mamobija Czy twój syn jest Anonimem 15.04.11, 16:16 >Jednym z symboli 4chan jest słynny Pedobear, symbol internetowej pedofilii co ty wypisujesz czlowieku przeciez on jest z tej smiesznej stronki z komiksami nastepnym pomysl dwa razy zanim cos napiszesz xD Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Czy twój syn jest Anonimem 16.04.11, 14:08 Gdyby myślał to by nie propagował terrorystów, którzy przez tydzień nie pozwalali grać na PSN (w nic długiego). "Jeśli więc odkryjesz, że twoje dziecko jest Anonimem, co powinieneś zrobić? Ja bym radził przede wszystkim poważną rozmowę o konieczności ukrywania adresu IP" Ja bym radził zabrać komputer na zawsze i porządnie złoić skórę, ze 100 batów. Odpowiedz Link Zgłoś
mateoszfilipiak Re: Czy twój syn jest Anonimem 15.04.11, 16:55 A czo to za cenzura na GW? Nie można polecić czytelnikom polskiego odpowiednika 4chan'a, w lepszym stylu, złożonego z mądrzejszych ludzi. www.karachan.org/b/ - Polski 4chan. Śmieszne teskty, obrazki, filmiki, nowe memy, chcesz być na czasie, wstąp do nas! Odpowiedz Link Zgłoś
1prewitt Re: Czy twój syn jest Anonimem 17.04.11, 07:20 Cenzura? Raczej ochrona przed spamem, bo to właśnie robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
eth2 Czy twój syn jest Anonimem 16.04.11, 09:58 @wo: Wydaje mi się, że branie udziału w ataku DDOS nie jest w Polsce nielegalne (przynajmniej jeszcze niedawno tak było). Bo teoretycznie niczym się on nie różni od częstego otwierania strony internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowe W mainstreamie nie ma seksizmu.... 16.04.11, 13:46 Dlaczego syn, nie dziecko? Córka-haker to jak świnka morska, ahaha? Odpowiedz Link Zgłoś
aynr Re: Czy twój syn jest Anonimem 16.04.11, 14:02 mebcia napisała: > Moja córka jest. Kochałbym Odpowiedz Link Zgłoś
penthomide Czy twój syn jest Anonimem 16.04.11, 14:19 ukryjcie swój IP bo was 4chan pożre , a odpalony LOIC wymórzdźy wam mózgi anonimowo. może kupcie sobie psa i chodźcie często na spacery, bo coraz gorzej z dziennikarzami GW. Odpowiedz Link Zgłoś
niedofizyk Re: Czy twój syn jest Anonimem 24.04.11, 20:16 Zdarza mi się wejść na /b bez proxy. Mam zacząć się bać? :) Odpowiedz Link Zgłoś
yannika Re: Czy twój syn jest Anonimem 20.05.11, 04:26 Tia, zdecydowanie. Jeszcze pójdziesz siedzieć za posiadanie... linku do strony "404" :P Odpowiedz Link Zgłoś