc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Dobranoc v.2. IP: *.chello.pl 01.05.03, 23:53 Też pójdę pospać, pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Dobranoc v.2. 02.05.03, 22:31 Obiecałam dziecku, że je wpuszczę jeszcze na troche... A wiec dobranoc na dziś i z nadzieją, ze spełni sie to, co spełnic się powinno, zycze wam miłych i cieplutkich snów (oczywiście jeszcze nie teraz, jeszcze pół nocy przed nami), pełnych marzeń spełnionych. Buziaczki dla wszystkich :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Dobranoc v.2. IP: *.chello.pl 02.05.03, 23:09 Wypuściłam królisię na spacerniak, wskoczyła mi na biurko, łazi po klawiaturze i niemiecki słownik próbuje "czytać". Muszę jej dać pobiegać w drugim pokoju, papatki na dzisiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobranoc v.2. 02.05.03, 23:57 No na mnie przyszedł czas... Dobranoc:) Do jutra:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dobranoc v.2. 03.05.03, 23:48 Jestem pierwszy w dniu dzisiejszy na liście śpiochów. Usprawiedliwienie jest tylko jedno. Wielogodzinna podróż za "fajerką"... . Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobranoc v.2. 03.05.03, 23:58 Ja też uciekam - usprawiedliwienie nieco podobne... Długa droga przede mna:) Pa, do jutra:) Kolorowych snów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Dobranoc v.2. IP: *.chello.pl 04.05.03, 00:02 I ja muszę zebrać siły przed jutrzejszym dniem... Impreza... I to już od przedpołudnia... Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Dobranoc v.2. 04.05.03, 01:33 Dobrze Ci Andulko,to zawsze miła perspektywa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Dobranoc v.2. IP: *.chello.pl 04.05.03, 22:01 Idę sobie, bo Maryśka chce spać. A miała cztery dni żeby pospać na zapas, cholera jedna... Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Dobranoc v.2. 04.05.03, 22:07 Andulko - spokojnych, dobrych i ciepłych snów oraz radosnego i słonecznego przebudzenia:)))) Oczywiście i takiegoz dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Dobranoc v.2. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.05.03, 22:37 Ot i taki żywot. Ledwo się człek z plenerów dowlókł, ostatkiem sił compa włączył, a już musi stwierdzić, że co poniektóre osobowości na łatwiznę poszły i śnią sobie smacznie o sprawach i rzeczach, których na jawie nawet jak posmarujesz to uświadczysz. A żeby Wam ... się dobrze śniło. Dobranoc :))) Nie lubię poniedziałków:( . Film był dobry, życiowy. Odpowiedz Link Zgłoś
spinkaa Re: Dobranoc v.2. 04.05.03, 22:46 Ak - wiem, ze to żadne pocieszenie, ale chociaz i my kończymy na dzisiaj, to Ty duchem (Boże, znowu wywołałam Ducha, tego materializujacego się w masce p.poż.!!!) pewnie cały czas byłeś z nami, a my z Tobą w myślach i podtekstach! Miłej i spokojnej nocy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Dobranoc v.2. 04.05.03, 22:48 No właśnie - duchy!!!! Poprzedni post oczywiście napisałam ja, czyli brzoza, ale wirtualny duch spinkii nade mną wciąż czuwa, więc i tak wyszło.... Ale myślimy i czujemy tak samo, wszak dwa w jednym to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobranoc v.2. 04.05.03, 22:54 Cóz, ja tez spadam, wszak pora już duuuzo za późna, jak dla mnie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Dobranoc v.2. 04.05.03, 22:56 Pa, pa - śnijcie o Pięknym Olsztynie. Takim, jakim chcielibyscie go miec na co dzień:)))) Ja tez spojrzę na poduszeczkę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Dobranoc v.2. IP: *.kprm.gov.pl 05.05.03, 09:43 Kiedy ja wcale nie poszłam spać, tylko musiałam opuścić stacjonarnego, podłączonego do sieci komputra, który mieszka w pokoju Maryśki. Snułam sie później jeszcze długo po mieszkaniu jak DUCH marząc o pięknym Olsztynie. Zadzwoniłam do mojego operatora kablowego pytając, czy mogą mi w ramach abonamentu albo na niewielką dopłatą dołożyc drugi kabelek - do laptopa w moim pokoju, żeby się od córki uniezależnić i móc z Wami gadać do woli. Powiedzieli że nie, i muszę wykupić pełen drugi abonament. Tymczasem ich konkurent (który niestety nie działa w moim osiedlu) bez problemu daje taką usługę za niewielką dopłatą 30 zł. Czyli będę gadać tylko tyle na ile córcia pozwoli :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Dobranoc v.2. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.05.03, 22:03 Gość portalu: Andulka napisał(a): > Kiedy ja wcale nie poszłam spać A mówiłaś, że poszłaś. No cóż kobiety:))) Kiedy mówią nie to znaczy, że być mże, kiedy mówią kategotycznie nie to znaczy jak najbardziej, kiedy mówią w żadnym wypadku, to znaczy tak jak najbardziej, tylko jak się do tego przyznać. A ja idę spać. Jako pierwszy w tej budzie. Mam dzisiaj dość wszystkiego. Nawet mi się mojego czerwonego ulubionego nie chce. Tylko małe piwko teraz i koniec na dzisiaj. Jutro długa szychta. 11-12 godzin w firmie + 2 godziny siatkówki + 2 godziny w samochodzie. To by było na tyle. W zw. z powyższym mówię dobranoc na dzisiaj i na jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Dobranoc v.2. IP: *.chello.pl 05.05.03, 22:15 Gość portalu: ak napisał(a): > Gość portalu: Andulka napisał(a): > > > Kiedy ja wcale nie poszłam spać > > A mówiłaś, że poszłaś. Nieprawda, mówiłam tylko że sobie idę, a nie że ide spać. > A ja idę spać. Szkoda. Dopiero wróciłam z Zając od weterynarza-strasznie dużo królików dziś było. A teraz bym pogadała krzynkę. Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dobranoc v.2. 05.05.03, 23:08 Dobranoc wszystkim, a zwłaszca tym, którzy pozostają na stanowskach... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobranoc v.2. 05.05.03, 23:27 Ja też już dzisiaj (s)padam. Dobranoc, do jutra:) Kolorowych snów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Dobranoc v.2. IP: *.chello.pl 05.05.03, 23:07 Też idę. Ale tylko od komputra, spać jeszcze nie. Do jutra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Dobranoc v.2. IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 01:10 Ha! Znowu jestem najpóźniej na forum śpiochy. Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.2. 06.05.03, 02:11 Dobranoc, zaraz trzeba wstacć do pracy po pracy - ech, jeszcze troszeczkę. Pozdrowionka dla Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Dobranoc v.2. IP: *.chello.pl 06.05.03, 22:22 Coś mi dzisiaj zupełnie internet nie chodzi. Siła wyższa, wybywam z forum zanim zdołałam pobyć. Może jeszcze zajrzę później. Na wszelki wypadek - dobranoc wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobranoc v.2. 06.05.03, 22:51 Ciemno wszędzie, głucho wszędzie - co to będzie, co to będzie??? Spanie chyba będzie:))) Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: Dobranoc v.2. 07.05.03, 00:19 dobranoc wszystkim,rano trzeba wstać:( Odpowiedz Link Zgłoś
brzoza2 Re: Dobranoc v.2. 07.05.03, 23:56 Dobranoc Trzytysięczniakom:)))) (ide spac, jutro wstaję bardzo rano, moja córka zdaje egzamin kończący gimnazjum - ktoś to nazwał małą maturą. Ciężki dzień przed nami) Pa pa pa pa :)))) Kolorowych i radosnych snów o Olsztynie Pięknym:)))) (i nie tylko) b. Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Dobranoc v.2. 08.05.03, 00:03 Ja tez juz ide spac. Jutro czekaja mnie caleczki, rozniczki i laplsiki. Do rana, pa, pa... Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Dobranoc v.2. 08.05.03, 00:05 doszedł ten przelew co Ci w poniedziałek puściłem ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobranoc v.2. 08.05.03, 00:56 OK - pora spać... Dobranoc, do jutra:) Miłej nocy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oso1 Re: Dobranoc v.2. 08.05.03, 01:15 Dobranocka Brzozo - mój starszy też jutro pisze egzamin (wieczorem zamiast jeszcze podziobać z lekka, przypatrywał się czy dobrze wygląda w garniturze. Co prawda wolę go w garniturze niż w spodniach z klinem po kolana i łysą pałą. Ale cóż, aj kiedyś nosiłem długie włosy ( co moi staruszkowie o tym myśleli ??!!) Dobrej nocki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Dobranoc v.2. IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 08.05.03, 01:45 Trzymam kciuki za wyniki. Dobrej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobranoc v.2. 10.05.03, 00:04 Oso - Ty zyjesz!! Jak miło:) Szkoda tylko, że godzinach mocno nocnych:( Na mnie już pora - idę spać! Dobranoc, do jutra:) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dobranoc v.2. 10.05.03, 00:12 Nastała godzina duchów. Cicho wszędzie, głucho wszędzie , co to będzie , co to będzie??? Jak to co ?. Idziemy spać. Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Dobranoc v.2. 