Dodaj do ulubionych

Ile stadionów zamknie rząd?

13.05.11, 14:25
To raczej dobrze, że zamykają te stadiony. Na takim stadionie można się przeziębić albo co gorsza dostać jakiegoś zapalenia gardła. A jak stadion zamknięty to można sobie zostać w domu, zaparzyć herbatę i poczytać książkę.
Obserwuj wątek
    • jacmenos wróg mojego wroga 13.05.11, 14:43
      wróg mojego wroga jest moim sojusznikiem ! Taką zasadę w praktyce wyznają politycy PIS i ci , którzy niechętni Tuskowi bronią kiboli. Niestety jednocześnie okazuje się ,że ich postawa nie ma nic wspólnego z prawością i sprawiedliwością ? Tym gorzej dla prawa i sprawiedliwości .
    • maxixxx Akcyjność rządu dotknąć może każdego 13.05.11, 14:43
      Żeby nie było, że tylko wybrzydzam na działanie rządu to chcę się Wam pochwalić że postanowiłem zestresowany akcyjnością działań rządu, żeby przejść na dietę bo jak się rząd weźmie za zwalczanie nadwagi to same podwyżki cen żywności w sklepach by ludzie mogli mniej kupić nie wystarczą i jeszcze mnie zamkną bym zbędnym balastem zwanym mięśniem piwnym nie obrzydzał widoku wyborcom naczelnego populisty kraju czyli Tuska

Łysi, wąsaci, grubasy, mańkuty, rudzi, inne gady wredne mniej lub bardziej - jeśli myslicie, że rząd o Was nie myśli to tylko tak myślicie, do wyborów zostało 6 miesiecy więc i WY oraz ja możemy być następni
      • krzysszkot Re: Akcyjność rządu dotknąć może każdego 14.05.11, 09:27
        maxixxx napisał:

> Żeby nie było, że tylko wybrzydzam na działanie rządu to chcę się Wam pochwalić
        > że postanowiłem zestresowany akcyjnością działań rządu, żeby przejść na dietę
        > bo jak się rząd weźmie za zwalczanie nadwagi to same podwyżki cen żywności w sk
        > lepach by ludzie mogli mniej kupić nie wystarczą i jeszcze mnie zamkną bym zbęd
        > nym balastem zwanym mięśniem piwnym nie obrzydzał widoku wyborcom naczelnego po
        > pulisty kraju czyli Tuska
        >
        > Łysi, wąsaci, grubasy, mańkuty, rudzi, inne gady wredne mniej lub bardziej - je
        > śli myslicie, że rząd o Was nie myśli to tylko tak myślicie, do wyborów zostało
        > 6 miesiecy więc i WY oraz ja możemy być następni
        chłopie daj se spokój z tymi bredniami
    • bodzio151 Ile stadionów zamknie rząd? 13.05.11, 15:08
      wlasnie i tak bedzie a gdzie gospodarka,walka z bezrobociem, niyctwem i niekompetencja czlonkow rzadu,
      • krzysszkot Re: Ile stadionów zamknie rząd? 14.05.11, 09:29
        bodzio151 napisał:

> wlasnie i tak bedzie a gdzie gospodarka,walka z bezrobociem, niyctwem i nieko
        > mpetencja czlonkow rzadu,
        za twój tekst jest strasznie kompetentny i rzeczowy i pełen argumentów hehe.
    • kotek.filemon Re: Ile stadionów zamknie rząd? 13.05.11, 15:28
      Kibole to takie nowe dopalacze. Dużo szumu, skutki długofalowe średnie, ale najważniejsze, żeby lemingi widziały, że nierząd coś robi.
      • rpq Re: Ile stadionów zamknie rząd? 13.05.11, 15:49
        Czy termin "temat zastępczy" to zbiorcza nazwa desygnująca wszystkie te tematy, w których największa partia opozycjyjna nie ma absolutnie nic do powiedzenia, bo nie dotyczą one mgieł, spisków, zamachów, chmur helowych, agentów, orientacji seksualnej, patriotyzmu, metod zachodzenia w ciążę, etc. Słowem wszystkich tych, których rozwiązanie wymaga merytorycznej i sprawdzalnej w krótkim terminie decyzji, a nie bredzenia trzy po trzy o abstraktach, emocjach, wierzeniach, podejrzeniach i przeczuciach?
        • kotek.filemon Re: Ile stadionów zamknie rząd? 13.05.11, 17:00
          Nie użyłem słów "temat zastępczy". Nie, jest to temat ważny, od dawna zbywany milczeniem, który zupełnie przypadkowo wypływa wtedy kiedy trzeba. I proszę nie łączyć mnie z partią paranoików...
      • nie-tak Re: Ile stadionów zamknie rząd? 13.05.11, 20:49
        kotek.filemon napisał:

> Kibole to takie nowe dopalacze. Dużo szumu, skutki długofalowe średnie, ale naj
        > ważniejsze, żeby lemingi widziały, że nierząd coś robi.
        Święty czas by nauczono spóźnionych z rozwojem jak i dopasowaniem się do normalności jakiegoś porządku i poszanowania prawa. Nie cackać się z kibolami, do paki na parę miesięcy albo lat niech poczują ze w Polsce można zaprowadzić prawo a nie zbójecką samowolę.
      • krzysszkot Re: Ile stadionów zamknie rząd? 14.05.11, 09:33
        kotek.filemon napisał:

> Kibole to takie nowe dopalacze. Dużo szumu, skutki długofalowe średnie, ale naj
        > ważniejsze, żeby lemingi widziały, że nierząd coś robi.
        > gratuluję odwagi w myśleniu,pewnie jeszcze masz lepsze pomysły żeby zatrzymać tą falę bandytów?napisz jeszcze że rząd jest "gupi" bo coś robi, przedstawiłeś wspaniałą merytoryczną krytykę, brawo.chyba to ty powinieneś byc premierem.taki intelekt.
    • koala386 Ile stadionów zamknie rząd? 13.05.11, 16:43
      od poniedziałku mają zamykać ogrody zoologiczne i botaniczne !!!!!!!!!!
    • quaga Niech Tusk zdelegalizuje małżeństwa! 13.05.11, 20:09
      W Polsce 70% zabójstw dokonują na sobie wzajemnie członkowie rodzin. Kierując się logiką POpaprańców należałoby zakazać małżeństw.
    • pochodnia_nerona Ile stadionów zamknie rząd? 13.05.11, 20:32
      A niech zamkną wszystkie, piłka nożna w Polsce to bóstwo narodowe, żeby chociaż było to spowodowane wyjątkowym talentem naszych zawodników, to byłoby zrozumiałe. Ale nie, grają jak patałachy, PZPN kosi grubą kasę, kibole panoszą się wszędzie. W tylu innych dyscyplinach zawodnicy radzą sobie świetnie, a ich popisy przychodzą obejrzeć normalni ludzie z rodzinami, bez obawy o własne życie i zdrowie - tych sportowców dotujmy!
    • ajakzupa Kuroń o Tusku 13.05.11, 21:08
      Kuroń o Tusku:

":Dążenie do pełnej, absolutnej dyktatury jest jednym z największych i najbardziej niebezpiecznych marzeń Tuska".
      • nie-tak Re: Kuroń o Tusku 13.05.11, 21:17
        ajakzupa napisał:

> Kuroń o Tusku:
        >
        > ":Dążenie do pełnej, absolutnej dyktatury jest jednym z największych i najbardz
        > iej niebezpiecznych marzeń Tuska".
        To nie jest dążeniem do dyktatury, tylko przypomnieniem wielu Polakom że Polska może też być a raczej powinna być praworządnym państwem, a skoro ktoś nie umie się do tego dopasować ma po prostu pecha, ze nie zrozumiał na czym polega praworządne państwo. PO prostu spóźnił się z rozwojem albo dąży do anarchicznej dyktatury kiboli.
      • polak_k.prawy Re: Kuroń o Tusku 14.05.11, 00:17
        Kuroń nie przewidział że antysystemowe oszołomstwo i klerykalni fundamentaliści mogą mieć 30% poparcia w społeczeństwie. Nie doczekał rządów PiS-u i braci Kaczyńskich. Jakby żył, nie mam wątpliwości, popierałby teraz Tuska. Tak jak Mazowiecki i inne autorytety (prof. Balcerowicza nie ma wśród nich; niestety, jakby to powiedzieć, trochę się on oddalił od zdrowego rozsądku...).
        • trajkotek nie bójmy się to POwiedzieć: zwaryjowł chiba 14.05.11, 02:50
          prof. Balcerowicza nie ma wśród nich; niestety, jakby to powiedzieć, trochę się on oddalił od zdrowego rozsądku /polak_k.prawy/

czy to nie szalone?
    • inkwizytorstarszy Ile stadionów zamknie rząd? 14.05.11, 04:44
      Jeśli tylko piłkarskie, to najepiej wszystkie.
      Aż do śmiesznego "Euro 2012".Większość kiboli zostanie w domach.
      • nie-tak Re: Ile stadionów zamknie rząd? 14.05.11, 19:28
        inkwizytorstarszy napisał:

> Jeśli tylko piłkarskie, to najepiej wszystkie.
        > Aż do śmiesznego "Euro 2012".Większość kiboli zostanie w domach.
    • iwano19 Ile stadionów zamknie rząd? 14.05.11, 07:49
      Jak to się dzieje,że na stadiony w Europie przychodzą całe rodziny,z dziećmi,jak na piknik.U nas na stadiony przychodzi się jak na wojnę,z bronią,z nienawiścią?Z czego utrzymują się nasze kluby,bo chyba nie z wpływów za bilety?Kto ma interes na utrzymywaniu naszej"ekstraklasy"?
    • guzikiewicz Rasizm 14.05.11, 08:49
      Mam nadzieję,że policję zainteresuje,kto wcisnął w łapy stadionowych bojówkarzy transparent
      "Szechter,przeproś za ojca i brata".
      Przecież to bydło sera od serdaka nie rozróżnia,a co dopiero Michnika od Szechtera.
      Paragrafów ci u nas dostatek.Raczej mamy ich nadmiar.Ino oni muszą chcieć,jak powiedział poeta.Za taki rasistowski napis w Niemczech byłoby już po wyroku.
    • krzysszkot Ile stadionów zamknie rząd? 14.05.11, 09:26
      zamknąć wszystkie stadiony klubom które robią se jaja z utrzymywania tej bandyckiej hołoty z dala od normalnych ludzi,i po pół roku bedzie taka kulturka że nie trzeba bedzie nawet siatki oddzielającej.
    • henryk_49 Ile stadionów zamknie rząd? 14.05.11, 10:02
      Kazano Premieru Tusku
      Skarcić kibiców po rusku,
      Bo stadionowa publika
      Sprofanowała Michnika.
      Telewizja go zachęca,
      I atmosferę podkręca,
      By kibiców aresztować
      A rozgrywki transmitować.
      S. M.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się