Dodaj do ulubionych

Trochę potrwa

12.04.11, 02:37
to wspaniała wiadomość ! wreszcie w PISie jest ktoś , kto myśli o przyszłości !do tej pory PIS przyzwyczaił nas ,że ktoś coś zrobił , czegoś nie zrobił - czyli czas przeszły . a teraz taka
odmiana !
Planowanie na 200 lat naprzód -ho,ho - wielki szacunek !
Obserwuj wątek
    • tz7 Trochę potrwa 12.04.11, 04:22
      Jaka prezydentura, tacy zwolennicy. 200 lat to minimum. Gdyby tak długo zyli....
    • aekielski Trochę potrwa 12.04.11, 06:08
      Joachim Brudziński z wrodzonej skromności nie wspomniał o sobie. Pamięć o JB będzie trwać po wieczne czasy.
    • zwf Bóg mi to już powiedział... 12.04.11, 06:38
      Porozmawiałem sobie z Bogiem (skoro Wałęsa może, to ja też, a co?) i powiedział mi, że oto jesteśmy świadkami wydarzeń wielkiej wagi dla całej ludzkości - na naszych oczach bowiem powstaje nowa, potężna religia wszech czasów.

W skrócie to wyglada tak: Jezusa Chrystusa zastąpi Lechus Kaczystus, najważniejszym symbolem zamiast krzyża będzie samolot (nawet trochę podobny w kształcie przecież), rolę Piłata będzie pełnił Putin a Judasza Tusk, Maria to też Maria (tyle że Lechusa żona, a nie matka). Największe święto nowej religii będzie obchodzone zawsze 10 kwietnia. Módlmy się zatem w pokorze do nowych bóstw...

Więcej szczegółów po następnej rozmowie:)

PS Mam wątpliwości co do Marii, przecież ojciec doktor dyrektor nazwał ją kiedyś czarownicą, o on wie co mówi, czyż nie?
    • 0721x Trochę potrwa 12.04.11, 07:09
      nie wiem czy pamięć o Lechu przetrwa 200 lat pewne jest natomiast że za 200 lat kartofel będzie znany i nie zapomniany
    • sakral poszukiwania dorobku Lecha Kaczyńskiego 12.04.11, 08:55
      rząd Donalda Tuska przydzieli specjalny
      fundusz na poszukiwania tzw.dorobku i
      dziedzictwa zmarłego Lecha Kaczyńskiego ?

PiS jest podobno na tropie spadku ideowego Lecha K.

szukajcie,a znajdziecie .................

• zwf Spuścizna... 12.04.11, 10:12
      Słyszałem też w mediach coś o spuściźnie LK. Czyżby znów jakaś relikwia w probówce?
    • maczimo Dlaczego ogórek nie śpiewa? 12.04.11, 10:29
      Bo sparciały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka