Dodaj do ulubionych

Mnie Kempa nie obraża, bo nie potrafi

27.04.11, 11:06
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • maxixxx Mnie Kempa nie obraża, bo nie potrafi 27.04.11, 11:14
      i co dostaną naganę i wpis do akt a może na koniec kadencji odbiorą świadectwo posłowania z obniżoną oceną z zachowania??

głupia ta komisja a jeszcze głupszy dziennikarz który się zajmuje takimi pierdółkami, no ale jak to mówią żyć z czegoś trzeba
      • gderrdar Re: Mnie Kempa nie obraża, bo nie potrafi 27.04.11, 11:56
        mają ich redukować to po takich wypocinach wiem kto z czerskiej poleci. Może przyjmą do gazety koń polski czy habeta? albo mój pies, hodowca bydła albo ptasznik nadbiebrzański jest dużo prasy niszowej . Panie redaktorze gdzieś się Pan upakuje nie płakać pisać pisać i jeszcze raz pisać bo koledzy są lepsi.
      • wujojano Nie chodzi o żadną obrazę 27.04.11, 12:14
        To nie Komisja jest głupia, tylko niektórzy wnioskodawcy. Pan Redaktor też niespecjalnie mądrze kwalifikuje rozpatrywane wybryki. Kempa słusznie odpowie za publiczne pomówienie ministra o popieranie mafii; tu wręcz widziałbym zadanie dla prokuratury, bo takiego draństwa nie powinno się tolerować. Jaki jednak sens ma akurat ten zarzut pod adresem Hofmana? Przecież zupełnie jasne jest, co miał na myśli, więc przypisywanie mu nie wiadomo jakich intencji w związku z tą wypowiedzią ma tyle samo sensu, co zarzucanie Palikotowi morderczych zamiarów w stosunku do Kaczyńskiego w związku z jego medialnym wygłupem. Czekam za to, kiedy prokuratura weźmie się za tegoż Hofmana w związku z jego znanym apelem o powieszenie Palikota - zupełnie abstrahując od tego, co o Palikocie myślę. Obraza obrazą czy też nie, zdziczeniu obyczajów trzeba położyć tamę.
    • trajkotek Mnie Kempa ... nie potrafi 27.04.11, 12:13
      Dowcip o fACIU:
      pewien facio powiedział, patrząc w lustro, że już nikt go nie potrafi obrazić ...

• apodemik Zmiany "U Michnika" 27.04.11, 12:18
      Zakład "U Michnika" widać zmienia specjalność. Kiedy czuł się modny i polularny, to się obrażał i biegał do sądu. Teraz schodzi na psy, więc woli posługiwać się raczej kpiną, niż sądami. Życzymy dalszego postępu, najlepiej zwinięcia zakładu, bo kpiny są tutaj mało strawne i nieapetyczne
      • sakral Re: Zmiany "U Michnika" 27.04.11, 16:59
        apodemik napisał:

Zakład "U Michnika" widać zmienia specjalność. Kiedy czuł się modny i polularny
        , to się obrażał i biegał do sądu. Teraz schodzi na psy, więc woli posługiwać
        się raczej kpiną
        , niż sądami. Życzymy dalszego postępu, najlepiej zwinięcia zakł
        adu, bo kpiny są tutaj mało strawne i nieapetyczne

"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""(pokreślenia moje)

wystarczy cytować wyznawców kultu rodziny Kaczyńskich.

