dembolek 29.06.02, 19:35 Co myślicie o takich propozycjach? klikanie w banery, odbieranie listów elektronicznych, jakieś ankiety, namawianie ludzi itp. Czy w ogóle oni za to coś płacą, skoro bardzo często piszą, że nie potrzeba żadnego wkładu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: smerf Re: Praca w internecie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.02, 11:12 daj sobie z tym spokój, próbowałem kiedyś z kilkoma systemami, ale to wszystko to ściema, palce ci odpadną od klikania, wysiądą oczy i zarobisz 10$. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca w internecie IP: *.dialog.net.pl / localhost 08.07.02, 18:33 dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArtB Re: Praca w internecie IP: *.afts.ab.ca 08.07.02, 22:32 Gość portalu: smerf napisał(a): > daj sobie z tym spokój, próbowałem kiedyś z kilkoma systemami, ale to wszystko > to ściema, palce ci odpadną od klikania, wysiądą oczy i zarobisz 10$. To jest prawda. Nic za to nie zarobisz. Teraz robie cos w rodzaju sklepu internetowego ale tylko w wolnym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś