padafas 22.04.11, 11:07 To żeby nie były na listach wyborczych to jest mało realne i bez fleszy nie uszanują tego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wels5 Ks. Błaszczyk: Ekshumacja to szaleństwo. Trzeba... 22.04.11, 11:21 To szaleństwo jest celowo podsycane. O to właśnie chodzi J. Kaczyńskiemu i jego otoczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
6.smiech Ks. Błaszczyk: Ekshumacja to szaleństwo. Trzeba... 22.04.11, 11:34 Bardzo sluszne slowa Ks. Balszczyka. Problem polega tylko na tym zeby zastosowal sie do tego sam kosciol i przestal podniecac oszolomow i nekrofilow z kregow klamczynskiego. Dlatego jest to wylaczne wolanie na puszczy bo klamczynski bez tego jest ZEREM. Odpowiedz Link Zgłoś
pjpb Ks. Błaszczyk: Ekshumacja to szaleństwo. Trzeba... 22.04.11, 11:42 Nie rońcie krokodylich łez... Jakoś rodzin ofiar nie było szkoda, gdy się pod kątem swoich wymyślanych pod gotowe tezy na zmarłych pluło? Można się zastanawiać, na ile nowe informacje mogą wyniki sekcji dostarczyć - ale pojawiające się 'perełki' z dotychczasowych oględzin każą je po prostu do kosza wyrzucić. Tu jest pytanie do prawników - wydzawało mi się, że w przypadku śmierci w wyniku wypadku sekcja jest wymagana. Co w przypadku, gdy się okaże, że została źle wykonana? (PS Jak zwykle oczywiście rząd i minietsr Kopacz dał ciała... ALe to już na tyle w całej tej sprawie jest standardowe, że szkoda gadać) Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Re: Ks. Błaszczyk: Ekshumacja to szaleństwo. Trze 22.04.11, 12:23 <wydawało mi się, że w przypadku śmierci w wyniku wypadku sekcja jest wymagana.> Aby ustalić przyczynę śmierci, owszem. Ale nie widzę sensu w ustalaniu przyczyny śmierci ofiary katastrofy samolotowej, której ciało w kilku kawałkach zostało przemaglowane z innymi ciałami i zbite w jedna wielka kule mięsa? Czy ważne jest ustalenie, czy przyczyna było zmiażdżenie klatki piersiowej, czy rozerwanie korpusu na dwie części, zgniecenie czaszki, albo wszystkie przyczyny na raz? Odpowiedz Link Zgłoś
abdank27 Re: Ks. Błaszczyk: Ekshumacja to szaleństwo. Trze 23.04.11, 00:14 pn-ski napisał: > <wydawało mi się, że w przypadku śmierci w wyniku wypadku sekcja jest wymag > ana.> > Czy ważne jest ustalenie, czy przyczyna było zmiażdżenie klatki piersiowej, czy > rozerwanie korpusu na dwie części, zgniecenie czaszki, albo wszystkie przyczyn > y na raz? Dla pani Gosiewskiej jest to ważne, bo jak będzie śniła o śmierci syna nie znając szczegółów? A do tego jest lekarzem, więc i anatomię zna :((( Odpowiedz Link Zgłoś
slawekpl Nowa Partia 22.04.11, 11:48 wkrotce pewnie powstanie nowa partia polityczna z Gosiewska, Wassermanowa i Kurtyka na zczele - honorowym czlonkiem bedzioe Kaczynski: Partia Nekrofilii Smolenskiej Odpowiedz Link Zgłoś
pacynka0258 Właśnie o to chodzi 22.04.11, 12:01 - o szum , o listy wyborcze ...szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
jozwa51 Ks. Błaszczyk: Ekshumacja to szaleństwo. Trzeba... 22.04.11, 12:08 Wreszcie jeden niesmialy glos rozsadku ze strony kosciola.LIcze jeszcze na glos rozsadku ze strony hierarchow w purpurze.Najwyzszy czas powstrzymac to szalenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
kresowiak22 Ks. Błaszczyk: Ekshumacja to szaleństwo. Trzeba... 22.04.11, 12:09 Jeśli podczas katastrofy metalowa konstrukcja samolotu jest tak niszczona jak to niemal codziennie nam sie to pokazuje, to co sie dzieje z ciałami ludzi ?Jaki sens ma ekshumacja? Ks.Błaszczyk zasługuje na wielki szacunek, że ma odwagę mówić o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