to wystarczy.
    • organmaster krzewiciel paweł s. 27.04.11, 15:43
      "w dziecięctwie - kurs dobrego wychowania" insynuuje... noo ten, co to zwykł był duby smalone... smolewski (jakoś tak?); panie starszy, a może by tak dziecięctwo do szkół, z internatem, pod patronatem towarzystwa krzewienia kultury... świeckiej?!
    • 0721x Mnie Kempa nie obraża, bo nie potrafi 27.04.11, 15:55
      jak wiadomo bozia zrobiła zoo zwane rajem umieszczając tam miedzy innymi parkę człekokształtnych warunkiem pobytu było nierozmnażanie człekokształtni nazwani zastali adam i ewa jestem pewien że gdyby zamiast ewki bozia dała beatkę zoo trwało by w nienaruszonym stanie a banda troglodytów zwanych ludzmi nie dewastowałaby ziemi
    • brzmski [...] 27.04.11, 16:13
    • helguera [...] 27.04.11, 16:33
    • pis_busters Na wszelki wypadek prezio wybrał Beatce najgłupszą 27.04.11, 16:56
      Na wszelki wypadek prezio wybrał Beatce najgłupszą w Polsce gminę na miejsce kandydowania...
    • oghana7 Mnie Kempa nie obraża, bo nie potrafi 27.04.11, 18:42
      a mnie -owszem obraza zamienianie sejmu w targ rybny z krzyczaca handlara kempa i bokserem brudzinskim obrazajacym wszystkich INNYCH . kto wybiera takich ludzi ?do tego jeszcze niemadra nelly rokita . czy to powazny kraj ,powazny sejm z wrzeszczacymi psycholami .
    • brzmski sekatorem?! 27.04.11, 19:38
      cdn.?
      w obronie(?), bo ja wiem czego, gazzetprofani trzebią:
      brzmski 27.04.11, 16:13
      są tacy, którym pocą się nogi; inni zaś - wprost przeciwnie, problemu z kończynami nie mają, z uwagi na... ich brak np.; noo, różne są przypadłości; do ciekawszych należy casus pawła s., który choćby spocił się jak nie przymierzając kalisz... w rui(?), nie wywoła u się reakcji obronnej - zwanej niekiedy obrazą, na słowa i czyny wszeteczne, pod adresem swoim; że przypadłość pawłowi doskwiera - widać, choćby z pomieszczonej enuncjacji; a że paweł - chłopak szczery, czekamy na ciąg dalszy swoistej wiwisekcji; zapewne dowiemy się, co bardziej uwiera inkryminowanemu - deficyt psychiczny, czy może... płciowy?!
      16:15, organmaster
    • conrad11 Mnie Kempa nie obraża, bo nie potrafi 27.04.11, 19:55
      Red. Smoleński powiela swoim pisaniem wybryki posłów. Deklaracja "mnie nie obrażą, bo nie potrafią" zawiera mieszankę poczucia wyższości i pogardy. Nie odnosi się wyłącznie do wypowiadanych słów lecz do konkretnych osób, wobec których autor czuje - oględnie ujmując - niechęć. I jak to się ma do zalecanych posłom lekcji dobrego wychowania?
      • wujojano Trafione w punkt! 27.04.11, 22:46
        Gorąco popieram ten wpis. Rzeczywiście, demonstracja, mówiąc oględnie, niechęci do ludzi, którzy psują poziom debaty, bynajmniej go nie podnosi. Piękna lekcja!
    • coelka Mnie Kempa nie obraża, bo nie potrafi 27.04.11, 20:05
      Niech oni się zajma grafenem lepiej a nie takimi pierdołami , co kto powiedzia, ale to polska to czego sie spodziewac , raczej waśnie kłotni o piredoly . to nasza narodowa specjalośc od 16w.
    • pioro111 Mnie Kempa nie obraża, bo nie potrafi 28.04.11, 03:24
      Pana nic nie obrazi, Pana osądzi historia, która nie obraża się jak pokojówka, tylko zajaknie się na temat Panu PO dobnych "cyngli " z GW, a z czasem HGW! he he
    • pioro111 Mnie Kempa nie obraża, bo nie potrafi 28.04.11, 03:29
      Straszne!!! Być tak wziętym autorem! Wziętym na cyngla i na języki POsłow PiS!, toż to śmierć mendialna, toż to zgrozja i erozja, straszny Panie, wzięty felietonisto o którym nie mówi nikt!!!
    • wojtekd38 Mnie Kempa nie obraża, bo nie potrafi 28.04.11, 06:22
      Jakim autorytetem cieszy sie Terlecki UB ek i syn UBEka Klepa prawniczka bez prawa o posturze megiery z LUPANARU oraz polidiota Hoffman powtarzajacy cytaty WODZA ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka