wppa do wszystkich popapranców tu na forum 18.06.11, 15:02 Jakimi wy kategoriami myślicie , że wy macie pełne konta , i siedzicie blisko koryta , i wam sie wiedzie to reszta niech zdycha z głodu. I wmawianie na siłę że jest inaczej aniżeli obecna sytuacja w Polsce bieda , płace tak marne że nie wiadomo co w pierwszej kolejności kupić, a gdzie lekarz do którego musisz iść prywatnie. Jeden członek rodziny nie jest w stanie utrzymać 3 osoby , a gdzie jakakolwiek przyszłość wykupienia mieszkania . A straszenie Kaczyńskim to można dzieci straszyć choć myślę że nawet one nie uwierzą. Tu na forum jest jeden klakier dyżurujący który zmienia tylko nicki i myśli że pozjadał wszystkie rozumy . Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 Re: do wszystkich popapranców tu na forum 18.06.11, 15:34 wppa napisał: > Jakimi wy kategoriami myślicie , że wy macie pełne konta , i siedzicie blisko k > oryta , i wam sie wiedzie to reszta niech zdycha z głodu. > I wmawianie na siłę że jest inaczej aniżeli obecna sytuacja w Polsce bieda , pł > ace tak marne że nie wiadomo co w pierwszej kolejności kupić, a gdzie lekarz do > którego musisz iść prywatnie. > Jeden członek rodziny nie jest w stanie utrzymać 3 osoby , a gdzie jakakolwiek > przyszłość wykupienia mieszkania . > A straszenie Kaczyńskim to można dzieci straszyć choć myślę że nawet one nie uw > ierzą. > Tu na forum jest jeden klakier dyżurujący który zmienia tylko nicki i myśli że > pozjadał wszystkie rozumy . Pijesz do mnie? Na zdrowie. Już napisałem, że występuję tylko pod jednym nickiem. Nerwus0. To chyba widać. Może ktoś ma podobne zdanie jak ja, ale to nie znaczy,że to ja. Takie jest moje zdanie o tym co się wyprawia w Polsce. I nie zmienię go, bez wzgędu na to, czy ktoś uważa, że ma inne zdanie. Jeżeli chcesz się przyczynić do zejścia Polski do dna, masz takie prawo. Ale nie odmawiaj prawa oceny sytuacji innym. Ja nie ciągnę ciebie za uszy do urny wyborczej i głosowania na PO. Po prostu, widzę i staram się być obiektywny. Widzę, do czego zmierza twoja ulubhiona partia. To już było. Marsze z pochodniami. W lewo czesany z Braunau. A nick właściwie nic nie mówi o osobie. Równie dobrze mógłbym sobie wybrać n.p. Prezydent0 lub Yaro0 i na to nie masz, dzięki Bogu, wpływu. To na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: do wszystkich popapranców tu na forum 18.06.11, 19:17 Ależ jesteś nerwowy nerwus0! Nie wszyscy jesteśmy, tu na forum popaprancami, cokolwiek miało by znaczyć to słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
zdybka Re: do wppa 18.06.11, 17:00 Pomysl zanim palniesz nastepna glupote,jakimi kategoriami ty myslisz ?jak juz nie w Polsce to znaczy ze kokosy z nieba leca ? Nazywasz ludzi popaprancami ? smutasie,pelne konta mozna miec ale trzeba sie do pracy zabrac a jak cie nie stac na liczna rodzine i zeby samodzielnie ja utrzymac to trzeba z czegos zrezygnowac, ale ty jak widze zaczales od tej innej strony,wiec pretensje do samego siebie,bez odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wppa właśnie otrzymasz odpowiedz zdybka 18.06.11, 18:35 To ja mam myśleć to rząd jest od myślenia , za co ciężką kasę biorą za afiszowanie sie w mediach ? A jak ci wiadomo chlebek i bułeczki i masełko nie lecą z nieba tylko to wszystko trzeba wyprodukować i sprzedać , albo inne prace który szary człowiek za nie wielkie pieniądze musi pracować. To ty się cymbale zastanów co piszesz, bo nie żyjesz na marsie tylko w Polsce, masz pełne konto i zrozumiesz szarego człowieka , nie wszyscy mogą być przy korycie , bo dla ciebie nie było by miejsca. Dla ciebie 3 osoby to liczna rodzina palancie, nie wkur..... najlepiej nie jeść mieszkać w szopie i tylko pracować żeby darmozjady mieli napchane kieszenie i mogli sobie do woli używać życia. Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: właśnie otrzymasz odpowiedz zdybka 18.06.11, 18:45 Czy tak Wielkiego Patriotę nie obowiązują zasady pisowni języka polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
wppa do sabukan 18.06.11, 19:36 A ty co zapomniałeś zmienić nick , przecież nie do ciebie adresowana była odpowiedz ? No wiesz jak napisać ból to ja wiem , a jakiegoś znaczącego błędu to ja nie zrobiłem , do mojej pracy którą wykonuje , nie muszę aż tak znać dobrze ortografię, ale myślę że jeszcze bym cie zadziwił. Natomiast ludzie na wyższych stanowiskach i po studiach powinni bezwzględnie znać zasady pisowni polskiej , czy zgadzasz się ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: do sabukan 18.06.11, 19:50 wppa napisał: > A ty co zapomniałeś zmienić nick , przecież nie do ciebie adresowana była odpo > wiedz ? > No wiesz jak napisać ból to ja wiem , a jakiegoś znaczącego błędu to ja nie zro > biłem , do mojej pracy którą wykonuje , nie muszę aż tak znać dobrze ortografię > , ale myślę że jeszcze bym cie zadziwił. Natomiast ludzie na wyższych stanowisk > ach i po studiach powinni bezwzględnie znać zasady pisowni polskiej , czy zgad > zasz się ze mną? Może i wiesz jak się pisze wyraz "ból", ale czy znasz jego znaczenie? Serce mi się kraju, kiedy osoby, które słowo "patriotyzm" zawłaszczyli na własny użytek, nie potrafią zbudować poprawnie jednego zdania w naszym, ojczystym języku. Do szkół "panowie patrioci"! Na naukę nigdy nie jest zbyt późno. Jeżeli wyrazisz taką wolę, służę korepetycjami z języka i historii Polski. Do usług Jakub Sabukan Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: do sabukan 18.06.11, 19:54 Przepraszam za "literówkę". Napisałem "kraju" zamiast "kraje" Odpowiedz Link Zgłoś
wppa do sabukan 18.06.11, 20:42 Mam wrażenie że ty nie do mnie piszesz , ja nic nie napisałem o " patriotyzmie" ty się dobrze czujesz? A jaki ja błąd popełniłem że aż chcesz mi udzielać lekcji ? [ nie przymiotniki piszemy razem literówka jak u ciebie] Twoje korepetycje przydadzą się komu innemu , dziękuje nie skorzystam . A jeszcze jedno jak to jest " przywłaszczyć patriotyzm na własny użytek " Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: Monika 18.06.11, 19:01 czesio48 napisał: > ale jestes brzydka za to z ciebie jest śliczna mężczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Uśmiech prezesa 18.06.11, 18:29 Pan prezes się uśmiecha z poniższych powodów a) jest śmiesznym prezesem b) jest śmiesznym prezesem śmiesznej partii o śmiesznej nazwie PIS c) jego otoczenie, to śmieszni ludzie d) prezes się uśmiecha dlatego, że jak sam powiedział, nie nauczył się płakać ( a powinien ) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszet Uśmiech prezesa 18.06.11, 18:46 Kuźmiuk i Kurski leją szambo z gęby aby polizać się prezesowi, wiedzą dobrze że "ciemny lud" nie dba co mówią i jak mówią bo sam jest taki. Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytorstarszy Uśmiech prezesa 18.06.11, 18:59 Oj, ja bym się obawiał tego uśmiechu. Podpalacze, gdy mają już pochodnię w ręku, także się radośnie uśmiechają na myśl o efektach wywołanego pożaru... (obym się mylił...) Odpowiedz Link Zgłoś
sabukan Re: Uśmiech prezesa 18.06.11, 19:09 Może będzie z tego auto da fe? Reinkarnacja świętej inkwizycji połączona z metempsychozą PIS? Odpowiedz Link Zgłoś
mata68 Krzywy Uśmiech prezesa 18.06.11, 19:11 uśmiecha sie bo mu kazali ,poza tym myśli że wygra , i nie chodzi tu zadnego potomka kolsia ktory cudze dzieci powsadzał do pierdla:) -ja sie berdzo ciesze że ten bezwzgledny cham bedzie miał swojego obrzydliwego bahora :) w kkoncu bedzie się można odegrac na jego rodzinie za wszystkie czasy :)skonczylo mu się bezkarne robienie innym kolo piora:)- a jak zona tego cynicznego kretna bedzie pierwsza dama dworu w polsce-to zadbam o to zeby w ciągu 4 lat osiagnęla stan ducha 80-letniej staruszki;) cóż-msciwosc to MOJE drugie imię ,panie prezesie-mnóżcie sie-bedzie kogo kopac za to co zrobiliście z Polską.wygracie czy nie-wycisk macie jak w banku:) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Uśmiech