pn-ski Domagamy się transmisji na żywo! 22.04.11, 12:13 Będzie rewelacyjna polska wersja Big Brothera. Duża kasa dla PiS-u i tych członków rodzin, którzy wytrzymają do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
rm429 Ks. Błaszczyk: Ekshumacja to szaleństwo. Trzeba... 22.04.11, 13:26 Moze ktos mi rzeczowo wyjasni po co maja być te ekshumacje. Dla mnie to gra trupami dla osiągnięcia spektakularnych korzyści. Wstrętem napawaja mnie ludzie, którzy potrafia szargac ciałami najbliższych. Jeśli Rosjanie poszli na skróty dla ustalenia przyczyny smierci to należy im z tego tytułu wypowiedziec wojne? Odpowiedz Link Zgłoś
abdank27 Re: Ks. Błaszczyk: Ekshumacja to szaleństwo. Trze 23.04.11, 00:04 rm429 napisał: > Moze ktos mi rzeczowo wyjasni po co maja być te ekshumacje. Dla mnie to gra tru > pami dla osiągnięcia spektakularnych korzyści. Wstrętem napawaja mnie ludzie, k > tórzy potrafia szargac ciałami najbliższych. Jeśli Rosjanie poszli na skróty dl > a ustalenia przyczyny smierci to należy im z tego tytułu wypowiedziec wojne? Ponieważ się okazało, że Wassermana w trumnie jest za dużo, a Gosiewskiego za mało. Niby bilans się zgadza, ale wdowa i córka nie ustąpią. Co je moje to je moje! Odpowiedz Link Zgłoś
stangor Ks. Błaszczyk: Ekshumacja to szaleństwo. Trzeba... 22.04.11, 14:32 Ekshumacja na koszt rodzin. Z całym szacunkiem dla tej tragedii ale to już nerwy puszczają. Ciągle podsyca się temat katastrofy. Czemu o innych katastrofach tak szybko zapomniano. Zapomniano również o ich rodzinach. Dlaczego tu wypłaca się po 250 tys zł mimo że lot nie był ubezpieczony a rodzinom ofiar hali wystawowej w Katowicach nie (nawet 1/10). Czy ci pierwsi to nadludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaziuniek-is-one Trzeba ekshumować! 22.04.11, 18:46 Nieprawda... trzeba ekshumować. Trzeba powtórzyć sekcje, bo może się okazać: 1. Że ktoś został pochowany np. nie ze swoją ręką. A jeżeli to PiS-owiec z ręką SLD-owca? To przecież woła o pomstę do nieba. A Rosjanie to taki złośliwy naróds, oni na pewno wszystkie członki pozamieniali. 2. Przecież wiadomo, że jeden był chory na serce, drugi na wrzody, a w protokołach nic o tym nie było! Trzeba zbadać, a może nie zginęli w katastrofie, tylko na zawał? Albo na napięcie spowodowało pęknięcie wrzoda? Jeżeli by tak było - to oznaczałoby, że nie wszyscy zginęli w katastrofie, a wcześniej - śmiercią naturalną. To całkowicie zmieni spojrzenie na całąsystuację. Rodzinom tych, którzy przed momentem katastrofy umarli śmiercią naturalną trzeba będzie odebrać odszkodowania. Na pewno Rosjanie zaniedbali tak ważną rzecz jak przyczyna śmierci. 3. A może kogoś pochowano ze złotym pierścionkiem, obrączką? ... rzeczy zmarłego powinny zostać przekazane rodzinie. To wina Rosjan, oni są tacy ... nieluddzy. Odpowiedz Link Zgłoś
rozsadek.ltd Kolejny pożyteczny idiota? 22.04.11, 21:20 Faryzeusze zacierają ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
sigismundus57 Ks. Błaszczyk-komu służy Prawdzie czy Kłamstwu! 22.04.11, 23:03 "ksiądz salonowy" - rosnie następca Bp Życińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
tow_rydzyk Panie Błaszczyk - a wiec w ziemi czy w niebie? 22.04.11, 23:34 "Zmarli są w trumnach, trumny są w ziemi" - a ja myslalem , ze w niebie... Odpowiedz Link Zgłoś