10.05.03, 00:17 budka z piwem tez pisze wszystkim dobranoc :))) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Dobranoc v.2. 10.05.03, 00:20 sory ale pomyliłem wątek ,to już nie jest tak jak kiedyś ,był jeden wątek i wszystko można było ogarnąć ,teraz to jeden wielki galimatjas ;p Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobranoc v.2. 10.05.03, 00:25 To może trzeba zrobić porządek, skoro cos się nie podoba;) Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: Dobranoc v.2. 10.05.03, 00:25 tak !! jeden wątek i będzie porządek :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobranoc v.2. 10.05.03, 00:28 wykasujmy pozostałe - wszyscy na jednym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Oso - nie śpij IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 23:02 Oso - zapracujesz sie na śmierć, a życie nocne czeka Angela - czy oso wstępuje do ciebie, może ty coś wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobranoc 13.05.03, 23:27 Idę spać... Padam na nos:( Being - dzisiaj Ty przekręcasz licznik!!!!! :))) pa, do jutra:)) Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Dobranoc 13.05.03, 23:41 Dobrze masz.Możesz się wyspać.Ja niestety siedzę nad książką. Dobranoc więc. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela_i_koobra Re: Dobranoc 14.05.03, 00:44 dobrej nocy zyczymy i o taką prosimy:)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dobranoc v.2. 14.05.03, 23:23 Dzisiejszy wyjazd do Gdańska, a zwłaszcza ponad godzinne turlanie się przed wjazdem na "zastępczy" most na Wiśle w Kiezmarku, zrobił swoje. Idę spać. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Dobranoc v.2. IP: *.chello.pl 16.05.03, 23:46 Na dziś wystarczy. Bo doznam szoku po tak długiej przerwie. Dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Dobranoc v.2. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.05.03, 21:24 A dobranoc, dobranoc. Może jeszcze nie całkiem luli, ale są też inne "sporty" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Dobranoc v.2. IP: *.chello.pl 18.05.03, 23:04 Pogadałabym jeszcze ale w tym pokoju dziecko rządzi i chce już spać. To dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: Dobranoc v.2. 18.05.03, 23:07 Ja tez juz wymiekam. Zycze wszystkim milych snow, pa, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobranoc v.2. 18.05.03, 23:50 No i ja też wymiękam... Being - dzisiaj chyba trzeba ogłosić remis...;) Kolorowych snów, do jutra:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Dobranoc v.2. IP: *.chello.pl 19.05.03, 22:58 No, pięknie. Same doły, nikt nie chce gadać o bujnej olsztyńskiej zieleni. To se idę. Spać. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Dobranoc v.2. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.05.03, 23:18 I ja się zwijam, bo mam jeszcze co robić. Kolorowych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: Dobranoc v.2. 20.05.03, 00:01 Being - z czystym sumieniem można iść spać:) Dobranoc, wyspij się przed tą dopytką:)) Kolorowych snów:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: being28 Re: Dobranoc v.2. IP: *.icpnet.pl 20.05.03, 00:10 To ja tez wymiekam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Dobranoc v.2. IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.03, 03:44 Ha! tu Was mam - godz.03.38!!!! Śpiochy! Kury doić... A co Wy właściwie robicie o tej porze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Dobranoc v.2. IP: *.chello.pl 20.05.03, 19:06 Gość portalu: ak napisał(a): > I ja się zwijam, bo mam jeszcze co robić. Kolorowych snów. To śmy się nagadali wczoraj. Jak zwykle :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoza2 Re: Dobranoc v.2. IP: *.chello.pl 20.05.03, 23:16 Spokojnej nocy Miłosnicy Olsztyna. I miłego przebudzenia:-)))) Cokolwiek sie będzie działo, ważne, że będzie sie działo. Buziaczki brzozowe Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Dobranoc v.2. 21.05.03, 22:36 Nie chce mi się jeszcze spać, ale muszę uciekać. Pani z recepcji jest wyjątkowo uprzejma, ale ma jeszcze do wykonania swoją pracę. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: Dobranoc v.2. IP: *.chello.pl 21.05.03, 23:17 List z daleka, na który od dawna czekam (ale mi się zrymowało), ciągle nie przychodzi :( Nie pozostało mi nic innego jak pójść spać. Dobranoc wszystkim, pa pa Odpowiedz Link Zgłoś