Dodaj do ulubionych

Najwięcej agresji w sieci pod adresem Żydów, Ro...

19.04.11, 20:08
Aż się wierzyć nie chce.Czytajac forum gazety zdecydowanie najwięcej agresji skierowanej jest przeciw katolikom.Kto nie wierzy niech czyta i liczy.
Obserwuj wątek
    • hanishl Re: Najwięcej agresji w sieci pod adresem Żydów, 19.04.11, 20:32
      helguera napisał:

> Aż się wierzyć nie chce.Czytajac forum gazety zdecydowanie najwięcej agresji sk
      > ierowanej jest przeciw katolikom.Kto nie wierzy niech czyta i liczy.

Liczyłem . Nie liczba postów się liczy tylko ich % do tematu. Z przyczyn oczywistych więcej czytamy i piszemy o "Naszej" religii niż o wyznawcach Allacha . Jesteśmy " Narodem" wybranym i w doopie z resztą. A poza tym Alleluja i do przodu
    • rozsadek.ltd <a href="http://www.youtube.com/watch?v=fD-p54CroD8" target="_blan 19.04.11, 20:50
      www.youtube.com/watch?v=fD-p54CroD8
    • m1r4640 Najwięcej agresji w sieci pod adresem Żydów, Ro... 19.04.11, 21:19
      moim zdaniem najwiecej agresji jest u pedalow przeciwko normalnym!
      • maciekz70 Re: Najwięcej agresji w sieci pod adresem Żydów, 19.04.11, 21:48
        A według mnie kretynów przeciwko myślącym.
        • myslacyszaryczlowiek1 Najwięcej jest u żydów 19.04.11, 22:41
          www.youtube.com/watch?v=fD-p54CroD8
          To są dopiero psychole, co można stwierdzić po niektórych postach dotyczących Radia Maryja czy też Kościoła.
          • art.usa Re: Najwięcej jest u żydów w Izraelu. 19.04.11, 23:55
            myslacyszaryczlowiek1 napisał:

> www.youtube.com/watch?v=fD-p54CroD8
            > To są dopiero psychole, co można stwierdzić po niektórych postach dotyczących
            > Radia Maryja czy też Kościoła.

No i chory zboczeńcu zrozumiałeś,
            co ten człowiek powiedział?

Ja nie, i ty chamska mordo pewno też nie.
            • myslacyszaryczlowiek1 Re: Najwięcej jest u żydów w Izraelu. 20.04.11, 02:09
              O pomyliłem linki
              www.youtube.com/watch?v=2pzjVRR0nNc
              powinno być.
              A tamten klip był swego czasu przetłumaczony. Już nie pamiętam czy prezydent, czy premier Izraela chwali się że Budapeszt, Warszawa + kilka innych miast ( nie chce mi się już tego oglądać) chwali się że są ich, że je zdobyli. Ten klip był szeroko komentowany na Węgrzech, oczywiście w Polsce "wolne" media o nim nawet się nie zająknęły. Dzięki temu społeczeństwo Węgierskie przejrzało na oczy i wybrało formację Orbana. Dostała ona tyle głosów że pozwoliło to opodatkować banki i zagraniczne korporacje oraz zmienić konstytucję. Nie pomogły późniejsze przeprosiny tego buńczucznego izraelskiego polityka.

Widzę nerwy puszczają, nie dziwię się tyle włożonego trudu, Jedwabne, książki Grosa, wszystko odpowiednio nagłośnione, morze farby drukarskiej zużyte, tyle dziennikarzy i specjalistów od psychologi tłumów zatrudnionych, aby przekonać głupich polaczków o ich winie, lepkie łapki już wyciągnięte po 65mld$ a tu taki zonk.
              wiadomosci.dziennik.pl/sport/pilka-nozna/artykuly/331749,to-juz-jest-prawdziwa-wojna-kibicow-legii-z-gazeta-wyborcza.html,1,27#komentarze
              • zomozadwa Re: Najwięcej jest u żydów w Izraelu. 20.04.11, 02:25
                myslacyszaryczlowiek1 napisał:

> O pomyliłem linki
                > www.youtube.com/watch?v=2pzjVRR0nNc
                > powinno być.

:-D))))))))))))))))
    • art.usa Nie wpisy tylko prowokacja Gryzipiór, prowadząca do wypowiedzi w GW 19.04.11, 23:51
      GW ma konkurencję w ilości dyskutantów w temacie.
      Prosta sprawa.
      Jeżeli się z nienawiścią pisze dostaje się automatycznie dwie zwalczające się partie.
      Dostać dość dyskutantów wystarczy, fałszywie coś napisać na Niemców.
      Wiem o'tym wszyscy na to wpadamy, bo nie chcemy nienawiści rasowych.

Wredność narodów to praca debili, czyli tylko gryzipiór.
      Dziwi, że nikt tego nie czuje czy zauważa.
      Następna wojna to praca tych za biurkiem, czyli dziennych Gebelsowców.
    • rodzaj_konta Wybiórczość 19.04.11, 23:58
      Z definicji nie badają postów o katolikach, traktując jako większość.
    • tow_rydzyk Co zostalo z "Kochaj blizniego swego..." ? 20.04.11, 01:43
      helguera napisał:

> Aż się wierzyć nie chce.Czytajac forum gazety zdecydowanie najwięcej agresji sk
      > ierowanej jest przeciw katolikom.Kto nie wierzy niech czyta i liczy.

Pan Helguera probuje zaciemnic szerszy problem spoleczny karta "chrzescijanckiej martyrologi" a raczej wiktymologii...niech Pan to zostawi narodowa-katolicka propagande Ojcu Dyrektorowi, Jaroslawowi K. i ich PR-owcom...robia to lepiej od Pana...

Czyzby otwarte krytykowanie Kosciola Katolickiego / Watykanu bylo juz w Polsce oficjalnie zabronione ?
      Od kiedy mowienie prawdy o tej skorumpowanej instytucji jest sianiem nienawisci...?
      Rasistowskie i ksenofobiczne hasla na naszych ulicach sa napisane reka polskiej mlodziezy , ktora w dziecinstwie przeszla przeciez przez magiel indoktrynacji katolickiej na lekcjach religii.
    • kaszebe12 Christianofobia ? 20.04.11, 10:46
      Na szczescie, nabijanie sie z organizacji , zwanej KK , nie jest usankcjonowane prawnie , co ,jednak , nie dotyczy , na zachodzie , wszelkich przejawow niecheci do Narodu Wybranego...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka