Dodaj do ulubionych

Sprowadzą prochy Kosińskiego do Łodzi?

22.04.11, 21:49
A ja, nieuważnie czytając, ucieszyłem się, że:
sprowadzą prochy Kaczyńskiego do Łodzi
Taki zawód, takie rozczarowanie...
Obserwuj wątek
    • sakral a Kosiński 22.04.11, 21:57
      a kato-prawica nie dostała szału oburzenia ?

twórczość i życie Kosińskiego nie było zgodne z
      poprawnością polityczną naszych nacjonalistów.
      • ibnalqq Re: a Kosiński 22.04.11, 23:51
        Jesteście zbyt małymi pionkami dla - jak to określasz - katoprawicy. De minimis non curat praetor. A teraz pluj dalej. I nie zapomnij obeżreć się dzisiaj kiełbasą, a jutro nasikać do chrzcielnicy. Bo przecież Boga nie ma - to wymysł ciemiężących cię katotalibów.
    • 0ffka Sprowadzą prochy Kosińskiego do Łodzi? 22.04.11, 22:02
      Wątpię aby Kosiński chciał w PL spoczywać...
      • baba_w_oknie Re: Sprowadzą prochy Kosińskiego do Łodzi? 22.04.11, 22:23
        po co?
        On przeciez zdradzil ten kraj i ludzi ktorzy go uratowali z Holokaustu.
    • szakal_1 Sprowadzą prochy Kosińskiego do Łodzi? 22.04.11, 22:40
      Wg mnie to był psychol. Kupiłem dawno temu w składzie makulatory przy ul. serockiej w w-wie
      m.in. jego malowanego ptaka. Po przebrnięciu ok 50 stron wrzuciłem książkę do pieca marki Moderator z Hajnówki. świetny piec c.o. do spalania drewna, trocin itp.Skupu makulatury już nie ma, ale będą za to prochy wariata.
      • maciekz70 Re: Sprowadzą prochy Kosińskiego do Łodzi? 23.04.11, 01:04
        Każdy kto wrzuca do pica jakąkolwiek książkę jest po prostu kretynem.
    • free-d0m i trzeba napisac na jego grobie - tu lezy 23.04.11, 01:05
      najwiekszy nienawistnik Polski i Polakow za kase buznesu holokaust.
    • mirwojski Sprowadzą prochy Kosińskiego do Łodzi? 23.04.11, 17:57
      Żyd nienawidzący polaków który uciekł z Polski tak wcześnie że nic nie doznał (1957rok). Na każdym kroku to podkreślał. "Łódzcy samorządowcy" - wyznania ??? - i tylko aby dalej mieszać, mieszać.
    • rakunica Za spoleczne pieniadze? 23.04.11, 18:08
      Za spoleczne pieniadze czy za wlasne? Jesli za wlasne to OK. Jesli ktos chce trzymac u siebie puszke na polce to tez OK.

Jesli ktos chce to zrobic w imieniu spolecznym to won! Taki czlowiek nie zasluzyl zeby po smierci jego prochy to sciagac i moze nawet obudowac czyms na ksztalt muzeum. Ktos sie chyba schlal i przychodza mu do glowy facecje. Pogonic tych samo-rzadowcow. Oni maja sluzyc swoim wyborcom a nie podkladac im zbyteczne i watpliwego autoramentu problemy. Kto i dlaczego zrobil z Kosinskiego gwiazde literatury - to odrebne zagadnienie. Niech go czcza ci, ktorzy go promowali, wydawali w milionach egzemplarzy ksiazki. Niech sobie trzymaja jego prochy. Polsce polonofobow - nawet spopielonych - nie potrzeba.

Anna Kozlowska
    • lepus42 Sprowadzą prochy Kosińskiego do Łodzi? 23.04.11, 18:13
      Czy się mylę? Ale chyba religia żydowska zabrania wykopywania i przenoszenia zwłok aż do sądu ostatecznego?
    • ceicei Sprowadzą prochy Kosińskiego do Łodzi? 24.04.11, 23:40
      To jeszcze za to mam płacić?! Czy może wnioskodawcy wezmą kredyt?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka