Dodaj do ulubionych

Pułapki zachwytu

14.04.11, 20:38
Panie Krzysztofie, śmiem twierdzić, iż dziełem gorszym od "Planu 9 z kosmosu" Eda Wooda był "Glenn or Glanda" :) ale de gustibus...
Proszę być twardym, nie miętkim, powiedziało się A trzeba powiedzieć Z, czekam z wypiekami na twarzy na recenzję drugej części filmu, ze szczególnym uwzględnieniem zaskakującego zakończenia...
Obserwuj wątek
    • aszeffel Pułapki zachwytu 15.04.11, 12:15
      no zaskoczył mnie pan, gafa, dwója, nawet piękny opis Szatańskiego tanga nie pomoże, na pana pytanie: "Czy naprawdę muszę obejrzeć ten film do końca, mimo że mi się przez godzinę intensywnie nie podobał?" odpowiedź brzmi: tak, naprawdę musi pan się zmusić, skoro występuje pan jako publiczny krytyk tego dzieła. Nawet jeżeli miałoby się zakończyć nie fantastyczną, a całkiem nudną sceną. Wiem, że to taka z pana strony prowokacja ma być, ale tym razem nie podoba mi się zupełnie. Z szacunku dla reżysera, którego pan przecież ceni, trzeba było wyjść z kina i opowiedzieć o swoich wątpliwościach pobłażliwym znajomym.
    • loneshewolf Pułapki zachwytu 15.04.11, 22:19
      Bojąc się o swój wizerunek na pewno stajemy się ofiarami różnych terrorów, ale nie rozumiem czego Pan się boi. Wykluczenia ze stada ulegającego terrorowi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka