karolinka251 02.01.08, 17:36 macie kogos godnego polecenia? położna zapisała nas do dr.Hofman ale mam mieszane uczucie, olewackie podejście i zapomniała o wipisaniu recept za to wykład o płatnych szczepionkach pierwsza klasa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
faaga Re: pediatrzy z ul.Paca 02.01.08, 20:02 Ja z córeczką chodzę do p. dr Borowej. Jestem bardzo zadowolona, chociaż ma ona jedną wadę: ma dużo pacjentów, a przez to często są kolejki i opóźnienia. Ale za to dokładnie bada, obszernie wszystko wyjaśnia i jest sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: pediatrzy z ul.Paca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 17:48 Moja siostra chodzi do dr Hoffman już 3 lata, ale zadowolona nie jest. Nie zmienia, bo bardzo rzadko korzysta z usług lekarza, ale o jej olewczym stosunku już słyszałam. Jej koleżanka zmieniła, ale przeniosła się na Saską. Odpowiedz Link Zgłoś
miska77 Re: pediatrzy z ul.Paca 04.01.08, 17:42 nikogo nie polecam z Paca ! Lekarze sa niedouczeni, przede wszystkim wspomniana wczesniej Borowa, ktora nawet nie zna nazw szczepionek... Personel traktuje pacjentow z gory i non stop ma o cos pretensje... Dziecka nie mozna zapisac do zdrowych, bo jest remont... albo czekac 3 tygodnie... 4 lata wytrzymalam i powiedzialam BASTA ! Od poczatku grudnia chodzimy na Samolotowa do Niepublicznej przychodni w ramach NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: pediatrzy z ul.Paca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.08, 20:22 To ja jeszcze coś dorzucę od siebie. Mieszkam przy Rondzie Wiatraczna. Na Paca blisko, ale nie chciałam ze względu na doświadczenia swojej siostry. W dodatku podobno bardzo trudno dziecko zapisać - dodzwonić się, a jak już się uda, najczęściej nie ma numerków. Zapisałam Synka do prywatnej w ramach NFZ na Ostrobramską (Orlik). Zrezygnowałam po 2 miesiącach jak lekarka namieszała i wylądował Mały w szpitalu (tam są tylko lekarza rodzinni, nie ma pediatrów, a jak ktoś jest od wszystkiego to się okazuje, że może być do niczego...). Od tamtej pory chodzimy z Synkiem do publicznej przychodni na Ostrołęcką (po drugiej stronie Ronda w porównaniu z Paca) i póki co jestem zadowolona, a że Synek ma troszke problemów zdrowotnych, bywamy tam dość często. No i mam nadzieję, że opinii nie będę musiała zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
betiab Re: pediatrzy z ul.Paca 08.01.08, 19:11 Ja chodzę do dr Pawlik, dla mnie super,wyprowadziła mi syna z astmy oskrzelowej. Dr. Borowej nie polecam, nie rozpoznała u mojego syna zap. oskrzeli, na drugi dzień po wizycie u niej dziecko( wówczas 5-miesięczne) wylądowało w szpitalu :( U dr. Hoffman byłam raz(gdy moja dr. była na urlopie), nie polecam, olewający stosunek, próbowała wcisnąć małej (9-miesięcznej) krople na przyspieszenie ząbkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: pediatrzy z ul.Paca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.08, 16:41 Co myślicie o dr Gąseckiej - z Ostrołęckiej? Odpowiedz Link Zgłoś