tibnor 22.04.11, 21:49 A ja, nieuważnie czytając, ucieszyłem się, że: sprowadzą prochy Kaczyńskiego do Łodzi Taki zawód, takie rozczarowanie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sakral a Kosiński 22.04.11, 21:57 a kato-prawica nie dostała szału oburzenia ? twórczość i życie Kosińskiego nie było zgodne z poprawnością polityczną naszych nacjonalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
ibnalqq Re: a Kosiński 22.04.11, 23:51 Jesteście zbyt małymi pionkami dla - jak to określasz - katoprawicy. De minimis non curat praetor. A teraz pluj dalej. I nie zapomnij obeżreć się dzisiaj kiełbasą, a jutro nasikać do chrzcielnicy. Bo przecież Boga nie ma - to wymysł ciemiężących cię katotalibów. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Sprowadzą prochy Kosińskiego do Łodzi? 22.04.11, 22:02 Wątpię aby Kosiński chciał w PL spoczywać... Odpowiedz Link Zgłoś
baba_w_oknie Re: Sprowadzą prochy Kosińskiego do Łodzi? 22.04.11, 22:23 po co? On przeciez zdradzil ten kraj i ludzi ktorzy go uratowali z Holokaustu. Odpowiedz Link Zgłoś
szakal_1 Sprowadzą prochy Kosińskiego do Łodzi? 22.04.11, 22:40 Wg mnie to był psychol. Kupiłem dawno temu w składzie makulatory przy ul. serockiej w w-wie m.in. jego malowanego ptaka. Po przebrnięciu ok 50 stron wrzuciłem książkę do pieca marki Moderator z Hajnówki. świetny piec c.o. do spalania drewna, trocin itp.Skupu makulatury już nie ma, ale będą za to prochy wariata. Odpowiedz Link Zgłoś
maciekz70 Re: Sprowadzą prochy Kosińskiego do Łodzi? 23.04.11, 01:04 Każdy kto wrzuca do pica jakąkolwiek książkę jest po prostu kretynem. Odpowiedz Link Zgłoś
free-d0m i trzeba napisac na jego grobie - tu lezy 23.04.11, 01:05 najwiekszy nienawistnik Polski i Polakow za kase buznesu holokaust. Odpowiedz Link Zgłoś
mirwojski Sprowadzą prochy Kosińskiego do Łodzi? 23.04.11, 17:57 Żyd nienawidzący polaków który uciekł z Polski tak wcześnie że nic nie doznał (1957rok). Na każdym kroku to podkreślał. "Łódzcy samorządowcy" - wyznania ??? - i tylko aby dalej mieszać, mieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Za spoleczne pieniadze? 23.04.11, 18:08 Za spoleczne pieniadze czy za wlasne? Jesli za wlasne to OK. Jesli ktos chce trzymac u siebie puszke na polce to tez OK. Jesli ktos chce to zrobic w imieniu spolecznym to won! Taki czlowiek nie zasluzyl zeby po smierci jego prochy to sciagac i moze nawet obudowac czyms na ksztalt muzeum. Ktos sie chyba schlal i przychodza mu do glowy facecje. Pogonic tych samo-rzadowcow. Oni maja sluzyc swoim wyborcom a nie podkladac im zbyteczne i watpliwego autoramentu problemy. Kto i dlaczego zrobil z Kosinskiego gwiazde literatury - to odrebne zagadnienie. Niech go czcza ci, ktorzy go promowali, wydawali w milionach egzemplarzy ksiazki. Niech sobie trzymaja jego prochy. Polsce polonofobow - nawet spopielonych - nie potrzeba. Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
lepus42 Sprowadzą prochy Kosińskiego do Łodzi? 23.04.11, 18:13 Czy się mylę? Ale chyba religia żydowska zabrania wykopywania i przenoszenia zwłok aż do sądu ostatecznego? Odpowiedz Link Zgłoś
ceicei Sprowadzą prochy Kosińskiego do Łodzi? 24.04.11, 23:40 To jeszcze za to mam płacić?! Czy może wnioskodawcy wezmą kredyt? Odpowiedz Link Zgłoś