prezesa czyli pogarda dla państwa i prawa 18.06.11, 20:03 Uważam że Trybunał byłby najlepszą odpowiedzią na praktyki IV RP i pogardę dla prawa jaką Prezes, Ziobro i inni z PiSu demonstrują przy każdej okazji. Jedynym prawem dla nich jest to co sami wymyslą. Nie trzeba ich wysyłać do więzienia. Wystarczy wyrok w zawieszeniu i zakaz publicznych funcji na 10 lat. Chcę przypomnieć doswiadczeie amerykańskie gdy za podobne praktyki dotyczące afery Watergate, która była mniej drastyczna niż smierć Blidy, wspólpracownicy Nixona dostali po 10 lat więzienia (albo nawet więcej). Odpowiedz Link Zgłoś
25cz Uśmiech prezesa 18.06.11, 20:50 Prezes Kaczyński próbuje swoimi żałosnymi żarcikami i głupkowatym uśmieszkiem, przykryć swoje zakłopotanie. Zorganizowali atak na ,,mafię węglową,,. W tę akcję były zaangażowane najważniejsze struktury państwa. Państwo Polskie zasadziło się na dwie kobiety, które tworzyły mafię węglową. W swoim zaczadzeniu, w dążeniu do władzy absolutnej, doprowadzili do uśmiercenia jednej z nich, a w finale, do dnia dzisiejszego żadnej mafii nie osądzono. Być może, była to mafia jedno osobowa? Wszystkie akcje które przeprowadzali, zakończyły się wielką kompromitacją państwa Polskiego. Zwieńczeniem tego szaleństwa, zwanego IV RP. była katastrofa Smoleńska. Odpowiedz Link Zgłoś
nerwus0 wppa! 18.06.11, 21:41 wppa bawi cię ranienie prawdziwych Polaków. Nie tych od kaczora. Za młody i za głupi jesteś, by zrozumieć czym ranisz. A ranisz to co ważne, patriotyzm. Nie potrafisz zrozumieć, że to bardzo boli. Siedzisz sobie w ciepłym domku i cała sala śpiewa z nami. Nie życzą ci kraju w wydaniu Kaczorskim. Wspomnisz moje słowa, kiedyś. Oby nie za późno. Wszystkigo dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
wppa do nerwus0 18.06.11, 22:03 No widzisz nerwusek wiedziałam że masz kilka nicków , ja nie ranie nikogo . Pozdrawiam Danka Odpowiedz Link Zgłoś
jabmax antycenzor 18.06.11, 22:53 Lumpy.. Polityczne lumpy.. Za 419 dni emerytura... haha.. Zastanawiałem się.. wrócić do Polski, za którą tęsknię od kilkudziesięciu lat i którą opuściłem w wbrew własnej woli czy.. do Portugalii...? Jeżeli ta hołota PiSowska nie przerżnie z kretesem... MUSZĘ wybrać Portugalię... Wykorkowałbym po kilku miesiącach mając ten cyrk na żywo... ----------- Mam nadzieję, że Ty sam nie skasowałeś wpisu.;-) Nie rozumiem dlaczego go usunięto. Odpowiedz Link Zgłoś
toki88 Stokrotki zwierzenia 18.06.11, 23:31 Szkoda, że P. Monika nie śledzi z równie zapartym tchem poczynań rządu jak opozycji. Wysyłanie Kaczyńskiego i Ziobry przed Trybunał Stanu jest niedorzeczne. Jestem pewien, że Kalisz i spółka nie poczynią żadnych kroków i starań aby to zrobić, bo skompromitowaliby się ostatecznie. Chociaż z drugiej strony, granice kompromitacji są ostatnio coraz dalej przesuwane. A przodują w tym przedstawiciele obecnej władzy, a i dziennikarze GW starają się utrzymać dystans. Oskarżenia opierają się na wyssanych z palca hipotezach, daleko bardziej fantazyjnych, niż rozpylanie helu nad lotniskiem w Smoleńsku. Wszystko to jest prowadzone jedynie na potrzeby kampanii do wyborów parlamentarnych. A że Kaczora się nie lubi, zyska ten, który najbardziej go upodli... Odpowiedz Link Zgłoś
henryk_49 Uśmiech prezesa 19.06.11, 00:49 Nie dziwota, że wszyscy, choć palec wysysać Nie macie oczym gadać, ani o czym pisać. [ Hemar] Potraficie tylko, w swej głupocie , toczyć pianę, utworzoną z wyzwisk , inwektyw, kłamstw, obelg i wszelkiej podłości. Nie stać was na, jakąkolwiek , merytoryczną dyskusję. Brak wam , po prostu, argumentów-bezmózgowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
pal666 Re: Dlaczego bucu używasz nick wppa,pisz PZPR, WR 19.06.11, 10:40 byłbym niepocieszony, gdybyś nazwał mnie inaczej w swoim języku miłosci, lemingu. Zaskoczę cię i nie zrewanżuję się "idiotą". Pewnych osób i przedmiotów nie warto tykać bo się mozna pobrudzić. Odpowiedz Link Zgłoś